Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- emigrazione
#10626 Re: FK Sarajevo
Ma ovo je sve suhveli u pm, igraci nam do jucer kukaju kako jedu hrenovke i to bez hljeba, a sad dovodimo lika koji je paragvajski reprezentativac, pa mislim stvarno
I ako dodje to kosta za nase prilike poprilicno, odakle sad lova odjednom. I koliko je pametno davati lovu za nekoga ko ce ovdje biti samo pola godine, u ovoj ligi ni mesi ti nebi bio garant da ces uzeti titulu
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#10627 Re: FK Sarajevo
Nema ti šta biti šuhveli oko plaćanja ovoga, jer je ovo kompenzacija za odlazak Hamzagića u Debrecen.
- kokuz_sa
#10628 Re: FK Sarajevo
a usput valjda i kompenzacija za nekog igraca koji stize u regginu iz nekog kluba odakle je i debrecen..mislim drzave1946 wrote:Nema ti šta biti šuhveli oko plaćanja ovoga, jer je ovo kompenzacija za odlazak Hamzagića u Debrecen.
jest zapetljano brate mili
- johnny_blazze
#10629 Re: FK Sarajevo
pa ako dolazi na posudbu ne mora znaciti da ce mo mu mi davati platu...kakv je dogovor samo mozemo nagadjati a cim bi trebao doci znaci da nama odgovara sta je godemigrazione wrote:Ma ovo je sve suhveli u pm, igraci nam do jucer kukaju kako jedu hrenovke i to bez hljeba, a sad dovodimo lika koji je paragvajski reprezentativac, pa mislim stvarnoI ako dodje to kosta za nase prilike poprilicno, odakle sad lova odjednom. I koliko je pametno davati lovu za nekoga ko ce ovdje biti samo pola godine, u ovoj ligi ni mesi ti nebi bio garant da ces uzeti titulu
-
lulica
#10631 Re: FK Sarajevo
zna li iko sta je sa ovim ? http://www.transfermarkt.co.uk/en/junin ... 52395.html , jeli ziv ??
-
adnan_hz
#10632 Re: FK Sarajevo
eno ga na socijalnom cisti sajbe.lulica wrote:zna li iko sta je sa ovim ? http://www.transfermarkt.co.uk/en/junin ... 52395.html , jeli ziv ??
- kokuz_sa
#10633 Re: FK Sarajevo
igra za cruzeiro u brazilululica wrote:zna li iko sta je sa ovim ? http://www.transfermarkt.co.uk/en/junin ... 52395.html , jeli ziv ??
-
Nuclear Winter
#10635 Re: FK Sarajevo
Ma hajde ba,ko eto purić neki igrač.Da je šta valj`o tušno bi se negdje vani,j.bote medvjedići složiše onog tarabića lazara u kazahstan kojeg braco gumena glava ne bi doveo u vrbanjušu ni džaba,a ovom "talentu" puriću je vrh ponude bio da dobacuje lopte na tekmama negdje u mađarskoj.Neka ga u čeliku za stoju mjesečno i to mu je previše.Samo HZ wrote:Purić zdravo ..
- ultima_palabra
#10636 Re: FK Sarajevo
Mojne sad "kiselog grožđa", Purić je najbolji igrač ligeNuclear Winter wrote:Ma hajde ba,ko eto purić neki igrač.Da je šta valj`o tušno bi se negdje vani,j.bote medvjedići složiše onog tarabića lazara u kazahstan kojeg braco gumena glava ne bi doveo u vrbanjušu ni džaba,a ovom "talentu" puriću je vrh ponude bio da dobacuje lopte na tekmama negdje u mađarskoj.Neka ga u čeliku za stoju mjesečno i to mu je previše.Samo HZ wrote:Purić zdravo ..
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#10637 Re: FK Sarajevo
Pa da je najbolji i nije, da nam je treb'o - treb'o je
. Mada sa zalizanim na klupi svejedno je ko igra 
- ultima_palabra
#10638 Re: FK Sarajevo
Ma to kažem, bezze je sad omalovažavat ga kao igrača.1946 wrote:Pa da je najbolji i nije, da nam je treb'o - treb'o je. Mada sa zalizanim na klupi svejedno je ko igra
Ja vala ne vidim boljeg...a vi imate onog Piksija, ako bude i taj Paragvajac dobar onda vam i nije tolika šteta
- VenOM__
#10639 Re: FK Sarajevo
Posto nisam bio tokom jucerasnjeg dana netu, pa mi se ne da citati jedno 25 stranica na fksinfu, moze li mi neko reci samo jel' istina da je neki Bosnjak na probi??
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#10640 Re: FK Sarajevo
Valjda je sutra u 14.00h na pomocnom stadionu na Kosevu ta prva pripremna utakmica sa Travnikom.
-
Nuclear Winter
#10641 Re: FK Sarajevo
A što je bezze majke ti? Seljober popušio foru gdje god se nudio,onda se ponudio nama i tražio uslove kakve mu ne bi ni babo njegov u stanu prihvatio.Jedanput smo se opekli sa tim "najboljim" igračima bh lige.Ako se sjećaš ševala zahirovića,rudaru iz kaknja je lopov hamo granov dao tada gigantskih 100.000 KM za njega(a hamica ne bi tolike pare dao da mu je mater rođena na samrti da je spasi).Tada "najbolji" igrač u bih nije znao šutnuti loptu u prazan gol a kamo li nešto drugo.Bio predmet šprdnje,raja mu se smijala i neznam poslije ni gdje je završio.Bolje dovlačiti srbijance,crnogorce,paragvajce i KLOCEVE od vasultima_palabra wrote:Ma to kažem, bezze je sad omalovažavat ga kao igrača.1946 wrote:Pa da je najbolji i nije, da nam je treb'o - treb'o je. Mada sa zalizanim na klupi svejedno je ko igra
Ja vala ne vidim boljeg...a vi imate onog Piksija, ako bude i taj Paragvajac dobar onda vam i nije tolika šteta
- ultima_palabra
#10642 Re: FK Sarajevo
Pa možda frajer ima lošeg menadžera ili je nakrivo nasađen, to ne znam... znam ono što vidim na terenu.Nuclear Winter wrote:A što je bezze majke ti? Seljober popušio foru gdje god se nudio,onda se ponudio nama i tražio uslove kakve mu ne bi ni babo njegov u stanu prihvatio.Jedanput smo se opekli sa tim "najboljim" igračima bh lige.Ako se sjećaš ševala zahirovića,rudaru iz kaknja je lopov hamo granov dao tada gigantskih 100.000 KM za njega(a hamica ne bi tolike pare dao da mu je mater rođena na samrti da je spasi).Tada "najbolji" igrač u bih nije znao šutnuti loptu u prazan gol a kamo li nešto drugo.Bio predmet šprdnje,raja mu se smijala i neznam poslije ni gdje je završio.Bolje dovlačiti srbijance,crnogorce,paragvajce i KLOCEVE od vasultima_palabra wrote:Ma to kažem, bezze je sad omalovažavat ga kao igrača.1946 wrote:Pa da je najbolji i nije, da nam je treb'o - treb'o je. Mada sa zalizanim na klupi svejedno je ko igra
A druga stvar je ako nećete da dovodite "zvijezde" da igraju na pola godine, ili ih ne možete platiti, ili ne vjerujete da zalizani to sve može posložiti u dobru ekipu... to razumijem u potpunosti.
- Samo HZ
#10643 Re: FK Sarajevo
A sto me naruziNuclear Winter wrote:Ma hajde ba,ko eto purić neki igrač.Da je šta valj`o tušno bi se negdje vani,j.bote medvjedići složiše onog tarabića lazara u kazahstan kojeg braco gumena glava ne bi doveo u vrbanjušu ni džaba,a ovom "talentu" puriću je vrh ponude bio da dobacuje lopte na tekmama negdje u mađarskoj.Neka ga u čeliku za stoju mjesečno i to mu je previše.Samo HZ wrote:Purić zdravo ..
-
extraordinary
#10644 Re: FK Sarajevo
Na 6 mjeseci od njeg nema nikakve fajde, to je samo produžavanje agonije. Doduše, dolazi nam Montiel na 6 mjeseci, ali on je nešto skroz drugo u odnosu na Purića, i trebao bi značajno odskakati kvalitetom od ostatka lige. Nadam se da će praksa Sarajeva u budućnosti biti dovođenje mlađih igrača i potpisivanje dugoročnih ugovora, jer samo tako se finansijski može opstati u našem fudbalu.
- emigrazione
#10645 Re: FK Sarajevo
Ja samo u nasu djecu vjerujem
- emigrazione
#10646 Re: FK Sarajevo
A sta je sa ovim đipom, koliko se od njega moze ocekivati
- Obuca9
#10647 Re: FK Sarajevo
Ma ja što će nam, imamo mi nadu H. Handžića i poletnog Ihtijarevića.Nuclear Winter wrote:A što je bezze majke ti? Seljober popušio foru gdje god se nudio,onda se ponudio nama i tražio uslove kakve mu ne bi ni babo njegov u stanu prihvatio.Jedanput smo se opekli sa tim "najboljim" igračima bh lige.Ako se sjećaš ševala zahirovića,rudaru iz kaknja je lopov hamo granov dao tada gigantskih 100.000 KM za njega(a hamica ne bi tolike pare dao da mu je mater rođena na samrti da je spasi).Tada "najbolji" igrač u bih nije znao šutnuti loptu u prazan gol a kamo li nešto drugo.Bio predmet šprdnje,raja mu se smijala i neznam poslije ni gdje je završio.Bolje dovlačiti srbijance,crnogorce,paragvajce i KLOCEVE od vasultima_palabra wrote:Ma to kažem, bezze je sad omalovažavat ga kao igrača.1946 wrote:Pa da je najbolji i nije, da nam je treb'o - treb'o je. Mada sa zalizanim na klupi svejedno je ko igra
- Reglan
#10648 Re: FK Sarajevo
Pa sta je sa ovim jebenim Paragvajcem?Nigdje magle,da nije mozda u Italiji magla?
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#10649 Re: FK Sarajevo
Suhvli je to
-
Nuclear Winter
#10650 Re: FK Sarajevo
Sema legendo,šta će nam bilde iz čelika do ljeta?? To je bio njegov uslov koliko ja znam ugovor na 6 mjeseci.Što se mene tiče ja bih potpisao sa njim na 6 mjeseci,al da igra za viršle i da nema struje u stanu