Bravo srbine. E vidiš ovo i jeste pravi pokazatelj zašto vas niko, ali baš niko organski ne može smisliti. Jer ste pizde secesionističke. Imal zemlje u okolini sa kojom imate dobre odnose? I tvoj sugrađanin u današnjoj anketi se pita: "što je ovo ovako?"Kaže: "zašto nas niko očima ne može gledati?" Vi protiv cijelog svijeta. Umjesto da se malo zamisliš, da pogledaš okolo sebe. Nije entitet pi si samo tvoj i moj je i mog djeda i pradjeda. To je dio Bosne i Hercegovine i nikad neće biti samo tvoj ili samo moj. A ti srbuj srbine, samo morat će se riješiti kad tad. Lpulinsky wrote:Ako uzmemo da su izlazili samo Srbi, tih 60% izlaznosti je dio srpskog "kolača" od 80%, dakle 6/8 = 75% izlaznost Srba, što je nezapamćeno visoko ako se posmatraju izbori kao nekakav etalon izlaznosti, kad su već referendumi rijetki.
Problem vas iz Sarajeva je što vi mislite da je Dodik neki diktator, da njega narod obožava, da je atmosfera kao u Sjevernoj Koreji, da smo mi gluplji od vas, da ste vi uzvišeniji, bla bla...Dodik je danas tu, sutra nije. Potpuno je nebitan. Lopov kao i svaki drugi političar. Ima par pozitivnih strana.
Jebe mi se za Dodikom, jebe mi se za SNSD i SDS. Jebe mi se za svakom partijom. Sve što je bitno je da je led probijen i da je narod (80% naroda) nacionalno svjesno. Ova rečenica je sve što je bitno.
Sviđa mi se što to narod jako lijepo može rastaviti. Dakle sa jedne strane Dodik, Bosić ili ko već hoće na vlast, odgovorni, zaslužni za dobro/loše stanje u ekonomiji, njih hvaliti, kuditi, kažnjavati bla bla, dakle taj prvi spektar.
A drugi spektar, nešto što nema veze sa političarima je ono naše, naša državnost, najveća ikada koju smo imali. I to se ne dira. To se njeguje, pazi, ako bude kakvih nasrtaja, demokratski se pokaže da svoje ne damo.
Sad bih ja, kao Banjalučanin, u vašem maniru trebao da se sprdam sa bošnjačkim vukojebinama a itekako ih ima. Konkretno ono što sam vidio u Bužimu... pa meni nije bilo dobro 10 dana. Ono je jebote Saudijska Arabija na tlu evropskog kontitenta. I stariji mi rekoše, da to uopšte nije odskora, to je oduvijek bilo tako.
Referendum(i) u RS-u
-
archi_a
#10576 Re: Referendum(i) u RS-u
Last edited by archi_a on 25/09/2016 22:08, edited 1 time in total.
- Danguba
#10577 Re: Referendum(i) u RS-u
Znaci li ti sta, ljudi i mecku nauce da igra.vivaldi wrote:sve ono sto ja sam pisao se potrvdilo. bio si poprilcino srcan na tim ekonomskim temama prosle godine, a nesto ti ove godine entuzijazam ispuho pa neces da te smaram...necu te smarat, postovat cu tvoju voljuDanguba wrote:Ne slazem se ali sa tobom se ne isplati raspravljati jer nas svaki put smaras kilometarskim postovima dok stvari ne razvodnis. Da bi i FBiH osjetila, to da ali ne kako to ti prikazujes ''skoro isto'' a to ''skoro'' mozes razvlaciti kao zvaku.
Za sve postoje metode i to znaju strucnjaci malo veci od nas dvojice.
- @mba
#10578 Re: Referendum(i) u RS-u
ulinsky wrote:Ako uzmemo da su izlazili samo Srbi, tih 60% izlaznosti je dio srpskog "kolača" od 80%, dakle 6/8 = 75% izlaznost Srba, što je nezapamćeno visoko ako se posmatraju izbori kao nekakav etalon izlaznosti, kad su već referendumi rijetki.
Problem vas iz Sarajeva je što vi mislite da je Dodik neki diktator, da njega narod obožava, da je atmosfera kao u Sjevernoj Koreji, da smo mi gluplji od vas, da ste vi uzvišeniji, bla bla...Dodik je danas tu, sutra nije. Potpuno je nebitan. Lopov kao i svaki drugi političar. Ima par pozitivnih strana.
Jebe mi se za Dodikom, jebe mi se za SNSD i SDS. Jebe mi se za svakom partijom. Sve što je bitno je da je led probijen i da je narod (80% naroda) nacionalno svjesno. Ova rečenica je sve što je bitno.
Sviđa mi se što to narod jako lijepo može rastaviti. Dakle sa jedne strane Dodik, Bosić ili ko već hoće na vlast, odgovorni, zaslužni za dobro/loše stanje u ekonomiji, njih hvaliti, kuditi, kažnjavati bla bla, dakle taj prvi spektar.
A drugi spektar, nešto što nema veze sa političarima je ono naše, naša državnost, najveća ikada koju smo imali. I to se ne dira. To se njeguje, pazi, ako bude kakvih nasrtaja, demokratski se pokaže da svoje ne damo.
Sad bih ja, kao Banjalučanin, u vašem maniru trebao da se sprdam sa bošnjačkim vukojebinama a itekako ih ima. Konkretno ono što sam vidio u Bužimu... pa meni nije bilo dobro 10 dana. Ono je jebote Saudijska Arabija na tlu evropskog kontitenta. I stariji mi rekoše, da to uopšte nije odskora, to je oduvijek bilo tako.
jest zemljak, ti o micunu pises po netu i kritikujes micuna ako u opste, e vidi sad gdje je razlika, ja u sred sarajeva mogu reci da je bakir lopov kriminalac profiter bez da se moram bojati noci i za svoju sigurnost, e to ti u banja luci micunu ne smijes reci a dobro znas da jest kriminalac koji treba u corku, jer ti se moras bojati noci jer te noc pojede u BL a mrtva usta ne govore, e to je klasicna diktatura, jer zivite u strahu od njega i samo klimate glavom!
- bingov buraz
#10579 Re: Referendum(i) u RS-u
Steta sto referendum nije odrzan u zapadnoj hercegovini,imao bi vecu podrsku nego u Sekovicimavolta dzontra wrote:Dodik satra mjesec dana referendumom a patriotske snage nista. Da je sad isceprkati one postove u kojima se samo zazivao bilo kakav povod, eto samo da Dodik hoce najaviti neki referendum, pa da za 15 dana osvojimo RS...mislio sam samo povod cekaju ko napete puske...
Brate razocarali ste i kao drugovi i kao komunisti...kako vi mislite braniti drzavu?
sad se neke tanke fore bacaju te rezultat, te sjeverna koreja..
-
benjen
#10580 Re: Referendum(i) u RS-u
evo ga onaj iz 0,02 %arzuhal wrote:ulinsky wrote:Dodik je danas tu, sutra nije. Potpuno je nebitan. Lopov kao i svaki drugi političar. Ima par pozitivnih strana. Jebe mi se za Dodikom, jebe mi se za SNSD i SDS.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#10581 Re: Referendum(i) u RS-u
Ovo je pocetak, nece velikosrbi stati na ovome.
- bh.tornjak
#10582 Re: Referendum(i) u RS-u
prema informacijama iz distrikta Brčko, tamo je glasalo nešto više od 11.250 građana. od oko 30.000
jbt....pa jedva prebacilo 34%

jbt....pa jedva prebacilo 34%
- mO k3
#10583 Re: Referendum(i) u RS-u
Varaš se u banjaluci se priča o njegovom lopovluku@mba wrote:ulinsky wrote:Ako uzmemo da su izlazili samo Srbi, tih 60% izlaznosti je dio srpskog "kolača" od 80%, dakle 6/8 = 75% izlaznost Srba, što je nezapamćeno visoko ako se posmatraju izbori kao nekakav etalon izlaznosti, kad su već referendumi rijetki.
jest zemljak, ti o micunu pises po netu i kritikujes micuna ako u opste, e vidi sad gdje je razlika, ja u sred sarajeva mogu reci da je bakir lopov kriminalac profiter bez da se moram bojati noci i za svoju sigurnost, e to ti u banja luci micunu ne smijes reci a dobro znas da jest kriminalac koji treba u corku, jer ti se moras bojati noci jer te noc pojede u BL a mrtva usta ne govore, e to je klasicna diktatura, jer zivite u strahu od njega i samo klimate glavom!
- volta dzontra
#10584 Re: Referendum(i) u RS-u
kao sto sam i rekao....jadna je utjeha los humor. ajmo malo kim jong un, koreja, laktasenko, sumska i ostale fore iz "60 minuta"bingov buraz wrote:Steta sto referendum nije odrzan u zapadnoj hercegovini,imao bi vecu podrsku nego u Sekovicimavolta dzontra wrote:Dodik satra mjesec dana referendumom a patriotske snage nista. Da je sad isceprkati one postove u kojima se samo zazivao bilo kakav povod, eto samo da Dodik hoce najaviti neki referendum, pa da za 15 dana osvojimo RS...mislio sam samo povod cekaju ko napete puske...
Brate razocarali ste i kao drugovi i kao komunisti...kako vi mislite braniti drzavu?
Last edited by volta dzontra on 25/09/2016 22:13, edited 1 time in total.
-
ulinsky
#10585 Re: Referendum(i) u RS-u
@Maharadza, često čitam klix forum, od tebe nikad ništa pametno. Samo gomila seljačkih upadica i nekih sitnih vrijeđanja.
1. Fora sa pasošem vam je glupa. Svaki Srbin iz RS bez ikakvih komplikacija u roku od 2 mjeseca može dobiti pasoš Srbije, kao što su mnogi uradili i sa njim imati sva prava. Dakle i po tom osnovu eliminacija svega sa BH prefiksom.
2. Srbi su na ove prostore došli prije 1300 godina u seobi južnih Slovena. Da li si ti, ali i ostali Muslimani sa foruma svjesni, da u CIJELOJ ISTORIJI SRPSKOG NARODA ZAPADNO OD DRINE nikada... nikada kao danas nismo imali više državnosti? Nikada, ali nikada nismo imali više prava, više privilegija... NIKADA nam u geopolitičkom smislu nije bilo bolje nego danas.
To su ogromne stvari. To nam je dala jedina ratna pobjeda koju je srpski narod ostvario 90tih, a to je pobjeda u bosanskom građanskom ratu i stvaranje Republike Srpske.
Sve druge ratove smo mi izgubili. Imamo pravo proslaviti svoju ratnu pobjedu, stvaranje svoga parčeta zemlje.
1. Fora sa pasošem vam je glupa. Svaki Srbin iz RS bez ikakvih komplikacija u roku od 2 mjeseca može dobiti pasoš Srbije, kao što su mnogi uradili i sa njim imati sva prava. Dakle i po tom osnovu eliminacija svega sa BH prefiksom.
2. Srbi su na ove prostore došli prije 1300 godina u seobi južnih Slovena. Da li si ti, ali i ostali Muslimani sa foruma svjesni, da u CIJELOJ ISTORIJI SRPSKOG NARODA ZAPADNO OD DRINE nikada... nikada kao danas nismo imali više državnosti? Nikada, ali nikada nismo imali više prava, više privilegija... NIKADA nam u geopolitičkom smislu nije bilo bolje nego danas.
To su ogromne stvari. To nam je dala jedina ratna pobjeda koju je srpski narod ostvario 90tih, a to je pobjeda u bosanskom građanskom ratu i stvaranje Republike Srpske.
Sve druge ratove smo mi izgubili. Imamo pravo proslaviti svoju ratnu pobjedu, stvaranje svoga parčeta zemlje.
Last edited by ulinsky on 25/09/2016 22:12, edited 1 time in total.
- and
#10586 Re: Referendum(i) u RS-u
dobro to je bio zakonit i međunarodno priznat referendum, a i imao je posmatrače.llull wrote:Jel upoznao ko srbina ikada ? Ne znam u kom univerzumu srbi u Bosni ekavicu govore...
Elem, brojke su realne kada se presabere kolika je izlaznost inace u BIH, osim kada mrtvi glasaju i sl... Nekome je mozda fascinantna i sjevernokorejska izlaznost kada neko tj neka ideja osvoji 99 i kusur procenata , budimo realni i referendum za nezavisnost BIH je bio slican, i tada je procenat bio preko 99% ( naravno bez srba ).
zasto srbi tada nisu priznali volju građana, na koju se sad pozivaju?
-
LSD
#10587 Re: Referendum(i) u RS-u
Eno Dodik upravo prozvao portal KLIX.ba kao glavne proizvođače neistina na ovim prostorima
Doduše, pomenuo je i Avaz.
Uživam gledati srbe kako se ni u 2016 ne umraju od sveopšteg srbovanja
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#10588 Re: Referendum(i) u RS-u
POBEEDDAAAAAAAAAAAAAAAAAA 100%
Anketa uspješna
Anketa uspješna
- Kikibombona
#10589 Re: Referendum(i) u RS-u
Dodole optuzio klix.ba za sirenje dezinformacija a prljavog Hareta nazvao 'spekulantom'!

Last edited by Kikibombona on 25/09/2016 22:14, edited 1 time in total.
- KAMI666
#10590 Re: Referendum(i) u RS-u
Sta si ti to u Buzimu vidio, sokole? Kakve traume te prate, de nam objasni. Nije mi jasan ovaj kontekst i sta je pisac htio reci.ulinsky wrote:
- Sanjarko
#10591 Re: Referendum(i) u RS-u
Ripicipi wrote:Zanimljivo da Tursku koja je ubjedljivo na dnu liste nisi ni spomenuo, a to je bila poenta slike.Vizionar 1985 wrote:Ripicipi wrote:
![]()
Banke da nas lihvare od Hipo pa nadalje. (Austrija, EU i sl.)
Rafinerija u brodu da nam naftu tuse. (Rusi)
Telekom da nam pare uzimaju. (Srbija)
One Certifikatske Fondove i Autoputeve Firme da nam pare uzme i firme za dzaba. (Slovenija)
Ja investitora, ovo ubleha teza.
Malo samo Hrvatska, Njemacka i sl. radnih mjesta otvorile a ostali dosli da nas Muzu (Kradu) samo.
Nista u Proizvodnju nije ulozeno.
PS. Jel Vi Stvarno mislite da je Srbija ulozila u 2015 godini u Bosnu 1 Milijardu Eura a u Dugovima i Deficitu do guse.
PPS. do 2015 godine jest mozda al ne u 2015 godini.
licemjerni turkofil
Pa Ljudi imaju interese ko i mi.
Ulazu daleko vise u Bugarsku koja je nasa Prevoslavno Hriscanska Sestra zar ne.
Joj Ja Turkofil.
Da si zvekno Anglofil pa hajde.
Sto Mi ne ulazemo u Palestinu i ne saljemo pomoc u Palestinu koliko drugi salju.
Sto li, zar nije zbog toga sto smo Bijeda i u Govnima slicnim ko Palestinci.
Od cega da Ja evo pomognem nekom kad nemam nista.
Pomazemo koliko mozemo i kad mozemo ovdje Ljudima.
Sto kad prose, sto drugima.
Evo ovdje komsiji Hrvatu pomazemo koliko mozemo.
I to Agnostici, Ateisti, Muslimani, Vehabije i Jehovi Svjedoci.
Samo ne znamo jel Hrvat jer mu je Ime na Slav.
Ne pricamo o Vjeri izmedzu sebe kad se sastanemo.
Ja u goroj situaciji nego taj komsija.
On ce za par godina u Penziju a Ja necu ni imat Penzije u Njegovim godinama.
PS. i od Bijede svoje opet pomazem drugima.
Da mogu i Palestincima bi pomogo al kak da im posaljem pomoc i sta.
PPS. i Jevrejima bi pomogao ugrozenim da mogu.
- and
#10592 Re: Referendum(i) u RS-u
misliš?volta dzontra wrote:kao sto sam i rekao....jadna je utjeha los humor. ajmo malo kim jong un, koreja, laktasenko, sumska i ostale fore iz "60 minuta"bingov buraz wrote:Steta sto referendum nije odrzan u zapadnoj hercegovini,imao bi vecu podrsku nego u Sekovicimavolta dzontra wrote:Dodik satra mjesec dana referendumom a patriotske snage nista. Da je sad isceprkati one postove u kojima se samo zazivao bilo kakav povod, eto samo da Dodik hoce najaviti neki referendum, pa da za 15 dana osvojimo RS...mislio sam samo povod cekaju ko napete puske...
- sledge
#10593 Re: Referendum(i) u RS-u
Post prijavljen, ovo je nedopustivo! Tako pokazuješ zahvalnost za nešta najdemokratskije što ti se moglo ikad desit u životu? Sramota!ulinsky wrote:Ako uzmemo da su izlazili samo Srbi, tih 60% izlaznosti je dio srpskog "kolača" od 80%, dakle 6/8 = 75% izlaznost Srba, što je nezapamćeno visoko ako se posmatraju izbori kao nekakav etalon izlaznosti, kad su već referendumi rijetki.
Nadam se da će se nadležni organi, čuvari demokratije, pobrinuti za ovakve!
- SmokingMan
#10594 Re: Referendum(i) u RS-u
"Blagostanje" u RS nastupa od ponoći.
- mO k3
#10595 Re: Referendum(i) u RS-u
LSD wrote:Eno Dodik upravo prozvao portal KLIX.ba kao glavne proizvođače neistina na ovim prostorima![]()
![]()
-
Ripicipi
#10596 Re: Referendum(i) u RS-u
A da se zapucalo, onda bi pomislio vidi ovih agresivnih Bosnjaka.volta dzontra wrote:kao sto sam i rekao....jadna je utjeha los humor. ajmo malo kim jong un, koreja, laktasenko, sumska i ostale fore iz "60 minuta"bingov buraz wrote:Steta sto referendum nije odrzan u zapadnoj hercegovini,imao bi vecu podrsku nego u Sekovicimavolta dzontra wrote:Dodik satra mjesec dana referendumom a patriotske snage nista. Da je sad isceprkati one postove u kojima se samo zazivao bilo kakav povod, eto samo da Dodik hoce najaviti neki referendum, pa da za 15 dana osvojimo RS...mislio sam samo povod cekaju ko napete puske...
Izgleda da samo jeftino provociras
- Danguba
#10597 Re: RE: Re: RE: Re: Referendum(i) u RS-u
To cemo za koji dan vidjeti a neke reakcije vec sutra.insomnia78 wrote:Kako kontriranje covjece boziji. To je to
Nista se nece desiti. Sve ce se zavrsiti na "sprdacini", kmecanju, relativizaciji od strane petokolonasa i moralnoj pobjedi Bosne
Ali to nije najgore. Isto to te ceka i poslije pravog referenduma
- seln
#10598 Re: Referendum(i) u RS-u
Polahko, ba...ulinsky wrote:Ako uzmemo da su izlazili samo Srbi, tih 60% izlaznosti je dio srpskog "kolača" od 80%, dakle 6/8 = 75% izlaznost Srba, što je nezapamćeno visoko ako se posmatraju izbori kao nekakav etalon izlaznosti, kad su već referendumi rijetki.
imali ste i kolevku, pa je vise nemate.
Imali ste RSK, pa je vis nemate.
Coming soon:
- mO k3
#10599 Re: Referendum(i) u RS-u
Jesu lavovi izgladnjeli ??pici wrote:POBEEDDAAAAAAAAAAAAAAAAAA 100%
Anketa uspješna
-
L u c i f e r
#10600 Re: Referendum(i) u RS-u
ulinsky wrote:@Maharadza, često čitam klix forum, od tebe nikad ništa pametno. Samo gomila seljačkih upadica i nekih sitnih vrijeđanja.
čestitam vam na ratnoj pobjedi

i vidimo se u drugom poluvremenu