Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Paradox76
#10576 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zar neko uopste moze sumnjati da će Guli biti uskoro prodan?
Vise puta smo ostajali bez najboljih igrača u sred sezone.
To je surova realnost.
Mislite da on ne bi volio igrati u Italiji?
Čime ga možemo zadržati?
Treba biti realan.
Vise puta smo ostajali bez najboljih igrača u sred sezone.
To je surova realnost.
Mislite da on ne bi volio igrati u Italiji?
Čime ga možemo zadržati?
Treba biti realan.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#10577 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Na zimu bi mogao biti teški export-import
- rocco_siffredi
#10578 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Bravo Husrefe.
Prvo svoj hamelj zgaziti i počistiti. A onda krenuti dalje. Čolpe, Šehoviće, Maciće i sl
Prvo svoj hamelj zgaziti i počistiti. A onda krenuti dalje. Čolpe, Šehoviće, Maciće i sl
-
gold'n'brown
#10579 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mogli bi mi onog Ristica vec na polusezoni vratiti u prvi tim, pogotovo obzirom na Oliveirinu formu. Vec je 6 golova dao za Radnik u prvoj ligi FBiH.
-
svi u napad
#10580 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne smije se ni po koje pare prodati. Ako ga gazda sad proda onda je to dokaz da njemu nije stalo do uspjeha kluba vec samo do love. Sad i pored sve muljaze u nasoj ligi treba zapeti i osvojiti ligu jer samo kao prvak igras Evropu i zaradjujes lovu. Mi ako osvojimo ligu (sto ce biti jako tesko ali treba se boriti) cemo isto kao i Zrinja i Borac igrati grupnu fazu jer je to tako namjesteno a onda ide lova. Iz tog razloga Borac i Vico rade ovo sto rade. Zrinja lukavo suti i preko Beusa radi svoj posao. Znaci mi moramo uloziti extra snage i pobjedjivati na zelenom polju sto mislim da mozemo (pokazali u BL). Osvajanjem lige i nastupom u Evropi dobivas lovu od UEFE, povecavas broj gledalaca na tekmi, dobivas vecu lovu od sponzora i uz to povecavas broj istih, povecava se broj navijaca i clanova kluba (zasto djeca navijaju za Barcu, Real, City i druge velike klubove - zato sto su stalno na tv i sto stalno nesto osvajaju i imaju lovu) sto bi nas ucinilo respektabilnim klubom u regiji.
Dakle ako ima pameti nema prodaje. Zivjeli
-
ljubijankic
#10581 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A sta ako igrac zeli ici?svi u napad wrote: ↑22/10/2024 10:24 Ne smije se ni po koje pare prodati. Ako ga gazda sad proda onda je to dokaz da njemu nije stalo do uspjeha kluba vec samo do love. Sad i pored sve muljaze u nasoj ligi treba zapeti i osvojiti ligu jer samo kao prvak igras Evropu i zaradjujes lovu. Mi ako osvojimo ligu (sto ce biti jako tesko ali treba se boriti) cemo isto kao i Zrinja i Borac igrati grupnu fazu jer je to tako namjesteno a onda ide lova. Iz tog razloga Borac i Vico rade ovo sto rade. Zrinja lukavo suti i preko Beusa radi svoj posao. Znaci mi moramo uloziti extra snage i pobjedjivati na zelenom polju sto mislim da mozemo (pokazali u BL). Osvajanjem lige i nastupom u Evropi dobivas lovu od UEFE, povecavas broj gledalaca na tekmi, dobivas vecu lovu od sponzora i uz to povecavas broj istih, povecava se broj navijaca i clanova kluba (zasto djeca navijaju za Barcu, Real, City i druge velike klubove - zato sto su stalno na tv i sto stalno nesto osvajaju i imaju lovu) sto bi nas ucinilo respektabilnim klubom u regiji.
-
svi u napad
#10582 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ima ugovor do maja 2026.
- Cossack
#10583 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
I onda ode za 0 KM...
-
svi u napad
#10584 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nece ako ga drzis do kraja 2025. Bez njega smo 30% slabiji. Ne moze se igrati fudbal bez brzih krila. Evo kako dodje Zekic i Guli se vrati u SA odmah iskusni trener krenu sa Gulijem i Keremehom na krilima i mi dobismo probojnost. Keremeh kod ranijih strucnjaka sjedio na klupi veoma cesto a kad je igrao znao je cesto igrati lijevog beka. Mora se imati kostur ekipe par sezona ako hoces rezultate. Uostalom sa Gulijem se moze i produziti ugovor ako se hoce. Zivjeli
- ultima_palabra
#10585 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne bih da vam solim pamet, ali momak ako zaista ima ponudu ekipe iz lige petice koja igra LP, onda ga ne bi mogao zadrzati ni Dinamo.
- medvjed23
#10586 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma da. Tako to ide. Ta neka struja koja dobre igrače nosi ka većim klubovima, boljim ligama... Del Piero i Totti nisu pravilo nego izuzeci. A i oni, kad su birali da ostanu, ostali su u velikim klubovima.
Elem, nemaš ništa od igrača kojeg ćeš siliti da ostane kod tebe. Ako mu se ide, nek ide. Deficit na toj poziciji kvalitetno popuniti, iz svojih redova ili sa strane. I to je to.
Elem, nemaš ništa od igrača kojeg ćeš siliti da ostane kod tebe. Ako mu se ide, nek ide. Deficit na toj poziciji kvalitetno popuniti, iz svojih redova ili sa strane. I to je to.
-
Oznaka Tablica
#10587 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa Guli je kupljen da se proda.
Svaki nas igrac kojeg nismo prodali kad smo trebali je cucnuo narednu sezonu.
Po meni, ako je dobra ponuda treba da ide. Pogotovo zbog rejtinga Sarajeva kod prodaje igraca, moras se na trzistu pokazati da bi kasnije mogao prodavati ostale igrace za vece sume.
Guli nije nenadoknadiv, a za te pare se moze super zamjena dovesti.
Svaki nas igrac kojeg nismo prodali kad smo trebali je cucnuo narednu sezonu.
Po meni, ako je dobra ponuda treba da ide. Pogotovo zbog rejtinga Sarajeva kod prodaje igraca, moras se na trzistu pokazati da bi kasnije mogao prodavati ostale igrace za vece sume.
Guli nije nenadoknadiv, a za te pare se moze super zamjena dovesti.
-
svi u napad
#10588 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ako ide u ligu petice prodaj ga ali ako je turski drugoligas onda milion ti nista ne znaci jer ces ucescem u Evropi dobiti pet puta vise. Sto se tice ocog da cemo ga nadoknaditi nekim drugim imam jedno pitanje kako to da nenadoknadismo Benku i Ahmeta. Naravno da je svako zamjenljiv ali tesko je naci pravu zamjenu. Ja opet ponavljam probaj zadrzati dobre igrace 2 sezone i vidjet ces rezultate. Kad budes igrao u Evropi duze vrijeme nego sada bit ce nasi igraci skuplji i interesantniji klubovima iz Evrope a samim tim i klub ce finansijski biti jaci. Zivjeli.
-
18mn97
#10589 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nije bas jednostavno dovesti kvalitetnog igraca u januaru.
- Logovan
#10590 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa Benku smo nadoknadili sa Ahmetovićem.svi u napad wrote: ↑23/10/2024 10:01 Ako ide u ligu petice prodaj ga ali ako je turski drugoligas onda milion ti nista ne znaci jer ces ucescem u Evropi dobiti pet puta vise. Sto se tice ocog da cemo ga nadoknaditi nekim drugim imam jedno pitanje kako to da nenadoknadismo Benku i Ahmeta. Naravno da je svako zamjenljiv ali tesko je naci pravu zamjenu. Ja opet ponavljam probaj zadrzati dobre igrace 2 sezone i vidjet ces rezultate. Kad budes igrao u Evropi duze vrijeme nego sada bit ce nasi igraci skuplji i interesantniji klubovima iz Evrope a samim tim i klub ce finansijski biti jaci. Zivjeli.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#10591 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Iako mi se ne svidja da prodajemo glavne igrace prvom prilikom. Propustiti priliku prodati nekoga direktno u ligu petice bi bilo amaterski.
Ali opet, nije se jednom pisalo o interesovanju ne znam ni ja kojih sve ne nasih igraca od Frajburga, Hamburga, itd... pa na kraju zavrse u Turskoj, eventrualno Belgija, Slovacka.
Ali opet, nije se jednom pisalo o interesovanju ne znam ni ja kojih sve ne nasih igraca od Frajburga, Hamburga, itd... pa na kraju zavrse u Turskoj, eventrualno Belgija, Slovacka.
-
baxus
#10592 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Držat da ga do 31.08.2025.
Da završi ovu sezonu, a onda i evropsku avanturu preko ljeta i onda nek ide. A prodaju dogovorit ranije.
Fakat je glupo da ide odmah sad na zimu.
Da završi ovu sezonu, a onda i evropsku avanturu preko ljeta i onda nek ide. A prodaju dogovorit ranije.
Fakat je glupo da ide odmah sad na zimu.
-
Oznaka Tablica
#10593 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa bolje na zimu da ide, onda dovedes zamjenu i pravis ekipu za Evropu.
Sta nekim cudom se desi ulazak u grupe i ti ga prodas. Ne ide.
Na zimu pravi ekipu za Evropu.
- Logovan
#10594 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sretan ti rođendan voljeni klube!!! 
- Logovan
- Logovan
#10597 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
DANAŠNJA UTAKMICA JE POCELA ZAHVALOM KA F. K. SARAJEVO !!!
H V A L A D I V O V I
Možda nije llijepa na oko ali je od srca. Ovim putem i na ovaj način se želimo zahvaliti gigantu sa Koševa FK Sarajevo na finansijskoj pomoći koja će nam mnogo značiti da saniramo štete od poplava u najtežem trenutku za NK Brnjaci. Za sada jedini premijerligaš koji je imao osjećaj i emptiju da nam je pomoć ovaj put bila najpotrebnija. Nadamo se da će i drugi klubovi prepoznati lijepi gest F. K. Sarajeva i pomoći nam. Hvala Divovi i sretno u nastavku sezone.

-
internazionale
#10598 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Logovan wrote: ↑26/10/2024 16:38DANAŠNJA UTAKMICA JE POCELA ZAHVALOM KA F. K. SARAJEVO !!!
H V A L A D I V O V I
Možda nije llijepa na oko ali je od srca. Ovim putem i na ovaj način se želimo zahvaliti gigantu sa Koševa FK Sarajevo na finansijskoj pomoći koja će nam mnogo značiti da saniramo štete od poplava u najtežem trenutku za NK Brnjaci. Za sada jedini premijerligaš koji je imao osjećaj i emptiju da nam je pomoć ovaj put bila najpotrebnija. Nadamo se da će i drugi klubovi prepoznati lijepi gest F. K. Sarajeva i pomoći nam. Hvala Divovi i sretno u nastavku sezone.
![]()
Tako rade veliki
-
mond
#10599 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... eba-993279
Zekić u (IN)Direktu: Hamzu još nisam prežalio, on je profil igrača koji mi treba
Zekić u (IN)Direktu: Hamzu još nisam prežalio, on je profil igrača koji mi treba
-
internazionale
#10600 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hamzu su internetski stručnjaci popljuvali kako je propomond wrote: ↑26/10/2024 20:08 https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... eba-993279