Kad se Bisera sastajala sa svjetskim liderima, Dino je nosao Sebijine tepisone na čišćenje. Problem je jedino što Bisera nije imala ovakve low iq tupane koji će razgovor od 45 minuta sa Blinkenom na samitu o isilu predstaviti kao epohalnu stvar.archi_a wrote: ↑09/06/2023 12:38SpoilerShow12 godina sam pod ovim nikom na forumu. Nikad, ni jednim postom nisam podilazio, aplaudirao, balio, niti kao podguzna muha bio snishodljiv prema bilo kojem političaru personalno. Uvijek branim instituciju koja se predstavlja, a ne ime i prezime bilo kojeg političara. Ni od jedne političke stranke nemam nikakve koristi i moje mišljenje je samo moje, nikad pod instrukcijama ili moranjem. Ovo što podguzne muhe sada rade je jad i čemer.
Ovaj tweeteraš gore iznad je dokaz da svaka stranka svoga mulahusića ima.
(slika preuzeta sa naloga Ivice Puljiića koji je isto tako pokušao da diskredituje bivšu ministricu ali mu se vratilo kao bumerang. Ne možeš se "slučajno i neoficijelno sresti sa bar 10 imena iz vrha političke scene SAD-a gospodine novinaru u zadnjih 20.godina. Jednostavno ne možeš. To mora biti rezultat nekog rada i priznanja).
A nekad je i avaz pozitivno pisao o nekim dešavanjima u bh diplomatiji, no interesi i okolnosti su se promijenil pa je sad IN biti na levelu srbijanskog informera. Jad i čemer. Puno pure još vi morate pojesti da bi na bilo koji level iznad nule došli, dragi moji, mili moji.
Mrzim nepravdu i laži. Nisu svi na nivou amebe. Svoje laži i spinove prosipajte sličnim klimoglavcima kao što ste i sami. Ima l đe mene tu. Fuj
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Student_u_Ostavci
#106601 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
plavi_E
#106602 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Tipichno trojkashko-uzpovsko spinovanje. Kao oni neshto jaki i kao oni nekog ubishe nogama. A ni sjednicu parlamenta federcije ne mogu organizirati.
- Idemedosumom
#106603 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Izmet zvani sda je u opoziciji, to je epohalna stvar. Ostalo smatraj bockanjem, cvokama itdStudent_u_Ostavci wrote: ↑09/06/2023 14:04 Kad se Bisera sastajala sa svjetskim liderima, Dino je nosao Sebijine tepisone na čišćenje. Problem je jedino što Bisera nije imala ovakve low iq tupane koji će razgovor od 45 minuta sa Blinkenom na samitu o isilu predstaviti kao epohalnu stvar.
- House
#106604 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
jedan sendvič za archija
- Idemedosumom
-
plavi_E
#106606 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Chinjenice su takve kakve jesu. Zasjedanja parlamenta jednostavno nema.
-
plavi_E
#106607 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Bitno je da neko uziva u kaonakovicevom kmechanju po EU da se Dodiku odmrznu zamrznuta sredstva.
- House
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#106609 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
ta će džeko ja mu kroz noge probacivaoStudent_u_Ostavci wrote: ↑09/06/2023 14:04Kad se Bisera sastajala sa svjetskim liderima, Dino je nosao Sebijine tepisone na čišćenje. Problem je jedino što Bisera nije imala ovakve low iq tupane koji će razgovor od 45 minuta sa Blinkenom na samitu o isilu predstaviti kao epohalnu stvar.archi_a wrote: ↑09/06/2023 12:38SpoilerShow12 godina sam pod ovim nikom na forumu. Nikad, ni jednim postom nisam podilazio, aplaudirao, balio, niti kao podguzna muha bio snishodljiv prema bilo kojem političaru personalno. Uvijek branim instituciju koja se predstavlja, a ne ime i prezime bilo kojeg političara. Ni od jedne političke stranke nemam nikakve koristi i moje mišljenje je samo moje, nikad pod instrukcijama ili moranjem. Ovo što podguzne muhe sada rade je jad i čemer.
Ovaj tweeteraš gore iznad je dokaz da svaka stranka svoga mulahusića ima.
(slika preuzeta sa naloga Ivice Puljiića koji je isto tako pokušao da diskredituje bivšu ministricu ali mu se vratilo kao bumerang. Ne možeš se "slučajno i neoficijelno sresti sa bar 10 imena iz vrha političke scene SAD-a gospodine novinaru u zadnjih 20.godina. Jednostavno ne možeš. To mora biti rezultat nekog rada i priznanja).
A nekad je i avaz pozitivno pisao o nekim dešavanjima u bh diplomatiji, no interesi i okolnosti su se promijenil pa je sad IN biti na levelu srbijanskog informera. Jad i čemer. Puno pure još vi morate pojesti da bi na bilo koji level iznad nule došli, dragi moji, mili moji.
Mrzim nepravdu i laži. Nisu svi na nivou amebe. Svoje laži i spinove prosipajte sličnim klimoglavcima kao što ste i sami. Ima l đe mene tu. Fuj
i prije njega bio na nas siru
- DaysleepeR
#106610 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne vide SDA navijači (da ne kažem botovi) da je direktan rezultat nerada bivše ministrice to što nam susjedi i komšije imaju EU i USA sa svojoj strani kada su određene teme u pitanju.
Dok se hodalo po Maldivima u posjeti sinu, i gradili odnosi sa MUslimanskim Bratstvom, susjedi i komšije lobirali za svoju stvar u BiH.
8 dugih godina.
Dok se hodalo po Maldivima u posjeti sinu, i gradili odnosi sa MUslimanskim Bratstvom, susjedi i komšije lobirali za svoju stvar u BiH.
8 dugih godina.
- Login77777
#106611 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kaze bobi da je ta opcija ukinuta skroz.mayab wrote: ↑09/06/2023 13:05Nisi poludio, ima već podosta kako nema toga , i sa mobitela sad ne znam kako brzinski postaviti sliku na forum....sa kućnog nema problema , imam mogućnosti...i na drugim temamma sam već upratio da kolege pitaju moderaciju glede toga , ali ne vidjeh da se iko počešao , ili šta poravio...![]()
Nisam odavno bio na temi ali vidim zadnje dvije stranice kmeci eso plavi i dalje.
Last edited by Login77777 on 09/06/2023 14:21, edited 1 time in total.
-
plavi_E
#106612 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ne vide trojkashko-uzpovski botovi i simpatizeri da to sto je SDA usrala ne moze SDA-ovski otpadak popraviti. Sve i kad bi htio.
-
plavi_E
#106613 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Trojkashko-uzpovski botovi i simpatizeri optuzuju druge za kmechanje kako bi prikrili konakovicevo kmechanje Ursuli da Dodiku odmrzne EU sadaku. Suzama je bradu istushirao pred Ursulom.
-
A_A_AKCIJA
- Login77777
#106615 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Esadu neka bude Bisera rame za plakanje. 
-
palermo
#106616 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kirurski precizno si u jednoj recenici sublimirao citavu politicku filozofiju trojke.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#106617 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sustina.DaysleepeR wrote: ↑09/06/2023 14:16 Ne vide SDA navijači (da ne kažem botovi) da je direktan rezultat nerada bivše ministrice to što nam susjedi i komšije imaju EU i USA sa svojoj strani kada su određene teme u pitanju.
8 dugih godina.
-
plavi_E
#106618 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Interesantno da za trojkashko-uzpovske simpatizere i botove na promjenu pristupa prema BiH nimalo nije uticao rat u Ukrajini.
Rat u Ukrajini je utjecao na skoro sve geostrateshke odnoes u svijetu jedino izgleda nije na BiH.
Ali ako je odnos prema BiH samo zavisio od SDA politike oda nece biti nikakav problem za Trojkashe da to poprave. Ipak se radi o samo unutrashnjopolitichkim stvarima bez ikakvog uticaja sa strane. Znachi sve je do Trojkasha.
Rat u Ukrajini je utjecao na skoro sve geostrateshke odnoes u svijetu jedino izgleda nije na BiH.
Ali ako je odnos prema BiH samo zavisio od SDA politike oda nece biti nikakav problem za Trojkashe da to poprave. Ipak se radi o samo unutrashnjopolitichkim stvarima bez ikakvog uticaja sa strane. Znachi sve je do Trojkasha.
-
plavi_E
#106619 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Vrhunac rasprave na temi je kad trojkashko-uzpovski botovi i simpatizeri krenu sa masovnim kreveljenjem. 
-
A_A_AKCIJA
#106620 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Fala brata
Bitno je da svakom sekundom vremena, otpadaju SDAovci ko bradavice, jer nema više budžeta.
Eno, Yasmin nastrada
E sad zamisli blagodati za ovu državu, kada pootpadaju silne pijavice i krpelji. Nema tendera, nema komisija, nema odbora... Nema preko 60 milijardi u ovom mandatu. Kukuuuuuuu.
Ne mora se ni jednom sastati, dovoljan je ovaj efekat da krenemo naprijed.
- Idemedosumom
#106621 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nisam sda, ali josh gore nisam za da ne bude sda. Go figure 
-
plavi_E
#106622 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Po vidjenju trojkashko-uzpovski simpatizera i botova samo SDA u BiH ima uhljebe na budzetu. Kad se ti uhljebi rijeshe onda nece vishe biti uhljeba u BiH. Po njihovom vidjenju porodica Isak iz Zenice je vrhunach poshtenja Trojkashke politike. Jasno je da oni ovo popushtanje Covicu i Dodiku moraju predstavljati kao borbu protiv SDA kriminala ali prechesto prelaze granice zdravog razuma. 
- Idemedosumom
#106623 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Mi zhelimo pochistiti ispred svoje 1/3 dvorishta. A doci na red i ostale dvije trechine, sabura 
-
palermo
#106624 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa da, ne mislim ja da ce se cesto I sastajayi. Sto bi nas narod rekao, o koja im je to. Ciljevi su ostvareni. Ne valja sada barkati.A_A_AKCIJA wrote: ↑09/06/2023 14:45Fala brata![]()
Bitno je da svakom sekundom vremena, otpadaju SDAovci ko bradavice, jer nema više budžeta.
Eno, Yasmin nastrada. Nema finansija, nema informacija, nema ništa, valja guzice prati da se preživi.
E sad zamisli blagodati za ovu državu, kada pootpadaju silne pijavice i krpelji. Nema tendera, nema komisija, nema odbora... Nema preko 60 milijardi u ovom mandatu. Kukuuuuuuu.
-
A_A_AKCIJA
#106625 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Baš tako.palermo wrote: ↑09/06/2023 15:18Pa da, ne mislim ja da ce se cesto I sastajayi. Sto bi nas narod rekao, o koja im je to. Ciljevi su ostvareni. Ne valja sada barkati.A_A_AKCIJA wrote: ↑09/06/2023 14:45
Fala brata![]()
Eno, Yasmin nastrada. Nema finansija, nema informacija, nema ništa, valja guzice prati da se preživi.
SDA držala Fadila četiri godine u tehničkom mandatu, pa opet Bakir kaže da pobjediše na izborima
Zaozbilje, u SDA su fakat mislili da se nikada neće pojaviti neko ko zna pravila igre. Da će vječno biti na budžetu, a da će neki levati pokušavati da ih uzmu na ideologiju, programe, dobre komšije, pet politika...
Može, sve to, kada ih prvo nabijemo nogom sa budžeta da ne mogu nositi državne pare da potkupljuju kuntu i pantu.
Ti to znaš, znaju i ostali u M. Spahe 12. Sada se poznaju junaci. Kada treba iz vjere u politiku, otrpiti četiri godine bez budžeta i gurati ideju.
Pa onda 2026. izaći na skenere, kamere, deset godina murije za kupovinu, i pokušati ukrasti izbore.
Nema više, sinko, gotovo, prošla baba sa kolačima
E zato je to najbitnije.