Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
DonVito

#10551 Re: Real Madrid C.F.

Post by DonVito »

Ovo samo da Ronaldo bude kapiten pa Kasiljas na klupu aaa murinja :roll:
Charuga
Globalni moderator

#10552 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijeđanje”
» Dr. Kuca
» kory_galaktikos

14 dana
ascari

#10553 Re: Real Madrid C.F.

Post by ascari »

nmg fkt vjerovat dasi iskljucio korya. fkt nzm sta je frajer uradio :lol:
ruud

#10554 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

mora da je plavi fan farse, a kory cistokrvni madridista :wink: .

jes probio golmana, mislim da se precka i sad trese 8-)
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#10555 Re: Real Madrid C.F.

Post by Entropio »

A vidi fakat jest pocrnio... WTF.
Charuga
Globalni moderator

#10556 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

ascari wrote:nmg fkt vjerovat dasi iskljucio korya. fkt nzm sta je frajer uradio :lol:
kory_galaktikos wrote:a ti si mentalno ogranicen cim ovako pises..i nemam ja sta diskutovat sa ogranicenim osobama..uzivaj wozdrica
Jeli ti sad ista jasnije? Na ss.ba pa se castite koliko hocete, ovde to nije dozvoljeno.

Ako ti ga je zao, mozes i ti za njim.
milekitic1

#10557 Re: Real Madrid C.F.

Post by milekitic1 »

Muci se ovaj Real. Treba otjerati Murinja ....
fixer

#10558 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Najzabrinutiji za Real navijaci Barcelone :D
milekitic1

#10559 Re: Real Madrid C.F.

Post by milekitic1 »

fixer wrote:Najzabrinutiji za Real navijaci Barcelone :D
Ako mislis na mene - grdno se varas. Ja bi ih dekretom ukinuo.
fixer

#10560 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

milekitic1 wrote:
Ako mislis na mene - grdno se varas. Ja bi ih dekretom ukinuo.
Izvini Franko.
ascari

#10561 Re: Real Madrid C.F.

Post by ascari »

Naravno kad ce za 10-15 godina ljudi diskreditovati titulu rijecima: "I ja bih pobijedio onakav Real" :lol:
Static-X

#10562 Re: Real Madrid C.F.

Post by Static-X »

Pa iako gotivim Ikera, ipak u zadnje vrijeme je taraba. Ne cudi me sto sto je na klupi.

Sent from my SCH-I500 using Tapatalk 2
ascari

#10563 Re: Real Madrid C.F.

Post by ascari »

Plavih_11 wrote:
ascari wrote:nmg fkt vjerovat dasi iskljucio korya. fkt nzm sta je frajer uradio :lol:
kory_galaktikos wrote:a ti si mentalno ogranicen cim ovako pises..i nemam ja sta diskutovat sa ogranicenim osobama..uzivaj wozdrica
Jeli ti sad ista jasnije? Na ss.ba pa se castite koliko hocete, ovde to nije dozvoljeno.

Ako ti ga je zao, mozes i ti za njim.
Sala, sarkazam...
Charuga
Globalni moderator

#10564 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

E onda dobro, oprosteno ti je ... 8-)

Ko ce vas vise pofatati ... ;-)
ascari

#10565 Re: Real Madrid C.F.

Post by ascari »

Sta rece ono, 40 minuta prije utakmice? :-D

Better Man

#10566 Re: Real Madrid C.F.

Post by Better Man »

Ne treba Mourinha otjerati, već treba otjerati ufurane zvijezde koje nisu dostojne dresa Reala! Kako bi takve jedan Ferguson kopačkama gađao i prodao po kratkom postupku. Canizares je u vrijeme povrede bio prvi golman reprezentacije i upravo njegova povreda je dala priliku Ikeru koji je od tada, tj. od svjetskog u Koreji i Japanu postao broj 1 golman reprezentacije i to je i dan danas.
burekdzijabezmesa

#10567 Re: Real Madrid C.F.

Post by burekdzijabezmesa »

ascari wrote:Sta rece ono, 40 minuta prije utakmice? :-D

"Za mene je savršeno ako mi navijači zvižde uoči utakmice i onda podržavaju ekipu tokom utakmice. Rekao sam Adanu uoči utakmice da zvižduci nisu usmjereni prema njemu. Navijači i novinari nemaju problema s njim, nego sa mnom", rekao je u svom karakterističnom stilu Mourinho.

"Ali, po mom mišljenju, postoji manjak poštovanja prema Adanu, on zaslužuje više poštovanja. On je u ovom klubu već 16 godina, trenirao je u Realu, dolazi iz porodice Realovih navijača i rođen je u Madridu. Zašto on nema pravo biti sretan? Transformirali ste problem i napad na Mourinha u manjak poštovanja prema Adanu", dodao je portugalski strateg
.
cikaBosanac

#10568 Re: Real Madrid C.F.

Post by cikaBosanac »

"Ali, po mom mišljenju, postoji manjak poštovanja prema Adanu, on zaslužuje više poštovanja. On je u ovom klubu već 16 godina, trenirao je u Realu, dolazi iz porodice Realovih navijača i rođen je u Madridu. Zašto on nema pravo biti sretan? Transformirali ste problem i napad na Mourinha u manjak poštovanja prema Adanu", dodao je portugalski strateg.
eh ovo je vala upravu..zamislite kako je momku, neugodno mu sto staje na gol, jer se stvorila takva atmosfera, svi su protiv njega osim mourinha.
fixer

#10569 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Jest fkt. Tesko je biti Adan. 16 godina si tu i opet ti zvizde. Fkt su nekad ti navijaci Reala razmazeni.
Madrid

#10570 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Ne vjerujem da zvizde Adanu, vec zvizde Mourinhu i njegovoj odluci u vezi Casillasa...
E sad je druga stvar sto se Adan nasao na pogresnom mjestu :D
cikaBosanac

#10571 Re: Real Madrid C.F.

Post by cikaBosanac »

Madrid wrote:Ne vjerujem da zvizde Adanu, vec zvizde Mourinhu i njegovoj odluci u vezi Casillasa...
Znaci da nisu zadovoljni odlukom sto je trener stavio Casillasa na klupu a Adana u igru. Samim tim omalovazavaju Adanov kvalitet i vjeru u njega. Adan se jeste nasao na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme, al opet nije on neki golman koji je doveden prije godinu u Real i sad mourinho njega stavio na gol umjesto Casillasa, pa navijaci histerisu. Adan je dijete Reala isto kao i Casillas, poceo igrati fudbal, odrastao i dosao do A selekcije. Casillas i navijaci Reala trebaju imati postovanja prema toj odluci. Nije ni Casillas perfektan, svako moze imati trenutaka u karijeri kad nije 100% fit, a trener je taj koji najbolje zna.
burekdzijabezmesa

#10572 Re: Real Madrid C.F.

Post by burekdzijabezmesa »

cikaBosanac wrote:
Madrid wrote:Ne vjerujem da zvizde Adanu, vec zvizde Mourinhu i njegovoj odluci u vezi Casillasa...
Znaci da nisu zadovoljni odlukom sto je trener stavio Casillasa na klupu a Adana u igru. Samim tim omalovazavaju Adanov kvalitet i vjeru u njega. Adan se jeste nasao na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme, al opet nije on neki golman koji je doveden prije godinu u Real i sad mourinho njega stavio na gol umjesto Casillasa, pa navijaci histerisu. Adan je dijete Reala isto kao i Casillas, poceo igrati fudbal, odrastao i dosao do A selekcije. Casillas i navijaci Reala trebaju imati postovanja prema toj odluci. Nije ni Casillas perfektan, svako moze imati trenutaka u karijeri kad nije 100% fit, a trener je taj koji najbolje zna.

da se gigant Canizares nije povrijedio nikad on ne bi bio golman, i nigdje,... dok se jednom ne smrkne drugom ne svane
Revolucionar ★

#10573 Re: Real Madrid C.F.

Post by Revolucionar ★ »

Ala ga i palamudite o Adanu i Cassilasu. Svaka normalna persona nema nista protiv Adana, svaka cast na madridismu i sve, mozda je momak i zasluzio da brani barem u Kupu ( kao Pinto u Barci ), ali uporedjivati njegov kvalitet sa Cassilasom je nebuloza. Cassilas i kada ima losu noc, opet ce bljesnuti u kljucnom trenutku, jer svako ko je gledao utakmice ove sezone shvata da nije toliki problem u golmanu, koliko je problem u defanzivcima, koji su dosta ofanzivni sto ostavlja i previse prostora nazad za lake kontre ili smijesne golove iz prekida. Pogledajte po vokaciji tih igraca tipa Arbeloa, Ramos, Marcelo, Coentrao koji su cesto naprijed. S obzirom da su trenutno 3/4 starteri, to ostavlja mnogo problema nazad za sporog Carvalha, neiskusnog Varanea ili Pepea .

Iker je zasluzio dovoljno kredita da ga se ne povlaci ovako po medijima i po klupi.
ruud

#10574 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

potpis :thumbup:
kory_

#10575 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_ »

veliko hvala administraciji za ban jer sam se branio,nisam dao da me neki nazivaju mentalno ogranicenim jer navijam za real madrid
HALLA MADRID
Post Reply