Jel zna neko šta bi s onim talkshoeM, u suradnji s OBN,? A Senad odavno nema nikakvu ekskluzivu niti jake goste, niko mu više ne želi doćiPorodice Foht wrote:Nista novo od njega. Tako iskusan a zna se nalupetati ko pocetnik.todd_smith wrote:“Studiras psihologiju? To znaci da znas sta ja sad mislim o tebi, to znaci to jel?”
“Jesu li to tvoje oci?”
“Kako zivite u Jajcu? Kod vas je to malo izmjesano”
NAJGLUPLJI LIK NA TELEVIZIJI!
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
saale
#10626 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- escobar__
#10627 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Lik je haman karijeru izgradio na tom famoznom ratnom Dnevniku, a po mom mišljenju je poprilično loš kao voditelj i novinar.bunk wrote:Trebao je prodati biznis AJ ili N1 te raditi onako kako to Milic radi.
Jednostavno rat je zavrsio i aBd vise ga nece bit.
CD u.mirnodopskim uvjetima nema smisla.
- Porodice Foht
#10628 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
To mu je vjerovatno varijanta ako bas grohne, mada se to desilo izgleda samo nece da nam jave.saale wrote:Jel zna neko šta bi s onim talkshoeM, u suradnji s OBN,? A Senad odavno nema nikakvu ekskluzivu niti jake goste, niko mu više ne želi doćiPorodice Foht wrote:Nista novo od njega. Tako iskusan a zna se nalupetati ko pocetnik.todd_smith wrote:“Studiras psihologiju? To znaci da znas sta ja sad mislim o tebi, to znaci to jel?”
“Jesu li to tvoje oci?”
Ima on gdje, snaci ce se dobro, frka je za onih 70-80 mahom momaka i vura, gdje ce oni!
-
Škobo Habu
#10629 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mamuzanje mrtve kobile.escobar__ wrote:
Lik je haman karijeru izgradio na tom famoznom ratnom Dnevniku, a po mom mišljenju je poprilično loš kao voditelj i novinar.
-
Škobo Habu
#10630 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
HadžiFejs je lice i naličje ovoga društva.Porodice Foht wrote: To mu je vjerovatno varijanta ako bas grohne, mada se to desilo izgleda samo nece da nam jave.
Ima on gdje, snaci ce se dobro, frka je za onih 70-80 mahom momaka i vura, gdje ce oni!
Želi biti njegova čista savijest, a, zapravo, potpuno je licemjeran kao i svaki prosječan političar u ovoj zemlji.
Zabavlja puk sitnim mediokritetskim doskočicama i pošalicama...
-
julisiz es grant
#10631 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
On nikada nikoga ne persira, ni političare, predsjednike...ili krene persirati pa onda uzme ko ono jaranski nešto "vidi kako nas dva pričamo". Papak.problemnatravunu wrote:Jeste, baš mi se taj njegov stav nikako ne svidja, kakva je takva je, ipak je to odrasla punoljetna ženska osoba, 21 godina, uz to nije bas tamonakaciganka sa ulice nego Miss države, najmanje sta se ocekuje od Senada je da je kulturno persira, i postavlja kulturna smislena pitanja!!!ExNihilo wrote:Meanwhile, pitanja Senada misici.
- Jesu li tvoja usta?
- Imaš li dečka?
- Kako se zove?
- Hoćeš li ga ženiti?
Ovo Senad kao duhovit nesto, šta li??!?!
Last edited by julisiz es grant on 21/10/2019 09:40, edited 1 time in total.
-
julisiz es grant
#10632 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa da dovede najekskluzivnije goste, lik ubije svaku interesantnost kad uzme prekidatei glupim pitanjima i upadicama i kad je najzanimljivije skrene tok misli sagovornika. Njegov problem (samo jedan od mnogih) je što on sebe doživljava kao fokus svakog intervjua, a ne gosta.saale wrote:Jel zna neko šta bi s onim talkshoeM, u suradnji s OBN,? A Senad odavno nema nikakvu ekskluzivu niti jake goste, niko mu više ne želi doćiPorodice Foht wrote:Nista novo od njega. Tako iskusan a zna se nalupetati ko pocetnik.todd_smith wrote:“Studiras psihologiju? To znaci da znas sta ja sad mislim o tebi, to znaci to jel?”
“Jesu li to tvoje oci?”
- Banksy
#10633 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sve iznad je tačno. Nažalost, nemamo nikog drugog, i nećemo imati, zadugo. Zato jer više nemamo slobodne medije, zato jer više nemamo neovisne novinare, baš nijednog više, zato jer više nemamo formate političkih emisija, zato jer više nemamo infrastrukturu za dizanje novih kadrova tog profila, zato jer je on, takav, sa svojim mindermahala ''novinarstvom'', uzor i ideal. Kako smo nepovratno propali u svemu, propali smo i po ovom pitanju.
- Thorgerson
#10634 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
On je jednostavno takav, to je jace od njega. Ne da mu njegov ego. Toliko lik izrecka intervju i sjebe svakog gosta da je negledljivo.
On ne može dopustiti da gost bude glavna faca. On ne može dopustiti da gost iznese neki zakljucak, misao - NE. On se odmah na to nadovezujei ide sa stanadardom "mi u fejsu smo jos davno davno govorili" ili "mi smo prvi pokrenuli tu pricu".
Mahalaš, klasični. Nažalost nikad se nije mak'o od tog nivoa.
Rijetko, ali baš rijetko pogledam neki njegov intervju i to samo ako je zanimljiv gost. I naravno ne live, nego na youtube - da mogu preskociti njegove upadice i gluposti po potrebi.
Inace, dijaspora voli CD i to mu je glavno trziste.
On ne može dopustiti da gost bude glavna faca. On ne može dopustiti da gost iznese neki zakljucak, misao - NE. On se odmah na to nadovezujei ide sa stanadardom "mi u fejsu smo jos davno davno govorili" ili "mi smo prvi pokrenuli tu pricu".
Mahalaš, klasični. Nažalost nikad se nije mak'o od tog nivoa.
Rijetko, ali baš rijetko pogledam neki njegov intervju i to samo ako je zanimljiv gost. I naravno ne live, nego na youtube - da mogu preskociti njegove upadice i gluposti po potrebi.
Inace, dijaspora voli CD i to mu je glavno trziste.
-
Škobo Habu
#10635 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bolje i da sve propadne, nego da imamo klasičan teatar apsurda od HadžiFejsova CD-a.Banksy wrote:Sve iznad je tačno. Nažalost, nemamo nikog drugog, i nećemo imati, zadugo. Zato jer više nemamo slobodne medije, zato jer više nemamo neovisne novinare, baš nijednog više, zato jer više nemamo formate političkih emisija, zato jer više nemamo infrastrukturu za dizanje novih kadrova tog profila, zato jer je on, takav, sa svojim mindermahala ''novinarstvom'', uzor i ideal. Kako smo nepovratno propali u svemu, propali smo i po ovom pitanju.
Nije HadžiFejs sam na tom polju. Jedan Hadžiomerović je tipičan primjer tuge i jada. Održava karijeru kao opskurno piskaralo u "Avazu", u vlasništvu istog onoga tajkuna kojega je prije deset godina optuživao da mu sprema atentat.
Pa, Senad Pećanin ocvali advokat koji skače po Ajdanovićima, a jedan renomirani sedmičnik tipa "Dana" je doveo do propasti, i prodao ga još jednom bošnjačkom tajkunu - Muji Selimoviću. Redakciju preko noći ostavio bez posla.
Traba li spominjati Senada Avdića i "Slobodnu Bosnu"?
Davno je kod nas žurnalizam prop'o k'o Željezara u Ilijašu.
- Banksy
#10636 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Redakcija Dana je komplet transferirana na SDA kazan - od Kebe, preko Suljagića, do Dženane Karup-Druško i Vildane Smailbegović. Bar su opet svi zajedno na jednom izvoru.Škobo Habu wrote:
Bolje i da sve propadne, nego da imamo klasičan teatar apsurda od HadžiFejsova CD-a.
Nije HadžiFejs sam na tom polju. Jedan Hadžiomerović je tipičan primjer tuge i jada. Održava karijeru kao opskurno piskaralo u "Avazu", u vlasništvu istog onoga tajkuna kojega je prije deset godina optuživao da mu sprema atentat.
Pa, Senad Pećanin ocvali advokat koji skače po Ajdanovićima, a jedan renomirani sedmičnik tipa "Dana" je doveo do propasti, i prodao ga još jednom bošnjačkom tajkunu - Muji Selimoviću. Redakciju preko noći ostavio bez posla.
Traba li spominjati Senada Avdića i "Slobodnu Bosnu"?
Davno je kod nas žurnalizam prop'o k'o Željezara u Ilijašu.
Da, slavno je i nepovratno propao...
-
Škobo Habu
#10637 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jasno. Pa jedan Vuk Bačanović je u ta doba bio na istom tom kazanu. U Hilme radnici štrajkuju, a on mantra o Marxu i neoliberalnom kapitalizmu!?Banksy wrote:
Redakcija Dana je komplet transferirana na SDA kazan - od Kebe, preko Suljagića, do Dženane Karup-Druško i Vildane Smailbegović. Bar su opet svi zajedno na jednom izvoru.
Da, slavno je i nepovratno propao...
HadžiFejs je bio otkrovenje krajem devedesetih i početkom dvijehiljaditih. Njegov koncept je tada imao smisla. Nije to bio samo puki medijski talk - show, to su bili kompletni polemički poligoni. Kada vidiš goste koje je dovodio tada i čija su se sve mišljanja ukrštavala, naravno da je za rezultat bila masovna gledanost, jer se imalo šta čuti i vidjeti.
Danas je taj koncept izblajhan, krajnje negledljiv, sve je to kopija kopije, furanje neke furke o jedinstvenosti na medijskom nebu, a kada se zagrebe ispod površine nema tu ništa osim lika koji pokušava spasiti svoju žurnalističku karijeru na sve moguće načine, dok mu zaposlenici služe samo kao sredstvo za ostvarenje tog cilja.
Što rek'o jedan moj prijatelj, koji je već nekoliko godina u Vječnim lovištima, "batalio sam žurnalizam kad sam vidio da Pećanin vozi Q7, a ja nemam za cigara."
- Banksy
#10638 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa sad, da se nema za cigara od (poštenog) novinarstva, ne stoji,
ali da ne širimo ot, o SH je, na ovoj temi, uglavnom sve rečeno.
ali da ne širimo ot, o SH je, na ovoj temi, uglavnom sve rečeno.
-
adis204
#10639 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zoran Šprajc...
Šprajc, Zorrrran.
ZDRao
Šprajc, Zorrrran.
ZDRao
-
walter_sarajevo
#10640 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Propao je i Face Tv isticu mu dani besplatnog boravka u Bosmalu
Jos jedna presuda opstinskog suda se ceka i cao
Dobro je bilo dok je bilo u tudem se prostoru besplatno ku.cit
A kako ce namirit Bosmalu stetu bumo videli
Od 2012-2019 nista nije placao
-
Nero Histrion
#10641 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
walter_sarajevo wrote:Propao je i Face Tv isticu mu dani besplatnog boravka u Bosmalu
Pitanje - jesi li radio tamo, sudeci po postovima reklo bi se da jesi.
Face tv javno tvrdi da su placali sve.
Mozda se izvuce. U slucaju da se mora selit, ima drugi prostor u Vilsonovom.
https://www.youtube.com/watch?v=Rw_GjNJMZR4
kaze covjek da su dobili dvije neke parnice protiv Bosmala, video je iz 2016. godine
-
walter_sarajevo
#10642 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Face Tv Nikad nije isplatio Bosmalu 1.5 mil maraka za okupirane prostorije
Neplaca ni zakupninu lijepo mu hadzijat u tudem Pravi Hadzija
A svi drugi mrze ga samo on svetac
Veliki je broj nas mladih kod njega za nista radilo
Moj kolega kaze:" Mislim ni pekaru on hljeb da ne placa!"
- MTV
- karanana
#10644 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sta ovo znaci?
moze li objasnjenje na srpskom da ga vascijeli svijet razumije?
moze li objasnjenje na srpskom da ga vascijeli svijet razumije?
- MTV
#10645 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Face dobija zemaljsku frekvenciju nije vise samo kablovski kanal.
- Porodice Foht
#10646 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kad si vec to prozivio, reci nam je li fakat nista ne plati radnicima? Cuo sam da ovi par glavnih dobiju nesto.walter_sarajevo wrote:Face Tv Nikad nije isplatio Bosmalu 1.5 mil maraka za okupirane prostorije
-
Melbourne_Australia
#10647 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nikad niko plate nije vidio..Od dozivljava one ljude kao osobe kojima treba da bude cast da rade za njega i bex para...Znaci suplja nije, plata nema i nikad nije bilo...
- seoBIH
#10648 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovo nije tačno. Poznanik radi kao kameramn i plaćaju ga normalno.
- karanana
#10649 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da je duzan, da dosta nije isplatio....to je sigurno tacno. I sam je jednom izletio da su kod njega pare manje bitne od toga sto pruza priliku djeci da izuce zanat, dobiju malo iskustva i odu dalje. Ima ih nekoliko koji su to tako uspjesno i uradili. Mnogi su se provrtili malo i sad ih nigdje nema.
A ovo sto australija prica, kao i mnoge druge stvari, govori ishitreno, neprovjereno i prebukvalno a u sustini nema dokaze. Ali nije mu prva tvrdnja ni tema.
A ovo sto australija prica, kao i mnoge druge stvari, govori ishitreno, neprovjereno i prebukvalno a u sustini nema dokaze. Ali nije mu prva tvrdnja ni tema.
- mayab
#10650 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
To jedino ispravno sto je mogai i trebao napraviti , ili to ili propast odmah!MTV wrote:Face dobija zemaljsku frekvenciju nije vise samo kablovski kanal.