Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
lokalni_razdjevicar
#10551 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
zašto je nestao vh1 classic?
- Tiger 033
#10552 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Radi li ti (Amiko) TTX na Hayatuvan helsing wrote:Na MMDS platformi
- Magarece_godine
#10553 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Trebal se telefon kupljen u bhtelecomu (fiksni) dekodirati za telemach i koja je procedura prebacivanja postojećeg broja bh telecom na telemach ?
HVala
HVala
- Maharadza
#10554 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koristim fiksni kupljen u telecomu davnih dana (sivi panasonic), radi savršeno bez problema!Magarece_godine wrote:Trebal se telefon kupljen u bhtelecomu (fiksni) dekodirati za telemach i koja je procedura prebacivanja postojećeg broja bh telecom na telemach ?
HVala
-
lokalni_razdjevicar
#10555 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
sta je sa classicom???
- Telemach
#10556 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Procedura za prenos broja - potvrdu o izmirenim dugovanjima izdatu u BH Telecomu dostaviti u Telemach i popuniti zahtjev za prenos broja.Magarece_godine wrote:Trebal se telefon kupljen u bhtelecomu (fiksni) dekodirati za telemach i koja je procedura prebacivanja postojećeg broja bh telecom na telemach ?
HVala
Telefonski aparat ukoliko je kodiran treba dekodirati, mada u većini slučajeva telefoni nisu kodirani.
- Tiger 033
#10557 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach-BiH...Facebook

[PREPORUKA]
Obavještavamo Vas da ne vršite update svojih LG Smart TV uređaja, jer biste mogli imati potešoća sa HBO GO aplikacijom. LG radi na rješavanju problema, a mi Vas savjetujemo kako najlakše provjeriti verziju firmwara. Pogledajte sliku sa upustvima.
1) Otici na Setting
2) Navigirati do Support stranice
3) Kliknuti na Software Update
4) U novom prozoru će vidjeti verziju firmware

[PREPORUKA]
Obavještavamo Vas da ne vršite update svojih LG Smart TV uređaja, jer biste mogli imati potešoća sa HBO GO aplikacijom. LG radi na rješavanju problema, a mi Vas savjetujemo kako najlakše provjeriti verziju firmwara. Pogledajte sliku sa upustvima.
1) Otici na Setting
4) U novom prozoru će vidjeti verziju firmware
- Telemach
#10558 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@all
Obavještavamo Vas da ne vršite update svojih LG Smart TV uređaja, jer biste mogli imati potešoća sa HBO GO aplikacijom. LG radi na rješavanju problema, a mi Vas savjetujemo kako najlakše provjeriti verziju firmwara.

Pogledajte sliku sa upustvima.
1) Idite na Settings
4) U novom prozoru ćete vidjeti verziju firmware
Obavještavamo Vas da ne vršite update svojih LG Smart TV uređaja, jer biste mogli imati potešoća sa HBO GO aplikacijom. LG radi na rješavanju problema, a mi Vas savjetujemo kako najlakše provjeriti verziju firmwara.

Pogledajte sliku sa upustvima.
1) Idite na Settings
4) U novom prozoru ćete vidjeti verziju firmware
-
satale
#10559 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jel nekome slucajno spor net veceras ??
-
shminka
#10560 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vidim nema nikakvi najava o ubacivanju Nove.rs u programsku shemu, to ce biti jedan veliki minus za Telemach ako ne uvedu taj kanal . Koji ce sigurno postati jedan od vecih na Balkanu s obzirom kakav budzet i planove imaju.
- avaks
#10561 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nadati se a kao i uvijek do sada "bićemo blagovremeno obaviješteni" i naravno "hvala na sugestijama" 
Primjera radi, sestrinska im firma SBB uvela i pinkove i cinemanie a eto i novu.tv a vidjećemo šta će biti sa ovim našim lihvarima
Primjera radi, sestrinska im firma SBB uvela i pinkove i cinemanie a eto i novu.tv a vidjećemo šta će biti sa ovim našim lihvarima
-
shminka
#10562 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nisam znao da je SBB uveo Pinkove
!
Do sada sam mislio da je SBB>Telemach ali ocito ovi nasi bas poceli da kaskaju. Za Arene mogu shvatiti sto ih ne mogu uvesti a za Pinkove mi nikako nije jasno, mislio sam da je i tu problem nekog rivalstva ili nesto sl. ali ocito nije.
Do sada sam mislio da je SBB>Telemach ali ocito ovi nasi bas poceli da kaskaju. Za Arene mogu shvatiti sto ih ne mogu uvesti a za Pinkove mi nikako nije jasno, mislio sam da je i tu problem nekog rivalstva ili nesto sl. ali ocito nije.
-
kakavdanakneiskustvu
#10563 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
satale wrote:Jel nekome slucajno spor net veceras ??
kod mene zadnjih pola sata sporiji,i sinoć ista stvar
- avaks
#10564 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima poseban paket koliko sam vidio a vjerovatno se i dodatno plaća pa ko voli neka izvoli. To nebi bilo loše i kod nas a eto i internet brzine su povećali pa im je minimalni paket sada 15MB pa ide 25, 40... Valjda se i ovi naši smiluju poslije Nove a fakat kaskaju što se tih kanala tiče. Cinestar Premiere se čekaju takođershminka wrote:Nisam znao da je SBB uveo Pinkove!
-
shminka
#10565 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ostalo mi je ugovora sa Telemachom jedno 15 mjeseci ali stvarno u zadnje vrijeme kaskaju za konkurencijom i da nemaju Sport Klubove, pa oni bi bili cist prosjek i ne znam da li bi ih iko imao.
Problem je sto konkurencija daje dosta povoljene pakete Moja TV za primjer a Telemach to ne pokusava da isprati
Problem je sto konkurencija daje dosta povoljene pakete Moja TV za primjer a Telemach to ne pokusava da isprati
- avaks
#10566 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa i ja ih zbog SK i interneta koristim mada su zaribali sa ovim drugim. Ipak ako pogledaš ostale providere osim Sarajeva i nemaju neku konkurenciju tako da...
- holowey
#10567 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
kod mene mmds usluga potrajala deset dana...od uvodjenja je bilo povremenih kratkotrajnih prekida, nista znacajno, do proslog vikenda kada je prekid trajao skoro sat vremena...i nakon prijave kvara u subotu, danas dodje momak da provjeri zasto dolazi do prekida i odnese uredjaj sa sobom... jbg, nakon cirkusa sa hs-om ponadao sam se nekoj sigurnosti i stabilnosti... ne dade se us*anom do potoka... sreca nisu me uspjeli nagovoriti na duo paket jer bih sad bio i bez interneta...
- chudjenhe
#10568 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

kao sto se iz slike vidi, poremetila se ova vremena i emisije na d3go
nista ni s cim
moze li se ovo kako popraviti?
- chudjenhe
#10569 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

kao sto se iz slike vidi, poremetila se ova vremena i emisije na d3go
nista ni s cim
moze li se ovo kako popraviti?
- Telemach
#10570 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Reciever će biti vraćen danas.holowey wrote:kod mene mmds usluga potrajala deset dana...od uvodjenja je bilo povremenih kratkotrajnih prekida, nista znacajno, do proslog vikenda kada je prekid trajao skoro sat vremena...i nakon prijave kvara u subotu, danas dodje momak da provjeri zasto dolazi do prekida i odnese uredjaj sa sobom... jbg, nakon cirkusa sa hs-om ponadao sam se nekoj sigurnosti i stabilnosti... ne dade se us*anom do potoka... sreca nisu me uspjeli nagovoriti na duo paket jer bih sad bio i bez interneta...
- van helsing
#10571 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne radi.Tiger 033 wrote:Radi li ti (Amiko) TTX na Hayatu
- van helsing
#10572 Telemach - ALL ABOUT 4
Nije da hvalim ili branim nekoga,ali ja stvarno nisam imao nekih vecih problema sa mmds-om. Koristim mmds cca 6 godina,u pocetku je malo bilo problema,ali su i rekli da ce biti tako dok ne podese nesto na predajniku. Slabija kisa je znala prekidati signal,ali i to su vremenom popravili. 4 recivera na dva sprata,jeste da je bilo mnogo para,ali meni vrijedi. Dok je bio Elob,mmds je uvijek isao ispred kablovske,sada je situacija obrnuta.holowey wrote:kod mene mmds usluga potrajala deset dana...od uvodjenja je bilo povremenih kratkotrajnih prekida, nista znacajno, do proslog vikenda kada je prekid trajao skoro sat vremena...i nakon prijave kvara u subotu, danas dodje momak da provjeri zasto dolazi do prekida i odnese uredjaj sa sobom... jbg, nakon cirkusa sa hs-om ponadao sam se nekoj sigurnosti i stabilnosti... ne dade se us*anom do potoka... sreca nisu me uspjeli nagovoriti na duo paket jer bih sad bio i bez interneta...
Nedostaju hd kanali,a npr ista firma i platforma u Sloveniji ima iste.
Uvijek moze bolje,i trazit cemo bolje usluge,ali sve u svemu ja sam zadovoljan sa mmds.
Trebali bi mozda pokusati napraviti novi sw za amiko reciver,ima sitnih bugova koji znaju iritirati.
- Tiger 033
#10573 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Potpisujemvan helsing wrote:Nije da hvalim ili branim nekoga,ali ja stvarno nisam imao nekih vecih problema sa mmds-om. Koristim mmds cca 6 godina,u pocetku je malo bilo problema,ali su i rekli da ce biti tako dok ne podese nesto na predajniku. Slabija kisa je znala prekidati signal,ali i to su vremenom popravili. 4 recivera na dva sprata,jeste da je bilo mnogo para,ali meni vrijedi. Dok je bio Elob,mmds je uvijek isao ispred kablovske,sada je situacija obrnuta.holowey wrote:kod mene mmds usluga potrajala deset dana...od uvodjenja je bilo povremenih kratkotrajnih prekida, nista znacajno, do proslog vikenda kada je prekid trajao skoro sat vremena...i nakon prijave kvara u subotu, danas dodje momak da provjeri zasto dolazi do prekida i odnese uredjaj sa sobom... jbg, nakon cirkusa sa hs-om ponadao sam se nekoj sigurnosti i stabilnosti... ne dade se us*anom do potoka... sreca nisu me uspjeli nagovoriti na duo paket jer bih sad bio i bez interneta...
Nedostaju hd kanali,a npr ista firma i platforma u Sloveniji ima iste.
Uvijek moze bolje,i trazit cemo bolje usluge,ali sve u svemu ja sam zadovoljan sa mmds.
Trebali bi mozda pokusati napraviti novi sw za amiko reciver,ima sitnih bugova koji znaju iritirati.
- Skyfox
#10574 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima li jos neko na Grbavici sa problemima? Ne radi mi ni net ni telefon ni kablovska, nekih pola sata! Zvao sam navodno nesto rade...
Sent from my Lumia using Tapatalk
Sent from my Lumia using Tapatalk
- holowey
#10575 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
cemu obecanja koja se nece ispuniti? danas (sada je 23.10) niti je ko dosao niti telefonom obavijestio o dolasku/nedolasku...Telemach wrote:Reciever će biti vraćen danas.holowey wrote:kod mene mmds usluga potrajala deset dana...od uvodjenja je bilo povremenih kratkotrajnih prekida, nista znacajno, do proslog vikenda kada je prekid trajao skoro sat vremena...i nakon prijave kvara u subotu, danas dodje momak da provjeri zasto dolazi do prekida i odnese uredjaj sa sobom... jbg, nakon cirkusa sa hs-om ponadao sam se nekoj sigurnosti i stabilnosti... ne dade se us*anom do potoka... sreca nisu me uspjeli nagovoriti na duo paket jer bih sad bio i bez interneta...