Referendum(i) u RS-u

Locked
mO k3

#10601 Re: RE: Re: RE: Re: Referendum(i) u RS-u

Post by mO k3 »

Danguba wrote:
insomnia78 wrote:Kako kontriranje covjece boziji. To je to
Nista se nece desiti. Sve ce se zavrsiti na "sprdacini", kmecanju, relativizaciji od strane petokolonasa i moralnoj pobjedi Bosne
Ali to nije najgore. Isto to te ceka i poslije pravog referenduma
To cemo za koji dan vidjeti a neke reakcije vec sutra. :wink:
:thumbup:

N
155_mm

#10602 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by 155_mm »

Na referendum izašlo oko 56% građana

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
znaci izaslo oko 40%. e hoce im se njihove elite najebati keve za ovu izdaju. razvuci ce im pamet ko djete zvaku.
ulinsky

#10603 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by ulinsky »

mO k3 wrote:
@mba wrote:
ulinsky wrote:Ako uzmemo da su izlazili samo Srbi, tih 60% izlaznosti je dio srpskog "kolača" od 80%, dakle 6/8 = 75% izlaznost Srba, što je nezapamćeno visoko ako se posmatraju izbori kao nekakav etalon izlaznosti, kad su već referendumi rijetki.

Problem vas iz Sarajeva je što vi mislite da je Dodik neki diktator, da njega narod obožava, da je atmosfera kao u Sjevernoj Koreji, da smo mi gluplji od vas, da ste vi uzvišeniji, bla bla...Dodik je danas tu, sutra nije. Potpuno je nebitan. Lopov kao i svaki drugi političar. Ima par pozitivnih strana.

Jebe mi se za Dodikom, jebe mi se za SNSD i SDS. Jebe mi se za svakom partijom. Sve što je bitno je da je led probijen i da je narod (80% naroda) nacionalno svjesno. Ova rečenica je sve što je bitno.

Sviđa mi se što to narod jako lijepo može rastaviti. Dakle sa jedne strane Dodik, Bosić ili ko već hoće na vlast, odgovorni, zaslužni za dobro/loše stanje u ekonomiji, njih hvaliti, kuditi, kažnjavati bla bla, dakle taj prvi spektar.

A drugi spektar, nešto što nema veze sa političarima je ono naše, naša državnost, najveća ikada koju smo imali. I to se ne dira. To se njeguje, pazi, ako bude kakvih nasrtaja, demokratski se pokaže da svoje ne damo.

Sad bih ja, kao Banjalučanin, u vašem maniru trebao da se sprdam sa bošnjačkim vukojebinama a itekako ih ima. Konkretno ono što sam vidio u Bužimu... pa meni nije bilo dobro 10 dana. Ono je jebote Saudijska Arabija na tlu evropskog kontitenta. I stariji mi rekoše, da to uopšte nije odskora, to je oduvijek bilo tako.

jest zemljak, ti o micunu pises po netu i kritikujes micuna ako u opste, e vidi sad gdje je razlika, ja u sred sarajeva mogu reci da je bakir lopov kriminalac profiter bez da se moram bojati noci i za svoju sigurnost, e to ti u banja luci micunu ne smijes reci a dobro znas da jest kriminalac koji treba u corku, jer ti se moras bojati noci jer te noc pojede u BL a mrtva usta ne govore, e to je klasicna diktatura, jer zivite u strahu od njega i samo klimate glavom!
Varaš se u banjaluci se priča o njegovom lopovluku

Bože pomozi! :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa ljudi snimaju dokumentarne filmove o Dodikovom kriminalu, ljudi prave proste, javno ga svi prozivaju, mediji.... ovo je tolika budalaština da jednostavno moram da ti kažem da ti nikad nisi bio u Banjaluci, a sa Srbinom si zadnji put pričao prije godina i godina..

Pa bar polovina naroda ti ne voli Dodika i to otvoreno govori... i ove izbore će biti na ivici. Šta je vama ljudi, jel vi mene zajebavate...

E ovo meni smeta, ta abnormalna neupućnost prvenstveno Sarajlija u dešavanja u RS.
cyprus

#10604 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by cyprus »

cyprus wrote:Znači ipak će biti referenduma...
Očekujem podatke o izlaznosti između 70 i 80 %... Bit ću prijatno iznenađen ako bude manja od 70%... Istovremeno, ako bude više od 80%, to znači da smo u većim govnima nego što sam dosad mislio...
U skladu sa onim što sinoć napisah - prijatno sam iznenađen :)
llull

#10605 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by llull »

Dzaba sve ali jedan od utisaka dana je djed iz ankete ATV-a koji na pitanje da li je glasao odgovara: "Izvadio sam zub, nije mi do mene"
mO k3

#10606 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by mO k3 »

155_mm wrote:
Na referendum izašlo oko 56% građana

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
znaci izaslo oko 40%. e hoce im se njihove elite najebati keve za ovu izdaju. razvuci ce im pamet ko djete zvaku.
Hajde recimo i da je 56% izašlo , opet je za smijati

Po matematici od @ ze langi od 1.29 miliona glasova izašlo njih 56% , gdje i mladji od 18 godina imaju pravo glasa :mrgreen:
JThomas

#10607 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by JThomas »

šta ima 20% nesrba u rs, 60% je ustvari 75%. pa niste se vi za to borili...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#10608 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by pici »

mO k3 wrote:
pici wrote:POBEEDDAAAAAAAAAAAAAAAAAA 100%

Anketa uspješna :thumbup:
Jesu lavovi izgladnjeli ?? :mrgreen:
Image

mace moje gladne :maca:
ze kalanga

#10609 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by ze kalanga »

Govorimo li o popisnoj farsi, stvarnom stanju ili željama. Ili podacima CIK-a ili podacima o biračkom spisku?

Morate se dogovoriti, postaje kontradiktorno. Sad nam super da nas je puno, sad nam smeta... Ne ide to. ;-)
seln

#10610 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by seln »

ulinsky wrote:@Maharadza, često čitam klix forum, od tebe nikad ništa pametno. Samo gomila seljačkih upadica i nekih sitnih vrijeđanja.

1. Fora sa pasošem vam je glupa. Svaki Srbin iz RS bez ikakvih komplikacija u roku od 2 mjeseca može dobiti pasoš Srbije, kao što su mnogi uradili i sa njim imati sva prava. Dakle i po tom osnovu eliminacija svega sa BH prefiksom.

2. Srbi su na ove prostore došli prije 1300 godina u seobi južnih Slovena. Da li si ti, ali i ostali Muslimani sa foruma svjesni, da u CIJELOJ ISTORIJI SRPSKOG NARODA ZAPADNO OD DRINE nikada... nikada kao danas nismo imali više državnosti? Nikada, ali nikada nismo imali više prava, više privilegija... NIKADA nam u geopolitičkom smislu nije bilo bolje nego danas.

To su ogromne stvari. To nam je dala jedina ratna pobjeda koju je srpski narod ostvario 90tih, a to je pobjeda u bosanskom građanskom ratu i stvaranje Republike Srpske.

Sve druge ratove smo mi izgubili. Imamo pravo proslaviti svoju ratnu pobjedu, stvaranje svoga parčeta zemlje.
Cestitam, srpski junace.

Image
mO k3

#10611 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by mO k3 »

@ ulinsky kuću sam imao preko puta parka Mladena stojanovica pa smo je prodali prije rata , sada sam ponovo u bl na drugom mjestu ....ti dosljo koji si došao iz neke vukojebine mi nesto želiš reci ???
Last edited by mO k3 on 25/09/2016 22:25, edited 2 times in total.
@mba

#10612 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by @mba »

mO k3 wrote:
@mba wrote:
ulinsky wrote:Ako uzmemo da su izlazili samo Srbi, tih 60% izlaznosti je dio srpskog "kolača" od 80%, dakle 6/8 = 75% izlaznost Srba, što je nezapamćeno visoko ako se posmatraju izbori kao nekakav etalon izlaznosti, kad su već referendumi rijetki.

Problem vas iz Sarajeva je što vi mislite da je Dodik neki diktator, da njega narod obožava, da je atmosfera kao u Sjevernoj Koreji, da smo mi gluplji od vas, da ste vi uzvišeniji, bla bla...Dodik je danas tu, sutra nije. Potpuno je nebitan. Lopov kao i svaki drugi političar. Ima par pozitivnih strana.

Jebe mi se za Dodikom, jebe mi se za SNSD i SDS. Jebe mi se za svakom partijom. Sve što je bitno je da je led probijen i da je narod (80% naroda) nacionalno svjesno. Ova rečenica je sve što je bitno.

Sviđa mi se što to narod jako lijepo može rastaviti. Dakle sa jedne strane Dodik, Bosić ili ko već hoće na vlast, odgovorni, zaslužni za dobro/loše stanje u ekonomiji, njih hvaliti, kuditi, kažnjavati bla bla, dakle taj prvi spektar.

A drugi spektar, nešto što nema veze sa političarima je ono naše, naša državnost, najveća ikada koju smo imali. I to se ne dira. To se njeguje, pazi, ako bude kakvih nasrtaja, demokratski se pokaže da svoje ne damo.

Sad bih ja, kao Banjalučanin, u vašem maniru trebao da se sprdam sa bošnjačkim vukojebinama a itekako ih ima. Konkretno ono što sam vidio u Bužimu... pa meni nije bilo dobro 10 dana. Ono je jebote Saudijska Arabija na tlu evropskog kontitenta. I stariji mi rekoše, da to uopšte nije odskora, to je oduvijek bilo tako.

jest zemljak, ti o micunu pises po netu i kritikujes micuna ako u opste, e vidi sad gdje je razlika, ja u sred sarajeva mogu reci da je bakir lopov kriminalac profiter bez da se moram bojati noci i za svoju sigurnost, e to ti u banja luci micunu ne smijes reci a dobro znas da jest kriminalac koji treba u corku, jer ti se moras bojati noci jer te noc pojede u BL a mrtva usta ne govore, e to je klasicna diktatura, jer zivite u strahu od njega i samo klimate glavom!
Varaš se u banjaluci se priča o njegovom lopovluku

jest al kad sapcete
Prpa.ba

#10613 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Prpa.ba »

volta dzontra wrote:kao sto sam i rekao....jadna je utjeha los humor. ajmo malo kim jong un, koreja, laktasenko, sumska i ostale fore iz "60 minuta"
To je to otprilike.

Dok se ustavnopravni poredak urusava i finalizira mirni razlaz od veceras takozvane BiH, politicko rukovodstvo prica o "saburu" i nastavljaju sa predizbornom kampanjom, a forumasi redaju smjehuljke ismijavajuci cinjenicu da je preko 650 hiljada ljudi bez ikakvih posljedica reklo da im se jebe za dejtonski mirovni sporazum.

Hajmo sad red :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:(
bh.tornjak

#10614 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bh.tornjak »

LSD wrote:Eno Dodik upravo prozvao portal KLIX.ba kao glavne proizvođače neistina na ovim prostorima :mrgreen: :lol:

Doduše, pomenuo je i Avaz.

Uživam gledati srbe kako se ni u 2016 ne umraju od sveopšteg srbovanja :nargila:

dje to...???
link

sad treba ocekivati da policija rs-a upadne u prostorije Klix-a.....ahahaahhaha
DonieBrasco

#10615 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by DonieBrasco »

Ima li ovdje najvecih optimista da ce biti reagovanja na ova desavanja ?
ulinsky

#10616 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by ulinsky »

KAMI666 wrote:
ulinsky wrote:
Sta si ti to u Buzimu vidio, sokole? Kakve traume te prate, de nam objasni. Nije mi jasan ovaj kontekst i sta je pisac htio reci.

Vidio sam i osjetio atmosferu kao u Saudijskoj Arabiji, eto šta. To sa strane radikalnog ispoljavanja vjere.
Anus svijeta, gdje kad me kolega dozove srpskim imenom, 20 ljudi u kafiću se čoporativno okreće i gleda o kome se radi... jbg, čudno im ime.

Mislim, ima i srpskih, i hrvatskih vukojebina. Ja samo hoću da vam dokažem, da niste ništa uzvišeni ni bolji od nas.

U srpskim i hrvatskim vukojebinama dominira nacionalizam, a u bošnjačkim vjera. Što je po meni još gora stvar. Eto ti Bužim kao primjer.

mO k3 wrote:@ ulinsky kuću sam imao preko puta parka Mladena stojanovica , sada sam ponovo u bl jer smo kuću prodali ....ti dosljo koji si došao iz neke vukojebine mi nesto želiš reci ???
Ne govorim tebi, znam da si ti Banjalučanin, govorim ovom Sarajliji.

Nisam ja nikakav došljo.
mO k3

#10617 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by mO k3 »

Prpa.ba wrote:
volta dzontra wrote:kao sto sam i rekao....jadna je utjeha los humor. ajmo malo kim jong un, koreja, laktasenko, sumska i ostale fore iz "60 minuta"
To je to otprilike.

Dok se ustavnopravni poredak urusava i finalizira mirni razlaz od veceras takozvane BiH, politicko rukovodstvo prica o "saburu" i nastavljaju sa predizbornom kampanjom, a forumasi redaju smjehuljke ismijavajuci cinjenicu da je preko 650 hiljada ljudi bez ikakvih posljedica reklo da im se jebe za dejtonski mirovni sporazum.

Hajmo sad red :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:(
Molim lijepo da navedeš podatak da su i maloljetni imali pravo glasa :mrgreen: i oni koji Su noćas rođeni
smijesni_ste

#10618 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by smijesni_ste »

DonieBrasco wrote:Ima li ovdje najvecih optimista da ce biti reagovanja na ova desavanja ?
Bilo ih je...ali sada se šprdaju, stavljaju sličice i gifove itd :roll:
and

#10619 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by and »

ulinsky wrote:
KAMI666 wrote:
ulinsky wrote:
Sta si ti to u Buzimu vidio, sokole? Kakve traume te prate, de nam objasni. Nije mi jasan ovaj kontekst i sta je pisac htio reci.

Vidio sam i osjetio atmosferu kao u Saudijskoj Arabiji, eto šta. To sa strane radikalnog ispoljavanja vjere.
Anus svijeta, gdje kad me kolega dozove srpskim imenom, 20 ljudi u kafiću se čoporativno okreće i gleda o kome se radi... jbg, čudno im ime.

Mislim, ima i srpskih, i hrvatskih vukojebina. Ja samo hoću da vam dokažem, da niste ništa uzvišeni ni bolji od nas.

U srpskim i hrvatskim vukojebinama dominira nacionalizam, a u bošnjačkim vjera. Što je po meni još gora stvar. Eto ti Bužim kao primjer.

mO k3 wrote:@ ulinsky kuću sam imao preko puta parka Mladena stojanovica , sada sam ponovo u bl jer smo kuću prodali ....ti dosljo koji si došao iz neke vukojebine mi nesto želiš reci ???
kod nas još vjera nije došla do institucija, a to je tema ove ankete.
šta nam možeš reći o tome?

Nisam ja nikakav došljo.
kod nas još vjera nije došla do institucija, što je najgora stvar a to je tema ove ankete.
šta nam možeš reći o tome?
Last edited by and on 25/09/2016 22:33, edited 2 times in total.
mO k3

#10620 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by mO k3 »

smijesni_ste wrote:
DonieBrasco wrote:Ima li ovdje najvecih optimista da ce biti reagovanja na ova desavanja ?
Misliš da ce proći nekažnjeno ?
seln

#10621 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by seln »

ulinsky wrote:
.
Ne dominira vera, a javni WC ima krsnu slavu...
artime

#10622 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by artime »

Ja ne znam sta onda radite na forumu. Idite slavite pobjedu sa Dodikom. Mozda vam dodju srbi iz maticne zemlje. Da se ne osjecate kao u Saudiji :D ipak ste junacki narod.
and

#10623 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by and »

pa reagovanja i dešavanja će sigurno biti
smijesni_ste

#10624 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by smijesni_ste »

mO k3 wrote:
smijesni_ste wrote:
Misliš da ce proći nekažnjeno ?
Prilično sam siguran. Mislim, niko sretniji od mene ne bi bio da me sutra demantuju i da me ismijete ovdje, ali čisto sumnjam.
bosan

#10625 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bosan »

ulinsky wrote:
KAMI666 wrote:
ulinsky wrote:

Nisam ja nikakav došljo.
Ako postoji anus svijeta onda je to vasa republika i to utuvite u te vase glave . Koje ste vi zlocine pocinili gradeci svoju republiku da i posle dvadesetak godina niste nadosli .Ti to nazivas uspjehom i pobjedom .Kako te nije stid javiti se uopste .
Locked