I aj bi jos dodao :Pod obavezno Buzzera za savjetnika ili zamjenika da odradi sve kako treba umjesto tebebuzzer wrote:mikogoago wrote:Evo da se vratimo na temu,a mozda i buzzer ima sta reci.
Safet Sušić za --- SPAM ---:
Nažalost nisam gledao utakmicu jer nisam bio tu.ako sam citajuci prve redove ovog interview-a sumnjao u autenticnost, ova recenica me je uvjerila da je istinit.
![]()
pitam se sta taj covjek gleda kad je kod kuce i kad ima vremena??? mexichke sapunice? ili pak turske, zbog jezika.![]()
pape legendo, samo pusti ljude nek igraju i dobicemo bjeloruse, otici na ep, a i ti ces dobiti zeljeni angazman. samo se, ziv bio, ne petljaj u svoj posao.
Nista ti moj pape nisi napravio:ni jednog mladog igraca uveo i dao mu sansu da igra u A timu,nisi bio ni covjek pa presao preko kapricaa zvjezdica i opet ih uzeo u zastitu,nisi nam ni zvjezdice zastitio od onih lesinara piskarala,niti reprezentacija pocinje da dobiva neku igru sa tobom.Jos uz to tvoja je najveca krivica sto nasi igraci nemaju osjecaj odgovornosti prema nacionalnom dresu te se neckaju da dolaze i ozderavaju se cevapima pred vazne utakmice.Moj Pape idi i daj buzzeru da sve odradi.