omega369 wrote:ok, ja ne znam ti znas
nego, gdje vam je direktor?

i sto zeba ode za kukuruz, pardon ispod 100 milja u tako uredjenom sistemu

?
nemam srca da ti kazem, ali
pojma ti nemas

Naravno da znam kada sam prijatelj sa covjekom koji radi u klubu i imam informacije koje uostalom nisu ni neka tajna aman zaman.
Isto kao sto nikome nije 8 svjetsko cudo da najtrofejniji klub svih vremena u ovoj drzavi pobijedi jednog superstrasnog Radnika iz Bijeljine i da golove zabiju prvi strijelac lige,decko na posudbi iz Liverpoola i Elvir Colic,redom prvotimci.U toj utakmici su igrali
Antolović,B. Čolić,Kerla,Ćutuk,Stanić,Urdinov,Hasanović,Tomić,E.Čolić,Hodžić,Adilović sve redom prvotimci u tom trenutku osim Tomica koji je otkrice polusezone i Cutuka,nigdje u sastavu niti jednog juniora ali naravno bili su prisutni elementi vanzemaljske zavjere jer je planirana racunica za taj vikend pokvarena.
Ali pusti to,bitnije je sta kaze Benjo Isovic sa svojim saopstenjima.Pitajte ga jesmo li u padu forme
Elem,neozbiljan si.Da ti jos ne ostanem duzan odgovore,Djelo je i dalje u klubu nazalost,a Zeba nije igrao an razini na kojoj je bio placen a i imao je dug jezik.Ja ga se licno nikad ne bih odrekao kao ni Bekrica ali bolje od mene sigruno zna covjek koji sam ima vise trofeja od FK Sarajevo.Bilo je smijeha i kada je rekao da mu Husejinovic ne bi igrao u njegovoj koncepciji,pa evo vidimo ko se smijao posljednji.
Uzivaj