Logosoft
Moderator: Benq
- afannedim
#10626 Re: Logosoft ALL ABOUT
Telemach - lopovi. Majku svoju ucjenjujte
- Charuga
- Globalni moderator
#10627 Re: Logosoft ALL ABOUT
Konačno i ti skontao gdje je problem. Srećom nije ti dugo trebalo da uhavizaš ...afannedim wrote:Telemach - lopovi. Majku svoju ucjenjujte
-
rizibizi
#10628 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nisu oni lopovi, oni se samo ponasaju u skladu sa svojim mogucnostima. Ko je nama kriv sto je KV na nivou obdanista i sto ih niko ne ... ni 2% i sto je ovima pusteno da rade sta hoce. Njima je jeftinije platiti par desetina milja maraka kazne i handriti sve ostale provajdere u drzavi, nisu oni krivi krivi su zakoni i institucije koje su im to omogucile. Sto smo gledali SK gledali smo. Ako ovako ostane, a neminovno je da hoce jedina opcija mi je da kombinujem exHS i LoL do isteka ugovora, a onda kao sto kaze stara narodna "...Pozdravi je pozdravi, preko radijaaaaa...". Ne vidim drugu opciju u ovom trenutku.
- afannedim
#10629 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jes dobro si, odkad ja to govorim al onda krenu napadi haoos.Charuga wrote:Konačno i ti skontao gdje je problem. Srećom nije ti dugo trebalo da uhavizaš ...afannedim wrote:Telemach - lopovi. Majku svoju ucjenjujte
-
didgeridoo
#10630 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne govorite vi sa LOL-a odavno o ovom problemu jer vas nije tangiralo dok ste imali i SK i Arene. Mi sa MojaTV smo to od pocetka pokusali predstaviti kako jeste al' "sit gladnom ne vjeruje"... Sad vidite koliko i kako je frustrirajuce ovakvo bahato i kriminalno ponasanje Telemacha i SK-a.
- afannedim
#10631 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja sam uvijek bio protiv telemacha.didgeridoo wrote:Ne govorite vi sa LOL-a odavno o ovom problemu jer vas nije tangiralo dok ste imali i SK i Arene. Mi sa MojaTV smo to od pocetka pokusali predstaviti kako jeste al' "sit gladnom ne vjeruje"... Sad vidite koliko i kako je frustrirajuce ovakvo bahato i kriminalno ponasanje Telemacha i SK-a.
- afannedim
- MTV
#10634 Re: Logosoft ALL ABOUT
Vidim neki prekid u HRT-ovima, RTL-ovima, pink-ovima. Radi samo par pinkova.
- afannedim
#10635 Re: Logosoft ALL ABOUT
https://www.lol.ba/privatniKorisnici.as ... fc4d4ead86
Ukinuti sa liste SK, što se mene tiće i nemoraju biti.
-
Naslovnica
#10636 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kod mene jutros brzina downloada otprilike 10% od deklarisane. Upload normalan.
Odoh zvati da vidim šta je u pitanju.
p.s. izgleda da smo na backup-u.

Odoh zvati da vidim šta je u pitanju.
p.s. izgleda da smo na backup-u.
- MTV
#10638 Re: Logosoft ALL ABOUT
R.I.P. Sport Klub na Lolu
Sljedecih 60 dana ih nema, ovi ce platiti kaznu pa opet 2-3 godine do nove kazne i tako u krug.
Jos su samo ostali Ultra, Mini Ultra i AXN Adria. Kad i njima istekne ugovor, zna se.
Sljedecih 60 dana ih nema, ovi ce platiti kaznu pa opet 2-3 godine do nove kazne i tako u krug.
Jos su samo ostali Ultra, Mini Ultra i AXN Adria. Kad i njima istekne ugovor, zna se.
- afannedim
#10639 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jel se to ti sikiraš. Neće oni te kanale dirati njima su samo trn u oku SK i time misle da privuku raju na TELEmach.MTV wrote:R.I.P. Sport Klub na Lolu
-
Dzontra_Volta
#10640 Re: Logosoft ALL ABOUT
Meni su vala bitni i SK i Arenasport kanali.
Ako se ne vrate na Logosoft SK kanali, vjerovatno ću raditi neku kombinaciju kablovska tv/IPTV, tj. HS-Telemach/Moja TV-Logosoft. Vidjećemo koja će se računica najbolje pokazati.
Ako se ne vrate na Logosoft SK kanali, vjerovatno ću raditi neku kombinaciju kablovska tv/IPTV, tj. HS-Telemach/Moja TV-Logosoft. Vidjećemo koja će se računica najbolje pokazati.
- afannedim
#10641 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ucjenjivacima nikad ni marke ne bih dao, niti cu ikada. Jebali ih njihovi kanali.
- MTV
#10642 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da radi AXN-a i Ultre.afannedim wrote: Jel se to ti sikiraš. Neće oni te kanale dirati njima su samo trn u oku SK i time misle da privuku raju na TELEmach.
Radi tih ucjenjivaca korisnici lola su ostali bez B92 i sad Sport Klubovi 1,2,3, Golf, Lov i Ribolov.
Kad su se ti iskljucili sigurno ce i ove i onda postadosmo Moja TV. Samo ce nas dijeliti HD kanali u osnovnom paketu tj. imamo bolje HD kanale i vece brzine interneta.
Ja cekam full telemach signal kroz HS i onda pazariti D3 prosireni paket. A lolu vratiti drugi resiver.
Nisam ja kriv sto se ovi svadjaju, onda su se trebali prodat telemachu pa bi sad bili SK i u HD ovako truba. Taman da telemachu oderu kaznu i od 20 miliona eura ovi ce platit i nastaviti. Imaju para ko blata, je.e ih se. Iskreno i mene bi da imam pare ko telemach.
- afannedim
#10643 Re: Logosoft ALL ABOUT
Od mene nikad njima ni markice prije bi uzeo MOJATV
-
rizibizi
#10644 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ako ima neko ko nije skontao iz svih prethodnih postova afannedim nije ljubitelj Tmacha
Ja i dalje kao glavnog krivca vidim institucije (u prvom redu KV) i drzavu koja je dopustila ovakvo ponasanje i monopol nista drugo. Nigdje na svijetu nema da ja otkupim pravo prikazivanja na nivou drzave i ne dam drugome da emituje sadrzaj uz nadoknadu (koja nije guljenje koze s ledja nego normalna cifra). Tmach samo koristi situaciju i zajebava konkurenciju, nista drugo. Izgleda da se Enes H. prodao u prave ruke, za razliku od nekih koji su se prodali drugima 'bem li ga.
- semirsar
#10645 Re: Logosoft ALL ABOUT
A bezbeli ni karanana, dobro him se istovari juceraske na temirizibizi wrote:Ako ima neko ko nije skontao iz svih prethodnih postova afannedim nije ljubitelj TmachaJa i dalje kao glavnog krivca vidim institucije (u prvom redu KV) i drzavu koja je dopustila ovakvo ponasanje i monopol nista drugo. Nigdje na svijetu nema da ja otkupim pravo prikazivanja na nivou drzave i ne dam drugome da emituje sadrzaj uz nadoknadu (koja nije guljenje koze s ledja nego normalna cifra). Tmach samo koristi situaciju i zajebava konkurenciju, nista drugo. Izgleda da se Enes H. prodao u prave ruke, za razliku od nekih koji su se prodali drugima 'bem li ga.
Zasto su institucije, kad vec vidjas krivce, krive (u prvom redu KV) i drzava koja je dopustila ovakvo ponasanje i monopol nista drugo? Zasto drzava to dozvoljava, znas li to?
Mislim, lako je upirati prstom, upiremo evo vec 15-20godina, a upiracemo i dalje, ko sivonje.
Ma ne mogu da vjerujem, dvije noci vec nejma prekida ovdeka u mene, sve fercera u sesn'es
Zato sam i dalje tu di sam
- afannedim
#10646 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nisam ljubitelj njihove seljacko ucjenjivacke politike svima zabrani SK da bi kod njih preslli. E pa j.bo ih SKrizibizi wrote:Ako ima neko ko nije skontao iz svih prethodnih postova afannedim nije ljubitelj TmachaJa i dalje kao glavnog krivca vidim institucije (u prvom redu KV) i drzavu koja je dopustila ovakvo ponasanje i monopol nista drugo. Nigdje na svijetu nema da ja otkupim pravo prikazivanja na nivou drzave i ne dam drugome da emituje sadrzaj uz nadoknadu (koja nije guljenje koze s ledja nego normalna cifra). Tmach samo koristi situaciju i zajebava konkurenciju, nista drugo. Izgleda da se Enes H. prodao u prave ruke, za razliku od nekih koji su se prodali drugima 'bem li ga.
-
rizibizi
#10647 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jebi ga burazeru kapitalizam, na kraju dana se samo pare broje. Cisto sumnjam da bi u obrnutoj situaciji (da je neki nas provajder u pozici Tmacha) bio kakav drugaciji scenario. E sad sto niti jedan domaci (ako uopste postoji takav) provajder ne moze finansijski doci u poziciju Tmacha to je drugi par rukava. Malo trziste koje je odavno poklopljeno i podjeljeno od strane komsijskih kompanija. Kasno je sad da mjenjamo stvari.
- MTV
#10648 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nek vise poprave MTV Adriu koja se vec 15 dana kocka!!!
-
The BEN10
#10649 Re: Logosoft ALL ABOUT
To je to znači...afannedim wrote:https://www.lol.ba/privatniKorisnici.as ... fc4d4ead86
-
Nazif_Gljiva
#10650 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jel logosoft sta uradio da kompenzira sport klubove? Vidim da je cijena ostala ista...