@voajeru gdje si ti prije organizovao parade, sta ti pise u biografiji...
jebo vas splinter vise, zasto imate potrebu da mi replicirate nije mi jasno...
ako sam ucesnik kakvih parada odnosno demonstracija to je onda za korist citave zajednice ili
odredjenog broja ljudi protiv kojeg sira zajednica nema nista protiv. ne podrzajem i ne ucestvujem u
nasilnim protestima ako se pak kojim slucajem dogodi takva situacija prekidam igru...
sta je problem sto kazem da nije normalno paradirati pod klinkom homo ljubavi. sta hoces da razmisljam kao ti i tebi slicni, ne diram te ali odjebi od mene kuci, 4 zida pa radi sta hoces...
"voditi ljubav sa samim sobom" jebo me svak i svi ovi s`foruma sa homo sklonostima ako si ti normalan.
imas potrebu da me uvrijedis na neki nacin a tvoj intelektualni kapacitet to nije u stanju da uradi
da sam na vlasti nikad ali pazi nikad ne bih dozvolio ovakvo nesto da se na ovakav nacin promovira u mome gradu
ali isto tako ovi huligani ne bi smjeli izaci na ulicu, totalitarni bih rezim uveo
bilo bi ko u titinom rezimu, svima bi nesto smetalo niko nista protiv toga ne bi smio raditi...
ova govna politicarska i guzicu bi prodala (tadic, dacic) da mogu i dalje ziviti na visokoj nozi i uzivati politicki status. ovo se sve radi i odobrava da bi se srbija na neki nacin dodvorila eu kojom ocigledno sve vise vladaju
ti isti koji ove parade narucuju, kakva ljudska prava i bakraci...
MRZIM DEMOKRATIJU!!
zivjela policijska drzava, zivila!!