Valjda da bi pješački podjelili na tri dijela,....slavemaster wrote:i wtf sa ovom zemljom, da ne kazem zelenom povrsinom, zasto?
ili možda da psi lutalice mogu da se pokakaju na zelenoj površini .
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Valjda da bi pješački podjelili na tri dijela,....slavemaster wrote:i wtf sa ovom zemljom, da ne kazem zelenom povrsinom, zasto?

Freamon Lester wrote:Ja sam ponosan na ovo. Demonstriramo rijetko zabiljezen idiotizam.
Heleg je madjionicarFreamon Lester wrote:U civilizovanom svijetu ovo javnu raspravu nikad ne bi proslo. A treba li napomenuti da javne rasprave nije bilo ni o bulevaru, a ni o ovoj gluposti. Sad imamo ovaj cvijetnjak koji ce se gaziti i preskakati svaki put kad se neko parkira i imamo biciklisticku stazu koja je apsolutno bespotrebna na ovoj lokaciji, a niti ima uslove za njeno postojanje.
Ali ko ga jebe. U jedinstvu je snaga. Treba biti ponosan. Ja sam ponosan. Budi ponosan.
AminCasual's wrote:Suska se da je Bingo kupio cijeli Dzananovic..
Bog te ćuo...Casual's wrote:Suska se da je Bingo kupio cijeli Dzananovic..
Nije kupio cijeli centar. Samo prostor u kojem je Konzum,a neće početi odmah raditi.Casual's wrote:Suska se da je Bingo kupio cijeli Dzananovic..
Druze, da li ima guzve kod predavanja produzenja vozacke dozvole i koliko se ceka na novu vozacku (ako usput znas i koliko je nova vozacka, ne bih ti zamjerio da napiseskakavdanakneiskustvu wrote:valjda nece biti ko u l. polju razbacano,neuredno,tijesno
channel10 wrote:Druze, da li ima guzve kod predavanja produzenja vozacke dozvole i koliko se ceka na novu vozacku (ako usput znas i koliko je nova vozacka, ne bih ti zamjerio da napiseskakavdanakneiskustvu wrote:valjda nece biti ko u l. polju razbacano,neuredno,tijesno)?
Hvalakakavdanakneiskustvu wrote:channel10 wrote:Druze, da li ima guzve kod predavanja produzenja vozacke dozvole i koliko se ceka na novu vozacku (ako usput znas i koliko je nova vozacka, ne bih ti zamjerio da napiseskakavdanakneiskustvu wrote:valjda nece biti ko u l. polju razbacano,neuredno,tijesno)?
60 km je cijena vozacke dozvole,guzvi ima ali ne kao do prije desetak dana,mislim da se ceka 15- tak dana
Hvalachannel10 wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:Druze, da li ima guzve kod predavanja produzenja vozacke dozvole i koliko se ceka na novu vozacku (ako usput znas i koliko je nova vozacka, ne bih ti zamjerio da napiseschannel10 wrote:valjda nece biti ko u l. polju razbacano,neuredno,tijesno)?
60 km je cijena vozacke dozvole,guzvi ima ali ne kao do prije desetak dana,mislim da se ceka 15- tak dana
Prvobitni info je bio da je iznajmio taj dio na 5 godina, nova je da sve kupuju.zenicablues wrote:Nije kupio cijeli centar. Samo prostor u kojem je Konzum,a neće početi odmah raditi.Casual's wrote:Suska se da je Bingo kupio cijeli Dzananovic..
Gdje se treba otici?Jimmy McNulty wrote:Ko je ono od vas skladistar/magaciner?
Traze u Zeneli radnika, jutros sam bio na razgovoru za posao pa reko da kazem da sam stekao utisak da traze nekog ko zna posao pa posto msm da jos nije kasno nek se javi.
http://www.zenicablog.com/posao-vozacdo ... skladistu/Mustang1 wrote: Gdje se treba otici?
Hocu, poslat cu i na e-mail a i nazvat cu sutra. Hvala u svakom slucaju.Jimmy McNulty wrote:http://www.zenicablog.com/posao-vozacdo ... skladistu/Mustang1 wrote: Gdje se treba otici?
Evo nazovi prvo, ako te zovnu na intervju nalaze se na Kanalu, cim predjes novi most desno, odmah iza ambulante. Ne mozes promasit. Sretno.
Nema na čemu lave. Ja sam još 21-og kad sam vidio oglas poslao mail i jutros me zove i pita da li bi došao na intervju. Reko eto me. I bezveze pričali malo, mislim da su me kontali za vozača jer me je dosta ispitao vozim li, imam li vozačku i tako to. Ako odeš na razgovor obavezno reci da imaš iskustva, makar da si konobario na crnoMustang1 wrote: Hocu, poslat cu i na e-mail a i nazvat cu sutra. Hvala u svakom slucaju.