Nase tipicno. Kontamo da smo prepametni i da nam ne treba natpis na deterdzentu "Nije za konzumiranje".
Naravno da treba, no mi jedino sto znamo jeste da ismijavamo.
Nase tipicno. Kontamo da smo prepametni i da nam ne treba natpis na deterdzentu "Nije za konzumiranje".
Naravno da treba, no mi jedino sto znamo jeste da ismijavamo.
nije jer znam da stoji na mjestu gdje ne treba da stoji. Neko ko prvi put ide mozemo se ovo desitiDaysleepeR wrote: ↑10/03/2026 11:24 Evo pitanje za sve koji su na temi, da li vam se desilo na ovoj raskrsinci ijedno da zamalo opalite u ovaj stub?
Ono, nepažnja, slaba rasvjeta, farovi iz suprotnog smjera, guzovi na tramvajskoj, je li iko barem zamalo opalio?
Stub je na svom mjestu, baš tamo gdje treba biti. To što se smanjilo ostrvo to je druga stvar. A signalizaciju svakako da treba postaviti.
Ti mene zezas? Nekoliko puta sam naglasio da nema opravdanja za udaranje u stub, ali da i pored toga ivicnjak nije ispravno postavljen.tokio25 wrote: ↑10/03/2026 07:28a ti corav ne vidis stub?Ateista wrote: ↑10/03/2026 06:31Za skretanje lijevo je luk napravljen od ivicnjaka nebitan, slazem se da svakako treba ici vise naprijed i onda motati, ne toliko sjeci.
Govorim o polukruznom gdje se u pravilu ide uz taj luk, i za to nikako nije dobar, u neka doba nestaje ali ako se zamisli produzetak ide se pravo na stub,

Posto su na nekim mjestima poceli stavljati i zastinu ogradu za stubove semafora, valjda je jasno da su semafori vredniji od ljudi.
Dzes to pitat na ovom forumu to su sve legalisti bezgresni profesionalci moralne vertikale drustva, stubovi zajednice, najpametniji najbolji u svemu itd
i ja mislim da je upao u mrtvi ugao