Treba mi za filmove,trenutno hp w2216 22 incha koji je premali.
Mozda bolji izbor bi bio tv ali hajd
Moderator: Benq
Ima VOX u domodu, 43 incha 450 KM, bolje za filmova od bilo kojeg monitora.Optimus09 wrote:Ima li neko malo veci monitor na prodaju da nije puno para![]()
Tesko ces naci nesto vece 24 - 27 inca i da je malo bolje od toga sto imas bez nekih 400 KM.Optimus09 wrote:Ima li neko malo veci monitor na prodaju da nije puno para![]()
Ne kontam, hoces reci da je 24-27 incha bolje od 43 incha za gledanje filmova ?diablobih wrote:Jeste kada bi se salili.
Cekaj 17' inchi ti bolje izgleda od 27'? Ili cak od TV-a? Za gledanje filma pogotovo? Buraz ti imas zumove a ne oci, ako ga volis nazumat toliko i buljit, svaka ti cast.diablobih wrote:Hocu da kazem da 17 inchi normalnijeg monitora bolje od voxovog televizora, a kamoli 24-27.
Mozda youtube klipove da gleda. Filmove, serije, a da ne govorim o igrama nikad u zivotu tako nesto uraditi sebi.
Ne citas...caseytron wrote:Cekaj 17' inchi ti bolje izgleda od 27'? Ili cak od TV-a? Za gledanje filma pogotovo? Buraz ti imas zumove a ne oci, ako ga volis nazumat toliko i buljit, svaka ti cast.diablobih wrote:Hocu da kazem da 17 inchi normalnijeg monitora bolje od voxovog televizora, a kamoli 24-27.
Mozda youtube klipove da gleda. Filmove, serije, a da ne govorim o igrama nikad u zivotu tako nesto uraditi sebi.
Ne djeluje lose,mislio sam tv 49 inci 4k,ali s obzirom da pc koristim svakodnevno a tv bi povremeno samo za filmove,monitor mi djeluje malo bolja opcija.dzeko1 wrote:Imas Aoc Q3279VWFD8, 32 inch, 1440p rezolucija, IPS panel, 75hz refresh rate, oko nekih 450km kod dilera na piku, a cini mi se da imas u ABCShopu u Sarajevu.
Ja se jos na 27" 1440p nisam navikaoMaharadza wrote:Na veće se lahko navići...trast mi.
ovo je predobar deal ako je istinitoM416 wrote:U Doper-Tech akcija INNO3D RTX 2060 649km nova sa 2 god. garancije
https://www.facebook.com/dopertech/phot ... =3&theater
Jucer pocela akcija evo i na piku upravo objavili .. 25 komada na stanju.l33t wrote:ovo je predobar deal ako je istinitoM416 wrote:U Doper-Tech akcija INNO3D RTX 2060 649km nova sa 2 god. garancije
https://www.facebook.com/dopertech/phot ... =3&theater
1660ti sam platio skuplje
Mislim da se isplati. Fin racunar. Svakako pokusaj skinuti tu cijenu malo.Son1 wrote:Isplati li se: https://www.olx.ba/artikal/33649470/gam ... -ddr4-1tb/
Ubacio bih SSD naknadno.
Sto se tice buduce nadogradnje mislim da maticna ogranicava na upgrade procesora dalje od 6. generacije.
Isplati itekako. Ja imam 580 već 3 mjeseca. Radi ko lampa.BaDa wrote:zbog cega su ovako jeftine ove rx570/80 serije amd serije? vjerovatno koristene za rudarenje? i jel se isplati uzeti takvu graficku?
naravno da isplati, bez obzira bile rudarke ili neBaDa wrote:zbog cega su ovako jeftine ove rx570/80 serije amd serije? vjerovatno koristene za rudarenje? i jel se isplati uzeti takvu graficku?