Izvor "informacije"?walter_os wrote:Kantonali sud je donio presudu da se Face Tv delozira iz Bosmala i nalozio opstinskom sudu da odluku provede
Zbog astrnomskih dugovanja prema Bosmalu od 2012 godine do 2019
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
emric
#10551 Re: FACE TV - Televizija Senada
- animus
#10552 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad jeste narkoman ali nije šupak. 
-
Tempo
- ZeModerator
#10553 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
e?emric wrote:Teške ti neke frustracije imaš. Sve to što si napisao samo govori o tebi.Tempo wrote:tip je supacki demagog koji izgleda ko narkoman. prodaje muda za bubrege vec odavno, tacnije od kako su ga nogirali sa drzavne televizije, frisko poslije rata. ako je nekad i vrijedio, sad ne vrijedi. televizija mu je svakako odron. nit filma, nit serije. samo polupismene zjake, njegovi propagandni dnevnici i onaj degenerik mijajlovic or whatever sto je prenosio utakmice.
patriotski je cin navijati da to i tome slicno nestane sa lica zemlje.
- karanana
#10554 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
E kad je "degenerik" mijajlovic bio tamo, a tome ima 6 godina, tv je donekle i valjala. Imali su sport, imali su mijajlovica, fine emisije koje je radio. Imali su nesto domace produkcije kao one emisije sa misom maricom koje su tako fine i poucne o nekim manje poznatim stvarima i koje je vodio i rezirao taj dobri i blagi covjek. Imali su i nesto jacih serija....
Ali to je sve palo prije 3-4 godine.
-
emric
#10555 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad s televizijom ko prosječan muškarac s djevojkom - snađeš se da dođeš do nje, ali teško je zadržati.
-
dječak sa šibicama
#10556 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nije samo Senad u dugovima, Hayat vec duze vrijeme duguje novac EPBiH za utrosenu struju, kasne sa uplatama, nisu iskljuceni samo zbog politickih veza.
-
Tempo
- ZeModerator
#10557 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
karanana wrote:E kad je "degenerik" mijajlovic bio tamo, a tome ima 6 godina, tv je donekle i valjala. Imali su sport, imali su mijajlovica, fine emisije koje je radio. Imali su nesto domace produkcije kao one emisije sa misom maricom koje su tako fine i poucne o nekim manje poznatim stvarima i koje je vodio i rezirao taj dobri i blagi covjek. Imali su i nesto jacih serija....
mijajlovic je covjek sa psihijatrijskom dijagnozom. eto kakvog tipa hadzifezovic pusta na nasu televiziju.
-
Tempo
- ZeModerator
#10558 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
naravno. frustriran sam sto su nakaze okupirale moju zemlju, sve sto sam napisao govori da sam patriota.emric wrote:Teške ti neke frustracije imaš. Sve to što si napisao samo govori o tebi.Tempo wrote:tip je supacki demagog koji izgleda ko narkoman. prodaje muda za bubrege vec odavno, tacnije od kako su ga nogirali sa drzavne televizije, frisko poslije rata. ako je nekad i vrijedio, sad ne vrijedi. televizija mu je svakako odron. nit filma, nit serije. samo polupismene zjake, njegovi propagandni dnevnici i onaj degenerik mijajlovic or whatever sto je prenosio utakmice.
patriotski je cin navijati da to i tome slicno nestane sa lica zemlje.
- problemnatravunu
#10559 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jest lik malo udaren ,ali je u tom nekom periodu i bio zanimljiv,Tempo wrote:karanana wrote:E kad je "degenerik" mijajlovic bio tamo, a tome ima 6 godina, tv je donekle i valjala. Imali su sport, imali su mijajlovica, fine emisije koje je radio. Imali su nesto domace produkcije kao one emisije sa misom maricom koje su tako fine i poucne o nekim manje poznatim stvarima i koje je vodio i rezirao taj dobri i blagi covjek. Imali su i nesto jacih serija....
mijajlovic je covjek sa psihijatrijskom dijagnozom. eto kakvog tipa hadzifezovic pusta na nasu televiziju.
dok nije postao naporan sa dernjanjem i stenjanjem prilikom prenosa utakmica
A činjenica je da je Face TV očito slabo ili nikako plaćao svoje uposlenike, čak i one koji su nešto vrijedili,
i naravno da ljudi odoše....prije par mjeseci mi ova upade u oči
https://www.linkedin.com/in/emina-vejsilovic-345552b6/, slučajno je upoznao na SSST gimnaziji,
i vidim poznata mi od nekud , a jedno vrijeme je bila u svim emisijama FACE-a....
Senad bi vjerovatno rekao, "kod mene ispekla, naučila zanat i onda otišla , nezahvalnica ...."
- Haris.ba
#10560 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jedan od najjačih poslovnih poteza u postratnom medijskom biznisu. Malo sam i ljubomoran. Lik je vidio novac kad niko nije kontao što mu treba imati najdosadniji program na planeti.sime_cipol wrote:NTV 99 je otišla u stilu, prodali su je AJB
A Senad promašio priliku umjesto tv1 se prodati.
- mayab
#10561 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Biće da je kod Senada (pre)jaka sujeta," đe će se on prodati, on je najbolji " razmišljanje , i jbga 
- Tesla Edison
#10562 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
NTV 99 je imala zemaljsku frekvenciju koja se ne dodjeljuje više decenijama i danas vrijedi kao suho zlato. Zbog toga je i MTV Igman isto tako skup da ga haman niko ne može kupiti ukoliko neko ne uleti sa strane.Haris.ba wrote:Jedan od najjačih poslovnih poteza u postratnom medijskom biznisu. Malo sam i ljubomoran. Lik je vidio novac kad niko nije kontao što mu treba imati najdosadniji program na planeti.sime_cipol wrote:NTV 99 je otišla u stilu, prodali su je AJB
-
Tempo
- ZeModerator
#10563 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
problemnatravunu wrote:Jest lik malo udaren ,ali je u tom nekom periodu i bio zanimljiv,Tempo wrote:karanana wrote:E kad je "degenerik" mijajlovic bio tamo, a tome ima 6 godina, tv je donekle i valjala. Imali su sport, imali su mijajlovica, fine emisije koje je radio. Imali su nesto domace produkcije kao one emisije sa misom maricom koje su tako fine i poucne o nekim manje poznatim stvarima i koje je vodio i rezirao taj dobri i blagi covjek. Imali su i nesto jacih serija....
dok nije postao naporan sa dernjanjem i stenjanjem prilikom prenosa utakmica![]()
![]()
![]()
![]()
A činjenica je da je Face TV očito slabo ili nikako plaćao svoje uposlenike, čak i one koji su nešto vrijedili,
i naravno da ljudi odoše....prije par mjeseci mi ova upade u oči
https://www.linkedin.com/in/emina-vejsilovic-345552b6/, slučajno je upoznao na SSST gimnaziji,
i vidim poznata mi od nekud , a jedno vrijeme je bila u svim emisijama FACE-a....
Senad bi vjerovatno rekao, "kod mene ispekla, naučila zanat i onda otišla , nezahvalnica ...."![]()
moze oni tebi ili meni zanimljiv, ali on ima dijagnozu, a hadzifejzic takvog stavlja na tv, da ga slusaju djeca, koja normalno upijaju sve oko sebe i postaju jos gori degenerici. senad to zna, ali ga kurac boli. bitno je da se publika drzi u permanentnom stanju tihog rata.
-
emric
#10564 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jesi to i doktor postao?Tempo wrote:moze oni tebi ili meni zanimljiv, ali on ima dijagnozu,
Jeko hadzifejzic?Tempo wrote:a hadzifejzic takvog stavlja na tv, da ga slusaju djeca, koja normalno upijaju sve oko sebe i postaju jos gori degenerici.
Djeca nisu opterećena kao ti.
- Porodice Foht
#10565 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ako imas papir da to potkrijepis-bujrum, u suprotnom razguli. Taj covjek je rijetko bio pismen medju sportskim novinarima. Pogledajte samo Bikica, Spahu...uzas.Tempo wrote:karanana wrote:E kad je "degenerik" mijajlovic bio tamo, a tome ima 6 godina, tv je donekle i valjala. Imali su sport, imali su mijajlovica, fine emisije koje je radio. Imali su nesto domace produkcije kao one emisije sa misom maricom koje su tako fineotkrijep i poucne o nekim manje poznatim stvarima i koje je vodio i rezirao taj dobri i blagi covjek. Imali su i nesto jacih serija....
mijajlovic je covjek sa psihijatrijskom dijagnozom. eto kakvog tipa pusta na nasu televiziju.
-
Tempo
- ZeModerator
#10566 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
eto sad... ja trebam trazit faximil njegove dijagnoze zato sto si ti neinformisan. jel tita ti?Porodice Foht wrote:Ako imas papir da to potkrijepis-bujrum, u suprotnom razguli. Taj covjek je rijetko bio pismen medju sportskim novinarima. Pogledajte samo Bikica, Spahu...uzas.Tempo wrote:karanana wrote:E kad je "degenerik" mijajlovic bio tamo, a tome ima 6 godina, tv je donekle i valjala. Imali su sport, imali su mijajlovica, fine emisije koje je radio. Imali su nesto domace produkcije kao one emisije sa misom maricom koje su tako fineotkrijep i poucne o nekim manje poznatim stvarima i koje je vodio i rezirao taj dobri i blagi covjek. Imali su i nesto jacih serija....
mijajlovic je covjek sa psihijatrijskom dijagnozom. eto kakvog tipa pusta na nasu televiziju.
- karanana
#10567 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Imam lud da sam papir.
Frajer samo buba ne samo na ovoj temi nego na mnogim drugim. Kratki postovi 2-3 rijeci, spusta ga ljudima, a bez ikakve kontra argumentacije ili potkrepe tvrdnji.
Anyways, frajer i lud ima znanje fudbala u malom prstu u poredjenju sa bahom ili drugima. Ako ga je iko sjebo u karijeri i zivotu onda su to bas bosnje, ukljucujuci i senada.
Frajer samo buba ne samo na ovoj temi nego na mnogim drugim. Kratki postovi 2-3 rijeci, spusta ga ljudima, a bez ikakve kontra argumentacije ili potkrepe tvrdnji.
Anyways, frajer i lud ima znanje fudbala u malom prstu u poredjenju sa bahom ili drugima. Ako ga je iko sjebo u karijeri i zivotu onda su to bas bosnje, ukljucujuci i senada.
-
Tempo
- ZeModerator
#10568 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
znas sta karinano, taj uvredljivi izraz, bosnje, koristi samo u krugu svoje familije. znas.karanana wrote:Imam lud da sam papir.
narod se zove bosnjaci.
-
mahalik
#10569 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A zar nije IZ preuzela Igman?TESLA_EDISON wrote:NTV 99 je imala zemaljsku frekvenciju koja se ne dodjeljuje više decenijama i danas vrijedi kao suho zlato. Zbog toga je i MTV Igman isto tako skup da ga haman niko ne može kupiti ukoliko neko ne uleti sa strane.Haris.ba wrote:Jedan od najjačih poslovnih poteza u postratnom medijskom biznisu. Malo sam i ljubomoran. Lik je vidio novac kad niko nije kontao što mu treba imati najdosadniji program na planeti.sime_cipol wrote:NTV 99 je otišla u stilu, prodali su je AJB
- karanana
#10570 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
vazi bosnjo moj dobriTempo wrote:znas sta karinano, taj uvredljivi izraz, bosnje, koristi samo u krugu svoje familije. znas.karanana wrote:Imam lud da sam papir.
narod se zove bosnjaci.
eno fedza se ozenio.
Last edited by karanana on 22/09/2019 23:07, edited 1 time in total.
- mousstapha
#10571 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ozenio se direktor.
- karanana
#10572 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
dobra pichoka.mousstapha wrote:Ozenio se direktor.
i tata bi sine fedza. i karinana bi...njam njam. slurp, slurp

- Tesla Edison
- navedeni
#10574 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dobra ova, kako se zove?
- karanana
#10575 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
hana ceric hadzifejzovic