Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pisem ovo radi mladje raje koja nema s kim da vozi...
povremeno bacim ovdje javni poziv za ove krace voznje tipa barice i sl pa eto da znate sutra (srijeda)
18 i 30h, nalazimo se na mostu kod ekonomske, ili 18 i 50 kod vijecnice, idemo na barice
ne idemo da nabijamo puls nego normalno vozimo ali ne racunajte da cemo se vuci po cesti, ako i niste u kondiciji - krenite pa ako ne budete mogli uvijek se mozete vratiti posto je gradska tura
ocekujem u ta doba oko 7/8 C, pa za sve neiskusne spisak
- rukavice sa prstima
- kaciga
- kratki rukav + dugi rukav + vjetrovka bi trebali biti sasvim ok (ponesite presvlaku)
- malo vode
- svjetlo
racunajte da cete oko 20 i 30 biti nazad u gradu
lako nas je poznati, kada vidite par biciklista kako cekaju na mostu ili kod vijecnice - mi smo
Capriolo je diler za CUBE. Inace njihovi bajkovi su ne poderivi (ram) i jako kvalitetni. Opet sve to skoro dodje u 5 deka, tj. sta ti bolje lezi.
Kakva je to izjava da je ram nepoderiv? Isti ko i kod svih ostalih proizvodjaca u tom rangu...
Cube Fritzz SL, Brač, 2011.
ajde ba pasa davno je taj momak kupio fritzza, i kako mu je sam CUBE odgovorio. Kad si c/p sa mtb.ba mogao si i izjavu. Imao sam Cube HT i radio sam svasta od velikih huck to flat itd. i nikada problema oko rama. Ti si iskusniji bajker, isao si po trkama itd... volio bi da si vise aktivniji i na mtb.ba i ovdje.
Sta i tvome Scottu je pukao chainstay kad je momak odvalio na trci.
-shit happens.
quarterback wrote:pisem ovo radi mladje raje koja nema s kim da vozi...
povremeno bacim ovdje javni poziv za ove krace voznje tipa barice i sl pa eto da znate sutra (srijeda)
18 i 30h, nalazimo se na mostu kod ekonomske, ili 18 i 50 kod vijecnice, idemo na barice
ne idemo da nabijamo puls nego normalno vozimo ali ne racunajte da cemo se vuci po cesti, ako i niste u kondiciji - krenite pa ako ne budete mogli uvijek se mozete vratiti posto je gradska tura
ocekujem u ta doba oko 7/8 C, pa za sve neiskusne spisak
- rukavice sa prstima
- kaciga
- kratki rukav + dugi rukav + vjetrovka bi trebali biti sasvim ok (ponesite presvlaku)
- malo vode
- svjetlo
racunajte da cete oko 20 i 30 biti nazad u gradu
lako nas je poznati, kada vidite par biciklista kako cekaju na mostu ili kod vijecnice - mi smo
zavidim vam na toj voznji... ja sam sa klincem na bolovanju, obojica bolesni inace bih vam se sigurno pridruzio... nadam se da cu biti spreman kada se bude organizovala sljedeca voznja...
holowey wrote:
zavidim vam na toj voznji... ja sam sa klincem na bolovanju, obojica bolesni inace bih vam se sigurno pridruzio... nadam se da cu biti spreman kada se bude organizovala sljedeca voznja...
spominjali smo te drug, sretno klincima a mi se vidimo svakako opet