Vjerujte mi! wrote:Smirite se, ljudi. Paragvajac dolazi sigurno.
Do jučer su bili sati u pitanju kada će stići, sad su šanse kako ovaj menadžer navodi 50:50, tako da je baš sigurno ......
"Navijači Sarajeva s nestrpljenjem čekaju neće li na treningu vidjeti najveće ovosezonsko pojačanje, Paragvajca Jose Montiela Nuneza. Ovaj paragvajski veznjak još uvjek nije doputovao u Sarajevo, a da li će uskoro pitali smo menadžera Muamera Zukića.
«Iskren da budem šanse su 50:50. Iz Reggine sam dobio dopis i oni su shvatili da on treba doći na probu dva dana i boje se da se igrač ne ne povrijedi. Čuo sam se sa direktorom Edimom Hadžialagićem, jer bi Sarajevo trebalo poslati novi dopis u kojem bi stajalo da igrač treba da dođe na potpis ugovora, a ne probu», izjavio je za naš portal Zukić.
Bez obzira na ove nesuglasice, Zukić je optimista i vjeruje da će se pronaći zajednički jezik.
«Radi se o sjajnom igraču i Italijani se boje povrede. Ipak, ja sam optimističan i vjerujem kako će Montiel stići u Sarajevo», rekao je Zukić.
Inače, Sarajevo će najvjerovatnije ostati bez napadača Adisa Jahovića, koji bi trebao nastaviti karijeru u Češkoj, a njegov naredni klub bi trebao biti Sigma".