Hafis wrote:SaraFina wrote:Hafis wrote:
To hagente
Mogao bi preći na deseterce. Šteta bi biloi tog pjesničkog potencijala.
Doture, recider nam, kakav je osjećaj (onako figurativno) tebi kao Hrvatu i dičnom Hercegovcu, biti čepić za regulaciju stolice u Dodikovom analnom otvoru?
Ili se javno odričeš Čovićeva poltronstva?
Ako se odričeš ponavljaj :
" ja kao dični hercegovački Hrvat, pri zdravoj pameti odričem se pogubne politike Dragana Čovića i četničkog hercegovačkog HDZ-a, tako mi poglavnika Antiše i oca Starčevića" Amen!
Ne bih se složio s tom teiorijom ćepića, možda je suprotno ako bolje pogledaš.
Nego ovo jarane. Rečeno ti je jučer.
Ti misliš da će netko biti budala i ulagati sve kapacitete u natezanje se sa srbadijom za nekakvu imaginarnu 100% BiH, dok mu s druge strane ''partneri'' mrtvi-hladni postave izvjesnog Budimira i koji...bla bla bla, da ne objašnjavam poznate stvari. I još se onda čude što ti to smeta, jerbo je sve ''po zakonu''.
Stoga, da mi prvo osiguramo svoja leđa kao što su svi ovdje osigurali, a onda nakon toga da vidimo kakav je turnir i koje su nagrade.
HDZ si je osigurao ledja kada je Hrvatska usla u EU, samo sto to niste znali iskoristiti. Nije da niste pokusali, ali jebiga kad je zelja jaca od mogucnosti. Ljudi vam dali pet godina fore, a vasi predstavnici u EP su ih iskoristili na najbolji moguci nacin - na opstrukcije, tako da su sad jako relevantni u EU. Pitaju se haman koliko i ja.
Nije ni to problem, koliko sigurnosne prijetnje, koje je identificirao i NATO, s narocitim naglaskom na ne bas prijateljsko djelovanje pojedinih sluzbi RH prema BiH, kao i igranje za interese FSB-a na Balkanu. Tako da su sad i hrvatske sigurnosne sluzbe relevantne koliko i ja. Genijalci usli u EU i NATO - a nepunih pet godina kasnije, EU i NATO vise vjeruju sigurnosnim sluzbama Kosova i BiH nego EU i NATO clanice Hrvatske.
Pali i izblamirali se, prvo na politickom, pa na obavjestajnom frontu, i sad opet na politickom. I to nije pao Mostar, vec Zagreb, i to na stari fol koji kod njih uvijek pali... Kad glupi Bosanac hoce da zajebe pametnog Purgera, samo se nastavi praviti glup, te Purgeru pruzi priliku da dokaze da je podjednako glup, ali neopravdano ambiciozan. Tako mu neznanje i nesposobnost bas dodju do izrazaja, a mi samo sutimo i na kraju ispadnemo pametniji.
Lijepe uljudbene predrasude. Lako cemo mi s vama dok god tako razmisljate.