Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
aux wrote:Zna li neko dokle nam planiraju ostaviti kanale trenutne,osim HBO svi su otkljucani cak i Hustler HD
Kada sam ja imao HBO na poklon nakon uzimanja TRIO paketa, znaci nikad me ni jedan film nije zaintrigirao posto skidam filmove dosta, evo otkako ga nemam, sve bi ih gledao.
Mada nikad ne bi placao HBO, jedino ovako besplatno moze
vala za ove duo trio bi mogli ostaviti prosireni paket i poslije 30 dana, jer nam nikad pinkove nisu uveli, dok su svi ostali besplatno dobili. Prosireni paket je minimalno sto mogu
Ne stoji ni za mostar. Ista situacija kao i s novom tv prije prestanka emitiranja u bih, ne plaćaju rtl-u za kanal, tj ilegalno ga emitiraju i u svakom trenutku ta tv kuća može zahtjevati ili da potpišu ugovore ili gašenje kanala u bih. Sreća za nas, a i za telemach što im je politika malo drugačija od nove tv, jednostavno ih ne briga što se ovamo događa.
Kolega @Telemach hocete li nama sta pušČati na MMDS
fortaleza wrote: Ista situacija kao i s novom tv prije prestanka emitiranja u bih, ne plaćaju rtl-u za kanal, tj ilegalno ga emitiraju i u svakom trenutku ta tv kuća može zahtjevati ili da potpišu ugovore ili gašenje kanala u bih.
Nisam 100% siguran ali mislim da nisi u pravu, jer ti isti kanali se nalaze u TotalTV -BiH kao i uTotalTV-HR
cisto sumnjam prosto NE vjerujem da bi ga pustili u Total TV na NE maju neki pirPa
Svaka čast za ubacivanje RTL 2, a mogu se "trpiti" i ova 3 regionalna, mada nikada nećete "stići" patriJote iz telecom-a i njihov šabanizam, srećom naravno!
Elem, po meni još ubacite "Cinestar Premiere" kanale i kompletirali ste savršenu TV ponudu!
shandrprcSA wrote:@Telemach, da li bi korisnici koji vec imaju na digitalnoj prosireni paket trebali ovom akcijom da imaju besplatno HD kanale do 15.01.'14. god. ?