FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
smjesko071

#10651 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by smjesko071 »

Moj senade, kada si se već spremao za intervju sa Mekticem, kako ne nađe http://www.nezavisni.ba/mektic-potvrdio ... e-zlocine/

Pa da ga pitaš i o ovome šta
karanana

#10652 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Ah jes prekido i upado. Haj sa mekticem seljakom ko da je na sijelu pa nista nismo ni fulili. Ali eto ko emira sam htjeo malo vise cuti a on upada kad je nesto na vrhuncu htio da kaze. Pametnjakovic.
KB9

#10653 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KB9 »

Melbourne_Australia wrote:Nikad niko plate nije vidio..Od dozivljava one ljude kao osobe kojima treba da bude cast da rade za njega i bex para...Znaci suplja nije, plata nema i nikad nije bilo...
cek ti u ovo fakat vjerujes?

citava firma glupa, svi rade a plata nigdje? ljudi se smjenjuju, dolaze i odlaze a plata nigdje?

niko nikom ne kaze kad dolazi/odlazi bar nesto tipa jarane/jaranice nema plata ovde?

stvarno ne znam kako ovakve gluposti mozete pisat na redovnoj bazi :lol:
spreca

#10654 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spreca »

KB9 wrote:
Melbourne_Australia wrote:Nikad niko plate nije vidio..Od dozivljava one ljude kao osobe kojima treba da bude cast da rade za njega i bex para...Znaci suplja nije, plata nema i nikad nije bilo...
cek ti u ovo fakat vjerujes?

citava firma glupa, svi rade a plata nigdje? ljudi se smjenjuju, dolaze i odlaze a plata nigdje?

niko nikom ne kaze kad dolazi/odlazi bar nesto tipa jarane/jaranice nema plata ovde?

stvarno ne znam kako ovakve gluposti mozete pisat na redovnoj bazi :lol:
Ja sam vec davno primjetio da jedna grupa forumasa stalno pise neke neprovjerene informacije odnosno lazi ,mislim da je u prvom planu zavist a drugo mislim da su stranacki botovi koje Senad cesto proziva i to bez dlake na jeziku i zato jena meti lazova.....da je istina svi ti koji rade kod Senada bi mogli doci ovdje na forum i pod Imenom i prezimenom iznijeti svoje stavove a sobzirom da su u pitanju lazovi toga nece biti ili ih je Senad odjebo i nije ih uzeo da uce zanat od jednog od najboljih u regionu
drag_gost

#10655 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by drag_gost »

Drzi se Australije i ne kenjaj po Bosni.
spreca

#10656 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spreca »

karanana wrote:Ah jes prekido i upado. Haj sa mekticem seljakom ko da je na sijelu pa nista nismo ni fulili. Ali eto ko emira sam htjeo malo vise cuti a on upada kad je nesto na vrhuncu htio da kaze. Pametnjakovic.
?
problemnatravunu

#10657 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by problemnatravunu »

Mektiću svaka čast na priči i na stavovima, samo to mogu reći,
a vjerujem i da svoj posao obavlja pošteno , ipak je to stari policijski PROFESIONALAC!

A vezano za goste , i to sto SH ne pita neke stavri, a evo forumaši ih spominju,
sugestija FACE TVu (ako ovo prate), neka na npr.svojoj FB stranici najavi goste, i neka raja sugeriše šta pitati tog dotičnog gosta, valjda barem 24 sata unaprijed zna koga će ugostiti!
To bi bio veliki plus u profesionalnosti njegove televizije i emisije!
mousstapha

#10658 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mousstapha »

Joj Emira kako brani SDA i Izetbegovice tacno me sramota.
Melbourne_Australia

#10659 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Melbourne_Australia »

karanana wrote:Da je duzan, da dosta nije isplatio....to je sigurno tacno. I sam je jednom izletio da su kod njega pare manje bitne od toga sto pruza priliku djeci da izuce zanat, dobiju malo iskustva i odu dalje. Ima ih nekoliko koji su to tako uspjesno i uradili. Mnogi su se provrtili malo i sad ih nigdje nema.
A ovo sto australija prica, kao i mnoge druge stvari, govori ishitreno, neprovjereno i prebukvalno a u sustini nema dokaze. Ali nije mu prva tvrdnja ni tema.
Tri voditeljice, koje licno znam, otisle su--Jedna nije dobila 6 plata a ostale dvije po 8...Radile jer su budale i jer su kontale na TV sam ako nista..Zato nemoj da pricas ako ne znas...Senad fura koncept iskustva i fol prilike da rade sa njim..
The BEN10

#10660 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by The BEN10 »

mousstapha wrote:Joj Emira kako brani SDA i Izetbegovice tacno me sramota.
:evil:
karanana

#10661 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Melbourne_Australia wrote:
karanana wrote:Da je duzan, da dosta nije isplatio....to je sigurno tacno. I sam je jednom izletio da su kod njega pare manje bitne od toga sto pruza priliku djeci da izuce zanat, dobiju malo iskustva i odu dalje. Ima ih nekoliko koji su to tako uspjesno i uradili. Mnogi su se provrtili malo i sad ih nigdje nema.
A ovo sto australija prica, kao i mnoge druge stvari, govori ishitreno, neprovjereno i prebukvalno a u sustini nema dokaze. Ali nije mu prva tvrdnja ni tema.
Tri voditeljice, koje licno znam, otisle su--Jedna nije dobila 6 plata a ostale dvije po 8...Radile jer su budale i jer su kontale na TV sam ako nista..Zato nemoj da pricas ako ne znas...Senad fura koncept iskustva i fol prilike da rade sa njim..
Tvoja tvrdnja je "da nikad niko plate nije vidio". Eto i da je tacno to za tvoje 3 voditeljice, da li to potvrdjuje tvoju tvrdnju? Pa ti vidi ko prica a ne zna.
Valjaju li voditeljice?
karanana

#10662 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

spreca wrote:
karanana wrote:Ah jes prekido i upado. Haj sa mekticem seljakom ko da je na sijelu pa nista nismo ni fulili. Ali eto ko emira sam htjeo malo vise cuti a on upada kad je nesto na vrhuncu htio da kaze. Pametnjakovic.
?
Pa seljak covjek. Sta upitnik?
Melbourne_Australia

#10663 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Melbourne_Australia »

karanana wrote:
Tvoja tvrdnja je "da nikad niko plate nije vidio". Eto i da je tacno to za tvoje 3 voditeljice, da li to potvrdjuje tvoju tvrdnju? Pa ti vidi ko prica a ne zna.
Valjaju li voditeljice?
Halo bukvalac :D , to je vise ono uzrecica..Uglavno voditelji i voditeljice nisu vidjeli platu.. On nije zaposljavao davacice toliko..OBN u svoje doba je bio za to raj :lol: Nego na temi ua voditeljice, sta rekose Suncica imala 2000 godine 12 godina :lol: Kakvi levati ...
Radio Sarajevo

#10664 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Radio Sarajevo »

seoBIH wrote:Ovo nije tačno. Poznanik radi kao kameramn i plaćaju ga normalno.
Poznanik ti laže.
drag_gost

#10665 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by drag_gost »

Radio Sarajevo wrote:
Poznanik ti laže.
Nek ti iz dijaspore znas ko laze.
karanana

#10666 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Halo bukvalac :D , to je vise ono uzrecica..Uglavno voditelji i voditeljice nisu vidjeli platu.. On nije zaposljavao davacice toliko..OBN u svoje doba je bio za to raj :lol: Nego na temi ua voditeljice, sta rekose Suncica imala 2000 godine 12 godina :lol: Kakvi levati ...
A ja, ti si suncicu odradio na moru. Ustvari ona tebe. Idu te voditeljice nesto.
Nego koliko joj je bilo 2000?
Radio Sarajevo

#10667 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Radio Sarajevo »

drag_gost wrote:
Radio Sarajevo wrote:
Poznanik ti laže.
Nek ti iz dijaspore znas ko laze.
Pa zamisli kakva je Senči ubleha kad i mi dijasporci to znamo. Vodi ga kući.
seoBIH

#10668 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by seoBIH »

Laže? Moze li dokaz? :)
drag_gost

#10669 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by drag_gost »

Radio Sarajevo wrote: Pa zamisli kakva je Senči ubleha kad i mi dijasporci to znamo. Vodi ga kući.
Jedina ubleha ovdje si ti. Drzi se dijaspore pobjeguljo sitna, ne truj po Bosni.
Radio Sarajevo

#10670 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Radio Sarajevo »

drag_gost wrote:
Radio Sarajevo wrote: Pa zamisli kakva je Senči ubleha kad i mi dijasporci to znamo. Vodi ga kući.
Jedina ubleha ovdje si ti. Drzi se dijaspore pobjeguljo sitna, ne truj po Bosni.
Kako te Senad plaća, u naturi ili ti plati koju kaficu i sendvič?

Btw, za ovo sitna pobjegulja sam te prijavio, s obzirom da sam donedavno živio blizu Senčija, i gledao ga kako šmrče kokain po partijama koje nije plaćao.

Koliko jadan i bijedan moraš biti da tog krimosa štitiš po forumima.

A ne samo da ne plaća ljude, nego je i do prostora gdje je otvorio kafanu došao nelegalno, tako što su istjerali radnike Unioninvesta, a prije toga firmu "privatizovali" i prodali za marku. Tu je pušio Esadu Omerbašiću koji je to uknjižio nakon što je poginuo radnik Unioninvesta izvodeći radove koji nisu imali potrebne dozvole.

Dabogda vam zadnje bilo, i Senadu i onima koji ga štite, a i njegovim jadnim internet trolovima.
drag_gost

#10671 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by drag_gost »

Radio Sarajevo wrote:
drag_gost wrote:
Kako te Senad plaća, u naturi ili ti plati koju kaficu i sendvič?

Btw, za ovo sitna pobjegulja sam te prijavio, s obzirom da sam donedavno živio blizu Senčija, i gledao ga kako šmrče kokain po partijama koje nije plaćao.

Koliko jadan i bijedan moraš biti da tog krimosa štitiš po forumima.

A ne samo da ne plaća ljude, nego je i do prostora gdje je otvorio kafanu došao nelegalno, tako što su istjerali radnike Unioninvesta, a prije toga firmu "privatizovali" i prodali za marku. Tu je pušio Esadu Omerbašiću koji je to uknjižio nakon što je poginuo radnik Unioninvesta izvodeći radove koji nisu imali potrebne dozvole.

Dabogda vam zadnje bilo, i Senadu i onima koji ga štite, a i njegovim jadnim internet trolovima.
Ti si mozda navikao da se prodajes, obraz pogotovo, pa mislis da tako sve funkcionise oko tebe. Prijavio sam ja tebe, zbog toga "da neko nekoga placa", a to ne znas, vec lazes. To da si pobjegulja, to je cinjenica, to svi znamo. Istina te ne treba vrijedjati. To da "Senci" nekoga placa (u naturi), to je laz. Za to si prijavljen i nadam se da ce moderacija reagovati!

Mora da te je Senad nogirao sa razlogom. Jesi li mozda otudjio sta? :izet:

Zadnje vam bilo, svima koji uzimate za pravo da pljujete po BiH, a zdusili ste. Siguran sam da mozes tamo naci nekoga da simbiotises svoj nagon.
Radio Sarajevo

#10672 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Radio Sarajevo »

Jest jest, napad na narkomana je napad na BiH.

Dobiješ sendvič sutra.
drag_gost

#10673 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by drag_gost »

Tako je pobjeguljo, evo dolar.
video

#10674 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by video »

Malo ih je koji jos mogu sta reci pozitivno za senada.
Sve se zna i suvisno je jos sta dodavati!
emric

#10675 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by emric »

video wrote:Malo ih je koji jos mogu sta reci pozitivno za senada.
Sve se zna i suvisno je jos sta dodavati!
Uf, kakva gomila govana. :lol:
Locked