SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- drug_profi
#10601 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Meni je ovo pismo jako lucidno i ne vidim u njemu poremecenu psihu. Zena je ocigledno patila i fizicki, a sad i dusevno...
Ja vjerujem 100% da je ovo njen iskreni pogled na svoju situaciju, bez pretjerivanja.
Naravno da treba vidjeti sta je tu objektivno, a šta je subjektivno.
Međutim poznajući aroganciju i qurcobolju dobrog dijela naših ljekara, nadograđenu na tanku stručnost i inteligenciju, ne bi me čudilo da se ispostavi da je jadna žena još jedna žrtva lažnih hipokratovih sljedbenika.
Ja vjerujem 100% da je ovo njen iskreni pogled na svoju situaciju, bez pretjerivanja.
Međutim poznajući aroganciju i qurcobolju dobrog dijela naših ljekara, nadograđenu na tanku stručnost i inteligenciju, ne bi me čudilo da se ispostavi da je jadna žena još jedna žrtva lažnih hipokratovih sljedbenika.
- JThomas
#10602 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
svako ko sa riječi pređe na djela, makar i simbolično, za režimlije odmah postane poremećen, narkoman, četnik, ustaša, kopile, huligan, šta je radio dosad, ko mu je otac, ko mu je mater, djed, itd. svako talasanje je jednako nepoželjno, jer je jasno da se svime upravlja sa istog mjesta.
tako se pisalo i za oca dženana memića da traži neku svoju pravdu...a vidi šta se radi, šalju policiju svojim zastupnicima da izuzmu izvještaj.
tako se pisalo i za oca dženana memića da traži neku svoju pravdu...a vidi šta se radi, šalju policiju svojim zastupnicima da izuzmu izvještaj.
- O'zone
- Globalni moderator
#10603 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Imamo mi strah od promjena jer je većina završila loše po nas. Drugima opet odgovara ovo stanje i ne bi ga mjenjali za sanduk dukata. Uostalom samo besposličari landaraju ulicama a borbe se vode kroz institucije 
-
made_in_sarajevo
#10604 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kad god se pojavi neko ko udari na stranke, ne na drzavu nego na stranke posto su u zadnje vrijeme i javno priznali da ustvari stranke vode drzavu kako je njima kurcu cejf, djele firme, uzimaju pare i rade sta hoce. znalo se to odavno ali eto sad su i javno potvrdili. dakle ko god udari na firmu od stranke ili stranku sve vise majmuna ima koji se automatski javljaju sa pricom "lazes, nije SDA,HDZ, SNSD, nije bake,covic,dodik, poslo vas fahro i sdp ili komsic zavisi kako im vise treba". prije se poklope pa sute, sad iz mjeseca u mjesec sve ih vise koji javno izlaze i napadaju sve redom koji se usude pobuniti za nesto.
dobro je svakim danom sve vise napredujemo prema sjevernoj koreji
dobro je svakim danom sve vise napredujemo prema sjevernoj koreji
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#10605 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
činjenica je da su ljudi od akcije... zapravo vani... meni je dovoljno vidjeti običnu raju s protesta oko sebe recimo iz 2008. i vidjeti da su od aljaske do australije...
to su ljudi od akcije
ovo što je ostalo još se kalkulira + oni koji imaju interesa od ove bare i oni kojima je ovo bolje od svega jer su takvi i u logoru bi bili zadovovoljni govorili bi šuti može biti gore
to su ljudi od akcije
ovo što je ostalo još se kalkulira + oni koji imaju interesa od ove bare i oni kojima je ovo bolje od svega jer su takvi i u logoru bi bili zadovovoljni govorili bi šuti može biti gore
- drug_profi
#10606 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da ja nisam bio budala pa uzeo samo ukoričenu potvrdu da sam glup (BH pasoš), a odbio sve ostale koje sam mogao imati, sad bih vam se obraćao sa visoka i tvrdio da se morate boriti za bolje sutra.
Ovako mi je više pun qurac borbe za bolje sutra, izbušen, izmrcvaren, sa ranama na duši, tragovima PTSPa, opljačkan višekratno (po zakonu), čekam da mi djeca završe fakultete pa da ih nabijem nogom u pravcu zalaska sunca...
Ovako mi je više pun qurac borbe za bolje sutra, izbušen, izmrcvaren, sa ranama na duši, tragovima PTSPa, opljačkan višekratno (po zakonu), čekam da mi djeca završe fakultete pa da ih nabijem nogom u pravcu zalaska sunca...
- vješalica
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#10608 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jebo je majku ko zavrsi na gastroenterohepatologiji.
Samo cu vam to reci. Ne daj Boze nikome da sa tim osobljem mora imati posla.
Samo cu vam to reci. Ne daj Boze nikome da sa tim osobljem mora imati posla.
- zforumas
#10609 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nisam mogao pormijeniti stanje u drzavi, promijenio sam drzavu. Jedino se kajem sto nisam prije...Black swan wrote:činjenica je da su ljudi od akcije... zapravo vani... meni je dovoljno vidjeti običnu raju s protesta oko sebe recimo iz 2008. i vidjeti da su od aljaske do australije...
to su ljudi od akcije
-
Innovation
#10610 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hitna sjednica umjesto redovne: Skupština KS danas o sigurnosnoj situaciji i slučaju "Dženan Memić"JThomas wrote:svako ko sa riječi pređe na djela, makar i simbolično, za režimlije odmah postane poremećen, narkoman, četnik, ustaša, kopile, huligan, šta je radio dosad, ko mu je otac, ko mu je mater, djed, itd. svako talasanje je jednako nepoželjno, jer je jasno da se svime upravlja sa istog mjesta.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/hitna-s ... /170131048
- Kikibombona
#10611 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Evo jos jedno otvoreno pismo od ranije sa njenog fb profiladrugi profil wrote:Meni je ovo pismo jako lucidno i ne vidim u njemu poremecenu psihu. Zena je ocigledno patila i fizicki, a sad i dusevno...
https://m.facebook.com/pippi.north/post ... 3064977845
Zena je prisiljena na radikalne mjere jer ce je u suprotnom nastaviti mnoziti sa nulom.
- drug_profi
#10612 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Još jedno lucidno pismo. Jasno izražena patnja i vapaj za pomoć. Ne traži čak ni novac. Samo ljekarsku pomoć. Jebena i usrana Bosno i Hercegovino, jesam li se za ovo borio...?Kikibombona wrote:Evo jos jedno otvoreno pismo od ranije sa njenog fb profiladrugi profil wrote:Meni je ovo pismo jako lucidno i ne vidim u njemu poremecenu psihu. Zena je ocigledno patila i fizicki, a sad i dusevno...
https://m.facebook.com/pippi.north/post ... 3064977845
Zena je prisiljena na radikalne mjere jer ce je u suprotnom nastaviti mnoziti sa nulom.
- Kikibombona
#10613 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Stranacki mediji provuku raji da je narkomanka, ludaca i tu sve zavrsi. Raja popljuje zenu. To sto se pati nema veze. Koga za tim boli briga.drugi profil wrote:Još jedno lucidno pismo. Jasno izražena patnja i vapaj za pomoć. Ne traži čak ni novac. Samo ljekarsku pomoć. Jebena i usrana Bosno i Hercegovino, jesam li se za ovo borio...?
Govna smo kao ljudi. Politicare na vlasti mi biramo. Oni su dio naseg naroda, najbolje sto imamo, nisu iz Japana dosli da nas jebu. Fuj, muka mi je od nas.
Da sam u situaciji kao ova zena i mnogi drugi unesreceni ljudi koje niko ne jebe ni 2%, zaista ne znam kako bi, na kome i gdje izbacio akumulirani bijes. Il' u takvim situacijama covjek otupi, pozeli da umre u miru. Postane imun na ponizenja, ignorisanje, bahatost itd. Zivi les bez volje za borbom.
- drug_profi
#10614 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Vrlo često poželim asteroid po sred Sarajeva.
Jebiga, poginuću i ja i svi moji namjimiliji, ali bar će čovječanstvo biti spašeno od ovog smeća što je ovdje uzelo fursata...
ne znam kako bih nazvao ove što su nam degradirali svaki aspekt života...
Jebiga, poginuću i ja i svi moji namjimiliji, ali bar će čovječanstvo biti spašeno od ovog smeća što je ovdje uzelo fursata...
ne znam kako bih nazvao ove što su nam degradirali svaki aspekt života...
- vješalica
- DaysleepeR
#10616 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
možda se žena i drogira jer joj pod kožu ne može
- zateznistub
#10617 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
+1drugi profil wrote:Da ja nisam bio budala pa uzeo samo ukoričenu potvrdu da sam glup (BH pasoš), a odbio sve ostale koje sam mogao imati, sad bih vam se obraćao sa visoka i tvrdio da se morate boriti za bolje sutra.
I ko je iole imao posla sa doktorima (ja ga beli imao) razumije ovu ženu u potpunosti!
- vješalica
#10618 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mozda amo izletili na prvu oko njenog posjedovanja roge ali njpj droga u njenoj bolesti moze pogorsati stanje a ne olaksati ko zna mozda je prodavala za pare za lijekove a.mislim da bi to mnogi uradili...ili joj je od frajera ili.slicno...DaysleepeR wrote:možda se žena i drogira jer joj pod kožu ne može
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#10619 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
oko denisa
usput baj baj
usput baj baj
- vješalica
#10620 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Koji ti je?Black swan wrote:oko denisa
usput baj baj
Ontopic. Sjednica skupstine je na TVSA ima zanimljive price doista
- vješalica
- sunceKOtepsija
#10622 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
memicev otac na skupstini
- Freamon Lester
#10623 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jel ima negdje ovaj izvjestaj za procitati?
- Running
#10624 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nije ti forum mjerilo bilo cega, i na osnovu njega procjenjivati stvari i generalizovati. Tu je uvijek najvise dezurnih pljuvaca, hejtera, nacionalista, internet ratnika, pametnih itd, ako se sta moze rijesiti preko tastature tu su. Izadjes na ulicu stanje totalno drugacije! Kreces se medju normalnijim ljudima prica isto drugacija tj. medju onim ljudima koji su isti, bilo to realan zivot ili virtuelni.Nepass wrote:Svi seru na kcus, vik, toplane, nacelnike, politicare, mup itd. Kad god se nadje neko sa mudima ili po nasem budaletina da iskaze bilo kakvu vrstu revolta pocne masovno pljuvanje po toj osobi.
I da, uvijek ti je bilo na ovim prostorima ako se malo izdvojis od drugih odma' nisi normalan, bas k'o da svi moramo biti krojeni po istom kalupu. Jbg kultura, tradicija, obrazovanje...
Ali, kao sto ovde kazu jebo ti nas,
Ali dobro, najteze je krenuti od sebe, a to i jeste uzrok svih problema...
- vješalica
#10625 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Freamon Lester wrote:Jel ima negdje ovaj izvjestaj za procitati?
Pa da su htjrli da bude javan ne bi covjeku slali gestapo na vrata da ga izuzme