Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
rahmanjin

#10551 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by rahmanjin »

channel10 wrote:
rahmanjin wrote:
L u c i f e r wrote: OK, sluzben zabiljeska MUP-a KS i ista koja je proslijeđena Tuzialstvu KS nemaju nikakve veze, Suljagic je cvijece, glasaj za njega on je spasitelj.
Nije čovjek osuđen za to djelo, znači djela nije ni bilo.
Malo se pokoškali i haj...

Nije spasitelj. Samo mi reci za koga umjesto njega da glasam, kad je ovaj nivo vlasti u pitanju, i odmah ću... :roll:
U tome i jeste stvar sto se uvijek bira manje zlo. Nazalost uvijek nam je tako. Ali Suljagic i njegove price o povratku, a duze je prijavljen u FBiH nego u RS, pa mijenjanje dresa non stop,ide tamo gdje ima koristi, samo sebe promovise i nista vise.
Ide tamo gdje se MORA registrovati da bi mogao konkurisati za poziciju u predsjednistvu. Sto ste glupi?[/quote]
sto se ne kandiduje za predsjednika/potpredsjednika RS-a, pametni?
VjecitiStudent

#10552 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

rahmanjin wrote: sto se ne kandiduje za predsjednika/potpredsjednika RS-a, pametni?
Ili za Skupštinu RS-a, ispred DF-a, prošao bi bez problema.
To je pravo mjesto za bitke za povratnička prava, a ne Predsjedništvo sa svojim siromašnim ovlastima.
channel10

#10553 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by channel10 »

Cuj sto :-) ... Nemoj majke ti. Napadate covjeka koji je uradio mnogo toga za povratnike u RS i koji zna sta radi. Zna sta moze, a sta ne i sigurno ima razlog zbog kojeg je usao u sve to. A nije sigurno to o cemu vi pricate. Dovoljno je znati sve ono kroz sta je sve covjek prosao, a i dalje ne odustaje. Treba to sve postovati, naravno ako si covjek.
VjecitiStudent

#10554 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

channel10 wrote:Cuj sto :-) ... Nemoj majke ti. Napadate covjeka koji je uradio mnogo toga za povratnike u RS i koji zna sta radi. Zna sta moze, a sta ne i sigurno ima razlog zbog kojeg je usao u sve to. A nije sigurno to o cemu vi pricate. Dovoljno je znati sve ono kroz sta je sve covjek prosao, a i dalje ne odustaje. Treba to sve postovati, naravno ako si covjek.
Za povratnike je uradio konkretno šta?
weredsf

#10555 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

channel10 wrote:Cuj sto :-) ... Nemoj majke ti. Napadate covjeka koji je uradio mnogo toga za povratnike u RS i koji zna sta radi. Zna sta moze, a sta ne i sigurno ima razlog zbog kojeg je usao u sve to. A nije sigurno to o cemu vi pricate. Dovoljno je znati sve ono kroz sta je sve covjek prosao, a i dalje ne odustaje. Treba to sve postovati, naravno ako si covjek.
SDA je jedan od glavnih sponzora njegovih aktivnosti, vjerovatno je i njih sa ovim odradio
channel10

#10556 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by channel10 »

VjecitiStudent wrote:
Konkretno ga nazoves i pitas.
channel10

#10557 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by channel10 »

weredsf wrote:
SDA je jedan od glavnih sponzora njegovih aktivnosti, vjerovatno je i njih sa ovim odradio
Sumnjam. Nisu svi dzabe zajedno u "Domovini". Sve to ima svoje.
weredsf

#10558 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

channel10 wrote:
VjecitiStudent wrote:
Konkretno ga nazoves i pitas.
Konkretno je on radio kampanju za sebe, sve ostalo su gluposti
channel10

#10560 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by channel10 »

Da li je ili nije, to ce vrijeme pokazati. Treba baciti na papir sva desavanja zadnjih 10-15 godina, ko je sta radio, uradio itd i izaci na izbore u Oktobru. Previse se ovdje dipr o svim kandidatima, gdje vjerovatno ima barem 75 posto narucenih postova da se narod baci na jednu ili drugu stranu, ali barem ovi koji imaju makar truncicu mozga znaju da ne treba nasjedati na takva sranja i ostati hladne glave. Kad kazem ostati hladne glave, mislim na drugu recenicu ovog posta.
StupskaBitanga

#10561 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

It_is_a_Leclerc wrote:
VjecitiStudent wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Ok. Emir Suljagić nije cvjećka. No, dajte mi kandidata da jest ?!

Moj primarni nacionalni interes je interes Bošnjaka povratnika. I svako ko se bori za interes Bošnjaka u RS-u za mene je apsolutno najbolji kandidat.

Uvijek ću glasati za preživjelu žrtvu genocida. Smatram da je to stvar empatije, nacionalne svijesti i odgovornosti.

P.S. Svako ima pravo da promijeni mišljenje. Pogotovo mlada osoba koja srcem uđe u politiku. Ne znam čemu to potezanje neke biografije, tamo-ovamo.
Može onda proći i Sadik Ahmetović?
Može.
Ljubitelj maloljetnih djevojčica romske pripadnosti
Maystor

#10562 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Maystor »

VjecitiStudent wrote:
Konkretno, da nije bilo njegove aktivnosti na registraciji ljudi, danas bi negator genocida bio načelnik Srebrenice.

Tvoja tvrdnja da su ovlasti člana Predsjedništva minorne u odnosu na mandat u NSRS je notorna glupost.
Corto Maltese

#10563 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Mimo sve zajebancije, mislim da je koncentracija najvećih Bošnjačkih ubleha u jednu stranku izvrsna stvar. Da je nekako i Batka Čehajića ubaciti u kombinaciju krug bi bio zatvoren. Ali, teško da će se to i desiti.
Za razliku od ostatka ekipe, koja ugradnju sprovodi sisanjem državnog budžeta, njegova ugradnja je 30%, u kešu, unaprijed.
Jazuk za Batka.
Jazuk za DF.
Dobitak za BiH.
Lokman

#10564 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Lokman »

StupskaBitanga wrote:Zar Suljagic i Hadziomerovic nemaju isto obrazovanje?
Suljagić je doktorirao u Hamburgu. To nije mala stvar. Doktorirati na hamburškom univerzitetu znači da si doktorat stekao stvarnim trudom i znanjem, a ne kao u BiH, lobiranjem i mešetarenjem. Švabo takve stvari verificira korektno i realno.
_Reds_

#10565 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by _Reds_ »

Suljagic je izdao sve Bosnjake koji su registrovali u RS-u, zbog kampanje 1.mart.

Ciljano je mjesecima imao ličnu kartu u FBIH, morao ju je izvaditi 6. mjeseci prije izbora. (čisto licemjerstvo).
Zna li on uopce, cega je kandidat.

Predviđam mu cijelih 20.000 glasova :D :D :D .
de balzac

#10566 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by de balzac »

Ovima koji ga hvale i vide nadu u njemu, dabogda im u kući bio. Što se tiče "spekulacija" je li ili nije tukao ženu, najbolje je pitati komšije. Svaki će unisono potvrditi da je žena jedva izvukla živu glavu od manijaka.
Prilično sam siguran da će se mnogima još naivnima u danima koji slijede otvoriti oči sa kakvim manipulatorom, prevarantom i šizofreničnom spodobom imaju posla. Ili još bolje, još će se Komšić hvatati za glavu.
Corto Maltese

#10567 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Bivša supruga je zajeban i osvetoljubiv igrač. Sve mi se čini da će neke od tužbi da pokrene baš u epicentru predizborne kampanje.
A materijala ima, nakupilo se.
Kako neko već napisa- pripremite kokice.
de balzac

#10568 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by de balzac »

Corto Maltese wrote:Bivša supruga je zajeban i osvetoljubiv igrač. Sve mi se čini da će neke od tužbi da pokrene baš u epicentru predizborne kampanje.
A materijala ima, nakupilo se.
To i ja mislim. Ne znam je lično, ali nemam razloga da sumnjam u ono što govore o njoj koji je poznaju. U svakom slučaju respekt za strpljivost!
vehab koluhija

#10569 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vehab koluhija »

Mislim da se Suljagić opasno preračunao sa kandidaturom. Sumnjam da će mu kad se karte stave na sto pomoći manipulativna elokvencija.
argenteus

#10570 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by argenteus »

Komsic bas nista nije naucio za sve ove godine, a nije da nije imao prilike. Koji je ovo autogol!
General War

#10571 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

L u c i f e r wrote: OK, sluzben zabiljeska MUP-a KS i ista koja je proslijeđena Tuzialstvu KS nemaju nikakve veze, Suljagic je cvijece, glasaj za njega on je spasitelj.

Nije spasitelj. Samo mi reci za koga umjesto njega da glasam, kad je ovaj nivo vlasti u pitanju, i odmah ću... :roll:[/quote]
Jebo te jesu zapeli sa tim derencenjem supruge (boze sacuvaj da pokusavam to opravdati, ako se uopste desilo) ali poslije KliKtona i Monike i svega dokazanog...to ocjenjivati mjerodavnim necije politicko angazovanje...stvarno... :-)
jon_jovi

#10572 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by jon_jovi »

de balzac wrote:Ovima koji ga hvale i vide nadu u njemu, dabogda im u kući bio. Što se tiče "spekulacija" je li ili nije tukao ženu, najbolje je pitati komšije. Svaki će unisono potvrditi da je žena jedva izvukla živu glavu od manijaka.
Prilično sam siguran da će se mnogima još naivnima u danima koji slijede otvoriti oči sa kakvim manipulatorom, prevarantom i šizofreničnom spodobom imaju posla. Ili još bolje, još će se Komšić hvatati za glavu.
Isto su pričali i za Harisa Silajdžića. Navodno Albankom bio oženjen i žena isto tako jedva živu glavi izvukla.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#10573 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

Zanimljivo bi bilo pronaci na forumu komentare o Suljagicu ..kad se desilo to s navodnim premlacivanjem zene :mrgreen:
de balzac

#10574 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by de balzac »

General War wrote:

Nije spasitelj. Samo mi reci za koga umjesto njega da glasam, kad je ovaj nivo vlasti u pitanju, i odmah ću... :roll:
Jebo te jesu zapeli sa tim derencenjem supruge (boze sacuvaj da pokusavam to opravdati, ako se uopste desilo) ali poslije KliKtona i Monike i svega dokazanog...to ocjenjivati mjerodavnim necije politicko angazovanje...stvarno... :-)[/quote]

Jah... pitajmo one preživjele po Rs-u što se svakodnevno susreću sa egzekutorima što im pobiše najmilije.
Argumentacija ti je za deset :oops:
Post Reply