Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drug_profi wrote: ↑27/04/2026 21:41
Ima sad onih laNpi što svjetle u plastenicima imitiraju sunce, pa u plasteniku u januaru obdanica traje 16 sati, a izvan plastenika duplo manje.
Na temu imas dobar starter kit ovdje ide malo bolja lampa na ivaj setup i kap ko kap navodnjavanje na tajmeru kod mojih prijatelja se pokazao dobro ove zime u kuhinjama za aromaticno bilje
Kad vec pricamo o laNpama.....ja kreno na voznju oko tri ujutro u Olandiji, prvi put, i kako vozim ispred mene nebo ljubicasto...reko prividja mi se nisam se naspavo...vozim jedno 20km primicem se toj svjetlosti i pogledam kad to plastenici svjetle kontam koliko toga ima kada se vide na nebu na 20ak kilometara.....
Ma i tramvajtrojka zna izabrati prijatelje... zna znanje.
Kako ja nikako nit nekog ko peče rakiju, nit kog da se bavi saksijama sa aromatičnim biljem...
mali_balon wrote: ↑27/04/2026 21:58
Kad vec pricamo o laNpama.....ja kreno na voznju oko tri ujutro u Olandiji, prvi put, i kako vozim ispred mene nebo ljubicasto...reko prividja mi se nisam se naspavo...vozim jedno 20km primicem se toj svjetlosti i pogledam kad to plastenici svjetle kontam koliko toga ima kada se vide na nebu na 20ak kilometara.....
Nisu ni skupe jedan modul kosta 80ak keka , podignite glave navecer kad hodate pa cete vidjeti po balkonima i sobama koliko ovoga ima
drug_profi wrote: ↑27/04/2026 21:54
Jel se puši to bilje?
I to jos na crnoj hronici objasnjava.
Pa, neki dan uhapsise neku djevojku sto se bavila poljoprivredom sa tim lampama.
pa hoce to kad u stanu od 65 kvadrata napravis 50 kvadrata plastenika, normalno da ce te svi skuziti jer ti ventilatori u tom slučaju moraju raditi 24/7 ti ljeti cujes ventilator kod komsije kad drnda a ne njih desetak u isto vrijeme a da ne kazem svjetla itd.
drug_profi wrote: ↑27/04/2026 21:54
Jel se puši to bilje?
I to jos na crnoj hronici objasnjava.
Pa, neki dan uhapsise neku djevojku sto se bavila poljoprivredom sa tim lampama.
pa hoce to kad u stanu od 65 kvadrata napravis 50 kvadrata plastenika, normalno da ce te svi skuziti jer ti ventilatori u tom slučaju moraju raditi 24/7 ti ljeti cujes ventilator kod komsije kad drnda a ne njih desetak u isto vrijeme a da ne kazem svjetla itd.
Pa da ne mozes se u stanu baviti poljoprivredom, vec botanikom, a u kuci 1/1 ili 1/2 mozda jos bolje vikendici mozes i poljoprivredom i botanikom ide proizvodnja zivotom a siguran plasman zagarantovan
Vidiš kako je to lijepo uredila Njemačka , koja je nama tito i partija , bogibatina , uzor ....
Šta je dozvoljeno?
Posjedovanje: Odrasle osobe smiju sa sobom nositi do 25 grama sušenog kanabisa na javnim mjestima.
Kućne zalihe: U privatnim domovima dozvoljeno je posjedovanje do 50 grama kanabisa.
Uzgoj: Svaka punoljetna osoba smije uzgajati do tri biljke marihuane za ličnu upotrebu.
Klubovi za kanabis: Od jula 2024. dozvoljen je rad neprofitnim udruženjima (tzv. "cannabis social clubs") gdje članovi mogu zajednički uzgajati i nabavljati kanabis, uz ograničenje do 500 članova.
Sinoc lezim gledam TV
Cujem puca 3-4 puta
Haj kontam nista
Kad galama vriska, cujem kroz prozor da je muskarac napao zenu, puca opet u zrak itd
Nazovem LAPD, to je vec 5/6min od prvog pucnja koji sam cuo
Ok obici cemo
22i32 je poziv bio
Dalje nit sam cuo nit vidio ikoga od lapd
Ovi otisli ispucali sto su trebali i tako
Jel previse zahtjevam ili trebam da kazem hvala mr. Katic pa u 22i30 se regularno puca nek smo svi zivi i zdravi i tjt
A i ta sa njim od sinoc, kad poduva nekad uskoro metak, onda će biti kako, kad, nije se znalo nista, on bio miran i tako
Sinoc lezim gledam TV
Cujem puca 3-4 puta
Haj kontam nista
Kad galama vriska, cujem kroz prozor da je muskarac napao zenu, puca opet u zrak itd
Nazovem LAPD, to je vec 5/6min od prvog pucnja koji sam cuo
Ok obici cemo
22i32 je poziv bio
Dalje nit sam cuo nit vidio ikoga od lapd
Ovi otisli ispucali sto su trebali i tako
Jel previse zahtjevam ili trebam da kazem hvala mr. Katic pa u 22i30 se regularno puca nek smo svi zivi i zdravi i tjt
A i ta sa njim od sinoc, kad poduva nekad uskoro metak, onda će biti kako, kad, nije se znalo nista, on bio miran i tako
Ja godinama govorim treba otici na selo zivit...sto veca divljina to bolje