Tvoj problem i jeste što imaš domet samo do ograde svoje bašče.. Po tvom pisanju glavni razlog za sve loše je SDA, i kada bi nestala SDA sa scene zavladala bi harmonija i svi bi sretni bili...antimobbing wrote:Nije tako. Bosanske bašče nikada nisu davale plodove, sve dok se iz njih ne počupa korov. Dakle, nije do drugih što u našoj BiH bašči nemamo plodova, već do nas samih što se ne borimo protiv korova. Ostali koje spominješ me ne zanimaju niti ih se bojim jer kao što smo svjedoci i oni se također kao i mi bore sa vlastitim korovom u svoja druga dva susjedna privatna GETO-a. Mene lično je više strah vlastitog korova.Paranoid wrote:antimobing...Istina je da smo živjeli na SDA aparatima i u komi 20 godina, istina je i da je toj "komi" pored SDA najviše doprinjela politika susjeda i komšija...
Danas kada se budimo iz kome shvatamo da je bilo bolje biti "pod aparatima SDA" nego preživljavati ovo što nam nude OVI doktori, koji su nas (kao)oslobodili "dubokog sna"...
antimobing, nemoj biti u zabludi...političari su ogledalo birača, a ovde harmonija (rahatluk) ne živi, niti će ikada živjeti.