Sirija vol. 2

Locked
fosna2014

#105976 Re: Sirija vol. 2

Post by fosna2014 »

Afrin

Image
sumirprimus

#105977 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Znaci nista ni Un rezolucija? Hmmm podsjeti me
fosna2014

#105978 Re: Sirija vol. 2

Post by fosna2014 »

sumirprimus wrote:Znaci nista ni Un rezolucija? Hmmm podsjeti me
Odnosi se samo na Dumu i par naselja u Guti, jer ostalo drzi Al Kaida.
ioannes

#105979 Re: Sirija vol. 2

Post by ioannes »

karakters wrote:Ma u biti covjeku nije ni bitno ko je tamo u pravu, nego svako unaprijed podrzava one koji su blizi njegovom vec postojecem sistemu vrijednosti i trazi razne izgovore da opravda takav stav.

Tako pripadnici i simpatizeri islamisticke ideologije "revoluciju" podrzavaju zbog njenog islamizma, a pisu hiljade laznih izgovora o borbi protiv diktatora, slobodi, demokratiji i slicno, iako i sami vide i nekad cak i napisu da su to suplji izgovori, da su tamo samo proksiji i iako su i sami svjesni da je Asadova demokratija hiljadu puta demokratskija od "demokratije" i brutalne dikature koju zele, a negdje su i uspjeli uspostaviti, njihovi "demokratski revolucionari".
post dana.....

potpisujem
sarajevoxxxx

#105980 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Brutalni režimi mislim da teško tu možeš očekivati išta osim sile. I od njih i prema njima. Sve ostalo je njihova kupovina vremena koju koriste da fizički unište sve svoje protivnike.
sarajevoxxxx

#105981 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

ioannes wrote:
karakters wrote:Ma u biti covjeku nije ni bitno ko je tamo u pravu, nego svako unaprijed podrzava one koji su blizi njegovom vec postojecem sistemu vrijednosti i trazi razne izgovore da opravda takav stav.

Tako pripadnici i simpatizeri islamisticke ideologije "revoluciju" podrzavaju zbog njenog islamizma, a pisu hiljade laznih izgovora o borbi protiv diktatora, slobodi, demokratiji i slicno, iako i sami vide i nekad cak i napisu da su to suplji izgovori, da su tamo samo proksiji i iako su i sami svjesni da je Asadova demokratija hiljadu puta demokratskija od "demokratije" i brutalne dikature koju zele, a negdje su i uspjeli uspostaviti, njihovi "demokratski revolucionari".
post dana.....

potpisujem
Sitijske izbjeglice su najbolji pokazatelj koga Sirijci žele. Ko je to od Sirijaca otišao u Rusiju ili Iran? A fol brane ih te zemlje a ove gluho bilo neprijateljske. I vidi vraga svi odoše u "neprijatelhske" a niko u majčicu Iran ili prijateljsku Rusiju.
sumirprimus

#105982 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

fosna2014 wrote:
Aha ti si naj geograf matematicar jeli oklen ono iz dzindiresa? :lol: idi dijete ne provaljuj se.ako si pak stariji mijenaj hobi u ovom si ko.....
Ako ti je pak poso.primi moje izvinjenje i oprosti .hljeb se iz ruku ne izbija :lol: :oops: :izet:
karakters

#105983 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

sarajevoxxxx wrote:
Brutalni režimi mislim da teško tu možeš očekivati išta osim sile. I od njih i prema njima. Sve ostalo je njihova kupovina vremena koju koriste da fizički unište sve svoje protivnike.
Brutalni, a ne covjekoljubivi ko idlipski emirat i iracko-samski hilafet tvojih heroja iz Nusre i ISIL-a o kojima si napisao stotine hvalospjeva. :thumbup:
sumirprimus

#105984 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

sarajevoxxxx wrote:
Ma podsjeca me na cetnike kod nas.
karakters

#105985 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

sumirprimus wrote:
sarajevoxxxx wrote:
Ma podsjeca me na cetnike kod nas.
A Al Kaidine glavosjece na opkoljeni 1. korpus? :thumbup:
zrakomlat

#105986 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

:lol:
insomnia78

#105987 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Vise na “treci” oni su rezali glave
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#105988 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

sarajevoxxxx wrote:Sitijske izbjeglice su najbolji pokazatelj koga Sirijci žele. Ko je to od Sirijaca otišao u Rusiju ili Iran? A fol brane ih te zemlje a ove gluho bilo neprijateljske. I vidi vraga svi odoše u "neprijatelhske" a niko u majčicu Iran ili prijateljsku Rusiju.
Zna se gdje bježe, na teritoriju pod kontrolom vlade ili vani. Svi bježe glavom nez obzira od tvojih "boraca" Nusre i ISIL-a i njihovih light kopija
sumirprimus

#105989 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Al kaidu poredit s nasom casnom borbom za opstanak moze samo zlonamjerna osoba.ili pak fun club tigrove meraklije :)
salik79

#105990 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

sarajevoxxxx wrote:
ioannes wrote:

post dana.....

potpisujem
Sitijske izbjeglice su najbolji pokazatelj koga Sirijci žele. Ko je to od Sirijaca otišao u Rusiju ili Iran? A fol brane ih te zemlje a ove gluho bilo neprijateljske. I vidi vraga svi odoše u "neprijatelhske" a niko u majčicu Iran ili prijateljsku Rusiju.
Koga zele?!

Otisli su najblizom i najbezopasnijom rutom, zato u majcici Libanu i Turskoj imas onoliki broj sirijskih izbjeglica.

A, hajde nam sad ispricaj koliko se izbjeglica vratilo na teritoriju pod kontrolom "zlocinca", a koliko pod kontrolu "demokratskih pobunjenika"?!
sumirprimus

#105991 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Vako su i kod nas sve bili alijini muhadjadini horde pobesnjelih fanatika islamskih terorista.poturice?? :skoljka:
fosna2014

#105992 Re: Sirija vol. 2

Post by fosna2014 »

sumirprimus wrote:
fosna2014 wrote:
Aha ti si naj geograf matematicar jeli oklen ono iz dzindiresa? :lol: idi dijete ne provaljuj se.ako si pak stariji mijenaj hobi u ovom si ko.....
Ako ti je pak poso.primi moje izvinjenje i oprosti .hljeb se iz ruku ne izbija :lol: :oops: :izet:
Kakav problem imas sa Jindiresom? Ne smeta ti blizina Nusre ili bi da su jos blize? Ako navijas za njih onda o.k. Primi moje saucesce.

Postavio sam rezoluciju par stranica prije u vezi Gute. Sve ti lijepo pise. Nisam je ja pisao.
insomnia78

#105993 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

A eto šije i djikani kazu da jesu
sumirprimus

#105994 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

:lol: fosna :lol: :run:
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#105995 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

Kvislinzi i teroristi spriječeni u pokušaju infiltracije:
BREAKING: #SAA successfully repelled an infiltration attempt for #HTS (#Nusra/ #AQ) from Western Ghariyah towards army points in vicinity of Kherbet Ghazalah. #DARAA
sumirprimus

#105996 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

insomnia78 wrote:A eto šije i djikani kazu da jesu
Jebte da su tad znali sto sad znaju pomagali bi djikanima :D :lol: :skoljka:
salik79

#105997 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

sumirprimus wrote:Al kaidu poredit s nasom casnom borbom za opstanak moze samo zlonamjerna osoba.ili pak fun club tigrove meraklije :)
Hajde sada ti nama reci, lijepi nas sumire, sta bi s tobom bilo kada bi kod nas dosle na vlast savine "demokrate"?! Gdje bi tebi licno ostala glava na ramenima, da se nadjes na teritoriji pod kontrolom "tiranina" Asada, ili na teritoriji pod kontrolom nekog od "demokratskih" glavonja (ne znam koga da imenujem :? )?!
sumirprimus

#105998 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Tigar je gej.gej je okej.prva sablja sija u siriji je gej.tigar je okej :lol: :lol:
karakters

#105999 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

sumirprimus wrote:Vako su i kod nas sve bili alijini muhadjadini horde pobesnjelih fanatika islamskih terorista.poturice?? :skoljka:
Kad povuces do kraja tvoje paralele, tako dodje.
bogoljub

#106000 Re: Sirija vol. 2

Post by bogoljub »

sarajevoxxxx wrote:
Pa nije ovo utakmica da neko kupuje vrijeme. Ovo je rat koji je imao namjeru smijeniti Asada. Operacija nije uspjela unatoč sakupljenim revolucinarima diljem planete koji su bili došli pod zastavu Islila i koje se trpalo u nekakve pobunjenike protiv Asadovog režima. A najsmješniji naziv kojim su im tepali jeste SIRIJSKA OPOZICIJA. Ljudi kolju, ubijaju, istrjebljuju, pale i žare a mediji im tepaju opozicija.
Hm. E pa Ta bradata opozicija, pored kratkih pantalona osta i kratkih rukava, ako je ustvari išta od njih i ostalo! :run:
Locked