Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
_Reds_

#10651 Re: Utakmice.

Post by _Reds_ »

Sudija nas je oštetio bar za jedan penal.
Logovan

#10652 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

E jebem ti mater mrtvu i sreću glupu i stativu i šanse. Fuj jebo te život retardirani, fakat nisam pametan više. Kako Bože, kako, kako???? Da je makar remi bio, pa nije ni to. :zid: :zid: :zid:

U prvom dijelu sezone pobijedili smo 3:1 i to smo bukvalno uništili, a sad smo još jači i imamo još boljeg trenera. Možemo do prolaza!!!!

Posjeta dobra, oko 7 milja kako sam i očekivao. :thumbup:
omega369

#10653 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

spacek wrote:nema tu puno price...rotacija ovo - ono...svi moraju biti spremni i odgovoriti na zahtjeve trenera.
ovo je ona klasicna samarcina za spustanje na zemlju. ekipa kad ti da 2 komada iz 1,5 napada il ti je golman teska rupa ili se uslo podcjenjacki u mec. kad imas puno sansi i neiskoristis ih - to ne mora da znaci da nisi imao srece, vec da si usao lezerno u utakmicu a ne ide kako si zamislio.
pa mi konstantno primamo 1 od 1, 1 od 1,5, 2 od 3..... nista novo

rekoh ja fino da nam je borac uvijek nezgodan na Kosevu, a mi njima tamo. vazda mrtvi bunker igraju ovdje i nafakaski zabijaju.

hajde kup manje vise, pobjediti ih u ligi, to je prioritet. mada mislim da cemo ih oprati tamo
sencobih

#10654 Re: Utakmice.

Post by sencobih »

Bojim se da ovdje izvuku pouku svi ostali prašinari jer vide da uz malo sreće mogu uzeti pun plijen.Nasima su natovarili novinari teret duple krune bez muke.
Nema nista od lahko cemo i poderaćemo pristupa.
Sreća pa se ovo još moze sve popraviti i vratiti na pravi put
bleee_sa

#10655 Re: Utakmice.

Post by bleee_sa »

Ništa nas sudija oštetio nije, brate dragi imaš 90 minuta daj go, hoćeš penal u 90., hoćeš karinu :izet:
Labirint

#10656 Re: Utakmice.

Post by Labirint »

Kakav crni teret? Pa i meni je teret svakodnevno na poslu,nekom je teret na fakultetu,penzionerima je teret prezivit svako ima svoj teret.. nama 20 i kusur igrača nikakvo dobro nece donijet ukoliko se ne formira nekih 13,14 standardnih a ostali da sa klupe skaču i slave golove.. ovako,2-3 postavke rotacije, bojim se da nista dobro nece donijeti.. al da ne prejudiciramo,ima revanš i subota prvenstvo pred standardnih 2000 :D
Maharadza

#10657 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

Nadam se samo da je Meho vidio da neki igrači jednostavno NIKADA više NE SMIJU obući sveti dres, toliko! Vidimo se u subotu! :evil:
lijek-za-sve

#10658 Re: Utakmice.

Post by lijek-za-sve »

Maharadza wrote:Nadam se samo da je Meho vidio da neki igrači jednostavno NIKADA više NE SMIJU obući sveti dres, toliko! Vidimo se u subotu! :evil:
Dzemu da otjera? moze i smije al u kurcu ...i da vidimo se opet aBd u subotu :thumbup:
sencobih

#10659 Re: Utakmice.

Post by sencobih »

Labirint wrote:Kakav crni teret? Pa i meni je teret svakodnevno na poslu,nekom je teret na fakultetu,penzionerima je teret prezivit svako ima svoj teret.. nama 20 i kusur igrača nikakvo dobro nece donijet ukoliko se ne formira nekih 13,14 standardnih a ostali da sa klupe skaču i slave golove.. ovako,2-3 postavke rotacije, bojim se da nista dobro nece donijeti.. al da ne prejudiciramo,ima revanš i subota prvenstvo pred standardnih 2000 :D
Ako za ovoliko vremena nije nasao prvu postavu ili barem 13-14 standardnh onda sam zabrinut. Mene je Mancini ubio sa rotacijama i dzekom u sitiju tako da sam alergican na to totalno
U_kost

#10660 Re: Utakmice.

Post by U_kost »

Ovakvim ekipama, poput Borca večeras, treba puniti do vrha i nabijati im komplekse.
Bolji smo za deset klasa od njih. Zašto to nismo uradili i zašto to nismo pokazali, nije nam kriv niko osim nas samih.

U subotu je karanje... doslovno.
JOSEF K

#10661 Re: Utakmice.

Post by JOSEF K »

Šta smo večeras naučili?
Odbrana nam je lošiji dio tima. Kovačević ne može igrat stopera. Berberović je završio karijeru, neka mu neko javi. Radovac nije u formi. Dobro ćemo se namučiti za svaki bod. Sudije nisu na našoj strani i to treba rješavati uprava pritiskom na Savez. Smanjiti eksperimentisanje. Ko kaže da moraju igrati svi igrači koje smo kupili. Igraju samo najspremniji u tom trenutku.
Ali_G

#10662 Re: Utakmice.

Post by Ali_G »

Mehin poraz. Jbt, 8 igraca je zarotirao. Protic nema mjesta u ekipi, Kalasi je jaci od Barica, Dzemo aut, Velkoski pored Benke ne moze, a ne moze vala ni glumit krilo. Cimirot-Gojko-Radovac-neko ce morati na klupu. O Deji je sve receno. Nema tu sigurnost i cao.
Sve rotacije ostaviti za lijeve utakmice.
golman

#10663 Re: Utakmice.

Post by golman »

I Real je primio 4 komada sinoć pa nikom ništa.
Logovan

#10664 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

bleee_sa wrote:Ništa nas sudija oštetio nije, brate dragi imaš 90 minuta daj go, hoćeš penal u 90., hoćeš karinu :izet:
Ako je bio penal, onda je i trebao biti sviran.
Labirint

#10665 Re: Utakmice.

Post by Labirint »

Ali_G wrote:Mehin poraz. Jbt, 8 igraca je zarotirao. Protic nema mjesta u ekipi, Kalasi je jaci od Barica, Dzemo aut, Velkoski pored Benke ne moze, a ne moze vala ni glumit krilo. Cimirot-Gojko-Radovac-neko ce morati na klupu. O Deji je sve receno. Nema tu sigurnost i cao.
S tim da mi nemamo lijevih utakmica do 30.maja.
Neil Robertson

#10666 Re: Utakmice.

Post by Neil Robertson »

JOSEF K wrote:Šta smo večeras naučili?
Odbrana nam je lošiji dio tima. Kovačević ne može igrat stopera. Berberović je završio karijeru, neka mu neko javi. Radovac nije u formi. Dobro ćemo se namučiti za svaki bod. Sudije nisu na našoj strani i to treba rješavati uprava pritiskom na Savez. Smanjiti eksperimentisanje. Ko kaže da moraju igrati svi igrači koje smo kupili. Igraju samo najspremniji u tom trenutku.
Ljudi hajmo malo stati sa komentarisanjem, samo se blamiramo bezveze.
Maharadza

#10667 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

Mene iskreno samo brine što je Cimi pao u formi totalno! Nadam se da je povreda nedavna kriva i da nije 100% spreman, inače odavno nije lošije odigrao! :sad:

Protić, Barić, Velkoski pa i Radovac NIŠTA nisu pokazali! Šućur Allahu pa imamo i više nego dostojne zamjene! :P
leo karan

#10668 Re: Utakmice.

Post by leo karan »

Najvaznije se kurcit.

FCS isto ko nekad harlemovci, putujuci cirkus, sto vise pompe to bolje.

a na terenu ne znaju odakle su suplji

Tacno ne znamo, dzaba pare dzaba sve...sto je najgore oni misle da znaju, od uprave do igraca, pa se kurce do maksimuma, totalno neosnovano.
Nabijaju sebi pritisak s kojim nisu u stanju da se nose.

To je vise izgubilo osjecj za realnost. Dokaz je trostruka izmjena u 50 minuti :shock: Kodro mi je pao u ocima tim potezom.

Pa nisi Real Madrid u picku materinu, spustite se vise na zemlju jebo vas svak nenormanli.
Ali_G

#10669 Re: Utakmice.

Post by Ali_G »

Svaka nam je utakmica bitna, al ima lijevih ekipa. Rotacije protiv Obarske, Viteza i ostalih.
Koshpa

#10670 Re: Utakmice.

Post by Koshpa »

Prolazimo ovo 100%

U Subotu ih uzimamo isto tako, Shvatit ce Meho ko moze u 11 a ko na tribine.
Logovan

#10671 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

leo karan wrote:Najvaznije se kurcit.

FCS isto ko nekad harlemovci, putujuci cirkus, sto vise pompe to bolje.

a na terenu ne znaju odakle su suplji

Tacno ne znamo, dzaba pare dzaba sve...sto je najgore oni misle da znaju, od uprave do igraca, pa se kurce do maksimuma, totalno neosnovano.
Nabijaju sebi pritisak s kojim nisu u stanju da se nose.

To je vise izgubilo osjecj za realnost. Dokaz je trostruka izmjena u 50 minuti :shock: Kodro mi je pao u ocima tim potezom.

Pa nisi Real Madrid u picku materinu, spustite se vise na zemlju jebo vas svak nenormanli.
Ama jebalo vas više i to kurčenje, ko se kurči od igrača i uprave? Ko? Dajte ba ne pišite gluposti. Čim se izgubi ili remizira odmah postovi oni se kurče, oni već upisali pobjedu. :run:
Sarajevski-Seljak

#10672 Re: Utakmice.

Post by Sarajevski-Seljak »

Ali_G wrote:Mehin poraz. Jbt, 8 igraca je zarotirao. Protic nema mjesta u ekipi, Kalasi je jaci od Barica, Dzemo aut, Velkoski pored Benke ne moze, a ne moze vala ni glumit krilo. [b]Cimirot-Gojko[/b]-Radovac-neko ce morati na klupu. O Deji je sve receno. Nema tu sigurnost i cao.

Fkt jebeno odluciti, hoce li igrati Gojko ili Cimirot :-)
PriNc_ba

#10673 Re: Utakmice.

Post by PriNc_ba »

meni kroz glavu prolazi samo neki dogovor za ovo danas... mada mi je pun qrac teorija zavjere da bih opravdao poraz... al eto... mislit cu da je ovo samo bio jedan bas los i nesretan dan i nista drugo... ocekujem minimalno 6 golova u 2 meca da im zabijemo ;) :thumbup:
Labirint

#10674 Re: Utakmice.

Post by Labirint »

Ali_G wrote:Svaka nam je utakmica bitna, al ima lijevih ekipa. Rotacije protiv Obarske, Viteza i ostalih.
Posle ove pleske večeras nisam siguran ni da je Obarska lijeva. Al hajde pustimo ima revanš,ovi jesu objektivno parmaci koji su iz dva pređena centra zabili i prava će se snaga pokazati u BL.
Ali_G

#10675 Re: Utakmice.

Post by Ali_G »

Do mene:) mislio sam Stojceva:)
Post Reply