Plavo-bijeli wrote:Mislim odakle njima pravo da nas prate, da li neko kao nevjernik može zatražiti da se izuzme iz svih tih pracenja, ipak ne osjecam se sigurno kad oni ne samo da znaju sta radim nego i snimaju sve sto radim. Bezobrazluk, a i malo je creepy da se ne lažemo.
Također me zanima jel doslovno sve pišu, ili samo određene stvari? Tipa
Jel pišu "plavo-bijeli kuca na tastaturi 31 januara na klix forumu, nakon čega ukida tab, otvara novi tab, ukida tab, otvara novi tab, ukida" i tako već sam prethodnih sat vremena to radio, malo je bezveze gubitak i trošenje memorije na nebitne stvari.
Ili samo piše bio je na kompjuteru 4h, pa nije klanjao i tjt?
cuj odakle, pa Allah, nisu oni sami sebi zadatke dali.Mislim odakle njima pravo da nas prate,
ne moze niko se izvuci da ne bude pracenda li neko kao nevjernik može zatražiti da se izuzme iz svih tih pracenja,
cak i kad uzdahnes gdje ne treba, ono Uh...eh i to zapisu.Također me zanima jel doslovno sve pišu, ili samo određene stvari? Tipa
kako tacno pisu, ne zna se, ali se sve pise.Jel pišu
"plavo-bijeli kuca na tastaturi 31 januara na klix forumu, nakon čega ukida tab, otvara novi tab, ukida tab, otvara novi tab, ukida"
nema kod njih gubitka memorije, ima memorije na pretek.malo je bezveze gubitak i trošenje memorije na nebitne stvari.
Allah kaze:
18:49 I Knjiga će biti postavljena i vidjećete grješnike(na sudnjem danu) prestravljene zbog onog što je u njoj. 'Teško nama' – govoriće – 'kakva je ovo knjiga, ni mali ni veliki grijeh nije propustila, sve je nabrojala!' – i naći će upisano ono što su radili. Gospodar tvoj neće nikome nepravdu učiniti.