Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
megaman4

#10651 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by megaman4 »

Obi Wan Bosnian wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/cavara- ... /170713052

Čavara sumnja da mu je ugrožen život, policiji prijavio sumnjivu pratnju na autoputu Kakanj - Zenica

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vidi ga sto je pocrnio. :shock:

Da nije mozda isao do Arabije? :lol:
Novak20

#10652 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

http://www.avaz.ba/clanak/303816/radonc ... noj-sluzbi

Na upit novinara da li će SBB podržati HDZ-ov prijedlog Izbornog zakona na Predstavničkom domu, Radončić je kazao da on još uvijek nije vidio zakon, kao ni SDA-ov, i da će se tek nakon toga izjašnjavati.

- Ja taj zakon još nisam vidio, kao ni SDA-ov. Tek kada to dođe, mi ćemo se izjašnjavati. Moramo vrlo studiozno analizirati, moram čuti eksperte kakav je gospodin Arnaut da bih mogao odgovoriti na pitanje - rekao je on......

.....Prvo, ja sam član te komisije i mi smo mjesecima krili od javnosti da imamo ozbiljan personalni sukob u vrhu menadžmenta Obavještajne službe. Pred nama, na komisiji se vidjelo da gospodin direktor, njegov zamjenik i generalni inspektor, a sva su trojica iz tri različita naroda, čak profesionalno ne komuniciraju. Kada jedna Obavještajna služba državnog nivoa pokune na personalnom, a kamoli na nacionalnom nivou, mi imamo veliki, veliki problem........
...Vi možete biti lični tjelohranitelj gospodina Bakira Izetbegovića, ali ne možete onda kao direktor OSE postati tjelohranitelj lične Bakirove politike, suština je toga - rekao je on........

https://www.fokus.ba/vijesti/bih/radonc ... ne/791981/

..... SBB i HDZ se slažu da će podržavati sve reformske zakone i da ćemo imati vrlo precizan stav kada su u pitanju evroatlantske integracije, u tom smislu ćemo učiniti sve da napravimo rezultat koji građani od nas očekuju – istakao je Radončić.......
megaman4

#10653 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by megaman4 »

Novak20 wrote:http://www.avaz.ba/clanak/303816/radonc ... noj-sluzbi

Na upit novinara da li će SBB podržati HDZ-ov prijedlog Izbornog zakona na Predstavničkom domu, Radončić je kazao da on još uvijek nije vidio zakon, kao ni SDA-ov, i da će se tek nakon toga izjašnjavati.

- Ja taj zakon još nisam vidio, kao ni SDA-ov. Tek kada to dođe, mi ćemo se izjašnjavati. Moramo vrlo studiozno analizirati, moram čuti eksperte kakav je gospodin Arnaut da bih mogao odgovoriti na pitanje - rekao je on......

.....Prvo, ja sam član te komisije i mi smo mjesecima krili od javnosti da imamo ozbiljan personalni sukob u vrhu menadžmenta Obavještajne službe. Pred nama, na komisiji se vidjelo da gospodin direktor, njegov zamjenik i generalni inspektor, a sva su trojica iz tri različita naroda, čak profesionalno ne komuniciraju. Kada jedna Obavještajna služba državnog nivoa pokune na personalnom, a kamoli na nacionalnom nivou, mi imamo veliki, veliki problem........
...Vi možete biti lični tjelohranitelj gospodina Bakira Izetbegovića, ali ne možete onda kao direktor OSE postati tjelohranitelj lične Bakirove politike, suština je toga - rekao je on........

https://www.fokus.ba/vijesti/bih/radonc ... ne/791981/

..... SBB i HDZ se slažu da će podržavati sve reformske zakone i da ćemo imati vrlo precizan stav kada su u pitanju evroatlantske integracije, u tom smislu ćemo učiniti sve da napravimo rezultat koji građani od nas očekuju – istakao je Radončić.......
Citavo vrijeme je cilj instalirati ovu izdajicu od Radoncica kao Bosnjackog clana predsjednistva, kako bi uz Covica i Dodika razvlastili drzavu zauvijek i time je sahranili, posto u ratu nisu uspjeli. Bolje receno rat za BiH nikada i nije stao, nego se ovaj put vodi za stolom.
Novak20

#10654 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

Da li je SNSD pristupio hrvatskoj koaliciji "Za dom spremni"?!

http://www.rtvbn.com/3871414/da-li-je-s ... om-spremni

.....Ove riječi zastrašujuće paraju uši i nakon otvorene podrške HDZ ustaškoj ideologiji lede krv u žilama svakog normalnog čovjeka bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost.

Da li se juče Dodik, zajedno sa vrhom svoje stranke, koji se busaju u prsa da su najveće patriote, najveći Srbi, jedini zaštitnici Republike Srpske i srpskog naroda ovim potezima svrstao u koaliciju za "Dom spremni".....

:-)
BHCluster

#10655 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

megaman4 wrote: Citavo vrijeme je cilj instalirati ovu izdajicu od Radoncica kao Bosnjackog clana predsjednistva, kako bi uz Covica i Dodika razvlastili drzavu zauvijek i time je sahranili, posto u ratu nisu uspjeli. Bolje receno rat za BiH nikada i nije stao, nego se ovaj put vodi za stolom.
Mnogo jebeni igraci su pokusali pa chorak. Kako ono ide "Bosna je ovo, budalo; malo se povije, ali se nikada ne savije." :wink:
Novak20

#10656 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

NAKON PRIJAVE MARINKA ČAVARE DA GA PRATE: Uhapšen H.N. iz Kaknja!

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/561 ... aknja.html

...Uhapšeni je od ranije poznat policiji....
Maraschino

#10657 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

BHCluster wrote:

Čavara sumnja da mu je ugrožen život, policiji prijavio sumnjivu pratnju na autoputu Kakanj - Zenica

Image

Totalno bezznačajna osoba, isto kao oni likovi sto na interwebu vode diskusije sami sa sobom kontajuci da su neki racku.
:pisnuo: :pisnuo:

Ovoga uhode uhode, onu gadjaju su dva kamencica koji je nisu pogodili ali su joj pali u cvijetnjak, pa doklem vise. :lol: :lol:
megaman4

#10658 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by megaman4 »

BHCluster wrote:
megaman4 wrote: Citavo vrijeme je cilj instalirati ovu izdajicu od Radoncica kao Bosnjackog clana predsjednistva, kako bi uz Covica i Dodika razvlastili drzavu zauvijek i time je sahranili, posto u ratu nisu uspjeli. Bolje receno rat za BiH nikada i nije stao, nego se ovaj put vodi za stolom.
Mnogo jebeni igraci su pokusali pa chorak. Kako ono ide "Bosna je ovo, budalo; malo se povije, ali se nikada ne savije." :wink:
Sve to stoji ali mi nije jasno zasto SDA ne nogira SBB i sve njihove kadrove ako po Scepi vise ne postoji koalicija?

Ocigledno je da SBB igra na kartu da svu krivicu svali na SDA za lose reforme iako su jos u toj famoznoj koaliciji, a njegovi kadrovi ne zele da odstupe sa funkcija zbog visokih primanja, jer se Scepo nada da ce narod njega nagraditi a Bakira kazniti za izbore 2018.

Licemjerna politika SBB-a koji citavo vrijeme zeli vlast sa HDZ-om i SNSD-om cime bi Bosnjaci politicki bili u nezavidnom polozaju.
volta dzontra

#10659 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by volta dzontra »

Vi se zajebajete a predsjednik je mogao biti otet i zavrsiti tko zna gdje. Sve je bilo spremno...Bus, auto....ko ibarska magistrala
BHCluster

#10660 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

volta dzontra wrote:Vi se zajebajete a predsjednik je mogao biti otet i zavrsiti tko zna gdje. Sve je bilo spremno...Bus, auto....ko ibarska magistrala
Samo ga je sadaka spasila.
BHCluster

#10661 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Novak20 wrote:Da li je SNSD pristupio hrvatskoj koaliciji "Za dom spremni"?!

.....Ove riječi zastrašujuće paraju uši i nakon otvorene podrške HDZ ustaškoj ideologiji lede krv u žilama svakog normalnog čovjeka bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost.

Da li se juče Dodik, zajedno sa vrhom svoje stranke, koji se busaju u prsa da su najveće patriote, najveći Srbi, jedini zaštitnici Republike Srpske i srpskog naroda ovim potezima svrstao u koaliciju za "Dom spremni".....

Image
seln

#10662 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

BHCluster wrote:
volta dzontra wrote:Vi se zajebajete a predsjednik je mogao biti otet i zavrsiti tko zna gdje. Sve je bilo spremno...Bus, auto....ko ibarska magistrala
Samo ga je sadaka spasila.
Garant je negdje nahranio mrave i 'tice, pa mu bog u sevap upis'o.
Last edited by seln on 14/07/2017 09:10, edited 1 time in total.
Hafis

#10663 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Novak20 wrote:NAKON PRIJAVE MARINKA ČAVARE DA GA PRATE: Uhapšen H.N. iz Kaknja!

H.N. ?
Mora da je neki Hrvoje, juzni ćetnik. Nema tko drugo.
spreca

#10664 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Maraschino wrote:
BHCluster wrote:

Image

Totalno bezznačajna osoba, isto kao oni likovi sto na interwebu vode diskusije sami sa sobom kontajuci da su neki racku.
:pisnuo: :pisnuo:

Ovoga uhode uhode, onu gadjaju su dva kamencica koji je nisu pogodili ali su joj pali u cvijetnjak, pa doklem vise. :lol: :lol:
ovog ni macola nece :lol:
spreca

#10665 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

BHCluster wrote:
Novak20 wrote:Da li je SNSD pristupio hrvatskoj koaliciji "Za dom spremni"?!

Image
:thumbup: bravo rudonja...to je bratstvo juznih i istocnih cetnika :lol: :lol: :lol: :lol:
Sanjarko

#10666 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Sanjarko »

Nego opet pitam. Kad misle od Dode i RS-a vratit pare. Ko zna koliko su Hrvatima miliona drpili.
seln

#10667 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Hafis wrote:

H.N. ?
Opasno me zaboli ko je.
Zabremedet su mi budale koji stvarno vjeruju ovom arapskom predstavniku Hrvata u predsjednistvu FBiH.
Hafis

#10668 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

seln wrote:
Hafis wrote:

H.N. ?
Opasno me zaboli ko je.
Zabremedet su mi budale koji stvarno vjeruju ovom arapskom predstavniku Hrvata u predsjednistvu FBiH.
Meni više interesira tko mu je nalogodavac.
I šta imaš ti protiv arapa? Nosi mi te jeftine seoske folove. K'o ono ne voli arape i odmah će ga smatrati klasom modernih europskih muslimana.
Bolan svi su ljudi isti, neovisno od rase, vjere, boje kože i ostalih zezervata.....Doduše, humana biomedicina tvrdi da je svaki čovjek zaseban i da ne postoje dvojica istih.

Ali da te ne zamaram sa znanošću, pošto ti to nije fah: propjevao bi ovdje taj Hrvoje na čijoj je deredži, što si rekao keks.
155_mm

#10669 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 155_mm »

prije neg prelistam temu. jel nam hafis objasnio kako ce da funkcionise dom naroda u gradjanskoj BiH?
155_mm

#10670 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 155_mm »

Pogranični susret visoke delegacije Oružanih snaga BiH i Vojske Srbije
"zajednicka drzava" koju smo dobili od tetke angele zahvaljujuci desetogodisnjem strateskom partnerstvu izmedju cirila i metodija zazivljava izgleda i na vojnom planu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BHCluster

#10671 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Hafis wrote:
Meni više interesira tko mu je nalogodavac.
Ta ce ti to kad u ovoj drzavi niko ne ide u prdekanu.
Alfons Kauders

#10672 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

155_mm wrote:prije neg prelistam temu. jel nam hafis objasnio kako ce da funkcionise dom naroda u gradjanskoj BiH?
Uklanjaju se etnicke odrednice radi presude S-F...

Ide se na skeniranje i prepoznavanje teksture lica.

Samsung razvija tehnologiju za izbore, da se zna ko za koga moje glasati.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#10673 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Hafis wrote:

H.N. ?
ma neki kladiJonicar bezbeli
Hafis

#10674 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

155_mm wrote:prije neg prelistam temu. jel nam hafis objasnio kako ce da funkcionise dom naroda u gradjanskoj BiH?
Ma jednostavno.
Edim Fejzić i ostale filandre će moći u dom naroda kao Hrvati ako se premjeste s adresom u neku županiju gdje ima dovoljno Hrvata i koja će ih delegirati u Dom naroda FBiH a možda i u Dom naroda BiH. Normalno, pod uvjetom da ih ja i slični meni prepoznamo kao Hrvate i zaokružimo ih na izborima.
U suprotnom, mogu ostati doma u Goraždu i takmičiti se u ligi za kantonalnu skupštinu ili zastupnički dom FBiH.
I svi na dobitku, nema rata i ugrozbe bošnjačkog naroda.
Hafis

#10675 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:
Hafis wrote:

H.N. ?
ma neki kladiJonicar bezbeli
Da je pacijent, to jest ovisnik o igrama na sreću ne sumnjam. Ovdje ovi naši kladioničarski analitiĆari kaži da nema nigdje više igrača i nigdje bolje berbe i šišanja k'o gore u srednjoj Bosni. Poludili za kockom...jebat ga, i razumjet ih je.
Post Reply