hvataju li bilješke pojedini
Narod i Pravda (Konakovic)
- JThomas
#10601 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
hvataju li bilješke pojedini
- drug_profi
#10602 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Dočim npr. SDA nije zabluda jelte.
- Leverage
#10603 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
"Okreni se Dinu" - okreno se on izgleda Dinu al Konakoviću
"Četvorka hoće da razvlasti Bošnjake" - u četvorci Bošnjaka preko 90% što u glasačkom tijelu što među izabranim zvaničnicima. Reci fino hoće da razvlasti one Bošnjake koji te plaćaju da postavljaš ovakve klipove.
"Da si podržao neku državotvornu stranku
onda ne bih snimao ovaj video" - da je podržao SDA snimao bi hvalospjev o njemu, to nam je jasno.
Na stranu dijametralno suprotna filozofska i svaka druga stajališta, ne bih to uopšte komentarisao, samo želim da ukažem na stvari koje ovu abominaciju čine klasičnim licemjerom, pošto znam da sigurno čita ovaj ćafirski forum.
Al' otkin'o sam na "Izet Rađo veliki majstor masonske lože"
"Četvorka hoće da razvlasti Bošnjake" - u četvorci Bošnjaka preko 90% što u glasačkom tijelu što među izabranim zvaničnicima. Reci fino hoće da razvlasti one Bošnjake koji te plaćaju da postavljaš ovakve klipove.
"Da si podržao neku državotvornu stranku
Na stranu dijametralno suprotna filozofska i svaka druga stajališta, ne bih to uopšte komentarisao, samo želim da ukažem na stvari koje ovu abominaciju čine klasičnim licemjerom, pošto znam da sigurno čita ovaj ćafirski forum.
Al' otkin'o sam na "Izet Rađo veliki majstor masonske lože"
- Kikibombona
#10604 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Klasicna SDA cuzna.I naravno Dzej wrote: ↑15/01/2021 13:08[media] [/media]Kikibombona wrote: ↑14/01/2021 14:04 Nekakav SDA kmet je napravio video gdje proziva selefije radi podrske NiP-u. Jucer sam na to nabasao ali sada ne mogu nikako iscackati.
Ukratko za sve su krivi Masoni.
Kakav ljaks jebem te živote. Ovakve nakaze su rastjerale polovicu mojih drugova diljem Evrope.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#10605 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
sukob na relaciji pristalica sda sa jedne i pristalica nipa, sa druge strane je doista otišao predaleko.

- nikad_vise
#10606 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nije ovo sukob izmedju SDA i NIP-a nego izmedju dva koncepta.NIP ima mnogo glasaca medju Bosnjacima koji su "vjerski orjentisani" a SDA tu vjeru nastoji godinama da koristi u svoje politicke svrhe i iz tog crpi snagu za svoj politicki kriminal.Ovaj put nasuprot sebi SDA ima jednu modernu Bosnjacku stranku na cijem celu je jedan hrabar i odvazan lider i ovo sve sto SDA sad radi je samo kupovanje vremena prije nego sto ih NIP posalje na smetljiste historije.
Razlika izmedju prijasnje opozicije u vidu SDP-a,SBB,DF i ostalih i NIP-a je u tome sto je prijasnja opozicija bas kao i SDA bila pokvarena i korumpirana do grla a sad se javljaju ljudi koji koji su odlucili stati u kraj tome i zato je zestok okrsaj.Zato SDA puca po savovima i iznutra ali i izvana.Dino i NiP su ih jednostavno ogolili u njihovom kriminalu.
SDA sa ovakvih nesposobnim i korumpiranim vodstvom jednostavno ne moze opstati vise jer nove i mladje generacije im to nece dozvoliti.SDA sa ovim korumpiranim kadrovima,izdajom naroda,pljackom drzave i trgovanjem drzavnim interesom nema buducnosti i pred ovom strankom su dva izbora a to je il ce se SDA totalno reformisati sa novim kadrovima ili ce zavrsiti kao demokratska stranka u Srbiji na smetljistu historije i totalno nebitna za procese u drzavi.
NIP i Dino nemaju nikakav sukob sa SDA kao strankom jer oni su ideoloski bas ono sto je i SDA.Dino u svom kabinetu drzi sliku od Alije koji je osnovao tu SDA i sigurno je ne drzi bez razloga.Sukob je samo zbog toga sto je SDA postala sve ono na sto je Alija upozoravao da SDA ne smije postati i da se otudjila od naroda,pljacka i raseljava Bosnjake,jer je SDA postala kriminalna hobornica gdje 1,5 miliona Bosnjaka predstavljaju jedan nesposobni Bakir,Sebija,Osmice,Asimi,Hubiljari,Budnje,Brankovici i stotine i hiljade drugih smecara koji nemaju ni D od drzavnika.
Ono sto je pohvalno jest da smo mi kao narod uspjeli da izbacimo jedan ovakav pokret koji ce se otvoreno suprostaviti ovom kriminalnom kartelu u vidu SDA i sto su se nasli pojedinci koji ce imenom i prezimenom nazvati lopove i kriminalce pred cijelom drzavom.Pojavom Dine i NiP-a ohrabreni su i mnogi drugi ali i otvorene su oci mnogim drugim politicarima iz raznih stranki ali i u samoj SDA pa danas imas Miletica,Arnauta,Durakovic Jasnu i desetine drugih ljudi koji otvoreno prozivaju kriminalce imenom i prezimenom.
Nije Dino bez razloga insistirao na uredu za borbu protiv korupcije u KS i na uvezivanju tog ureda sa Americkom ambasadom.Jasno je Dini da SDA i ostali korumpirani kadrovi sirom KS imaju sprege na svim pozicijama pa je prisustvo Amerikanaca u vidu Erika Larsona od krucijalnog znacaja.Isto tako zna Dino i da Ameri nemaju koga i sta podrzati u ovoj drzavi jer je sve korumpirano pa je ovo bilo neminovno da se uradi kako bi se krenulo u ozdravljenje ovog drustva a borba ce poceti u Sarajevu.
NIP ce svakako trpiti udare kako od lazne propagande SDA tako i od unutarstranacke borbe medju svojim politicarima pa sve do izdajica koji ce se priklanjati SDA il nekome drugom.Al ono sto je bitno jest da uopste nemam sumnju da je NiP sam po sebi korumpiran i da ce vrh stranke takvim korumpiranim kadrovima podilazit i stitit njihov kriminal.To je osnovna sustina i razlika izmedju SDA i NIP-a.
I za kraj kao sto Dino kaze,nemojte da se zavaravate mi tek pocinjemo da vas rusimo

Razlika izmedju prijasnje opozicije u vidu SDP-a,SBB,DF i ostalih i NIP-a je u tome sto je prijasnja opozicija bas kao i SDA bila pokvarena i korumpirana do grla a sad se javljaju ljudi koji koji su odlucili stati u kraj tome i zato je zestok okrsaj.Zato SDA puca po savovima i iznutra ali i izvana.Dino i NiP su ih jednostavno ogolili u njihovom kriminalu.
SDA sa ovakvih nesposobnim i korumpiranim vodstvom jednostavno ne moze opstati vise jer nove i mladje generacije im to nece dozvoliti.SDA sa ovim korumpiranim kadrovima,izdajom naroda,pljackom drzave i trgovanjem drzavnim interesom nema buducnosti i pred ovom strankom su dva izbora a to je il ce se SDA totalno reformisati sa novim kadrovima ili ce zavrsiti kao demokratska stranka u Srbiji na smetljistu historije i totalno nebitna za procese u drzavi.
NIP i Dino nemaju nikakav sukob sa SDA kao strankom jer oni su ideoloski bas ono sto je i SDA.Dino u svom kabinetu drzi sliku od Alije koji je osnovao tu SDA i sigurno je ne drzi bez razloga.Sukob je samo zbog toga sto je SDA postala sve ono na sto je Alija upozoravao da SDA ne smije postati i da se otudjila od naroda,pljacka i raseljava Bosnjake,jer je SDA postala kriminalna hobornica gdje 1,5 miliona Bosnjaka predstavljaju jedan nesposobni Bakir,Sebija,Osmice,Asimi,Hubiljari,Budnje,Brankovici i stotine i hiljade drugih smecara koji nemaju ni D od drzavnika.
Ono sto je pohvalno jest da smo mi kao narod uspjeli da izbacimo jedan ovakav pokret koji ce se otvoreno suprostaviti ovom kriminalnom kartelu u vidu SDA i sto su se nasli pojedinci koji ce imenom i prezimenom nazvati lopove i kriminalce pred cijelom drzavom.Pojavom Dine i NiP-a ohrabreni su i mnogi drugi ali i otvorene su oci mnogim drugim politicarima iz raznih stranki ali i u samoj SDA pa danas imas Miletica,Arnauta,Durakovic Jasnu i desetine drugih ljudi koji otvoreno prozivaju kriminalce imenom i prezimenom.
Nije Dino bez razloga insistirao na uredu za borbu protiv korupcije u KS i na uvezivanju tog ureda sa Americkom ambasadom.Jasno je Dini da SDA i ostali korumpirani kadrovi sirom KS imaju sprege na svim pozicijama pa je prisustvo Amerikanaca u vidu Erika Larsona od krucijalnog znacaja.Isto tako zna Dino i da Ameri nemaju koga i sta podrzati u ovoj drzavi jer je sve korumpirano pa je ovo bilo neminovno da se uradi kako bi se krenulo u ozdravljenje ovog drustva a borba ce poceti u Sarajevu.
NIP ce svakako trpiti udare kako od lazne propagande SDA tako i od unutarstranacke borbe medju svojim politicarima pa sve do izdajica koji ce se priklanjati SDA il nekome drugom.Al ono sto je bitno jest da uopste nemam sumnju da je NiP sam po sebi korumpiran i da ce vrh stranke takvim korumpiranim kadrovima podilazit i stitit njihov kriminal.To je osnovna sustina i razlika izmedju SDA i NIP-a.
I za kraj kao sto Dino kaze,nemojte da se zavaravate mi tek pocinjemo da vas rusimo
- Styling
#10607 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
I jos nesto. SDA po prvi put ima opoziciju u svom “dvoristu” desnog centra i tu se uopste ne snalazi. Dosao je neko ko im uzima glasace i mjesta a ne znaju kako s tim da se bore jer ih ne mogu optuzivati da su komunjare, da rade protiv Bosnjaka, da hoce da uniste vjeru, i sl. Tome dodatno doprinosi i stav odredjenih clanova Islamske zajednice koji podrzavaju NiP. I tu gube tlo pod nogama. Vise i kradjom ni korupcijom ne mogu sakriti urusavanje. U nezavidnom polozaju su a recepta nemaju.
-
merk030
-
Patton44
#10609 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
J... ovaj rumenko i nevadi.
Ceg se banda nece dosjetit.
- Leverage
#10610 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Zato mogu da su masoni i podvala Bošnjacima, moj habibiStyling wrote: ↑16/01/2021 09:10 I jos nesto. SDA po prvi put ima opoziciju u svom “dvoristu” desnog centra i tu se uopste ne snalazi. Dosao je neko ko im uzima glasace i mjesta a ne znaju kako s tim da se bore jer ih ne mogu optuzivati da su komunjare, da rade protiv Bosnjaka, da hoce da uniste vjeru, i sl. Tome dodatno doprinosi i stav odredjenih clanova Islamske zajednice koji podrzavaju NiP. I tu gube tlo pod nogama. Vise i kradjom ni korupcijom ne mogu sakriti urusavanje. U nezavidnom polozaju su a recepta nemaju.
- bunk
#10611 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ako nije problem.
Koji to clanovi IZ .
Cisto radi raje,fine gradske.
Koji to clanovi IZ .
Cisto radi raje,fine gradske.
-
Login7777
#10612 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Dino autoritarno, stopama Vučića.
- maroon1946
#10613 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Šta je ovo ba, pa ovaj je prekuc’o sve SDA botoveKikibombona wrote: ↑15/01/2021 15:16Klasicna SDA cuzna.I naravno Dzej wrote: ↑15/01/2021 13:08[media] [/media]Kikibombona wrote: ↑14/01/2021 14:04 Nekakav SDA kmet je napravio video gdje proziva selefije radi podrske NiP-u. Jucer sam na to nabasao ali sada ne mogu nikako iscackati.
Ukratko za sve su krivi Masoni.![]()
![]()
Kakav ljaks jebem te živote. Ovakve nakaze su rastjerale polovicu mojih drugova diljem Evrope.
- Styling
#10614 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
To je jedino sto mogu.Leverage wrote: ↑17/01/2021 11:49Zato mogu da su masoni i podvala Bošnjacima, moj habibiStyling wrote: ↑16/01/2021 09:10 I jos nesto. SDA po prvi put ima opoziciju u svom “dvoristu” desnog centra i tu se uopste ne snalazi. Dosao je neko ko im uzima glasace i mjesta a ne znaju kako s tim da se bore jer ih ne mogu optuzivati da su komunjare, da rade protiv Bosnjaka, da hoce da uniste vjeru, i sl. Tome dodatno doprinosi i stav odredjenih clanova Islamske zajednice koji podrzavaju NiP. I tu gube tlo pod nogama. Vise i kradjom ni korupcijom ne mogu sakriti urusavanje. U nezavidnom polozaju su a recepta nemaju.![]()
-
Nivelacija
#10615 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Al te izofira Efendic uuuuu..
- nosara
-
Login7777
#10617 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Dino Penkalo.
-
zippoo87
#10618 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sta je ovo u PMI naravno Dzej wrote: ↑15/01/2021 13:08[media] [/media]Kikibombona wrote: ↑14/01/2021 14:04 Nekakav SDA kmet je napravio video gdje proziva selefije radi podrske NiP-u. Jucer sam na to nabasao ali sada ne mogu nikako iscackati.
Ukratko za sve su krivi Masoni.
Pa gdje ovim isperu mozak ovako...ako to uopste ima mozga
Kaze NiP i cetvorksa su projekat koji hoce da saradjuju sa HDZom i SNSDom...a njegova SDA u koaliciji sa ovim 30 godina
- Dr. Kuca
#10619 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Jao ofiraze sa ovim olovkama 
- _Reds_
#10620 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Hahha, sta kazu, mjere predostroznosti, zato koriste istu olovku 
Haha, da bas zbog korone i sheruju istu olovku.
Haha, da bas zbog korone i sheruju istu olovku.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#10621 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
JA, I !?
pa nisu zaokruzivali prazne listice kosto rade SDO-ovci... rumenko i moralisanje, kad ce taj u čuzu sto zgazi covjeka...
pa nisu zaokruzivali prazne listice kosto rade SDO-ovci... rumenko i moralisanje, kad ce taj u čuzu sto zgazi covjeka...
- _Reds_
#10622 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma halalim ti sve.
-
meridiyan
- Reglan
-
zippoo87
#10625 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Cinjenica da ljudi nikada nisu bili jeftiniji i pokvareniji i da se skoro nikome ne moze vjerovati ,sto su dokaz i ovi najnoviji preletaci...iz NSa,iz SBB,...evo i u RSu iz DNZa preletili Dodiku...ali ovi problemi bi se trebali rjesavati na neki drugi nacin u samim strankama...da se nekako veze mandat za stranku...jer ovo sto se sada desava kod nas sa preletacima je bas bas izrugivanje i biracima i izbornom procesu i cijelom smislu bavljenja politikom.
Meni su svi preletaci isti,nebitno iz koje stranke izlaze i u koju ulaze i svi mi se gade,bas svi...to su bas oni sa dna kace a posebno su jadni kada prelaze ovako kada se glasa za vlast...preoficno i prejadno.
Meni su svi preletaci isti,nebitno iz koje stranke izlaze i u koju ulaze i svi mi se gade,bas svi...to su bas oni sa dna kace a posebno su jadni kada prelaze ovako kada se glasa za vlast...preoficno i prejadno.