Jes, jes, govori o VAMALud i ponosan wrote:To je jedna tuzna istorijska cinjenica, koja, opet, govori mnogo toga o nama.VjecitiStudent wrote: Samo da ne bude ko sa reformistima 1990., svi lafo glasali za njih, a oni na kraju pobijedili samo u Tuzli.
a o nama
Znam ko je Dujmovic, naravno nisam znala za tu pricu..kamen spoticanja wrote: ja ti kazem da ces se iznenaditi koliko ce im u zenici biti los rezultat![]()
kandidat za nacelnika jel nosilac liste je lik koji se zove josip dujmovic a taj je jedno vrijeme vodio kafanu spektakularnog naziva "Hard rock caffe" s orginalnim amblemom pravog hard rock kafea i lozio narod da je licenciran...jedno duze vrijeme i onda se malo proculo i bilo malo za usi i od tada se kafana zove nesto samo rock caffe il tako nesto...inace nako,birtija rokerske provinijencije...
isto taj se mislim jos uvijek tuzi s suprugom pokojnog davorina popovica jer je lik pokrenuo svoj davorin festival pa ga zena tuzila pa malo i tu cirkus...dakel jedna klasicna carsijska varalica...
kandidate za vijece ne znam...nikad nisam bio u prilici da mi kakav letak dodje do ruke a svojski se trudim da upoznam sto vise kandidata...makar preko kakve slike
dakle u zenici fenjer
Ali zbog prirode posla, pratim neke zenicke portale, FB grupe i sl, tako da pratim tekstove, komentare..vidim da su kandidati NS prilicno aktivni, doduse ne uvijek stranacki, ima onih "skrivenih" tekstova... To ne vidim na tuzlanskim portalima..ili mi promice, ne znam