Čak još reklamiraju SportKlub na banerima:

Evo dođe taj ponedjeljak, a niko se ne oglašava (osim ukidanja novogodišnjih poklona).MTV wrote:Sacekajmo sutra sigurno ce nesto reci na http://www.lol.ba bar bi bio red da kazu.
Moderator: Benq

Evo dođe taj ponedjeljak, a niko se ne oglašava (osim ukidanja novogodišnjih poklona).MTV wrote:Sacekajmo sutra sigurno ce nesto reci na http://www.lol.ba bar bi bio red da kazu.
Ma jok ba, nis' od toga, za to se nejma kriticne mase, dok za anonimno laprdanje na forumu ima kolko hosIza Horizonta wrote:normalno izaberete između sebe onoga ko će vas predstavljat registrujete se na sudu ko društvo/fan klub korisnika logosofta i nebo vam je limit.semirsar wrote:najlogicnija opcija da pozovu @MTV kao naseg zastupnika koji ce prezentovati nase zahtjeve za odredjenim kanalima kao nadomjestak ukinutim ili to ili da hi haosom i antireklamom zadeveramo![]()
![]()
oko tijeh stvari nejma konsenzusa u kuci akamoli u neformalnoj grupielk wrote:meni sk nema alternativu. ne zanima me smanjenje cijene, ni neki drugi kanali. dakle, odmah raskol u nefromalnoj grupi građana, stavovi nisu usaglašeni..
Auuh unaprijedise me za zastupnika Logosoftovih korisnika. Lijepo, lijepo. Hvala, hvala. Samo sto od tog nejma nista i nisam te srece XDsemirsar wrote:Ma jok ba, nis' od toga, za to se nejma kriticne mase, dok za anonimno laprdanje na forumu ima kolko hosIza Horizonta wrote:normalno izaberete između sebe onoga ko će vas predstavljat registrujete se na sudu ko društvo/fan klub korisnika logosofta i nebo vam je limit.semirsar wrote:najlogicnija opcija da pozovu @MTV kao naseg zastupnika koji ce prezentovati nase zahtjeve za odredjenim kanalima kao nadomjestak ukinutim ili to ili da hi haosom i antireklamom zadeveramo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
elk wrote:kakve ba arene i te umjesto sk teorije! šta vam je ba. bez epl i nba neću da pričam, odnesem opremu i modem, napišem odjavno pismo i fala živio. ili nek nam daju sky sport i espn, može i tako.
Ahahahahaa, šta LOL korisnicima radi.
Espn je prekinuo emitovanje za nase podrucje samo u Engleskoj radi. Sky sport isto tako nemoze jer je SK otkupio prava za nase podrucje.elk wrote:kakve ba arene i te umjesto sk teorije! šta vam je ba. bez epl i nba neću da pričam, odnesem opremu i modem, napišem odjavno pismo i fala živio. ili nek nam daju sky sport i espn, može i tako.
ma bjazi ba @MTV, ja se odjavi kad vidjeh ti nes piso i brze bolje se jopet vrnuh reko imas novu info iz baze u vezi SK, kad jok, ti uzeo spamat ovdeka, ma bjazi baMTV wrote:Espn je prekinuo emitovanje za nase podrucje samo u Engleskoj radi. Sky sport isto tako nemoze jer je SK otkupio prava za nase podrucje.elk wrote:kakve ba arene i te umjesto sk teorije! šta vam je ba. bez epl i nba neću da pričam, odnesem opremu i modem, napišem odjavno pismo i fala živio. ili nek nam daju sky sport i espn, može i tako.
Ako si potpisao na 24 mjeseca onda placas sve preostale rate. Ima slika na prethodnoj stranici sto se mora ukoliko se prekine pretplata "korisnickom krivicom" ili tak nekak.
po ovoj logici, sutra super tv moze ostati na bth, ftv, rtrs i hema tv, a klijent je i pored toga duzan postovati ugovor i ne moze ga raskinuti?ado-šampion wrote:Drago mi je da sam bar onda pred 15.12 raskrinkao taj datum i da se jos dosta ljudi koji ovo prate nije odlucilo da mijenja paket i potpisuje na 24 mjeseca.
Jos sam fino napisao da ne potpisujete, jer sam se jednom tako zajebao (i nikad vise), jer zastita od strane drzave je za qrac u takvim slucajevima.
Ako u ugovoru ne stoji da Logosoft nema pravo da izbija kanale iz paketa halali huso materi, tj. mozete se natezati na sudu i platiti koliko ste duzni od ta 12/24 mjeseca i jos platiti sudske troskove i naravno advokata. A s obzirom da su oni sigurno znali da mogu ostati bez Sport Klubova (zapravo ovdje je nebitan konkretan kanal ili kanali) vjerujem da su se zastitili u ugovoru.
Zelio bih pitati ove koji su kao "uzeli samo zbog Sport Klubova" i potpisali na 24 mjeseca. U sta ste gledali kad ste potpisivali? Koja je bila vasa sigurnost da Logosoft u roku od sutra nece ukinuti Sport Klubove a vi morate placati 24 mjeseca?
Ja tu Logosoft ne krivim ama bas nikako, supacki jeste, ali nista nisu uradili osim sto su presutili da Sport Klub moze biti ukinut, a neko se upecao i potpisao na 24 mjeseca. Dali su vam ugovor, vi ga potpisali. Tacka. To je isto ko da neko uzme recimo mobitel bez garancije i ocekuje da mu ga poprave kad se pokvari.
To se zove biznis. Samo sto u Bosni ljudi to previse uzimaju k srcu. Korisnika treba da boli qrac i i za Logosoft i Telemach i ostale, plati uslugu i to je to. Kad ima bolje za njegove pare uzme to bolje. Vrlo jednostavno. Pa jbt kad citam neke postove, ljudi su privrzeni Logosoftu (ima toga i na Telemach temi sigurno, a za Telecom i uhljebe da ne govorim) ko da im otac rodjeni to drzi. Ima ovdje i zaposlenika Logosofta sigurno (sta mislite odakle patka za datum 15.12. na primjer?), ali opet...
Jos kad vidim pateticne postove, tipa prozivaju Damira da su oni njemu vjerni![]()
, majko mila.
Ljudi kao da ocekuju da Logosoft nesto njima da zato sto je Logosofta briga za njih. Logosoft boli qrac za njih. Logosoftu je bitan biznis model u kojem mogu imati sto vise korisnika za sto vise para. I ne samo Logosoftu nego svakom koji zivi od svoje usluge.
Ljudi citajte ono sto potpisujete, iskren savjet. Zivite u drzavi u kojoj ste kao korisnik zasticeni nula bodova.
Onako. Moze se reci da je generalno dobar. Nije bas rijetko da se desi da se gubi. Ja sam generalno zadovoljan, jer ne pricam puno, telefon mi sluzi da se ja javim svojima i zena svojima, bez da drzimo markove kontake, i pri tome ne potrosimo vise od onih 12 maraka koji dodju u paketu. Da je kao telefon koji preko splitera ima svoj izlaz na paricu - nije sigurno.B Ling wrote:Kakv vam je telefon na Logu, prekida li gubi li se? Generalno jeste li zadovoljni.
Ponekad se ima i po 3sahata, ne pitajte kako, s kim, u kontinuitetu i nikad jos nije pukla veza.ado-šampion wrote:Onako. Moze se reci da je generalno dobar. Nije bas rijetko da se desi da se gubi. Ja sam generalno zadovoljan, jer ne pricam puno, telefon mi sluzi da se ja javim svojima i zena svojima, bez da drzimo markove kontake, i pri tome ne potrosimo vise od onih 12 maraka koji dodju u paketu. Da je kao telefon koji preko splitera ima svoj izlaz na paricu - nije sigurno.B Ling wrote:Kakv vam je telefon na Logu, prekida li gubi li se? Generalno jeste li zadovoljni.