Sirija vol. 2

Locked
salik79

#105451 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

Opetja033 wrote:
salik79 wrote:
Opetja033 wrote: Light show što bi idolopoklonici terorističkih organizacija rekli.
Srećom vidim neko je prijavio komentar.

Neko, je l'?! To ti, kao, ne znas ko?! :lol: :lol: ". :D
Ja Boga mi nisam.
Ko god da je - sevapa je zaradio .

Ti i salonac baš maha uzeli večeras. Valjda maske padaju.

Maske su pale davno. Dodje tvoj ideoloski pandam, savo, i pise nam o "ljudskim lancima" za Gutu u Tel Avivu, na sta mu odgovorim kako sam odgovorio (vrati se malo, pogledaj, ako nisi)...Kako vas, bolan, nije stid?!!
sumirprimus

#105452 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

A kakva nusra dol? Zar nije nusra gor sjeverno? A ovde ove neke dvije kako se zovu alusevci i oni tunel bombasi?
salik79

#105453 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

Opetja033 wrote:
salik79 wrote:
sumirprimus wrote:Salice ne pretjeruj.ovako neselektivno i bjesomucno :-)
Bog te pito koliko i duznih i neduznih.
Kontam sve al treba znat stat.ljudski.
Halo ba, jesi li ti ikada pisao o tome, ili se snebivao, dok se Gaza, ili Raka, rostiljala?! Pa i Mosul?!!!

Nesto vas nisam upratio....
Ali isto tako niko nije podjebavao, ismijavao i pisao o light showu.

Što je naravno pokazatelj kako moralne, tako i civilizacijske razlike.
Aha, a nije podjebavanje kada ti neko dodje pricati o "lancima" za Gutu u Tel Avivu?!! To ti nije pokazatelj kako moralne, tako i civilizacijake razlike??!!!!

DNO DNA!!
Akibh

#105454 Re: Sirija vol. 2

Post by Akibh »

salik79 wrote:
Akibh wrote:
salik79 wrote:Light show, pitaj bracu u Izraelu.
Prijavljen post bolesniku zlocinackom. Ljudi ginu u stotinama od fosfora u guti, evo i u Damasku ima poginulih, a gadu je to sve light show
Kaze se "bolesnice zlocinacki", polupismeni vehabitu. Ko ili sta, a ne kome ili cemu....Ovako ispade da je Chmoljo bolesnik zlocinacki. :-) :-) :-)

Sjecam vas se kako ste o fosforu razglabali dok je Raku rostiljalo...A da ne govorim o Gazi. Znas, oni sto gledaju dok se Gaza rostilja bijelim foaforom i navijaju, to su ova ista vasa braca koja danas prave "ljudske lance" po Tel Avivu. ;-)
Prijavljeno, izraelci su zlocinci i nisu nicija braca, moja nikako i nikada...
C
Nisi Vijetnam izvukao jos, sad je pravo vrijeme,spominje se fosfor
salik79

#105455 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

sumirprimus wrote:A kakva nusra dol? Zar nije nusra gor sjeverno? A ovde ove neke dvije kako se zovu alusevci i oni tunel bombasi?

Alushevci i Nusra od dva brata djeca. Pustao sam govor Alousha, zasto ne pogledas, pa da malo prokomentarisemo...Sta velis na to?!
Opetja033

#105456 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

salik79 wrote:
Opetja033 wrote:
salik79 wrote: Neko, je l'?! To ti, kao, ne znas ko?! :lol: :lol: ". :D
Ja Boga mi nisam.

Maske su pale davno. Dodje tvoj ideoloski pandam, savo, i pise nam o "ljudskim lancima" za Gutu u Tel Avivu, na sta mu odgovorim kako sam odgovorio (vrati se malo, pogledaj, ako nisi)...Kako vas, bolan, nije stid?!!
Mene da bude stid? :mrgreen:

Kako tebe nije stid za ovo napisati "light show"?
https://twitter.com/QalaatAlMudiq/statu ... 4862977024

Imaš li uopće obraza, ljudskosti? "Sufijski", nema šta..
salik79

#105457 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

Akibh wrote:
salik79 wrote:
Akibh wrote:
Prijavljen post bolesniku zlocinackom. Ljudi ginu u stotinama od fosfora u guti, evo i u Damasku ima poginulih, a gadu je to sve light show
Kaze se "bolesnice zlocinacki", polupismeni vehabitu. Ko ili sta, a ne kome ili cemu....Ovako ispade da je Chmoljo bolesnik zlocinacki. :-) :-) :-)

Sjecam vas se kako ste o fosforu razglabali dok je Raku rostiljalo...A da ne govorim o Gazi. Znas, oni sto gledaju dok se Gaza rostilja bijelim foaforom i navijaju, to su ova ista vasa braca koja danas prave "ljudske lance" po Tel Avivu. ;-)
C
Sta ba prijavljeno?!! I jeste vazda licemjerne placonje (da ne upotrijebim pravi izraz) bili...
sumirprimus

#105458 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

salik79 wrote:
Halo ba, jesi li ti ikada pisao o tome, ili se snebivao, dok se Gaza, ili Raka, rostiljala?! Pa i Mosul?!!!

Da i raka i mosul su sravnjeni.bas citam negdje izvlace ostatke tijela iapod rusevina i u raci i u mosulu.katastrofa.daleko od toga da je za likovanja i ismijavanja tudje nesrece.
Citam tigar veli nece niko izac.sve su teroristi i svi ce gorit :-) ne znam kom se bogu moli.al dabogda koji plus zaradi na tom
salik79

#105459 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

Opetja033 wrote:
salik79 wrote:
Opetja033 wrote:
Ja Boga mi nisam.

Mene da bude stid? :mrgreen:

Kako tebe nije stid za ovo napisati "light show"?
https://twitter.com/QalaatAlMudiq/statu ... 4862977024

Imaš li uopće obraza, ljudskosti? "Sufijski", nema šta..

To su izrazi onih koji vam za Gutu lance prave, znas!? Ko o cemu, teroristicke apologete o ljudskosti.
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#105460 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

salik79 wrote:
Ma jok, šta ti je.
Challenger_

#105461 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

salik79 wrote:Nego, ima li neko informaciju o "formiranju ljudskog lanca" izmedju ambasada u Tel Avivu, po pitanju ovoga:

Yemen war: 5,000 children dead or hurt and 400,000 malnourished, UN says
Unicef says five children a day have been killed or injured since March 2015, with ‘nearly every child in Yemen’ in need of humanitarian aid

https://amp.theguardian.com/world/2018/ ... ssion=true

:?
Ha joj tebe Salik, njihovi životi su kosher/halal.
salik79

#105462 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

sumirprimus wrote:
salik79 wrote:

Da i raka i mosul su sravnjeni.bas citam negdje izvlace ostatke tijela iapod rusevina i u raci i u mosulu.katastrofa.daleko od toga da je za likovanja i ismijavanja tudje nesrece.
Citam tigar veli nece niko izac.sve su teroristi i svi ce gorit :-) ne znam kom se bogu moli.al dabogda koji plus zaradi na tom

Tako je, sravnili i spalili bijelim fosforom sve sto se micalo, a kasnije autobusima razvozili glavnu raju iz Isila (njih, naravno, nisu przili). Ima cak i dokumentarac BBc-a o tome.

Sada nam ti i takvi stanu moralisati, je li?! Koliko se pisalo o bjelom fosforu tamo?! Koliko se kukalo, pravilo lanaca, sazivalo vijeca sigurnosti, kada su ti gradovi bili u pitanju?!!

Man'te me licemjerja....
salik79

#105463 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

Challenger_ wrote:
salik79 wrote:
Ma jok, šta ti je.
Zato i pitam.
salik79

#105464 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

Challenger_ wrote:
salik79 wrote:Nego, ima li neko informaciju o "formiranju ljudskog lanca" izmedju ambasada u Tel Avivu, po pitanju ovoga:

Yemen war: 5,000 children dead or hurt and 400,000 malnourished, UN says
Unicef says five children a day have been killed or injured since March 2015, with ‘nearly every child in Yemen’ in need of humanitarian aid

https://amp.theguardian.com/world/2018/ ... ssion=true

:?
Ha joj tebe Salik, njihovi životi su kosher/halal.
Doduse....
Opetja033

#105465 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

salik79 wrote:
Opetja033 wrote:
salik79 wrote:

Ali isto tako niko nije podjebavao, ismijavao i pisao o light showu.

Aha, a nije podjebavanje kada ti neko dodje pricati o "lancima" za Gutu u Tel Avivu?!! To ti nije pokazatelj kako moralne, tako i civilizacijake razlike??!!!!

DNO DNA!!
Kakve veze ima lanac u Tel Avivu sa tvojim zvjerskim, nekrofilskim komentarom "light show"?

I to vaše prepadanje Izraelom sve manje pali kod običnih muslimana . Ljudi nisu slijepi. Vide i znaju da je Assad, uz svesrdnu pomoć Irana, za godina pobio muslimana nego sve izraelske vlade za 70 godina.
sumirprimus

#105466 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Ljudskost iznad sv3ga.a vi ste jos vjernici :-) vi trebali ovde smirivat pricu i tenzije a ne ismijavat. :shock:
Il samo stat.jutro je ba pametnije.nema tu kontraargumenta.
I cudite se onda zapadnjacim :-)
Challenger_

#105467 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

sarajevoxxxx wrote:Cheli šta misliš ima li veze ovo rusko pokazivanje Suhoja 57 sa ovim ranijim dešavanjima u Deir Ez-Zouru. Mislim na američki napad i ogroman broj poginulih Rusa.
Prvo, nisu to sve Rusi nego kontraktori iz više zemalja Konfederacije (dijela ex SSSR), a ako za izvor uzimaš one budaletine iz Saffa, na krivom si tragu po pitanju broja poginulih.

I mene zanima zašto su dovukli avione. O tome piše sva svjetska štampa a ponajviše izraelska i američka. Par aviona je za probu u ratnim uslovima a četiri (sadašnji broj) je već napadačka formacija. Vjerovatno su namirisali intervencionističke ideje pa su tu da služe kao sredstvo odvraćanja a ako zatreba i da ih uključe u fight.
salik79

#105468 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

Opetja033 wrote:
salik79 wrote:
Opetja033 wrote: Ali isto tako niko nije podjebavao, ismijavao i pisao o light showu.

DNO DNA!!
Kakve veze ima lanac u Tel Avivu sa tvojim zvjerskim, nekrofilskim komentarom "light show"?

I to vaše prepadanje Izraelom sve manje pali kod običnih muslimana . Ljudi nisu slijepi. Vide i znaju da je Assad, uz svesrdnu pomoć Irana, za godina pobio muslimana nego sve izraelske vlade za 70 godina.

Ti imas polijepih problema sa shvacanjem. Kao sto rekoh, to su izrazi upravo onih koji su dernecili dok se Gaza przila bijelim fosforom. A danas prave "lance". Nadam se da sada kontas?!!

A, neka, neka, drago mi je da se svrstavate...Lijepo covjek rece "mi i sunitska koalicija". Eh drago mi je znati ko je sve u toj "sunitskoj koaliciji"....
Challenger_

#105469 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

Jedno pouzdano znam. Prvi sam na Balkanu objavio vijest o dolasku Su-57, pa su tu vijest prenijele kolege sa foruma širom ex-Yu, pa alternativni, pa na kraju mainstream mediji.
salik79

#105470 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

sumirprimus wrote:Ljudskost iznad sv3ga.a vi ste jos vjernici :-) vi trebali ovde smirivat pricu i tenzije a ne ismijavat. :shock:

Ismijava se ljudsko licemjerje, a ne ljudska patnja, ako nisi do sada upalio....E moj sumire....
Akibh

#105471 Re: Sirija vol. 2

Post by Akibh »

salik79 wrote:
Akibh wrote:
C
Sta ba prijavljeno?!! I jeste vazda licemjerne placonje (da ne upotrijebim pravi izraz) bili...
Ima zivota i pored vehabija i sija, i pored jebenog Izraela i irana. Nismo svi ispranog mozga
salik79

#105472 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

Akibh wrote:
salik79 wrote:
Akibh wrote:
C
Ima zivota i pored vehabija i sija, i pored jebenog Izraela i irana. Nismo svi ispranog mozga

Svog ti posla... :roll:
Akibh

#105473 Re: Sirija vol. 2

Post by Akibh »

salik79 wrote:
sumirprimus wrote:Ljudskost iznad sv3ga.a vi ste jos vjernici :-) vi trebali ovde smirivat pricu i tenzije a ne ismijavat. :shock:

Ismijava se ljudsko licemjerje, a ne ljudska patnja, ako nisi do sada upalio....E moj sumire....
Samo ekstremno podao, glup i bezobrazan covjek relativizira ovu vecerasnju tugu u guti sa izraelskim, saudijskom i USA zlocinima
sumirprimus

#105474 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Drug moj u onom pakllu trenutno idu zivoti ko traci a ne licemjerje.cemu uoppste ova besmislena rasprava? :-)
Pitam ko covjek kad ono vidis prirodno je stanes.
Zamislis se.tuga jebte.nista vise nista manje.
Sumir out.
Opetja033

#105475 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

salik79 wrote:
Opetja033 wrote:
salik79 wrote:

DNO DNA!!

Ti imas polijepih problema sa shvacanjem. Kao sto rekoh, to su izrazi upravo onih koji su dernecili dok se Gaza przila bijelim fosforom. A danas prave "lance". Nadam se da sada kontas?!!
Mislim da te niko nije skontao na taj način jer niko ne zna da su koristili taj izraz. Evo i ja prvi put čujem, nisam čuo ni u ova dva videa koja si postavio. Ne znam odakle ti to?

Mislio sam da karikiras sa onim "pitaj bracu u Izraelu" . Ako si ih citirao (a fakat mi nije poznato da je iko tako nazivao zasipanje Gaze), onda je ipak još uvijek vrlo neukusno to što si napisao.
Oni za Gazu, ti za Ghoutu... U cemu je razlika izmedju vas onda .
Locked