Romeo 80 wrote:A najbolje da se kreće negdje oko 60! Trkači su izumrla kategorija, barem u Sarajevu. Sad je nova furka aktuelna. Tipkanje po mob., surfanje i selfijanje. Spora i totalno nesigurna vožnja u kojoj akteri ni ne gledaju kuda idu je samo posljedica opšteg hipsteraja na našim cestama!
Bradicu im jareću!
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- amar1994
#10576 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- MOSALJOZE
#10577 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Poruka poruka poruka pa napravi nekih 15m razmaka i po gasu pa naglo kočnica,e to mi nije jasno nikako koji je fazonRomeo 80 wrote:A najbolje da se kreće negdje oko 60! Trkači su izumrla kategorija, barem u Sarajevu. Sad je nova furka aktuelna. Tipkanje po mob., surfanje i selfijanje. Spora i totalno nesigurna vožnja u kojoj akteri ni ne gledaju kuda idu je samo posljedica opšteg hipsteraja na našim cestama!
Bradicu im jareću!
-
Nepass
#10578 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma ovi sto voze 140 poginu kad tad ovi sa 40 nikad 
Kaze zena sto se zivciras, a i ona bi isto vozila 40, oko gluposti.
I fakat nije mi hocu li doci 3-5min ranije/kasnije, nego me zivcira bezobrazluk vozaca, pa nisi ba sam na cesti, pogledaj spiglu, naprijed, prilagodi voznju uslovima.
Pa lik se svadja sa trebom, jebe joj dje sta ima i vozi 20km/h. Stani negdje, izvedi je iz auta, ostavi, ubi, jebi joj mater, boli me kurac nemoj mene jebati.
I onda pocnem svirati i granati pa onda prica kako samo ja blicam i sviram i da ljudi ispravno voze.
I fakat nije mi hocu li doci 3-5min ranije/kasnije, nego me zivcira bezobrazluk vozaca, pa nisi ba sam na cesti, pogledaj spiglu, naprijed, prilagodi voznju uslovima.
Pa lik se svadja sa trebom, jebe joj dje sta ima i vozi 20km/h. Stani negdje, izvedi je iz auta, ostavi, ubi, jebi joj mater, boli me kurac nemoj mene jebati.
I onda pocnem svirati i granati pa onda prica kako samo ja blicam i sviram i da ljudi ispravno voze.
- MOSALJOZE
#10579 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Evo čiko u žutom bibiju sve objasnio.
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#10580 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nema tu fazona, vec policija ne radi svoj posao. Ja da se pitam (kao sto se nazalost ne pitam) pucao bih drakonske kazne za koristenje mob. isto pa mozda ako ne i vise nego za voznju u alkoholisanom stanju!MOSALJOZE wrote:Poruka poruka poruka pa napravi nekih 15m razmaka i po gasu pa naglo kočnica,e to mi nije jasno nikako koji je fazonRomeo 80 wrote:A najbolje da se kreće negdje oko 60! Trkači su izumrla kategorija, barem u Sarajevu. Sad je nova furka aktuelna. Tipkanje po mob., surfanje i selfijanje. Spora i totalno nesigurna vožnja u kojoj akteri ni ne gledaju kuda idu je samo posljedica opšteg hipsteraja na našim cestama!
Bradicu im jareću!
Debil koji je u stanju 5 sekundi blejiti u mob. dok upravlja masom od skoro dvije tone je po mom shvatanju za psiholoskog vjestacenja! Sto je najgore, ljudi izgleda fakat nisu svjesni opasnosti dok se instagramisu za vrijeme voznje
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10581 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Tacno bi bio sevap da neki nabavi kakvu grtalicu i zgrce s ceste ove 40 kmh vozace
U 11 ujutro nisi u stanju normalno odvesti lokaciju Otoka-Stari Grad
Milion puta stanes na semaforu, onaj se prestroji i bukvalno stane, vozi strogo 40, jer je cesta njegova i boli ga chuna....da je jedan, neko takvih koliko hoces. Samo bager i zgrtati. Nemoj ni voziti kad neces kako treba.
U 11 ujutro nisi u stanju normalno odvesti lokaciju Otoka-Stari Grad
Milion puta stanes na semaforu, onaj se prestroji i bukvalno stane, vozi strogo 40, jer je cesta njegova i boli ga chuna....da je jedan, neko takvih koliko hoces. Samo bager i zgrtati. Nemoj ni voziti kad neces kako treba.
- MOSALJOZE
#10582 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Romeo 80 wrote:
Nema tu fazona, vec policija ne radi svoj posao. Ja da se pitam (kao sto se nazalost ne pitam) pucao bih drakonske kazne za koristenje mob. isto pa mozda ako ne i vise nego za voznju u alkoholisanom stanju!
Debil koji je u stanju 5 sekundi blejiti u mob. dok upravlja masom od skoro dvije tone je po mom shvatanju za psiholoskog vjestacenja! Sto je najgore, ljudi izgleda fakat nisu svjesni opasnosti dok se instagramisu za vrijeme voznje![]()
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#10583 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jaka stvar, ali najtuznije od svega je sto oni kojih se ovo najvise tice nece ovo ni htjeti pogledati. Oni sve znaju!
Dok ne bude prekasno...
Dok ne bude prekasno...
- Travnički Noćni Šetač
#10584 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bezveze7 wrote:I nervira me kad vidim da neko passata voza. Ja seljoberskog auta, tito dragi.
- commendatore
#10585 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nepass wrote:Ma ovi sto voze 140 poginu kad tad ovi sa 40 nikad
Ko da sam film pogledo hvala ti
- zforumas
#10586 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zato se moja zena sa mnom vozi samo kad moraNepass wrote:Ma ovi sto voze 140 poginu kad tad ovi sa 40 nikad
- Filter
#10587 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pored nicim izazvanog ubrzavanja i kocenja, sad je valjda furka i voznja u dvije trake
pola auta u jednoj traci, pola u drugoj... valjda neodlucni...
a mozda i nisu
pola auta u jednoj traci, pola u drugoj... valjda neodlucni...
a mozda i nisu
- triconja
#10588 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne kontam ove sto ne razumiju kruzne tokove. Ja ulazim iz pozicije 1 i hocu da skrenem desno po pravilima a jedan ulazi sa pozicije 4 i pravi takvu putanju i jos mi svira da se sklonim da on moze proci i da izadje. Pitao sam ljude i trazio po internetu i dosao do zakljucka kad ulazis u unutrasnju traku u kruznom toku moras izaci na lijevu traku ako ima izlaz dvije trake. Evo i slika

Zanima me da li je to tako kod nas ili su svi budale a ljudi sto to rade pametni?

Zanima me da li je to tako kod nas ili su svi budale a ljudi sto to rade pametni?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
-
sarajevo-x.com
#10590 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Auu biČe materijala za čitati 
- triconja
#10591 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Black swan wrote:![]()
![]()
![]()
Sad cemo vidjeti ko vozi po pravilima a ko nesarajevo-x.com wrote:Auu biČe materijala za čitati
-
tempuser
#10592 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije vozac, al jest pjesak.
Jutros vozim lijevom trakom Grbavickom ulicom prema Zagrebackoj pored Borova i Konzuma i vidim s lijeve strabe balkanoidnog neandertalca kako nekog pokusava da dozove preko ulice. Dolazim do njega i debil mrtav hladan bez gledanja i bukvalno na 20 cm od mog auta krece da prelazi ulicu, naravno daleko od pjesackog. Jedva ga nekako ful, iza lik vrti glavom, ovaj se kao nesto izvinjava. Izvinjavaj se ti qurcu mom, da sam te udario niko me ne bi opr'o.
Jutros vozim lijevom trakom Grbavickom ulicom prema Zagrebackoj pored Borova i Konzuma i vidim s lijeve strabe balkanoidnog neandertalca kako nekog pokusava da dozove preko ulice. Dolazim do njega i debil mrtav hladan bez gledanja i bukvalno na 20 cm od mog auta krece da prelazi ulicu, naravno daleko od pjesackog. Jedva ga nekako ful, iza lik vrti glavom, ovaj se kao nesto izvinjava. Izvinjavaj se ti qurcu mom, da sam te udario niko me ne bi opr'o.
-
tempuser
#10593 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Stvar je jednostavna, da je dao zmigavac da se prestrojava u vanjsku traku prije dolaska do tvog kraka 1 on bi imao prednost, ako nije i ako je iz unutranje trake krenuo izlaziti desnom trakom u krak br. 2 onda ti imas prednost.triconja wrote:Ne kontam ove sto ne razumiju kruzne tokove. Ja ulazim iz pozicije 1 i hocu da skrenem desno po pravilima a jedan ulazi sa pozicije 4 i pravi takvu putanju i jos mi svira da se sklonim da on moze proci i da izadje. Pitao sam ljude i trazio po internetu i dosao do zakljucka kad ulazis u unutrasnju traku u kruznom toku moras izaci na lijevu traku ako ima izlaz dvije trake. Evo i slika
- triconja
#10594 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jebo majku ili ne daju zmigavac nikako pa moras grah bacati gdje ce izaci ili ga da u zadnji tren. Ovaj ga je dao u zadnji tren i jos mi nesto sviratempuser wrote:Stvar je jednostavna, da je dao zmigavac da se prestrojava u vanjsku traku prije dolaska do tvog kraka 1 on bi imao prednost, ako nije i ako je iz unutranje trake krenuo izlaziti desnom trakom u krak br. 2 onda ti imas prednost.triconja wrote:Ne kontam ove sto ne razumiju kruzne tokove. Ja ulazim iz pozicije 1 i hocu da skrenem desno po pravilima a jedan ulazi sa pozicije 4 i pravi takvu putanju i jos mi svira da se sklonim da on moze proci i da izadje. Pitao sam ljude i trazio po internetu i dosao do zakljucka kad ulazis u unutrasnju traku u kruznom toku moras izaci na lijevu traku ako ima izlaz dvije trake. Evo i slika
-
condy
#10595 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Drugi put, kad budes isao mak na konac, neko će ti razbit auto 
Stvari jest jasna, ali kako voze, sačekaj nek prođe, bolje i to nego, da ti razbije auto. Tako se najčešće kucnu u kružnom, neki dan sam vidio.
Stvari jest jasna, ali kako voze, sačekaj nek prođe, bolje i to nego, da ti razbije auto. Tako se najčešće kucnu u kružnom, neki dan sam vidio.
-
condy
#10596 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
U zadnje vrijeme vidim u Zenici, a prije je to bilo i po Sarajevu, sjećam se da je pisalo o tome, policija kažnjava pješake kada prelaze ulicu mimo pješačkog prelaza. I to baš ciljano idu na pješake. I to je dobro, neka se malo nauče nekim stvarima, a ne da čekaš kad će neko od njih ko kamikaza izletit na cestu, pa se snalazi ili ako se šta nedaj bože desi, eto ti belaja i dokazivanja šta je i kako bilo.tempuser wrote:Nije vozac, al jest pjesak.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10597 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
U kruznom toku su najgori oni sto kruze cijeli krug vanjskom i onda ti moras paziti da on prodje da bi se ti mogao iskljuciti 
- Dope_Man
#10598 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kruzni su ovdje prozvakana tema. Hebiga, 90% raje ne zna, ili se jednostavno, a onih 10% koji znaju se boje neznanja onih 10% pa lakse obici citav vanjskom nego uci u unutrasnju u strahu da te nece pustiti levati da se iskljucis, pa ces napraviti par krugova dok se uvalis.
I sam sam ispocetka isao tako, ali danas se trudim max po pravilima, pa ko koga pukne
I sam sam ispocetka isao tako, ali danas se trudim max po pravilima, pa ko koga pukne
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#10599 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pasha buraz đaba ti znanje madzarskog

- beni-bu-man
#10600 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
neki dan u hrasnom kod palme onaj kruzni taxista lezerno stade da pokupi musteriju