Dedic
Kapetanovic,
Barbarez,
Konjic
varesanovic,
Hibic,
Bolic,
Halilovic ( otac )
Kodro
Salihamidzic
Baljic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Volim ih sve gledati, ako se moze. Pjanica mi je najdraze slusati kad daje intervju.karanana wrote:koji vam je najdrazi reprezentativac za pratiti tekmu dok igra u klubu?
sad ce svi: dzeko.
meni je lulic.
Ispod Zahirovica nije,vjerovatno nije ni bolji. Po meni ova dvojica boldiranih ne mogu igrati tu poziciju. Prvi nije dobar sa glavom,drugi je spor i previse je mekan za tu poziciju,odnosno korisniji je prema naprijed.Frankyee wrote:Da li Hadzic ima kvalitetu da uleti u reprezentaciju kao zadnji vezni ? ili je ispod nivoa Zahirovica, Salihovica ili Medunjanina na toj poziciji ?
Pitanje je i na kojoj poziciji ce Kolasinac da igra ?
Zukanovic moze i na poziciju stopera a na LB ide Kolasinac onda u sredinu ide Hadzic - ako ima kvalitete
Kome se da, za 15 minuta na sportklubu sturm-austria pa eto, da ga vidimo na djelu u klubu...Frankyee wrote:Da li Hadzic ima kvalitetu da uleti u reprezentaciju kao zadnji vezni ?
I sta bi? Kakav je?shalla wrote:Kome se da, za 15 minuta na sportklubu sturm-austria pa eto, da ga vidimo na djelu u klubu...Frankyee wrote:Da li Hadzic ima kvalitetu da uleti u reprezentaciju kao zadnji vezni ?
Sent from my HTC One
Ma Bešić je klasa za panjave koje mi imamo iz osrednjih ligaArteta wrote:Danas najveci derbi Madjarskog prvenstva.
Igraju Ferencvaros protiv Ujpesta.
Bilo bi lijepo pogledati ovaj mec iz razloga sto je na jednoj strani Besic, a na drugoj Suljic ali i da vidimo kolika je razlika izmedju Madjarske i nase Lige.
Steta izgleda da Zahorivic nij emnogo napredovao a bas nam treba neko na toj poziciji. On vise nije tako mlad i mislim da je ova sezona posljednja sansa da nesto uradi po pitanju karijere.vnm wrote:evo gledam pregled zweite na ard-u, zahirovic skrivio oba gola aalena.
Velika je razlika u rezultatima, a po imenima i dalje tvrdim da smo bili manje vise jednaki.spacek wrote:Imao si na golu rupu i 2 kiks igraca Varesanovic i Kapetanovica, gdje to nisu kvalitetom mogli pokriti Hibic i vazda roviti Konjic...Ocekivati da u vezi Halilovic nosi igru uz pomoc napadacki orijentisanih veznjaka Barbareza i Baljica (koji ne pamtim da je odigrao 2 utakmice kako treba) je bilo nerealno, pogotovo jer je Kodro bio na zalasku karijere i presjedio u Alavesu mnoge tekme, a Bolic vjeciti sidras gdje je znao biti i igrac manje na terenu...Dodaj tome i Hasana koji nikad nije bio prihvacen...zato smo i igrali toplo-hladno i naravno Selektor od imena i znanja!Frankyee wrote:Gledam koju smo ekipu imali 2000 godine i stvarno mi nije jasno da nista nismo napravili,
Dedic (rupa od golmana)
Kapetanovic (kiks igrac)
Barbarez (u naponu snage)
Konjic (povrede - nestabilna forma)
Varesanovic (kiksi igrac)
Hibic (u naponu snage)
Bolic (u silaznoj putanij)
Halilovic (slab igrac)
Kodro (na zalasku karijere)
Salihamidzic (u naponu snage)
Baljic (precjenjen sminker)
po imenima smo tada bili jaci nego sad,,,,
Desavalo se da popustimo na sredini jer imamo igraca manje Bolica sidrasa i Baljica koji nije volio trcati...razlete se Barbarez, Hasan i nekvalitetni Halilovic i drze koliko mogu - i nek protivnik pritisne vezni red i krene naprijed - ceka te rupa na golu i 2 kiks igraca gdje je neminovost greska i primanje gola....
Ni danas nije nista bolja situacija, jer Miske se udebljao i imamo igraca manje na terenu, jos je tu Salihovic koji je van forme - haman drvo - i jos jedan igrac manje na terenu...i nek imas kiks igraca u odbrani kao sto je to bio Vrsajevic u prvoj tekmi - dobijes rezultat Slovacke u Zenici
Razliku isto pravi i sam golman, gdje je Bega miljama udaljen od tadasnjeg Dedica...koji je od 3 suta na gol obavezno primao 2.
On je izgleda malo konfliktna ličnost, pisale su novine o nekom sukobu u svlačionici HSV-a, posle toga lik sa pomočnim trenerom se zaputi u Madjarsku.? Momak sigurno ima svoje sportske kvalitete, mozda se sa godinama malo uozbilji. Da je panjina ne bi ga sa 18 godina svabe stavljale da zapocinje utakmice u Bundesligi i ne bi za jednu provedenu sezonu bio proglasen najboljim mladim igracem Madjarske lige. A buduci da su mu alternative igraci koje ni Škotski trećeligaši neće da angažuju, ja bih ga barem na oku držaomatematicar_teski wrote:Ja ne znam sta ljudi dizu u nebesa tog Besica. Lik je panjina, da je valjo ista igrao bi u raspalom HSV. Plus nece da se odazove selektoru, govnjivom ga motikom treba otjerati
A1fa wrote:On je izgleda malo konfliktna ličnost, pisale su novine o nekom sukobu u svlačionici HSV-a, posle toga lik sa pomočnim trenerom se zaputi u Madjarsku.? Momak sigurno ima svoje sportske kvalitete, mozda se sa godinama malo uozbilji. Da je panjina ne bi ga sa 18 godina svabe stavljale da zapocinje utakmice u Bundesligi i ne bi za jednu provedenu sezonu bio proglasen najboljim mladim igracem Madjarske lige. A buduci da su mu alternative igraci koje ni Škotski trećeligaši neće da angažuju, ja bih ga barem na oku držaomatematicar_teski wrote:Ja ne znam sta ljudi dizu u nebesa tog Besica. Lik je panjina, da je valjo ista igrao bi u raspalom HSV. Plus nece da se odazove selektoru, govnjivom ga motikom treba otjerati