Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
noviclan wrote:Ma nista bp lopovi, samo neskovic i brcko gas
Mogu ruku pod ruku sa EP, Petrolom, Hifom i ostalim zadrugarima KSA kartela.
Zasto?
Zato sto su jedno vrijeme kao drzali nize cijene, onda poceli dizati.
Sad su malo jeftiniji nego pomenuti, ali sam ih ja prekrizio kod tog dizanja.
No hard feelings. Tako je kako je.
Ja sam ukapirao da kad si napisao da si ih prekrizio da time mislis da nema sanse da sipas vise kod njih. Sad sam malo zbunjen, ja ako nesto prekrizim onda prekrizim....
Ja sam ukapirao da kad si napisao da si ih prekrizio da time mislis da nema sanse da sipas vise kod njih. Sad sam malo zbunjen, ja ako nesto prekrizim onda prekrizim....
Da, tacno tako.
Ne kontam sta to ima vece sa Brcko Gasom?
Pa lik je hvalio Brcko Gas a ti si uletio sa - mogu ruku pod ruku sa Hifom, EP itd. i kad te je pitao zasto, objasnio si da si ih prekrizio (brcko gas) jer i oni kao i ostali manipilisu sa cijenama. Tako dodje da ne sipas kod njih, zato sam te i pitao gdje ti sipas na sta si mi odgovorio upravo brcko gas Eto kakve veze ima sa bg.
Rugafet wrote:Pa lik je hvalio Brcko Gas a ti si uletio sa - mogu ruku pod ruku sa Hifom, EP itd. i kad te je pitao zasto, objasnio si da si ih prekrizio (brcko gas) jer i oni kao i ostali manipilisu sa cijenama. Tako dodje da ne sipas kod njih, zato sam te i pitao gdje ti sipas na sta si mi odgovorio upravo brcko gas Eto kakve veze ima sa bg.
Hajd ti to jos jednom procitaj pa se javi.
Nisi shvatio za koga sam rekao da mogu ruku pod ruku.
Jok oce dodo garant njihove uplate na njihove racune. Nedo bog otvoriti fabrike zaposlit narod nego samo udrig po narodu...joj glupljeg naroda na planeti nema porod im je...m