Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jedan za Mirzu.Nek je odhebo Purica.Nismo mi klub kojem ce postati navika potpisivanja ugovora na pola godine.
Na nama je da se strpimo,jer veliki klub se ne moze napraviti preko noci.Bitno je da se radi transparentno,da se otjerao zvaljak.Da se isplatio dio dugovanja.Ko je taj Puric da ga Saraj'vo moli?
arshavin wrote:Jedan za Mirzu.Nek je odhebo Purica.Nismo mi klub kojem ce postati navika potpisivanja ugovora na pola godine.
Na nama je da se strpimo,jer veliki klub se ne moze napraviti preko noci.Bitno je da se radi transparentno,da se otjerao zvaljak.Da se isplatio dio dugovanja.Ko je taj Puric da ga Saraj'vo moli?
Samo sabura,izaci ce ovo na dobro
Ne moze ga oprati milion ovakvih poteza nakon virsli i sijalica..klosar!
arshavin wrote:Jedan za Mirzu.Nek je odhebo Purica.Nismo mi klub kojem ce postati navika potpisivanja ugovora na pola godine.
Samo sabura,izaci ce ovo na dobro
da ne bude opet bjezanja prema svlacionici
ono mu nikad necu zaboraviti,prvi je potrcao
nije losa namjera, ali tamo pise da je trzisna vrijednost ovog lika 450.000 eura. ko ce to i kako platiti? ono, da bog da nam svaki tim im'o po trojicu ovakvih, pa da napokon mogu otici na utakmicu da vidim fudbal, ali nesto mi ovo puno za nase uslove... a, fakat bi valjalo da od nekoga krene, valjda bi onda bar dva-tri kluba bili primorani dovesti slicne igrace...
Čuj tržišna vrijednost na transfermarktu Tako je i Edin Dudo koštao preko milion maraka.
Dečko, ako dođe, doći će na posudbu, jer da je transfer, a on košta 45.000€, mi njega ne bi vidjeli nikad.
"Paragvajac još uvijek nije doputovao u Sarajevo, a posljednje informacije s kojima mi raspolažemo govore da će Nunez najvjerovatnije sutra stići u naš glavni grad", rekao je Hadžialagić
ovo je danas izjavio za gg ba. ne dođe li sutra, oho mu se oho