Hajde sto ne gledas utakmice nego ne citas ni postove koje citirasvan Basten wrote:ma u skokovima lagano... baš ću se tebi pravdati gdje i koliko gledam uostalom... vazda neki crnjak a sad fol STojčev dobar.todd_smith wrote:Niko ne spori da je lik karina, a i to svoje izmisljeno mjesto macku o rep jer vidi se da nemas pojma kada karinu od igraca trenutno poredis tj govoris da je bolja jos veca karinavan Basten wrote:
eto nek ste vi znalci... odgovorno tvrdim da je Stojčev najgori "fantazista" u poslijeratnom Sarajevu. Za njega je jedan Kojašević Messi, a dalje da ne idemo, a vi svršajite na njegove "minijature"
a bujrum se javite na pp pa da dogovorimo zajedno gledanje tekme... moje mjesto se manje više zna... osim kad dođu ti godišnji padobranci pa ga zauzmu...
Znas ime alispahic iz 2009. godine i ovdje palamudises, da si bio na tom navodnom mjestu zadnju godinu dana vidio bi da je Denis Comor 1000000x korisniji igrac za nas nego jedan Alispahic trenutno
Moje mišljenje je da nam je Alispahić korisniji od br 7 jer on možda i može vratiti svoju formu , a ovaj ne može sigurno jer bolje odovog ne može. Naravno da bi najbolje bilo da imamo nekog trećeg tu ali nemamo trenutno. ugl... meni bi prije Stojčeva prednost imao i svaki junior iz akademije a ne ALispahić. prije će biti da ti od njegove sezone pamtiš samo gol iz Lukavice i asistenciju protiv zrinjskog
Jasno ti pise da govorim da sam misljenja da je stojcev karina od igraca tj forma u zadnju sezonu i pol
A Alispahic jos gori.
To sto ti mislis da je 2009 i Dinamov Alispahic se desio bukvalno prije 2-3 dana pa kontas mozda proradi to je tvoja stvar
Ionako se glupo raspravljati jer Dzeno vise voli stojceva pa makar ovaj suhog dresa svaku utakmicu zavrsio, nego samo sam spomenuo tvoju izuzetno smijesnu izjavu da je alisphic nekako bolja solucija od stojceva kada je realnost da oba trebaju nogu dobiti