FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
emric

#10551 Re: FACE TV - Televizija Senada

Post by emric »

walter_os wrote:Kantonali sud je donio presudu da se Face Tv delozira iz Bosmala i nalozio opstinskom sudu da odluku provede
Zbog astrnomskih dugovanja prema Bosmalu od 2012 godine do 2019
Izvor "informacije"?
animus

#10552 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by animus »

Senad jeste narkoman ali nije šupak. :lol:
Tempo
ZeModerator

#10553 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Tempo »

emric wrote:
Tempo wrote:tip je supacki demagog koji izgleda ko narkoman. prodaje muda za bubrege vec odavno, tacnije od kako su ga nogirali sa drzavne televizije, frisko poslije rata. ako je nekad i vrijedio, sad ne vrijedi. televizija mu je svakako odron. nit filma, nit serije. samo polupismene zjake, njegovi propagandni dnevnici i onaj degenerik mijajlovic or whatever sto je prenosio utakmice.
patriotski je cin navijati da to i tome slicno nestane sa lica zemlje.
Teške ti neke frustracije imaš. Sve to što si napisao samo govori o tebi.
e?
karanana

#10554 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

E kad je "degenerik" mijajlovic bio tamo, a tome ima 6 godina, tv je donekle i valjala. Imali su sport, imali su mijajlovica, fine emisije koje je radio. Imali su nesto domace produkcije kao one emisije sa misom maricom koje su tako fine i poucne o nekim manje poznatim stvarima i koje je vodio i rezirao taj dobri i blagi covjek. Imali su i nesto jacih serija....
Ali to je sve palo prije 3-4 godine.
emric

#10555 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by emric »

Senad s televizijom ko prosječan muškarac s djevojkom - snađeš se da dođeš do nje, ali teško je zadržati.
dječak sa šibicama

#10556 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dječak sa šibicama »

Nije samo Senad u dugovima, Hayat vec duze vrijeme duguje novac EPBiH za utrosenu struju, kasne sa uplatama, nisu iskljuceni samo zbog politickih veza.
Tempo
ZeModerator

#10557 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Tempo »

karanana wrote:E kad je "degenerik" mijajlovic bio tamo, a tome ima 6 godina, tv je donekle i valjala. Imali su sport, imali su mijajlovica, fine emisije koje je radio. Imali su nesto domace produkcije kao one emisije sa misom maricom koje su tako fine i poucne o nekim manje poznatim stvarima i koje je vodio i rezirao taj dobri i blagi covjek. Imali su i nesto jacih serija....

mijajlovic je covjek sa psihijatrijskom dijagnozom. eto kakvog tipa hadzifezovic pusta na nasu televiziju.
Tempo
ZeModerator

#10558 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Tempo »

emric wrote:
Tempo wrote:tip je supacki demagog koji izgleda ko narkoman. prodaje muda za bubrege vec odavno, tacnije od kako su ga nogirali sa drzavne televizije, frisko poslije rata. ako je nekad i vrijedio, sad ne vrijedi. televizija mu je svakako odron. nit filma, nit serije. samo polupismene zjake, njegovi propagandni dnevnici i onaj degenerik mijajlovic or whatever sto je prenosio utakmice.
patriotski je cin navijati da to i tome slicno nestane sa lica zemlje.
Teške ti neke frustracije imaš. Sve to što si napisao samo govori o tebi.
naravno. frustriran sam sto su nakaze okupirale moju zemlju, sve sto sam napisao govori da sam patriota.
problemnatravunu

#10559 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by problemnatravunu »

Tempo wrote:
karanana wrote:E kad je "degenerik" mijajlovic bio tamo, a tome ima 6 godina, tv je donekle i valjala. Imali su sport, imali su mijajlovica, fine emisije koje je radio. Imali su nesto domace produkcije kao one emisije sa misom maricom koje su tako fine i poucne o nekim manje poznatim stvarima i koje je vodio i rezirao taj dobri i blagi covjek. Imali su i nesto jacih serija....

mijajlovic je covjek sa psihijatrijskom dijagnozom. eto kakvog tipa hadzifezovic pusta na nasu televiziju.
Jest lik malo udaren ,ali je u tom nekom periodu i bio zanimljiv,
dok nije postao naporan sa dernjanjem i stenjanjem prilikom prenosa utakmica :lol: :lol: :lol: :lol:
A činjenica je da je Face TV očito slabo ili nikako plaćao svoje uposlenike, čak i one koji su nešto vrijedili,
i naravno da ljudi odoše....prije par mjeseci mi ova upade u oči
https://www.linkedin.com/in/emina-vejsilovic-345552b6/, slučajno je upoznao na SSST gimnaziji,
i vidim poznata mi od nekud , a jedno vrijeme je bila u svim emisijama FACE-a....
Senad bi vjerovatno rekao, "kod mene ispekla, naučila zanat i onda otišla , nezahvalnica ...." :mrgreen: :mrgreen:
Haris.ba

#10560 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Haris.ba »

sime_cipol wrote:NTV 99 je otišla u stilu, prodali su je AJB :D
Jedan od najjačih poslovnih poteza u postratnom medijskom biznisu. Malo sam i ljubomoran. Lik je vidio novac kad niko nije kontao što mu treba imati najdosadniji program na planeti.

A Senad promašio priliku umjesto tv1 se prodati.
mayab

#10561 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mayab »

Biće da je kod Senada (pre)jaka sujeta," đe će se on prodati, on je najbolji " razmišljanje , i jbga :cry:
Tesla Edison

#10562 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Tesla Edison »

Haris.ba wrote:
Jedan od najjačih poslovnih poteza u postratnom medijskom biznisu. Malo sam i ljubomoran. Lik je vidio novac kad niko nije kontao što mu treba imati najdosadniji program na planeti.

NTV 99 je imala zemaljsku frekvenciju koja se ne dodjeljuje više decenijama i danas vrijedi kao suho zlato. Zbog toga je i MTV Igman isto tako skup da ga haman niko ne može kupiti ukoliko neko ne uleti sa strane.
Tempo
ZeModerator

#10563 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Tempo »

problemnatravunu wrote:
Tempo wrote:

Jest lik malo udaren ,ali je u tom nekom periodu i bio zanimljiv,
dok nije postao naporan sa dernjanjem i stenjanjem prilikom prenosa utakmica :lol: :lol: :lol: :lol:
A činjenica je da je Face TV očito slabo ili nikako plaćao svoje uposlenike, čak i one koji su nešto vrijedili,
i naravno da ljudi odoše....prije par mjeseci mi ova upade u oči
https://www.linkedin.com/in/emina-vejsilovic-345552b6/, slučajno je upoznao na SSST gimnaziji,
i vidim poznata mi od nekud , a jedno vrijeme je bila u svim emisijama FACE-a....
Senad bi vjerovatno rekao, "kod mene ispekla, naučila zanat i onda otišla , nezahvalnica ...." :mrgreen: :mrgreen:

moze oni tebi ili meni zanimljiv, ali on ima dijagnozu, a hadzifejzic takvog stavlja na tv, da ga slusaju djeca, koja normalno upijaju sve oko sebe i postaju jos gori degenerici. senad to zna, ali ga kurac boli. bitno je da se publika drzi u permanentnom stanju tihog rata.
emric

#10564 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by emric »

Tempo wrote:moze oni tebi ili meni zanimljiv, ali on ima dijagnozu,
Jesi to i doktor postao?
Tempo wrote:a hadzifejzic takvog stavlja na tv, da ga slusaju djeca, koja normalno upijaju sve oko sebe i postaju jos gori degenerici.
Jeko hadzifejzic?

Djeca nisu opterećena kao ti.
Porodice Foht

#10565 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Porodice Foht »

Tempo wrote:
karanana wrote:E kad je "degenerik" mijajlovic bio tamo, a tome ima 6 godina, tv je donekle i valjala. Imali su sport, imali su mijajlovica, fine emisije koje je radio. Imali su nesto domace produkcije kao one emisije sa misom maricom koje su tako fineotkrijep i poucne o nekim manje poznatim stvarima i koje je vodio i rezirao taj dobri i blagi covjek. Imali su i nesto jacih serija....

mijajlovic je covjek sa psihijatrijskom dijagnozom. eto kakvog tipa pusta na nasu televiziju.
Ako imas papir da to potkrijepis-bujrum, u suprotnom razguli. Taj covjek je rijetko bio pismen medju sportskim novinarima. Pogledajte samo Bikica, Spahu...uzas.
Tempo
ZeModerator

#10566 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Tempo »

Porodice Foht wrote:
Tempo wrote:
karanana wrote:E kad je "degenerik" mijajlovic bio tamo, a tome ima 6 godina, tv je donekle i valjala. Imali su sport, imali su mijajlovica, fine emisije koje je radio. Imali su nesto domace produkcije kao one emisije sa misom maricom koje su tako fineotkrijep i poucne o nekim manje poznatim stvarima i koje je vodio i rezirao taj dobri i blagi covjek. Imali su i nesto jacih serija....

mijajlovic je covjek sa psihijatrijskom dijagnozom. eto kakvog tipa pusta na nasu televiziju.
Ako imas papir da to potkrijepis-bujrum, u suprotnom razguli. Taj covjek je rijetko bio pismen medju sportskim novinarima. Pogledajte samo Bikica, Spahu...uzas.
eto sad... ja trebam trazit faximil njegove dijagnoze zato sto si ti neinformisan. jel tita ti?
karanana

#10567 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Imam lud da sam papir.

Frajer samo buba ne samo na ovoj temi nego na mnogim drugim. Kratki postovi 2-3 rijeci, spusta ga ljudima, a bez ikakve kontra argumentacije ili potkrepe tvrdnji.

Anyways, frajer i lud ima znanje fudbala u malom prstu u poredjenju sa bahom ili drugima. Ako ga je iko sjebo u karijeri i zivotu onda su to bas bosnje, ukljucujuci i senada.
Tempo
ZeModerator

#10568 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Tempo »

karanana wrote:Imam lud da sam papir.

Frajer samo buba ne samo na ovoj temi nego na mnogim drugim. Kratki postovi 2-3 rijeci, spusta ga ljudima, a bez ikakve kontra argumentacije ili potkrepe tvrdnji.

Anyways, frajer i lud ima znanje fudbala u malom prstu u poredjenju sa bahom ili drugima. Ako ga je iko sjebo u karijeri i zivotu onda su to bas bosnje, ukljucujuci i senada.
znas sta karinano, taj uvredljivi izraz, bosnje, koristi samo u krugu svoje familije. znas.
narod se zove bosnjaci.
mahalik

#10569 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mahalik »

TESLA_EDISON wrote:
Haris.ba wrote:

NTV 99 je imala zemaljsku frekvenciju koja se ne dodjeljuje više decenijama i danas vrijedi kao suho zlato. Zbog toga je i MTV Igman isto tako skup da ga haman niko ne može kupiti ukoliko neko ne uleti sa strane.
A zar nije IZ preuzela Igman?
karanana

#10570 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Tempo wrote:
karanana wrote:Imam lud da sam papir.

znas sta karinano, taj uvredljivi izraz, bosnje, koristi samo u krugu svoje familije. znas.
narod se zove bosnjaci.
vazi bosnjo moj dobri

eno fedza se ozenio.
Last edited by karanana on 22/09/2019 23:07, edited 1 time in total.
mousstapha

#10571 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mousstapha »

Ozenio se direktor.
karanana

#10572 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

mousstapha wrote:Ozenio se direktor.
dobra pichoka.
i tata bi sine fedza. i karinana bi...njam njam. slurp, slurp
Image
Tesla Edison