nesto je u zraku ovih dana
SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- dottore
#10651 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
opet udes na otoci... bijeli punto se zabio u banderu, samo tako...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#10652 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
delikatesna radnja
zar i tu
zar i tu
- kurty
#10653 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pun mjesec...dottore wrote:opet udes na otoci... bijeli punto se zabio u banderu, samo tako...
- minjonja
#10654 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ako se na tom protestu pojave dvije osobe, bicu sretna. ne znam kako ljudima nije vise prekipio ovaj kriminal na svakom cosku. u meni se kuha otkad sam procitala vijest o udesu kod rtv doma al ne smijem nista vise reci. blago receno mrzim sve trkace i divljake, ma ne mogu se blaze izraziti. sta vise mora da se desi da se ponovi bar priblizan broj ljudi kao onda kad je denis ubijen? ko jos mora da pogine? moj brat svaki dan dva puta prolazi tuda biciklom i ja ne smijem jednostavno ovdje napisati sta bi se desilo da se u njega neki manijak zabije. moj momak, moji prijatelji, ja, svi koristimo tramvaj i trolu i cekamo ih na stanicama, a koliko se samo puta desilo da se manijak zabije u stanicu? sta mora vise da se desi da se vecini desi klik u glavi i kaze sebi da ne zeli u ovakvoj drzavi zivjeti?PipiDugaDevetka wrote:Da izvršimo pritisak na vlast protestom koji će biti prijavljen nadležnima i organizovan po odgovarajućim zakonima.minjonja wrote:sta mi mozemo uraditi da ovo promijenimo?
- kokuz_sa
#10655 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ponudili su drzavu za covjeka
dali su qrac od ovce
dali su qrac od ovce
- black
#10656 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
cemu cudjenje komi, pa i sam vidis da vise nema mjesta u gradu da mozes reci 'e ovde je sigurno'Black swan wrote:delikatesna radnja![]()
![]()
![]()
![]()
zar i tu
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#10657 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pretpostavljam da će neko dati ostavku, te neće biti potrebe za protestima. Glasao sam za SDP, a pridružio bih se masi onih koji bi protestvovali i tražili ostavke odgovornih!minjonja wrote:ako se na tom protestu pojave dvije osobe, bicu sretna. ne znam kako ljudima nije vise prekipio ovaj kriminal na svakom cosku. u meni se kuha otkad sam procitala vijest o udesu kod rtv doma al ne smijem nista vise reci. blago receno mrzim sve trkace i divljake, ma ne mogu se blaze izraziti. sta vise mora da se desi da se ponovi bar priblizan broj ljudi kao onda kad je denis ubijen? ko jos mora da pogine? moj brat svaki dan dva puta prolazi tuda biciklom i ja ne smijem jednostavno ovdje napisati sta bi se desilo da se u njega neki manijak zabije. moj momak, moji prijatelji, ja, svi koristimo tramvaj i trolu i cekamo ih na stanicama, a koliko se samo puta desilo da se manijak zabije u stanicu? sta mora vise da se desi da se vecini desi klik u glavi i kaze sebi da ne zeli u ovakvoj drzavi zivjeti?PipiDugaDevetka wrote:Da izvršimo pritisak na vlast protestom koji će biti prijavljen nadležnima i organizovan po odgovarajućim zakonima.minjonja wrote:sta mi mozemo uraditi da ovo promijenimo?
- minjonja
#10658 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
dajte mi sliku osobe zaduzene za izgradnju zatvora, molim vas. ne smijem vise pisati, imala bi svasta pisati i u vezi evrovizije i zicare i raznih festova, preko grasa i gradonacelnika do prodavaca petardi, ali necu, progutacu.
- kokuz_sa
#10659 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ministrica pravde kantona Sa
Dijana Tabori-SDP
Ministar unutarnjih poslova kantona Sarajevo
Muhamed Budimlic-SDP (steta sto je u ovoj stranci jer fakat covjeka jako strucan i posten,jedan od najpostenijih profesora koji mi je predavao na fakultetu)
njih dvoje bi trebali da predloze svojim zastupnicima stranackim koji se nalaze u parlamentu izmjene zakona koji se odnose na policiju i na bilo koji zakon koji treba da se promijeni da bi bilo sigurnije..
eh nakon toga njihove kolege stranacke treba da se izbore u parlamentu da se ti zakoni usvoje..tj izmjene..
ma opet ta dva imena su najmanje vazna u ovim pricama cijelim..milion % sam uvjeren da su oni vec odavno predali svoje sugestije i promjene na trenutni zakon koje treba da se usvoje(bar sam uvjeren za ministra jer ne vjerujem da nije ganjao da vrate onaj clan za nepropisno parkiranje)..al sada je sve ostalo na njihovim stranackim kolegama..
Dijana Tabori-SDP
Muhamed Budimlic-SDP (steta sto je u ovoj stranci jer fakat covjeka jako strucan i posten,jedan od najpostenijih profesora koji mi je predavao na fakultetu)
njih dvoje bi trebali da predloze svojim zastupnicima stranackim koji se nalaze u parlamentu izmjene zakona koji se odnose na policiju i na bilo koji zakon koji treba da se promijeni da bi bilo sigurnije..
eh nakon toga njihove kolege stranacke treba da se izbore u parlamentu da se ti zakoni usvoje..tj izmjene..
ma opet ta dva imena su najmanje vazna u ovim pricama cijelim..milion % sam uvjeren da su oni vec odavno predali svoje sugestije i promjene na trenutni zakon koje treba da se usvoje(bar sam uvjeren za ministra jer ne vjerujem da nije ganjao da vrate onaj clan za nepropisno parkiranje)..al sada je sve ostalo na njihovim stranackim kolegama..
Last edited by kokuz_sa on 13/09/2011 16:48, edited 1 time in total.
- kokuz_sa
#10660 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
iz sata u sat sve bolje i bolje tj gore i gore
Grk u centru Sarajeva izbo dvoje ljudi
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110913096
- karanana
#10661 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
e ovo je vec nesto konkretno da znamo ko treba sta da uradi.kokuz_sa wrote:ministrica pravde kantona Sa
Dijana Tabori-SDP
znaci na kantonu je, nije na entitetu ili nedo bog drzavi.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#10662 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Cuj Grkkokuz_sa wrote:iz sata u sat sve bolje i bolje tj gore i gore
Ovo sve opasnije i opasnije po gradu...i nema vise pravila tipa: Izbjegavaj mjesta gdje moze biti belaja...izgleda belaj moze biti svugdje,nema tu izbjegavanja..ocigledno
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#10663 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ako je Budimlić tako stručan i pošten, ukazaće na odgovorne i predložiti njihove ostavke.kokuz_sa wrote:ministrica pravde kantona Sa
Dijana Tabori-SDP
Last edited by PipiDugaDevetka on 13/09/2011 16:46, edited 1 time in total.
- PipiDugaDevetka
#10664 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ima li ovo sve veze sa pojavom žutih pjega na zvijezdi Sunce?kokuz_sa wrote:iz sata u sat sve bolje i bolje tj gore i gore
- ema_
#10665 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ništa bez "milionskog" protesta kao npr. onog u Egiptu što je bio, i prisilnog svrgavanja neradnika koji su na vlasti, te svih onih koji igraju stolnog tenisa u nedogled, a briga ih za lopticom.
Do tada, bezveze je šupljirati o tome kako bi mi neke promjene i kako sve ode u ....
Enjoy Bosnia, tj. u svakom danu kojem nismo zbodeni, pregaženi, pretučeni, nastavi niz
Do tada, bezveze je šupljirati o tome kako bi mi neke promjene i kako sve ode u ....
Enjoy Bosnia, tj. u svakom danu kojem nismo zbodeni, pregaženi, pretučeni, nastavi niz
- kokuz_sa
#10666 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ma opet ta dva imena su najmanje vazna u ovim pricama cijelim..milion % sam uvjeren da su oni vec odavno predali svoje sugestije i promjene na trenutni zakon koje treba da se usvoje..al sada je sve ostalo na njihovim stranackim kolegama..karanana wrote:e ovo je vec nesto konkretno da znamo ko treba sta da uradi.kokuz_sa wrote:ministrica pravde kantona Sa
Dijana Tabori-SDP
znaci na kantonu je, nije na entitetu ili nedo bog drzavi.
- Banksy
#10667 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
kokuz_sa wrote:
Muhamed Budimlic-SDP
Presudan utjecaj na Budimlićevo imenovanje imao Damir Hadžić, utjecajni član SDP BiH i jedan od najbližih suradnika Zlatka Ladumdžije.
Novi ministar Budimlić blizak je rođak Hadžićeve supruge, a Damir Hadžić je upisao postdiplomski studij upravo na Fakultetu za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije, gdje je Budimlić docent.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#10668 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
@Banksy,hajd' da im i taj nepotizam i rodbinske veze halalimo,al' da bar' rade svoj posao.
Al' jok...ustolicili se i prst u uho...

Al' jok...ustolicili se i prst u uho...
- cappy_tempo
#10669 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ako cemo strajkovati zbog svega od cijena do nasilja doci cu prvi al necu doci ako ce biti lopovi lopovi i ajmo kucama kao sto je dosta radio. Meni pod kozu vise ne moze i sljedeci koji mi pridje kicmu cu mu slomiti makar i ja na cumu zavrsio
- cappy_tempo
#10670 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
evo kod ekonomske skole na semaforu sa ledja jal audi a8 jal clio fisno drota na motoru. Nema povrede ni stete koliko vidim. Pohvala za ostale vozace jer su haman svi na semaforu izletili iz auta bez obzira sto ga je udarip sa 20km/h
- Cholina_Lokica
#10671 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Haj sve to, ali dje su ti audi a8 i clio slicnicappy_tempo wrote:evo kod ekonomske skole na semaforu sa ledja jal audi a8 jal clio fisno drota na motoru. Nema povrede ni stete koliko vidim. Pohvala za ostale vozace jer su haman svi na semaforu izletili iz auta bez obzira sto ga je udarip sa 20km/h
- Hunkar
#10672 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
otkud ovolika populacija vukodlaka u gradu? pun mjesec pa sve pomahnitalo ... 
- cappy_tempo
#10673 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ma frajer pao ispred audia,a klio sva 4 upalio i sad vidim da ga je ipak clio opalio.Cholina_Lokica wrote:Haj sve to, ali dje su ti audi a8 i clio slicnicappy_tempo wrote:evo kod ekonomske skole na semaforu sa ledja jal audi a8 jal clio fisno drota na motoru. Nema povrede ni stete koliko vidim. Pohvala za ostale vozace jer su haman svi na semaforu izletili iz auta bez obzira sto ga je udarip sa 20km/h
- DaysleepeR
#10674 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
da se nije provlačio između auta?cappy_tempo wrote:Ma frajer pao ispred audia,a klio sva 4 upalio i sad vidim da ga je ipak clio opalio.Cholina_Lokica wrote:Haj sve to, ali dje su ti audi a8 i clio slicnicappy_tempo wrote:evo kod ekonomske skole na semaforu sa ledja jal audi a8 jal clio fisno drota na motoru. Nema povrede ni stete koliko vidim. Pohvala za ostale vozace jer su haman svi na semaforu izletili iz auta bez obzira sto ga je udarip sa 20km/h
- PipiDugaDevetka
#10675 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Otkud znaš da Grk nije turbofolker što preferira sirtaki - turbo folk, biće prije da ga je sunce opalilo. Trenutno su aktivne žute pjege na Suncu. Mjesec je juče bio u uštapu.Grievous wrote:hahaha rade nozevi i u Delikatesnoj a to je kao normalan kafic, bez turbo folk populacije![]()
![]()
![]()