Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
-
zelenjava
#10551 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Nijeni čudo što nick milonja na vola podsjeća.
- Dr. Kuca
#10552 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Hoceli biti nemira ako ostane kratkih rukava?
-
Innovation
#10553 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
milonja wrote:da nisi zamotana ninđa, pa se našla uvredjena i izenenadjena
-
razonoda
#10554 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Zar je to zbilja bio razlog da Alija masakrira 8000 muskaraca. Zar je to tolika mrznja prema i. bosni.omega369 wrote:i u tome im se priklonila i istocna bosna
- omega369
#10555 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
jel to pisalo u avazu? nisam citao, pa pitam?
- omega369
#10556 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
uvijek drugi, mora da boli
scepi i njegovim volovima toplo preporucujem gastal i ostale preparate

milionji je bolje da preimenuje nick u kukan. mozda osjeti slast pobjede
http://www.youtube.com/watch?v=Unho48CO2Lc

scepi i njegovim volovima toplo preporucujem gastal i ostale preparate
milionji je bolje da preimenuje nick u kukan. mozda osjeti slast pobjede
http://www.youtube.com/watch?v=Unho48CO2Lc
Last edited by omega369 on 13/10/2014 15:18, edited 1 time in total.
- MeSko Hz
#10557 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Džaba mu to ako nije 1. , ništa mu ne znači ...
- omega369
#10558 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
znaci, Fahro je ipak najbolji
gubitnik

gubitnik
-
razonoda
#10559 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
omega369 wrote:znaci, Fahro je ipak najbolji
Kad se popnem na svoj toranj ti vidis samo![]()
![]()
![]()
poztvoj fahro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gubitnik
![]()
- omega369
#10560 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
hajde nek i scepo ima nesto svoje. sta fali, pa jel? vidite kako smo bosnjaci velikodusni. hem ga doveli iz prokletija, hem mu dali da jede, pa mu dali pare da moze sta raditi, pa mu dali da napravi zgradu...i sad bi on bio i predsjednik. Pa ne moze scepo sve
moze, al' u gušinje
moze, al' u gušinje
- cpu_fan
#10561 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Mislim da će ovdje SDA ipak biti druga. Sve je igledniji savez SBB, DF i HDZ.
-
razonoda
#10562 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
varas se, bosnjaci u beha su -uskogrudi, imaju velike predrasude., niste vi nikom dali da jede 92, nemoj da se vracamo u ta doba i tih scena, zbilja ste na jadnom dnu bili.omega369 wrote:hajde nek i scepo ima nesto svoje. sta fali, pa jel? vidite kako smo bosnjaci velikodusni. hem ga doveli iz prokletija, hem mu dali da jede, pa mu dali pare da moze sta raditi, pa mu dali da napravi zgradu...i sad bi on bio i predsjednik. Pa ne moze scepo sve![]()
moze, al' u gušinje
Ako je tacno da je dosao sa kesom kako vi kazete, onda on zasluzuje da bude vas dozovotni ''tiranin' iz gusinja.
ima li koji bosnjak iz bosne slicih dostignuca.
poz
- crno_sa_zlatnim
#10563 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ne znam gdje zivis, ali de se malo osvrni oko sebe. Ovo malo firmi sto rade drze "Sandze". Bakirovi nisu u stanju ni drzavnu firmu da drze u pozitivi, odnosno pokradose sve sto nije za nebo svezano.omega369 wrote:hajde nek i scepo ima nesto svoje. sta fali, pa jel? vidite kako smo bosnjaci velikodusni. hem ga doveli iz prokletija, hem mu dali da jede, pa mu dali pare da moze sta raditi, pa mu dali da napravi zgradu...i sad bi on bio i predsjednik. Pa ne moze scepo sve![]()
moze, al' u gušinje
Nek je Bake pobijedio, dok je ovaca bice i vune za sisanje. Ova fukara sto nema hljeba da jede nek skapava, nisu bolje ni zaslužili. Kakva ekonomija i radna mjesta, cilj je svuci u ravan BHTelecom i EP, i da razgule u Tursku ili gdje su vec pokupovali nekretnine.
Bitno je da je kod Memića građevinska 50.000,00 KM a u SBK 5.000,00 KM, sve u rasponu od 5 kilometara. Toliko o pameti u Bosnjaka. Ima još milion primjera ali mrsko mi tipkat za stoku sitnog zuba.
- omega369
#10564 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
niko ne kaze da SDA-u nije to cilj. Ali, nemoj mi lagati da to nije i fahrin cilj?! Sve je to isto, vidi se iz do sad uradjenog. Kad je isao kod al sidija na pregovore da zajedno grade na marin dvoru onda al sidi nije bio "terorist", itd..da ne nabrajam stvari koje znam. pusti mi se toga...ista govna
najbolje da nema ni jednog ni drugog. nego ja se upravo sprdam sa ovcama i volovima koji u fahri vide svjetlo na kraju tunela. ja vidim samo jos vecu rupu
najbolje da nema ni jednog ni drugog. nego ja se upravo sprdam sa ovcama i volovima koji u fahri vide svjetlo na kraju tunela. ja vidim samo jos vecu rupu
-
razonoda
#10565 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
nazalost , 'sandze' su na kraju odbranili sarajevo, mozda im je to najveca greska, domaci htjeli jos zivjeti na ''donacijama' i sadakama.
-
razonoda
#10566 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
zna li iko ko je taj imaginalni ''shidi'' , ili je mozda bakirov g.... haver, i zasto fahro nije u toj kombinaciji.omega369 wrote:niko ne kaze da SDA-u nije to cilj. Ali, nemoj mi lagati da to nije i fahrin cilj?! Sve je to isto, vidi se iz do sad uradjenog. Kad je isao kod al sidija na pregovore da zajedno grade na marin dvoru onda al sidi nije bio "terorist", itd..da ne nabrajam stvari koje znam. pusti mi se toga...ista govna
- pumica
#10567 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Rijec cunami mu jedina bila lahka za izgovoritomega369 wrote:cunami pravednosti
ne znam postoji li debilniji izraz od ovog![]()
![]()
Cunaaaaaaami
Ekonoooooomija vec zvuci nakaradno pa necemo o tome
-
zelenjava
#10568 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ovaj post je klasični primjer onog o čemu sam ranije govorio, o glupim argumentima protiv smrada koji daje more argumenata, koje je dovelo da se Sandžaklije skoro plebiscitarno odluče za njega i Sefera.razonoda wrote:nazalost , 'sandze' su na kraju odbranili sarajevo, mozda im je to najveca greska, domaci htjeli jos zivjeti na ''donacijama' i sadakama.
- crno_sa_zlatnim
#10569 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Kako god, bice ovo duge i bolne 4 godine, ko preživi, imat ce sta da priča. Oni koji imaju sitnu djecu, nek ih od prvog razreda spremaju i drilaju za odlazak vani, sreca te se još na medicini i ETF može studirati za relativno sitnu lovu, a sa tim fakultetima mogu gdje hoce. Mi stariji smo ionako nebitni u svim ovim konstrukcijama.
- pumica
#10570 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
A zasto prestade pljuvanje po selimovicima?omega369 wrote:niko ne kaze da SDA-u nije to cilj. Ali, nemoj mi lagati da to nije i fahrin cilj?! Sve je to isto, vidi se iz do sad uradjenog. Kad je isao kod al sidija na pregovore da zajedno grade na marin dvoru onda al sidi nije bio "terorist", itd..da ne nabrajam stvari koje znam. pusti mi se toga...ista govna
Jesul to oni popravili sve na sto nas je fahro putem avaza upozoravao?
-
razonoda
#10571 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
slobodno pisi ime doticnost. ostat ces ziv.zelenjava wrote:Ovaj post je klasični primjer onog o čemu sam ranije govorio, o glupim argumentima protiv smrada koji daje more argumenata, koje je dovelo da se Sandžaklije skoro plebiscitarno odluče za njega i Sefera.razonoda wrote:nazalost , 'sandze' su na kraju odbranili sarajevo, mozda im je to najveca greska, domaci htjeli jos zivjeti na ''donacijama' i sadakama.
- omega369
#10572 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
covjek pobjedio fahru na tenderu na kojem je dao ubjedjivo najvecu ponudu. dan nakon objavljivanja rezultata fahro licno isao "al sidiju" na noge da se proba dogovoriti oko zajednickog ulaganja. ovaj ga otkantao i od tad krece sva mrznja prema svemu sto nije po njegovom papanskom uzusu. jos je i zakon pokusao progurati da se rastjera ovo malo stranih investicija, mprijetio da ce hapsiti arape koji kupuju nekretnine... zato sad kupuju u po beogradarazonoda wrote: zna li iko ko je taj imaginalni ''shidi'' , ili je mozda bakirov g.... haver, i zasto fahro nije u toj kombinaciji.
ali to miljenicima njegovg lika i djela, naravno ne smeta
a al sidijeva zgrada je WTC za ono nedovrseno prkno kod zeljeznicke stanice, ako cemo realno
- omega369
#10573 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Kukane, ne kukaj vise
ipak prodje mile, idi bolan slavi. ne zahmeti se
ipak prodje mile, idi bolan slavi. ne zahmeti se
- omega369
#10574 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
scepi krompir...
-
razonoda
#10575 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
OVO MALO STRANIH INVESTITORA.milonja wrote:kome arapi uopšte trebaju, jebo njihove i pare i investicijeomega369 wrote:covjek pobjedio fahru na tenderu na kojem je dao ubjedjivo najvecu ponudu. dan nakon objavljivanja rezultata fahro licno isao "al sidiju" na noge da se proba dogovoriti oko zajednickog ulaganja. ovaj ga otkantao i od tad krece sva mrznja prema svemu sto nije po njegovom papanskom uzusu. jos je i zakon pokusao progurati da se rastjera ovo malo stranih investicija, mprijetio da ce hapsiti arape koji kupuju nekretnine... zato sad kupuju u po beogradarazonoda wrote: zna li iko ko je taj imaginalni ''shidi'' , ili je mozda bakirov g.... haver, i zasto fahro nije u toj kombinaciji.![]()
ali to miljenicima njegovg lika i djela, naravno ne smeta
možda vama malim zelenim da se možete s njima raznosit bombama
doduše alijicin babo ima dobre veze još od rata i dovođenja terorista
ovo je bitno pitanje , zasto ih je malo? da ste znali odgovor prije izbora, mozda bi crnogorca djukanovica za vodju.