Logosoft
Moderator: Benq
-
elk
#10526 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nema nista od epl na areni.sk ima ugovor jos 2 godine.a i jaca je tv od arene,finansijski i pogotovo programom.cekam sutra konkretnu i jasnu informaciju,ako nema nista pravac lol da mi objasne.ima alternative,malo sam se raspitivao i ne mora se na telemah.s njima sam zavrsio prije 3 godine i radije bih se vratio na riblju kost.
- MTV
#10527 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sacekajmo sutra sigurno ce nesto reci na www.lol.ba bar bi bio red da kazu.
-
mirza.lfc
#10528 Re: Logosoft ALL ABOUT
Eh vidis,nisam znao za taj ugovor.Mada pretpostavljao sam da nema od toga nista.Ne ginu mi opet streamovi i buffering.Al kad se sjetim prije
BHT1 - Engleska Premier liga, Liga šampiona
FTV - Bundesliga
Mreža + - Španska Primera, F1
OBN - Calcio, Kup UEFA, NBA
Ehh to su bila vremena
BHT1 - Engleska Premier liga, Liga šampiona
FTV - Bundesliga
Mreža + - Španska Primera, F1
OBN - Calcio, Kup UEFA, NBA
Ehh to su bila vremena
-
messilla
#10529 Re: Logosoft ALL ABOUT
Netačno. Englezi su na tržištu nakon ove sezone.elk wrote:Nema nista od epl na areni.sk ima ugovor jos 2 godine.
-
elk
#10530 Re: Logosoft ALL ABOUT
meni ljudi pričaju da nema ništa od engleza na as. samo capital one kup, imamo sad u srijedu
. i generalno, ne vidim kako sk može izgubiti prava na epl, jednostavno imaju više love od as. izgubili su aba ligu, nfl u zadnje 2 godine i još će gubiti.
-
mirza.lfc
#10531 Re: Logosoft ALL ABOUT
Eh ne znam ja ko je kome sta uzeo ili ce uzeti.Znam samo da ce Arena sigurno prenositi Ligu Prvaka naredne 2 godine.A po srbijanskim forumima vec uveliko pisu da je od sljedece sezone EPL na Areni i da SBB,kao osvetu ,poceo sa ukidanjem SK kanala ostalim operaterima u Srbiji.
Last edited by mirza.lfc on 03/01/2016 17:54, edited 1 time in total.
-
elk
#10532 Re: Logosoft ALL ABOUT
a ove priče oko toga koji su više četnici ubiše više. bolimetaki,od našeg tzv. patritoizma sam se davno ispovraćao. hoću epl, nba, el u kosarci, spance... tržište i kapital diktiraju sve i gotovo. kad smo mi takvi nesposobni bijednici neka nam uzimaju pare. a ovi događaji i vrijede datih para. javni servisi i to zbog zakona i to ne samo kod nas još drže sp i ep u fudbalu, olimpijade....a ako naši js propadnu...
- Sta ti bi?
#10534 Re: Logosoft ALL ABOUT
Vezano za ovo oko SK, na koji se nacin moze raskinuti ugovor potpisan na 24 mj. i da li se ''bezbolno'' moze to uraditi. Ovo mislim na njihovu stetu. Ne mogu da vjerujem do cega su nas doveli. Ili da trpim ovu prevaru jos nekih 17 mjeseci pa tek onda 
- karanana
#10535 Re: Logosoft ALL ABOUT
ako si potpisao ugovor za neki nivo usluge koji se nakon odredjenog vremena promijenio/pokvario, po meni je taj ugovor moguce raskinuti jer ti dobavljac ne ispostavlja ono sto je dostavljao u proslosti a niti te je obavjestio o mogucnosti srozavanja usluge i ponude od 1.1.2016. godine a bio je svjestan da je to velika mogucnost. dakle odredjeni elementi su bili skrivani pri potpisivanju ugovora.
eh sad...ja ni ne znam gdje je moj ugovor, oni su se sigurno zastitili nekim klisheima tipa vise sile, zadrzavanja prava promjene usluge/ponude kanala.....ali onako laichki, ja mislim da je pravo na strani korisnika. ali bilo bi dobro kad bi se pravnik javio. bila je pravnica neka na prethodnim stranicama. pravnice, jesi pogledala ugovor?
eh sad...ja ni ne znam gdje je moj ugovor, oni su se sigurno zastitili nekim klisheima tipa vise sile, zadrzavanja prava promjene usluge/ponude kanala.....ali onako laichki, ja mislim da je pravo na strani korisnika. ali bilo bi dobro kad bi se pravnik javio. bila je pravnica neka na prethodnim stranicama. pravnice, jesi pogledala ugovor?
- MTV
#10536 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ovo pise o prijevremenom odjavljivanju.Sta ti bi? wrote:Vezano za ovo oko SK, na koji se nacin moze raskinuti ugovor potpisan na 24 mj. i da li se ''bezbolno'' moze to uraditi. Ovo mislim na njihovu stetu. Ne mogu da vjerujem do cega su nas doveli. Ili da trpim ovu prevaru jos nekih 17 mjeseci pa tek onda

-
mirza.lfc
#10537 Re: Logosoft ALL ABOUT
Procitao sam da je SBB izgubio veliku bitku koju je nedeljama vodio protiv Telekoma oko prava za Premijer ligu koja su bila na trzistu.Arena Sport je uz pomoc drzave uspjela dobiti Englesku Premijer Ligu.Ta prava na Engleze su ih kostala preko €20M.
-
didgeridoo
#10538 Re: Logosoft ALL ABOUT
Tvoj direktor bi dao g.z. da ima nasu premijer ligu...Iza Horizonta wrote:ajde bogati ostaće kozja liga zvučnog naziva premier liga bihelk wrote:meni ljudi pričaju da nema ništa od engleza na as. samo capital one kup, imamo sad u srijedu. i generalno, ne vidim kako sk može izgubiti prava na epl, jednostavno imaju više love od as. izgubili su aba ligu, nfl u zadnje 2 godine i još će gubiti.
Posto istu nemate onda je "kozija"
- NK33
#10539 Re: Logosoft ALL ABOUT
Tamo na drugim temama (Telemach) se hvale kako ce SK uzeti i Ligu prvaka a evo po ovome sto govorite izgleda da ne samo da nece dobiti LP nego ce izgubiti i EPLmirza.lfc wrote:Procitao sam da je SBB izgubio veliku bitku koju je nedeljama vodio protiv Telekoma oko prava za Premijer ligu koja su bila na trzistu.Arena Sport je uz pomoc drzave uspjela dobiti Englesku Premijer Ligu.Ta prava na Engleze su ih kostala preko €20M.
Ja sam primoran koristiti Telemach (bio na HS-u) ali bih volio da izgube i EPL da se ovi bolidi telemahovi sakriju u rupe
- ElRe
#10540 Re: Logosoft ALL ABOUT
Za EPL su sve spekulacije. Mislim TS nema ni novca ni snage da dobije EPL.mirza.lfc wrote:Procitao sam da je SBB izgubio veliku bitku koju je nedeljama vodio protiv Telekoma oko prava za Premijer ligu koja su bila na trzistu.Arena Sport je uz pomoc drzave uspjela dobiti Englesku Premijer Ligu.Ta prava na Engleze su ih kostala preko €20M.
-
mirza.lfc
#10541 Re: Logosoft ALL ABOUT
"Posto ponovo nije uspela privatizacija Telekoma, iz drzavnog vrha je naredjeno da se upumpa novac u Arenu i da se pomocu nje privuce sto vise korisnika za Open IPTV cime bi i sam Telekom povecao svoju trzisnu vrednost pre nego sto ponovo bude razmatrana njegova privatizacija. Za englesku ligu je placeno oko €21,5M i to je ubedljivo najveca cifra izdvojena za sportska prava na ovim prostorima, ali stigao je novac iz drzavne kase."ElRe wrote:Za EPL su sve spekulacije. Mislim TS nema ni novca ni snage da dobije EPL.mirza.lfc wrote:Procitao sam da je SBB izgubio veliku bitku koju je nedeljama vodio protiv Telekoma oko prava za Premijer ligu koja su bila na trzistu.Arena Sport je uz pomoc drzave uspjela dobiti Englesku Premijer Ligu.Ta prava na Engleze su ih kostala preko €20M.
Ovo sam procitao na Benchmark forumu.Mozete i vi to istraziti.Isto tako na SportKlub facebook stranici sve vise ljudi komentarisu i govore upravo o ovome.
-
kakaljin
#10542 Re: Logosoft ALL ABOUT
Takodjer ima informacija, mada nezvanicna da je u tom krugu i BH telecom usao sa dijelom za podrucije BiHmirza.lfc wrote:"Posto ponovo nije uspela privatizacija Telekoma, iz drzavnog vrha je naredjeno da se upumpa novac u Arenu i da se pomocu nje privuce sto vise korisnika za Open IPTV cime bi i sam Telekom povecao svoju trzisnu vrednost pre nego sto ponovo bude razmatrana njegova privatizacija. Za englesku ligu je placeno oko €21,5M i to je ubedljivo najveca cifra izdvojena za sportska prava na ovim prostorima, ali stigao je novac iz drzavne kase."ElRe wrote:Za EPL su sve spekulacije. Mislim TS nema ni novca ni snage da dobije EPL.mirza.lfc wrote:Procitao sam da je SBB izgubio veliku bitku koju je nedeljama vodio protiv Telekoma oko prava za Premijer ligu koja su bila na trzistu.Arena Sport je uz pomoc drzave uspjela dobiti Englesku Premijer Ligu.Ta prava na Engleze su ih kostala preko €20M.
Ovo sam procitao na Benchmark forumu.Mozete i vi to istraziti.Isto tako na SportKlub facebook stranici sve vise ljudi komentarisu i govore upravo o ovome.
- MTV
#10543 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jbt nikad zanimljivija Nova godina od ove
S jedne strane SK s druge Arene i povuci potegni.
S jedne strane SK s druge Arene i povuci potegni.
-
mirza.lfc
#10544 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma normalno da su ovo sve spekulacije.Ja ne vjerujem sve dok se Arena ne oglasi po tom pitanju.Ugovor sa logosoftom ne mogu raskinuti nikako,tako da mi ostaje samo da se nadam da ce kupiti EPL.
-
mirza.lfc
#10545 Re: Logosoft ALL ABOUT
Evo Logosoft kod mene u osnovni paket ubacio HD kanale.Znaci definitivno ukidaju SK.
-
elk
#10546 Re: Logosoft ALL ABOUT
To je neka akcija za ng,ukinuce ti to za koji dan.i naravno da mozes odjaviti,ugovor nije isti sa ili bez sk.
- semirsar
#10547 Re: Logosoft ALL ABOUT
Merebit hi posli ponoci ni ne bidne visemirza.lfc wrote:Evo Logosoft kod mene u osnovni paket ubacio HD kanale.Znaci definitivno ukidaju SK.
a jopet, ko zna sta nam se jos sprema iza brda
-
mirza.lfc
#10548 Re: Logosoft ALL ABOUT
'....u periodu od 28. decembra 2015. pa sve do 3. januara 2016...'Ja tek maloprije vidio.A rekoh oni to skroz hahahahahahahah.
- pepeljara
#10549 Re: Logosoft ALL ABOUT
Na koji mail se moze poslati upit za ponudu paketa ?
tnx
tnx
- radiša
#10550 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ode poklon, mogli su makar arene ostavit dok ne rijese sport klubove,isto ko da smo mi krivi sto se nisu mogli dogovorit,bas sramota prava.