Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
VenOM__

#10576 Re: FK Sarajevo

Post by VenOM__ »

cunga lunga wrote:Kakve su ovo kontradiktornosti, iz kluba govore da su dogovorili sa Puricem a Puric kaze da od toga nema nista...?

Plus, Zeljeznicar uzima 150 000 eura za onu tarabu Popovica, mi za Hameta 140 000...jadno..
Puric podize sebi cijenu...
cel

#10577 Re: FK Sarajevo

Post by cel »

Reglan

#10578 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

VenOM__ wrote:
cunga lunga wrote:Kakve su ovo kontradiktornosti, iz kluba govore da su dogovorili sa Puricem a Puric kaze da od toga nema nista...?

Plus, Zeljeznicar uzima 150 000 eura za onu tarabu Popovica, mi za Hameta 140 000...jadno..
Puric podize sebi cijenu...

Samo kad zavrsi u Modrici :lol:
Obuca9

#10579 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

01:33

01:53

Povlačim ono što rekoh sinoć za loš šut :D
north

#10580 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Ukoliko bi u naredna dan-dva dana došli Purić i ovaj Paragvajac, to bi bilo extra...

Samo za Purića sam malo skeptik da će se to desiti, a i ne sviđa mi se što ovaj Paragvajac danas nije došao, jer su svi govorili da danas sigurno stiže, sad odjednom se govori sutra, haj dobro, brzo će sutra :D valjda znaju šta pričaju....
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#10581 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Ako nam ne dodje Hose duboko padam u depresiju :D
Uvjeren sam da na nasam trzistu nema ovakvog kreativnog veznog.

Zao mi je sto nece sletiti danas vec,jer bi postojala veca mogucnost da odigra tu pripremnu tekmu sa Travnikom,pa da se uvjerim svojim ocima dal' zaista vrijedi za njega ovo sto mislim :thumbup:
Nogatrans

#10582 Re: FK Sarajevo

Post by Nogatrans »

Last edited by Nogatrans on 27/01/2011 18:06, edited 1 time in total.
Nogatrans

#10583 Re: FK Sarajevo

Post by Nogatrans »

Na kraju kazemo Puricu zao mi je jaro al Škoro je ipak Škoro!! Jose i Škoro to je to!! :D :thumbup:
Baltazar_khan

#10584 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

ovi na transfermarktu ga već prebacili kod nas :lol:

a šta mahalate ovo za škoru? ja bi dao deset paragvajaca za alena da se vrati.
north

#10585 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Nogatrans wrote:http://www.transfermarkt.co.uk/en/fk-sa ... n_282.html

Ma ne sekiraj te se .... :D
Haveru, ovome možeš vjerovati kao i SC, ovdje su još uvijek na listo Botelho i Todorović, a njih odavno nema u planu....

Nego, šta se priča, Škoro slobodan igrač, jedan od rijetkih, bolje reći jedini za koga mi nije mrsko da se više puta vraća u Sarajevo.....
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#10586 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Dijaaammaaaannnntttuuuuuu :D

Image
Nogatrans

#10587 Re: FK Sarajevo

Post by Nogatrans »

Al mislim da je ovaj Paragvajac siguran nema tu sta ,niko nebi stavio igraaca bezveze!!
Obuca9

#10588 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Trebali bi angažovati onog Di kaprija, nek uleti Alenu u san, inception ovo ono i nek mu usadi u glavu misao vodilju, što je jednom davno izgovori jedan forumaš "Alene gdje god da odeš, tamo si samo jedan od igrača na spisku, a ovdje si Bog i tačka." :D

A onda ga muntati da potpiše na 5 godina :)
extraordinary

#10589 Re: FK Sarajevo

Post by extraordinary »

I za pet godina bi bio najbolji. Jedini igrač koji kad se vrati, opravda povjerenje koje se uloži u njeg da će davati maksimum. Vratili se Handžić, Lede i mesar, ne znaš koji se gori vratio, a od njih su bila relativno velika očekivanja. Alen kad god se vrati, bude još bolji nego prošli put. Ne bih da me neko pogrešno shvati, i nikako mi nije namjera porediti Haseta sa Škorom, to bi bila glupost, ali rekao bih da je Škoro nekakva posljeratna, soft verzija Haseta :D A prije svega voli Sarajevo maksimalno i ne gleda na nas samo kao na odskočnu dasku.
Topla voda

#10590 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

pa nek se onda vrati i potpise na 4 godine,a ne godina plus pola.ako je vec slobodan u mexicu.

nece u rijeku valjda opet otici
north

#10591 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Ono što je sigurno da u našoj ligi neće nigdje nego kod nas :D

A sad što se tiče ostalih, sumnjam da je poslije svega što mu se dešavalo, raspoložen za neke avanture po Kazahstanu, Moldaviji, Južnoj Koreji, Iranu.....

Jedino negdje u regiji da završi...ma nema šta razmišljati, kod nas neka završi karijeru i postane najveća poslijeratna legenda kluba, ja bih barem tako na njegovom mjestu razmišljao.......
emigrazione

#10592 Re: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Ako ovaj dodje da li to znaci da ce to biti prvi igrac koji je igrao u nekoj nasoj ekipi a da je prije toga nastupio na svjetskom prvenstvu, a uz to jos je i pravo mlad, naravno to nista ne znaci ali eto statistike radi, neka se zna
north

#10593 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Prvi mali gaf novog direktora, a vezano za dovođenje Purića.....upravo objavljeno da se sutra priključuje pripremama Čelika, a naš direktor kaže da ako do petka ne pronađe ino angažman sigurno dolazi u Sarajevo :roll:
Ali ok, neka mu ovo bude pouka za ubuduće.....

Još samo da nas izradi Paragvajac pa da ispadnemo pravo smiješni.....

Zlatno pravilo, šuti i radi i ne govori ništa unaprijed dok sve ne bude 100% završeno.......jer u protivnom.....
samo_ovaj_put

#10594 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

north wrote:Prvi mali gaf novog direktora, a vezano za dovođenje Purića.....upravo objavljeno da se sutra priključuje pripremama Čelika, a naš direktor kaže da ako do petka ne pronađe ino angažman sigurno dolazi u Sarajevo :roll:

Zlatno pravilo, šuti i radi i ne govori ništa unaprijed dok sve ne bude 100% završeno.......jer u protivnom.....
hajmo sacekati sutra da vidimo sta ce sa puricem biti
borovina i govnagovna su objavili vijest da puric nece kod nas nego u celik,njima ne treba vjerovati
north

#10595 Re: FK Sarajevo

Post by north »

samo_ovaj_put wrote:
north wrote:Prvi mali gaf novog direktora, a vezano za dovođenje Purića.....upravo objavljeno da se sutra priključuje pripremama Čelika, a naš direktor kaže da ako do petka ne pronađe ino angažman sigurno dolazi u Sarajevo :roll:

hajmo sacekati sutra da vidimo sta ce sa puricem biti
borovina i govnagovna su objavili vijest da puric nece kod nas nego u celik,njima ne treba vjerovati
Ok, ako bude suprotno poješću svoje riječi :D
Topla voda

#10596 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

emigrazione wrote:Ako ovaj dodje da li to znaci da ce to biti prvi igrac koji je igrao u nekoj nasoj ekipi a da je prije toga nastupio na svjetskom prvenstvu, a uz to jos je i pravo mlad, naravno to nista ne znaci ali eto statistike radi, neka se zna
prvi stranac mislis?

u bih mislim da je prvi,u srbiji su igrali belodedic i onaj na zadnjem prvenstvu neki latinos ,il honduras,tako nesto..mislim da je zvjezdas....ne znam jel onaj cernat iz hajduka igro na sp...i to je to ,otprilike
kokuz_sa

#10597 Re: FK Sarajevo

Post by kokuz_sa »

Topla voda wrote:
emigrazione wrote:Ako ovaj dodje da li to znaci da ce to biti prvi igrac koji je igrao u nekoj nasoj ekipi a da je prije toga nastupio na svjetskom prvenstvu, a uz to jos je i pravo mlad, naravno to nista ne znaci ali eto statistike radi, neka se zna
prvi stranac mislis?

u bih mislim da je prvi,u srbiji su igrali belodedic i onaj na zadnjem prvenstvu neki latinos ,il honduras,tako nesto..mislim da je zvjezdas....ne znam jel onaj cernat iz hajduka igro na sp...i to je to ,otprilike
a sta je sa onim sto je u Dinamu igrao
stopera mislim a nastupao za njemacku repku
ultima_palabra

#10598 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

Muamer Vugdalić ;-)
cico x

#10599 Re: FK Sarajevo

Post by cico x »

hz__semir wrote:Trebali bi angažovati onog Di kaprija, nek uleti Alenu u san, inception ovo ono i nek mu usadi u glavu misao vodilju, što je jednom davno izgovori jedan forumaš "Alene gdje god da odeš, tamo si samo jedan od igrača na spisku, a ovdje si Bog i tačka." :D

A onda ga muntati da potpiše na 5 godina :)
di caprio ti je mnogo skuplji,imas i jeftinije varijante u sarajevu :)

ako sta bude od alena,bice na ljeto,ne vjerujem da se sad moze nesto organizovati !
Topla voda

#10600 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

kokuz_sa wrote:
Topla voda wrote:
prvi stranac mislis?

a sta je sa onim sto je u Dinamu igrao
stopera mislim a nastupao za njemacku repku
pa on je slomio nogu..novotni onaj iz leverkuzena? dvije tekme odigro za dinamo....al u pravu si... :)
Locked