FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#10651 Re: FK Zeljeznicar
Proslu srijedu smo trazili od njih samo da ostave srce na terenu a rezultat kakav god da bude ali su oni srce ostavili u svlacionici. Iskreno se nadam da ce sutra srce ponjeti sa sobom i da ce ga bas OSTAVITI NA TERENU! Svi smo svjesni da nema prolaska a vecina nas je znala to cim su izvuceni parovi i zato trazimo SAMO BORBU i nista vise!
- metar_drva
#10652 Re: FK Zeljeznicar
ma vidi, normalno je da ljudi imaju različita mišljenja o nečemu, pa tako i o klubu za koji navijamo. međutim, nije normalno da neko konstantno sere protiv kluba i ljudi u klubu, bez da ponudi konkretno rješenje. ako ćemo realno govorit, željo je najveće (poslijeratne) uspjehe doživio sa upravom koja je i sad aktuelna. naravno, ta uprava ima na svojim leđima i, blago rečeno, sumnjivo trošenje para koje su zarađene u euro-kupovima. nakon te uprave dolazile su i neke druge, koje su možda bile i transparentije što se tiče trošenja para, ali rezultata nije bilo. trenutno imamo rezultat (bar u okvirima naše lige), a petica od hapoela je naša realnost. ko to ne vidi, živi u imaginarnom svijetu. da bi se to promijenilo, potreban je kontinuitet u radu i stručnog štaba sa igračima i uprave. evo, ja opet pitam ovog rookie-a, koga bi ti doveo umjesto ovih sad, i misliš li da postoji iko ko bi preko noći želji donio uspjeh u evropi? i zar je jedan poraz od jače ekipe dovoljan da se ospe drvlje i kamenje? pa jebote, man utd razguli romu 7-1, liverpool bešiktašu zabije 8 komada itd i šta? ništa, life goes on. mi primili 5 od hapoela i šta? ništa, porazi su sastavni dio igre.perke wrote:Rookie wrote:E vala 10 KM je previše, pogotovo jer je veliko od navijača da uopšte dođu nakon one bruke, pa makar i džaba bile karte. A još ima i prenos. Jednostavno, u određivanju cijena se mora uzeti uobzir prva utakmica. Nemamo ni teoretske šanse za prolaz i iznenađenje je i da se ne obrukamo. 5 KM je puno. Treba ipak sačekati da se vidi kakve su cijene, pa onda pričati. Ne bi me iznenadilo. Postaju ustaljeni ciganluci ove garniture. Da su se makar potrudili onu bruku da objasne i preuzmu malo krivice na sebe, već ispade normalno da gubimo 5:0 samo zato jer je trener protivnika milostiv.
Pa da je Barcelona, puno je. Ona ekipa što je igrala protiv Newcastlea i Malage nije bila ništa ludo talentovanija i kvalitetnija, pa je bilo nezamislivo da ne pruže ni otpor. Amarova priča o izraelskim vanzemaljcima je nikakvo objašnjenje. Nemoguće je da niko za ono nije kriv.
boze sacuvaj, mene bi bilo sramota ovako nesto napisati i zvati se Zeljinim navijacem
- perke
#10653 Re: FK Zeljeznicar
metar_drva wrote:ma vidi, normalno je da ljudi imaju različita mišljenja o nečemu, pa tako i o klubu za koji navijamo. međutim, nije normalno da neko konstantno sere protiv kluba i ljudi u klubu, bez da ponudi konkretno rješenje. ako ćemo realno govorit, željo je najveće (poslijeratne) uspjehe doživio sa upravom koja je i sad aktuelna. naravno, ta uprava ima na svojim leđima i, blago rečeno, sumnjivo trošenje para koje su zarađene u euro-kupovima. nakon te uprave dolazile su i neke druge, koje su možda bile i transparentije što se tiče trošenja para, ali rezultata nije bilo. trenutno imamo rezultat (bar u okvirima naše lige), a petica od hapoela je naša realnost. ko to ne vidi, živi u imaginarnom svijetu. da bi se to promijenilo, potreban je kontinuitet u radu i stručnog štaba sa igračima i uprave. evo, ja opet pitam ovog rookie-a, koga bi ti doveo umjesto ovih sad, i misliš li da postoji iko ko bi preko noći želji donio uspjeh u evropi? i zar je jedan poraz od jače ekipe dovoljan da se ospe drvlje i kamenje? pa jebote, man utd razguli romu 7-1, liverpool bešiktašu zabije 8 komada itd i šta? ništa, life goes on. mi primili 5 od hapoela i šta? ništa, porazi su sastavni dio igre.perke wrote:Rookie wrote:E vala 10 KM je previše, pogotovo jer je veliko od navijača da uopšte dođu nakon one bruke, pa makar i džaba bile karte. A još ima i prenos. Jednostavno, u određivanju cijena se mora uzeti uobzir prva utakmica. Nemamo ni teoretske šanse za prolaz i iznenađenje je i da se ne obrukamo. 5 KM je puno. Treba ipak sačekati da se vidi kakve su cijene, pa onda pričati. Ne bi me iznenadilo. Postaju ustaljeni ciganluci ove garniture. Da su se makar potrudili onu bruku da objasne i preuzmu malo krivice na sebe, već ispade normalno da gubimo 5:0 samo zato jer je trener protivnika milostiv.
Pa da je Barcelona, puno je. Ona ekipa što je igrala protiv Newcastlea i Malage nije bila ništa ludo talentovanija i kvalitetnija, pa je bilo nezamislivo da ne pruže ni otpor. Amarova priča o izraelskim vanzemaljcima je nikakvo objašnjenje. Nemoguće je da niko za ono nije kriv.
boze sacuvaj, mene bi bilo sramota ovako nesto napisati i zvati se Zeljinim navijacem
sve to stoji, svima nam je tesko pao poraz u prvoj tekmi ali da neko kaze da ga cijena od 10km moze sprijeciti da gleda svog Zelju u evropskoj tekmi, u svom gradu, poslije toliko godina.... e to ne kontam
s ovom upravom na celu, i sa Amarom i igracima, smo uzeli titulu a to se broji i ne zaboravlja
-
elSaik
#10655 Re: FK Zeljeznicar
Ko ima neka dođe, ko nema, bit će na tvu.
-
elnino
#10656 Re: FK Zeljeznicar
Rookie wrote:Željo-Bosna 4:0. Dva poluvremena po sat vremena. U prvom igrale rezerve ne obje strane. Kod nas Karić, Kerla, Logić, Da Silva, Đelmić, Odović, Čolić, Perak, Rovčanin i Spahić i par nekih visokih stopera se mijenjalo. Ovaj Đelmić(21) je nizak, nezgodan, mogao bi biti dobro krilo. Dobar je bio. Brazilac nevidljiv, a onaj Logić posmiješan. Stoperi nisu imali nešto posla, ali je Kerla odlučio da se dokaže i uzeo sve žive zračne duele i jedini ginuo od svih igrača danas. Zaradio i aplauz za jednu od brojnih ofanzivnih akcija. Bio je i najopasniji naš igrač. Gledalaca oko 300.
Prvi tim uzeo 3:0, a počeli su isti koji su počeli drugo poluvrijeme u Tel Avivu. Kasnije ušao Zeba i bio prejak. Stanić zabio dva, igrao desno krilo. Mogao je i tri komotno. Kod Bosne mali Mulahmetović, onaj malonogometaš bio odličan. Fin kreatoričić, ekstra šuta slobodnjake. I tako. Lazar fulio 1 na 1, pa ga raja prozivala do kraja nekom kao podrškom, šta ja znam. Ovi što su rezerve i nisu pokazali da bi trebali biti u prvom timu. Ponajviše tu mislim na Čolića i Rovčanina od kojih sam najviše očekivao da se nametnu. Kerla je jedini shvatio ovo danas kao priliku za dokazivanje.
Mirsad Bešlija k'o Jordan u Wizardsima. Na iskustvo. Nevidljiv protiv Cibalie, Hapoela i danas. Vratio se na staro, onako kako je igrao prvi dio prošle sezone. Bez ijednog jedinog prodora. Poziciona igra. Šteta. Ako tako bude igrao ove godine, to je veliki gubitak u odnosu na kraj prethodne sezone kad se bio probudio.
Još ću reći da je Bajro bio baš smiješan. Žalosno je to, ali stvarno je moguće da je Lazar naš najbolji napadač, iako je najgori kojeg sam ikad gledao na Grbavici. Ove njegove rezerve nemaju izgleda nikakve želje da se nametnu. Mešanovića, Ćuluma i mlađeg Bešlije nije bilo.
Rovčanin odigrava neke smiješne pete i dribla, kao da je superustaljeni prvotimac koji ništa ne treba da dokazuje. Klocu Božiji, svaki trening i svaka utakmica je novo dokazivanje, a ti dok budeš igrao neke imbecilne pete, možeš samo da sa klupe(tribina) gledaš Lazara amatera kako igra na tvojoj poziciji. Kul, zar ne?! Treba protjerati ove tokmake bez ambicija, što misle da na osnovu jedne sezone trebaju da budu cijenjeni vječno!
brazilac je bio ekstra i to će reći svako ko je gledo utakmicu
a nasmija me ti sa ovim nevidljiv protiv hapoela hahaha molim te nemoj više pričat pa čovjek se jedini borio i ginuo na terenu nije on kriv što nemožemo do lopte pa da mu neko doda
- tazmaniaBAN4
#10657 Re: FK Zeljeznicar

CIjena karte za JUG je 5KM i karta ce se moci kupiti ispred stadiona GrbavicaNikad ne idem na utakmicu zato što je u pitanju neko takmičenje, bilo evropsko ili domaće. Nikad ne idem na utakmicu zato što je protivnik nekakav Hapoel, Newcastle ili nešto slično. Nikad ne idem na utakmicu zato što imamo nekog beton igrača, igramo lijepo i atraktivno.
Na utakmicu idem samo zato što igra Željo, sve ostalo gore nabrojano je samo posljedica i usputna stvar.
-
elSaik
#10658 Re: FK Zeljeznicar
Eto, ni karte nisu više problem. Ili možda nikad nisu ni bile?! Nebitno.
Igraj Željo, igraj i pobijedi, igraj Željo, hrabro bori se...
PS Neka JUG bude pun, ostalo me ne zanima.
edit: Ko nas čeka u trećem pretkolu?
Igraj Željo, igraj i pobijedi, igraj Željo, hrabro bori se...
PS Neka JUG bude pun, ostalo me ne zanima.
edit: Ko nas čeka u trećem pretkolu?
-
Rookie
#10659 Re: FK Zeljeznicar
Hajde ovako otprilike da se obratim ovima što me napadaju, da ne žive u iluziji da su mi ga nešto spustili.
Prvo za metar drva. Ne zaslužuješ odgovor, jer mi se čobanski obraćaš bez osnovne kulture i poštovanja("sere"). Tipična forumska nesputanost.
Ali, evo da ti kažem, iako nisi zaslužio, ja mogu primijetiti da bi ciganski bilo staviti jug 10 KM, a bez da predlažem ikakve nove ljude. Sve greške mogu javno primijećivati i ne doći na utakmicu ako mislim da me se guli, bez ikakvih prijedloga za nešto bolje. Jednostavno, očekujem poštovanje rukovodstva kluba za navijače. Kakogod, ako je jug 5 KM, onda je o ovome suvišno pričati. Svakako sam naglasio AKO u mom izlaganju.
perke, dijete, prestani me citirati, ako već nisi sposoban da objasniš svoju primjedbu.
I za ovog zadnjeg što mu je Brazilac "extra"! Evo plavih_11 je gledao utakmicu i nije mu bio "extra". Znači, lažeš kad kažeš da je "svima bio extra". Čovjek nije 5 lopti primio i proslijedio ih je odmah prvom do sebe. Znači, ofanzivno nije apsolutno ništa pokazao, a defanzivno nije ni imao mnogo prilike jer rezervni sastav Bosne nije prelazio centar. Ne njegovom zaslugom, jer nije nijednu loptu oduzeo. Da je znao i htio, mogao je šta i kreirati uz nepostojeći presing rezervi Bosne, ali ni to nije uradio. Perak je bio bolji od njega milion puta, uz jedan sramotan promašaj na samom kraju. Brazilca pamtim jedino kad se jednom igrač Bosne zaletio na njega i on odlučio da ga sačeka i zadrži loptu. Uspio je, ali je, nakon što je izdržao taj duel, loptu proslijedio na stranu na kojoj je već bilo težište igre, a ne na suprotnu što bi bila odlična i korisna promjena strane. Extra? Objasni!
Bešlija nije bio doslovno nevidljiv, ali da si malo pažljivije pratio njegove nastupe i ono što sam rekao, shvatio bi srž. Vratio se u stanje nesposobnosti za prodor. Bar u ove 3 zadnje utakmice. Možda se šta i promijeni.
Prvo za metar drva. Ne zaslužuješ odgovor, jer mi se čobanski obraćaš bez osnovne kulture i poštovanja("sere"). Tipična forumska nesputanost.
perke, dijete, prestani me citirati, ako već nisi sposoban da objasniš svoju primjedbu.
I za ovog zadnjeg što mu je Brazilac "extra"! Evo plavih_11 je gledao utakmicu i nije mu bio "extra". Znači, lažeš kad kažeš da je "svima bio extra". Čovjek nije 5 lopti primio i proslijedio ih je odmah prvom do sebe. Znači, ofanzivno nije apsolutno ništa pokazao, a defanzivno nije ni imao mnogo prilike jer rezervni sastav Bosne nije prelazio centar. Ne njegovom zaslugom, jer nije nijednu loptu oduzeo. Da je znao i htio, mogao je šta i kreirati uz nepostojeći presing rezervi Bosne, ali ni to nije uradio. Perak je bio bolji od njega milion puta, uz jedan sramotan promašaj na samom kraju. Brazilca pamtim jedino kad se jednom igrač Bosne zaletio na njega i on odlučio da ga sačeka i zadrži loptu. Uspio je, ali je, nakon što je izdržao taj duel, loptu proslijedio na stranu na kojoj je već bilo težište igre, a ne na suprotnu što bi bila odlična i korisna promjena strane. Extra? Objasni!
Bešlija nije bio doslovno nevidljiv, ali da si malo pažljivije pratio njegove nastupe i ono što sam rekao, shvatio bi srž. Vratio se u stanje nesposobnosti za prodor. Bar u ove 3 zadnje utakmice. Možda se šta i promijeni.
- metar_drva
#10660 Re: FK Zeljeznicar
tvoja priča je šuplja i bazira se na formu, ne na sadržaj. evo, ja ti se javno izvinjavam što sam rekao da sereš (iako ne zaslužuješ), prinče na zrnu graška, a ti se udostoji i odgovori mi na pitanje koje sam ti ranije postavio (koje btw veze nema sa cijenom karte). ako ne znaš šta sam te pitao, pročitaj još jednom moj prethodni post.Rookie wrote:Hajde ovako otprilike da se obratim ovima što me napadaju, da ne žive u iluziji da su mi ga nešto spustili.
Prvo za metar drva. Ne zaslužuješ odgovor, jer mi se čobanski obraćaš bez osnovne kulture i poštovanja("sere"). Tipična forumska nesputanost.Ali, evo da ti kažem, iako nisi zaslužio, ja mogu primijetiti da bi ciganski bilo staviti jug 10 KM, a bez da predlažem ikakve nove ljude. Sve greške mogu javno primijećivati i ne doći na utakmicu ako mislim da me se guli, bez ikakvih prijedloga za nešto bolje. Jednostavno, očekujem poštovanje rukovodstva kluba za navijače. Kakogod, ako je jug 5 KM, onda je o ovome suvišno pričati. Svakako sam naglasio AKO u mom izlaganju.
-
Rookie
#10661 Re: FK Zeljeznicar
Pa kako nisam odgovorio?! Kažem, pojma nemam ko bi bolje radio taj posao od ove uprave i nemam apsolutno nikakav prijedlog. To si pitao, zar ne?! I pored toga, mislim da imam pravo da primijetim loše strane i poteze bilo koga ko ima veze sa Željom.
Evo golova(strijelaca) ugrađenih u titulu.
15 golova(8 penala) - Bekrić
10 golova - Mešanović
8 golova - Popović
3 gola - Mirsad Bešlija
2 gola - Cocalić, Višća, Bajić, Bučan i Kerla
1 gol - Mešić, Stanić, Svraka, Šimić i Haris Bešlija
Evo golova(strijelaca) ugrađenih u titulu.
15 golova(8 penala) - Bekrić
10 golova - Mešanović
8 golova - Popović
3 gola - Mirsad Bešlija
2 gola - Cocalić, Višća, Bajić, Bučan i Kerla
1 gol - Mešić, Stanić, Svraka, Šimić i Haris Bešlija
- metar_drva
#10662 Re: FK Zeljeznicar
ja i dalje stojim kod toga da ti je priča šuplja jer se svodi na puko pljuvanje svega i svakoga bez konkretnog rješenja ili prijedloga kako da se unaprijedi stanje. uostalom, ne vidim odakle ti pravo da na pljuvački način kritikuješ poteze uprave, trenera i igrača? jesi li ti možda uložio svoje pare u klub? ako imaš rješenje kako da se stvari unaprijede, ja sam siguran da će se naći neko u uoravi ko će odvojit 5 minuta da te sasluša. komunicirajući na ovaj način po forumu, teško ćeš ti ikad išta promijenit, a meni i dalje ličiš na nekog koga je nisko posl'o da malo šilji po forumima protiv sadašnje uprave. jedino što u svemu tome me tješi je što dotični nije dovoljno pametan da tako nešto skonta.Rookie wrote:Pa kako nisam odgovorio?! Kažem, pojma nemam ko bi bolje radio taj posao od ove uprave i nemam apsolutno nikakav prijedlog. To si pitao, zar ne?! I pored toga, mislim da imam pravo da primijetim loše strane i poteze bilo koga ko ima veze sa Željom.
-
Rookie
#10663 Re: FK Zeljeznicar
Baš tako. Nisko me posl'o
A to da nemam pravo da kritikujem, jer kao nisam ništa uložio... Samo ću reći ovo, bez navijača nema ni fudbala, ni plata, ni Želje, ni ničega. Tako da imam pravo da kažem šta mi se ne sviđa, isto k'o što i ti možeš da ovdje kažeš šta ti se sviđa. A to što ti osjećaš da je moja priča šuplja, to me veoma brine.
- burek_in_space
#10664 Re: FK Zeljeznicar
Vidim, ne zna se ni raspravljati bez spominjanja nekih ljudi koji nemaju veze sa trenutnom situacijom u klubu.
Da se ne bi dovodili u situaciju da zakljuchavamo temu opet, samo cu reci okanite se Niske, i svega onoga shto nije povezano sa trenutnom situacijom u FKZ.
Da se ne bi dovodili u situaciju da zakljuchavamo temu opet, samo cu reci okanite se Niske, i svega onoga shto nije povezano sa trenutnom situacijom u FKZ.
- metar_drva
#10665 Re: FK Zeljeznicar
ja ne osjećam, ja vidim da ti je priča šuplja.Rookie wrote:Baš tako. Nisko me posl'oA to da nemam pravo da kritikujem, jer kao nisam ništa uložio... Samo ću reći ovo, bez navijača nema ni fudbala, ni plata, ni Želje, ni ničega. Tako da imam pravo da kažem šta mi se ne sviđa, isto k'o što i ti možeš da ovdje kažeš šta ti se sviđa. A to što ti osjećaš da je moja priča šuplja, to me veoma brine.
-
Rookie
#10666 Re: FK Zeljeznicar
UPOZORENJE PRED BAN!
- Tvrtko II Kotromanić
#10667 Re: FK Zeljeznicar
ja nisam skontao, posto vidim na nekim portalima raja prica da ce se karte moc kupit pred hadisonom...
sad mi nije jasno xD
jel se karte prodaju pred Grbavicom ili pred Hadisonom?
sad mi nije jasno xD
jel se karte prodaju pred Grbavicom ili pred Hadisonom?
- tazmaniaBAN4
#10668 Re: FK Zeljeznicar
peglate !! imate pm vas dvojca !!! 
- Charuga
- Globalni moderator
#10669 Re: FK Zeljeznicar
GUTTMAN: OVA UTAKMICA ĆE BITI NEIZVJESNIJA
Uoči uzvratne utakmice 2. pretkola Lige prvaka, a u kojoj se sastaju FK Željezničar i Hapoel iz Tel Aviva, održana je press konferencija na stadionu Koševu, a novinarima se obratio trener izraelskog šampiona, Eli Guttman.
Bh. predstavnik, FK Željezničar, skoro da nema nikakvih šansi, nakon što su prije sedam dana u Tel Avivu poraženi rezultatom 5:0 od izraelskog prvaka, ekipe Hapoel iz Tel Aviva.
Izraelci su danas stigli u Sarajevo, a na stadionu Koševo večeras će održati i prvi trening. Prije treninga, trener Hapoela Eli Guttman je na press konferenciji za novinare najavio sutrašnji dvoboj.
"Igrali smo jako dobro u prvom poluvremenu i iskoristili smo sve svoje šanse. Možda je rezultat malo i previsok, ali mi smo uložili puno truda i ja sam jako zadovoljan. U drugom poluvremenu je Željezničar konsuldovao svoje redove i bio dosta jači".
Na pitanje novinara da li je svojim igračima rekao da se povuku nakon što su poveli 5:0 u prvoj utakmici, Guttman odgovara:
"Ne, to nije moja filozofija igre. Mogli smo postići još nekoliko golova, ali promašili smo nekoliko dobrih šansi."
"Što se tiče utakmice u Sarajevu, očekujem jednu sličnu utakmicu. Moji igrači će u ovaj duel ući rasterećeno. Željo ima nekoliko opasnih pojedinaca, pa ćemo ih pokušati zaustaviti. Mislim da će ova utakmica biti dosta neizvjesnija, ali sumnjam da možemo ponovo slaviti sa 5:0."
Susret Željezničara i Hapoela igra se sutra na stadionu Koševo sa početkom u 20:15 sati.
Uoči uzvratne utakmice 2. pretkola Lige prvaka, a u kojoj se sastaju FK Željezničar i Hapoel iz Tel Aviva, održana je press konferencija na stadionu Koševu, a novinarima se obratio trener izraelskog šampiona, Eli Guttman.
Bh. predstavnik, FK Željezničar, skoro da nema nikakvih šansi, nakon što su prije sedam dana u Tel Avivu poraženi rezultatom 5:0 od izraelskog prvaka, ekipe Hapoel iz Tel Aviva.
Izraelci su danas stigli u Sarajevo, a na stadionu Koševo večeras će održati i prvi trening. Prije treninga, trener Hapoela Eli Guttman je na press konferenciji za novinare najavio sutrašnji dvoboj.
"Igrali smo jako dobro u prvom poluvremenu i iskoristili smo sve svoje šanse. Možda je rezultat malo i previsok, ali mi smo uložili puno truda i ja sam jako zadovoljan. U drugom poluvremenu je Željezničar konsuldovao svoje redove i bio dosta jači".
Na pitanje novinara da li je svojim igračima rekao da se povuku nakon što su poveli 5:0 u prvoj utakmici, Guttman odgovara:
"Ne, to nije moja filozofija igre. Mogli smo postići još nekoliko golova, ali promašili smo nekoliko dobrih šansi."
"Što se tiče utakmice u Sarajevu, očekujem jednu sličnu utakmicu. Moji igrači će u ovaj duel ući rasterećeno. Željo ima nekoliko opasnih pojedinaca, pa ćemo ih pokušati zaustaviti. Mislim da će ova utakmica biti dosta neizvjesnija, ali sumnjam da možemo ponovo slaviti sa 5:0."
Susret Željezničara i Hapoela igra se sutra na stadionu Koševo sa početkom u 20:15 sati.
- Šibicar
#10670 Re: FK Zeljeznicar
Naravno da im nije sugerisao da nam ne daju više golova,ali je u onom trenutku fakat tako izgledalo,jbg.
Nadam se da će Amar sutra uraditi isti potez,pri rezultatu 7-0 za nas. 
- metar_drva
#10671 Re: FK Zeljeznicar
imali smo ih u drugom poluvremenuPlavih_11 wrote:
- Charuga
- Globalni moderator
#10672 Re: FK Zeljeznicar
Na onom zabranjenom portalu ima interviju sa Amarom.
Amar Osim za xxxxxx.ba o utakmici protiv Hapoela
„VOLIO BIH DA SUTRA IMAMO VELIKU PODRŠKU“
Amar Osim za xxxxxx.ba o utakmici protiv Hapoela
„VOLIO BIH DA SUTRA IMAMO VELIKU PODRŠKU“
- BSn
#10673 Re: FK Zeljeznicar
Šibicar wrote:Naravno da im nije sugerisao da nam ne daju više golova,ali je u onom trenutku fakat tako izgledalo,jbg.Nadam se da će Amar sutra uraditi isti potez,pri rezultatu 7-0 za nas.
ma normalno je da ohanu pri rezultatu 5:0. to jedino ako neko zeli malo da digne publiku, pa da forsira...
je l' to nismo nosioci ni u trecem pretkolu?
- manijak1
#10674 Re: FK Zeljeznicar
Očekujem produžetke ili možda čak i šesti gol u sudijskom(zaustavnom
)vremenu u inat nekima
.
Šalalalalalalalalalala Žeeeeeeljeeeeeezničar (u prijevodu sa hebrejskog - gazi pitare i pitice
)
U 20 i 15 .....Jug Jug je samo jedan
Šalalalalalalalalalala Žeeeeeeljeeeeeezničar (u prijevodu sa hebrejskog - gazi pitare i pitice
U 20 i 15 .....Jug Jug je samo jedan
- Bullet Tooth Tony
#10675 Re: FK Zeljeznicar
Osim je malo napet