KAMI666 wrote:ulinsky wrote:
Sad bih ja, kao Banjalučanin, u vašem maniru trebao da se sprdam sa bošnjačkim vukojebinama a itekako ih ima. Konkretno ono što sam vidio u Bužimu... pa meni nije bilo dobro 10 dana. Ono je jebote Saudijska Arabija na tlu evropskog kontitenta. I stariji mi rekoše, da to uopšte nije odskora, to je oduvijek bilo tako.
Sta si ti to u Buzimu vidio, sokole? Kakve traume te prate, de nam objasni. Nije mi jasan ovaj kontekst i sta je pisac htio reci.
Vidio sam i osjetio atmosferu kao u Saudijskoj Arabiji, eto šta. To sa strane radikalnog ispoljavanja vjere.
Anus svijeta, gdje kad me kolega dozove srpskim imenom, 20 ljudi u kafiću se čoporativno okreće i gleda o kome se radi... jbg, čudno im ime.
Mislim, ima i srpskih, i hrvatskih vukojebina. Ja samo hoću da vam dokažem, da niste ništa uzvišeni ni bolji od nas.
U srpskim i hrvatskim vukojebinama dominira nacionalizam, a u bošnjačkim vjera. Što je po meni još gora stvar. Eto ti Bužim kao primjer.
mO k3 wrote:@ ulinsky kuću sam imao preko puta parka Mladena stojanovica , sada sam ponovo u bl jer smo kuću prodali ....ti dosljo koji si došao iz neke vukojebine mi nesto želiš reci ???
Ne govorim tebi, znam da si ti Banjalučanin, govorim ovom Sarajliji.
Nisam ja nikakav došljo.