Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Hakiz

#10651 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Hakiz »

MarlboroGold wrote:Hakize...nije nametanje mišljenja kad neko iznese subjektivno gledište u vezi predmeta rasprave, jer to defaultu diskvalifikuje bilo kakvo svrstavanje u objektivnost. Ako osoba svoje subjektivno mišljenje predstavlja kao objektivno ili opšteprihvaćeno, e onda se može reći da se radi o nametanju.
Da, to sam i mislio.
bleee_sa

#10652 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by bleee_sa »

Nema finog braka, samo postoje fleksibilni ljudi u braku. :D

Jesam ovo rek'o ko da ću dogodine zlatni pir dočekat'. 8-) :lol:
lmo
Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace

#10653 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by lmo »

duminjo wrote:Imo, brate, sta misliš varaju li Muski i zene iz istih razloga? Varaju li neki vise neki manje?
Kad se prica o varanju, moze li se pricati skupa i o muskom i o zenskom ili bi se trebalo odvojiti?
brte, sestro, prevara je prevara. strast obuzme i mene ko i tebe.

i ženi raspali maštu zmijsko telo, seksi kez, i seksi naboj kojim muškarac zrači....ali hebo ba to sve...imam osobu koju volim, koja me ispunjava na sve te načine, izgrađeno povjerenje, udobnost....i da ja zbog nekoliko uzdaha to sve srušim....de...
moj mentalni domet je malo iznad skale koja je ovdje postavljana, ali razumijem da postoji gamad.
Hakiz

#10654 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Hakiz »

HAVANA wrote:
bleee_sa wrote:
HAVANA wrote:Guzi sad sto vise dok se nisi svezo. :lol: Poslije ce ti bit lakse.
ja vodim ljubav :lol:
Uh izvini. :lol:
Kaže u Nadrealistima tamo 1980-ih, kako možeš pristojno psovati?

Zamisli nekome opsovati s namjerom da ga uvrijediš riječima "Vodim ti ljubav sa majkom".

Ne ide brate, nikako ne ide.
Hakiz

#10655 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Hakiz »

lmo wrote:moj mentalni domet je malo iznad skale koja je ovdje postavljana, ali razumijem da postoji gamad.
Fakat...
Xavier1

#10656 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Xavier1 »

Velkoski wrote:brt kad ti dođe 10/10 žensko zaboraviš na razum i principe, a i ženu kući s djecom :(
Gdje ti vidis te desetke i zar ti se to nude? :zoka:
duminjo

#10657 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by duminjo »

lmo wrote:
duminjo wrote:Imo, brate, sta misliš varaju li Muski i zene iz istih razloga? Varaju li neki vise neki manje?
Kad se prica o varanju, moze li se pricati skupa i o muskom i o zenskom ili bi se trebalo odvojiti?
brte, sestro, prevara je prevara. strast obuzme i mene ko i tebe.

i ženi raspali maštu zmijsko telo, seksi kez, i seksi naboj kojim muškarac zrači....ali hebo ba to sve...imam osobu koju volim, koja me ispunjava na sve te načine, izgrađeno povjerenje, udobnost....i da ja zbog nekoliko uzdaha to sve srušim....de...
moj mentalni domet je malo iznad skale koja je ovdje postavljana, ali razumijem da postoji gamad.
A kako si sigurna da ćeš tako razmisljati i kad ti bude 50?
O tome se radi druze sudija :lol:
MarlboroGold

#10658 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

bleee_sa wrote:Nema finog braka, samo postoje fleksibilni ljudi u braku. :D

Jesam ovo rek'o ko da ću dogodine zlatni pir dočekat'. 8-) :lol:
:lol:
lmo

#10659 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by lmo »

Hakiz wrote: Zaljubiš se u intelekt jedne osobe i u karakter druge. Ili u tijelo treće. Možda postoji osoba koja je savršena, ali teško, bar se do sada u istoriji naše vrste to nije dogodilo. Ali jedno je sigurno: koliko god si ti dobra i koliko god sam ja dobar, sigurno u svijetu postoji neko bolji za tvog partnera i neko bolji za moju partnericu. Ili neko bolji za mene od moje partnerice ili bolji za tebe od tvog parntera. Jer, mi smo sa našim partnerima zato što je to bio najbolji izbor u tom trenutku, u trenutnoj ponudi. Bez obzira na to da li je taj izbor bio emotivan, podsvjestan ili proračunat.

I nekada se u životu desi da taj bolji naiđe. Ili našim partnerima ili nama. I onda ili matematički odlučimo da odemo kod tog boljeg, ili nas pogodi da i ne znamo šta se desilo.

Garantovati da se tako nešto neće desiti je, da ne koristim težu riječ, malo naivno.

I na kraju, ako nekog voliš, važno ti je da je sretan. Pa ako će dio te sreće biti sa tobom a dio sa nekim drugim, nećeš valjda biti toliko sebična da mu uskratiš sreću?
o čemu ti sada pričaš?

poligamija me ne znima i nemam na tu temu ništa više.
bleee_sa

#10660 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by bleee_sa »

E jeste na dugo i na široko.

Kod mene je za sva vremena - za sva vremena.
Hakiz

#10661 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Hakiz »

lmo wrote:
Hakiz wrote: Zaljubiš se u intelekt jedne osobe i u karakter druge. Ili u tijelo treće. Možda postoji osoba koja je savršena, ali teško, bar se do sada u istoriji naše vrste to nije dogodilo. Ali jedno je sigurno: koliko god si ti dobra i koliko god sam ja dobar, sigurno u svijetu postoji neko bolji za tvog partnera i neko bolji za moju partnericu. Ili neko bolji za mene od moje partnerice ili bolji za tebe od tvog parntera. Jer, mi smo sa našim partnerima zato što je to bio najbolji izbor u tom trenutku, u trenutnoj ponudi. Bez obzira na to da li je taj izbor bio emotivan, podsvjestan ili proračunat.

I nekada se u životu desi da taj bolji naiđe. Ili našim partnerima ili nama. I onda ili matematički odlučimo da odemo kod tog boljeg, ili nas pogodi da i ne znamo šta se desilo.

Garantovati da se tako nešto neće desiti je, da ne koristim težu riječ, malo naivno.

I na kraju, ako nekog voliš, važno ti je da je sretan. Pa ako će dio te sreće biti sa tobom a dio sa nekim drugim, nećeš valjda biti toliko sebična da mu uskratiš sreću?
o čemu ti sada pričaš?

poligamija me ne znima i nemam na tu temu ništa više.
Ali, niko te nije tjerao ni da se uključiš u priču. Sama si htjela, nemoj se sada ljutiti.
lmo

#10662 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by lmo »

:lol: :lol: :thumbup:
ho oponopono

#10663 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by ho oponopono »

Image
Hakiz

#10664 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Hakiz »

Mislim, slobodno ti, ne branim ja nikome ništa. Ali, nemoj da se ljutiš, samo pričamo. Ne vrijedi nerviranja palamuđenje na forumu.

Izvini.
bleee_sa

#10665 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by bleee_sa »

ho oponopono wrote:Image

bubamaroooooo

duminjo

#10666 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by duminjo »

Ja te nikad prevario ne bih :gunjastajl:
ho oponopono

#10667 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by ho oponopono »

duminjo wrote:
Ja te nikad prevario ne bih :gunjastajl:
...a ja bi samo radio to bebo...mi nismo loši, mi previše smo grozni...:pusi2:
moonca

#10668 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by moonca »

Izmedju ostalog - to bi bilo to. :thumbup:
ho oponopono

#10669 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by ho oponopono »

bleee_sa wrote:

bubamaroooooo

ooo Dadane ...:pusi2:
Hakiz

#10670 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Hakiz »

moonca wrote:
Hakiz wrote: ...
Izmedju ostalog - to bi bilo to. :thumbup:
Reci im, generacijo :lol:
walter kurtz

#10671 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by walter kurtz »

Koliko li ih je sa moralom palo :zoka:
Strpljiva

#10672 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Strpljiva »

Nonsense je tvrditi bilo sta. Covjek se mijenja. Da li na bolje ili na gore, nebitno. Danas znam sta jesam, za 10 mozda.

Ali nemojte molim vas pravdati prevaru jer se eto viktorijin andjeo ponudio bas vama. Bar budite posteni i recite da bi *ebali i kinesku kopiju modela. To se zove prihvatanje odgovornosti.
tuzlak1212

#10673 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by tuzlak1212 »

Havana je najvise ubo u srz tih prevara, prevarit ces ako si spreman ostat bez zene/muza i to je to, tek onda mozda emocije, principi...
Al ta ja znam :D
duminjo

#10674 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by duminjo »

tuzlak1212 wrote:Havana je najvise ubo u srz tih prevara, prevarit ces ako si spreman ostat bez zene/muza i to je to, tek onda mozda emocije, principi...
Al ta ja znam :D
HAVANA govori iz ugla čovjeka koji već ima sve a cijelo vrijeme se prica o momku koji je oko tridesete i koji obecava samo.
Nije Fazon u prevari. Fazon je da se ovdje tvrdi kako se nece nikad u buducnosti prevariti :mrgreen:
Strpljiva wrote:Nonsense je tvrditi bilo sta. Covjek se mijenja. Da li na bolje ili na gore, nebitno. Danas znam sta jesam, za 10 mozda.

Ali nemojte molim vas pravdati prevaru jer se eto viktorijin andjeo ponudio bas vama. Bar budite posteni i recite da bi *ebali i kinesku kopiju modela. To se zove prihvatanje odgovornosti.
Meni je ovo Sustina svega u ovoj raspravi al et Opet neko moze da tvrdi zä sebe i prorice u daleko buducnost kako nece nikad. Ja ne mogu i et, razilazimo se :mrgreen:
Loo

#10675 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Loo »

(Pod)pitanje !
I vise je retoricko nego sto me zanima.odgovor.
al bit ce zanimljivo cuti odgovore ..nekih ucesnika

Je li smatrate prevarom, kada druga strana misli ..zamislja..( znate vec na sta mislim)..o nekom drugom?
( za to ne postoji opipljivi " dokaz" . sem intuicije i " onog osjecaja")

Je li ta prevara, u istom rangu kao fizicki preljub?

I on topic
Ko nece/ne zeli da prevari, nema te andjeline koja ga moze izbaciti iz kolosijeka
Post Reply