BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Frankyee

#10626 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Frankyee »

Gledam koju smo ekipu imali 2000 godine i stvarno mi nije jasno da nista nismo napravili,

Dedic
Kapetanovic,
Barbarez,
Konjic
varesanovic,
Hibic,
Bolic,
Halilovic ( otac )
Kodro
Salihamidzic
Baljic

:D po imenima smo tada bili jaci nego sad,,,,
fosil

#10627 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by fosil »

karanana wrote:koji vam je najdrazi reprezentativac za pratiti tekmu dok igra u klubu?
sad ce svi: dzeko.

meni je lulic.
Volim ih sve gledati, ako se moze. Pjanica mi je najdraze slusati kad daje intervju. :)
Frankyee

#10628 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Frankyee »

Da li Hadzic ima kvalitetu da uleti u reprezentaciju kao zadnji vezni ? ili je ispod nivoa Zahirovica, Salihovica ili Medunjanina na toj poziciji ?

Pitanje je i na kojoj poziciji ce Kolasinac da igra ?

Zukanovic moze i na poziciju stopera a na LB ide Kolasinac onda u sredinu ide Hadzic - ako ima kvalitete
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#10629 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by mali_milojica »

Frankyee wrote:Da li Hadzic ima kvalitetu da uleti u reprezentaciju kao zadnji vezni ? ili je ispod nivoa Zahirovica, Salihovica ili Medunjanina na toj poziciji ?

Pitanje je i na kojoj poziciji ce Kolasinac da igra ?

Zukanovic moze i na poziciju stopera a na LB ide Kolasinac onda u sredinu ide Hadzic - ako ima kvalitete
Ispod Zahirovica nije,vjerovatno nije ni bolji. Po meni ova dvojica boldiranih ne mogu igrati tu poziciju. Prvi nije dobar sa glavom,drugi je spor i previse je mekan za tu poziciju,odnosno korisniji je prema naprijed.
Meni bi Kolasinac igrao beka,a Salihovic malo na klupu,neka se zapita sta nije u redu.
spacek

#10630 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by spacek »

...
Last edited by spacek on 23/04/2016 12:52, edited 1 time in total.
mega_mashcine

#10631 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by mega_mashcine »

Zahirovic u prvoj postavi Bohuma danas. Nadajmo se da ce se ustaliti u prvoj postavi i uci u formu i eto nam dobrog DM-a.
shalla

#10632 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shalla »

Frankyee wrote:Da li Hadzic ima kvalitetu da uleti u reprezentaciju kao zadnji vezni ?
Kome se da, za 15 minuta na sportklubu sturm-austria pa eto, da ga vidimo na djelu u klubu...

Sent from my HTC One
Artest

#10633 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Artest »

Milan Djuric, jopet zabio.
Artest

#10634 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Artest »

shalla wrote:
Frankyee wrote:Da li Hadzic ima kvalitetu da uleti u reprezentaciju kao zadnji vezni ?
Kome se da, za 15 minuta na sportklubu sturm-austria pa eto, da ga vidimo na djelu u klubu...

Sent from my HTC One
I sta bi? Kakav je?

Cuo sam da je Zahiragic bio vrlo los. Ne znam zasto se ne bi pokusalo sa Besicem na toj poziciji. Gori od Z-a ne moze biti.
vnm

#10635 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by vnm »

evo gledam pregled zweite na ard-u, zahirovic skrivio oba gola aalena.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#10636 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by A1fa »

Vidim Kolasinac je prosao bukvalno sve njemacke omladinske reprezentativne selekcije, jbt. dobijamo pravog njemackog stopera :)

Odem onda malo i pregledam sastave Njemackih mladjih reprezentacija:
Damir Bektic, vezni igrac, 3 utakmice za U 17
http://prntscr.com/1sp20x

Kenan Mujezinovic, golman 6.9.2013 branio za U19 protiv Holandije, a vidim da je prije toga bio i U16 reprezentativac ali bez minutaze:
http://prntscr.com/1sp266

Ovaj Dzenis je za U15 sjedio na klupi zadnju utakmicu
http://prntscr.com/1sp2ub
Mustang1

#10637 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Mustang1 »

Kolasinac je koliko se ja sjecam uvijek govorio da ce proci Njemacke mladje selekcije ali da ce igrati za nasu A repku .. Mnogi su ga napadali i jebavali mu sve zato sto su vjerovali da samo razvlaci :D
Arteta

#10638 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

Danas najveci derbi Madjarskog prvenstva.
Igraju Ferencvaros protiv Ujpesta.
Bilo bi lijepo pogledati ovaj mec iz razloga sto je na jednoj strani Besic, a na drugoj Suljic ali i da vidimo kolika je razlika izmedju Madjarske i nase Lige.
nKrkan

#10639 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by nKrkan »

Arteta wrote:Danas najveci derbi Madjarskog prvenstva.
Igraju Ferencvaros protiv Ujpesta.
Bilo bi lijepo pogledati ovaj mec iz razloga sto je na jednoj strani Besic, a na drugoj Suljic ali i da vidimo kolika je razlika izmedju Madjarske i nase Lige.
Ma Bešić je klasa za panjave koje mi imamo iz osrednjih liga
Frankyee

#10640 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Frankyee »

vnm wrote:evo gledam pregled zweite na ard-u, zahirovic skrivio oba gola aalena.
Steta izgleda da Zahorivic nij emnogo napredovao a bas nam treba neko na toj poziciji. On vise nije tako mlad i mislim da je ova sezona posljednja sansa da nesto uradi po pitanju karijere.

Doduse neki igraci dozive vrhunac tek poslije 25 godine ,,,,, ali takvi su rijetki,,,

Sto se tice Kolasinca , on je mozda potrebniji da igra zadnjeg veznog ako moze da bolje pokrije tu poziciju, na lijevom beku je Zukanovic bio solidan a nekako mi se cini da je zadnji vezni vaznija posicija, za nas tim i sa ovakvom sredinom terena , mnogo vaznije da imamo jakog razbijaca.
matematicar_teski

#10641 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by matematicar_teski »

Ja ne znam sta ljudi dizu u nebesa tog Besica. Lik je panjina, da je valjo ista igrao bi u raspalom HSV. Plus nece da se odazove selektoru, govnjivom ga motikom treba otjerati
mokhac

#10642 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by mokhac »

Đuru krenulo
karanana

#10643 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by karanana »

hajmo ruke gore, zapjevajmo svi, sad na teren izlazi begovic asmir.

kako je zgodan. da sam treba dala bih mu bez pitanja.

edit: chuna. vec 1-0 u 5. minuti.
MOSALJOZE

#10644 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Izet pogodio i asistirao :thumbup:
It_is_a_Leclerc

#10645 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by It_is_a_Leclerc »

A što se ne zove ovaj Đurić... Ako može druga njemačka, druga turska, ukrajinska i hrvatska liga, što ne bi mogla druga talijanska ?!

Ili je stvar menadžera ?! :D
Mračajski proto

#10646 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Mračajski proto »

E, moj Ibiševiću. Kakva si ti krampa od fudbalera, sunce ti poljubim.

Ostavite mu prazan gol sljedeći put kad bude pucao penal. Pardon, ako bude pucao!
Frankyee

#10647 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Frankyee »

spacek wrote:
Frankyee wrote:Gledam koju smo ekipu imali 2000 godine i stvarno mi nije jasno da nista nismo napravili,

Dedic (rupa od golmana)
Kapetanovic (kiks igrac)
Barbarez (u naponu snage)
Konjic (povrede - nestabilna forma)
Varesanovic (kiksi igrac)
Hibic (u naponu snage)
Bolic (u silaznoj putanij)
Halilovic (slab igrac)
Kodro (na zalasku karijere)
Salihamidzic (u naponu snage)
Baljic (precjenjen sminker)

:D po imenima smo tada bili jaci nego sad,,,,
Imao si na golu rupu i 2 kiks igraca Varesanovic i Kapetanovica, gdje to nisu kvalitetom mogli pokriti Hibic i vazda roviti Konjic...Ocekivati da u vezi Halilovic nosi igru uz pomoc napadacki orijentisanih veznjaka Barbareza i Baljica (koji ne pamtim da je odigrao 2 utakmice kako treba) je bilo nerealno, pogotovo jer je Kodro bio na zalasku karijere i presjedio u Alavesu mnoge tekme, a Bolic vjeciti sidras gdje je znao biti i igrac manje na terenu...Dodaj tome i Hasana koji nikad nije bio prihvacen...zato smo i igrali toplo-hladno i naravno Selektor od imena i znanja!

Desavalo se da popustimo na sredini jer imamo igraca manje Bolica sidrasa i Baljica koji nije volio trcati...razlete se Barbarez, Hasan i nekvalitetni Halilovic i drze koliko mogu - i nek protivnik pritisne vezni red i krene naprijed - ceka te rupa na golu i 2 kiks igraca gdje je neminovost greska i primanje gola....

Ni danas nije nista bolja situacija, jer Miske se udebljao i imamo igraca manje na terenu, jos je tu Salihovic koji je van forme - haman drvo - i jos jedan igrac manje na terenu...i nek imas kiks igraca u odbrani kao sto je to bio Vrsajevic u prvoj tekmi - dobijes rezultat Slovacke u Zenici ;)

Razliku isto pravi i sam golman, gdje je Bega miljama udaljen od tadasnjeg Dedica...koji je od 3 suta na gol obavezno primao 2.
Velika je razlika u rezultatima, a po imenima i dalje tvrdim da smo bili manje vise jednaki.
Muhamed Đakmić

#10648 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Muhamed Đakmić »

Ma nismo bili ni blizu jednaki. Ovo sad je bolje za klasu.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#10649 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by A1fa »

matematicar_teski wrote:Ja ne znam sta ljudi dizu u nebesa tog Besica. Lik je panjina, da je valjo ista igrao bi u raspalom HSV. Plus nece da se odazove selektoru, govnjivom ga motikom treba otjerati
On je izgleda malo konfliktna ličnost, pisale su novine o nekom sukobu u svlačionici HSV-a, posle toga lik sa pomočnim trenerom se zaputi u Madjarsku.? Momak sigurno ima svoje sportske kvalitete, mozda se sa godinama malo uozbilji. Da je panjina ne bi ga sa 18 godina svabe stavljale da zapocinje utakmice u Bundesligi i ne bi za jednu provedenu sezonu bio proglasen najboljim mladim igracem Madjarske lige. A buduci da su mu alternative igraci koje ni Škotski trećeligaši neće da angažuju, ja bih ga barem na oku držao
PeppermintSA

#10650 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by PeppermintSA »

A1fa wrote:
matematicar_teski wrote:Ja ne znam sta ljudi dizu u nebesa tog Besica. Lik je panjina, da je valjo ista igrao bi u raspalom HSV. Plus nece da se odazove selektoru, govnjivom ga motikom treba otjerati
On je izgleda malo konfliktna ličnost, pisale su novine o nekom sukobu u svlačionici HSV-a, posle toga lik sa pomočnim trenerom se zaputi u Madjarsku.? Momak sigurno ima svoje sportske kvalitete, mozda se sa godinama malo uozbilji. Da je panjina ne bi ga sa 18 godina svabe stavljale da zapocinje utakmice u Bundesligi i ne bi za jednu provedenu sezonu bio proglasen najboljim mladim igracem Madjarske lige. A buduci da su mu alternative igraci koje ni Škotski trećeligaši neće da angažuju, ja bih ga barem na oku držao

:lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply