Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gdje ćeš se lupat sa 10mg melatonina naveče xD. Kod odraslih muškaraca 0.5mg je dovoljno da pokrije sve receptore u mozgu i uspostavi ravnotežu u mozgu. Melatonin nije tableta "spavanja", već jednostavno hormon koji reguliše ciklus dan-noć i omogućava kvalitetniji san. U biti kad ga popiješ, tijelo kroz narednih nekoliko sati 'misli' da je vani noć i da je vrijeme za spavanje, što je prirodni ljudski refleks.
Ujedno ima veoma dobre antioksidativne osobine. Daje se uglavnom stjuardesama koje lete po zonama i ovim što po cijelu noć rade, da prevariš tijelo i možeš se odmoriti.
Ako ga uzimaš naveliko, brzo se razvije tolerancija i iskreno samo ćeš se umorniji i tromiji buditi, budi siguran... i sam pio po 3mg skoro mjesec dana, samo sam se umorniji budio i teže mi je na posao bilo ustat. 1mg max i uredan si.
Last edited by studiorum_tuzlaensis on 24/04/2017 23:02, edited 1 time in total.
channel10 wrote:Kada jedete piletinu, koliko grama vam bude obrok? Koliko ima proteina u recimo 250-300 grama fileta ili bataka (znam da su masniji od fileta, ali eto)?
ako te "preciznije" zanima cega ima u kojoj hrani, skini myfitnesspal, meni je puno pomoglo u skidanju kila
Velkoski wrote:Budim se i ja po noći često, prošle sedmice sam svaku noć 'prespavao' iz par puta, za vikend nikako nisam ni spavao, ali zato me sinoć oborilo pa sam spojio devet sati sna, ljepota
Ja ne pijem ništa osim wheyja, tako da sumnjam da je i tebi do kreatina. Probaj spavat' preko dana malo ako imaš viška vremena
Warashii wrote:Dešavalo mi se kad sam bio pod stresom ali sad sam extra, baš nikakvih briga na svim planovima extra hvala Bogu. Jedino što mi sad nervoza raste zbog ne spavanja.
Ružna situacija, morat ću tražiti izlaz iz ovog jer sa ovim snom napretka nema .nadam se da će mi ovo čudo od musclepharma pomoći ponajviše zbog melatonina .
I meni se desi to,ali jednom u 15 dana
ako npr noćas ne odspavam dobro,probudim se u 4,5..pa se prevrćem 3 sata,onda slijedeću noć spavam do 11
ja ti preporučujem,ako se to ponovi opet,kupi tablete za spavanje
dešavalo mi se da treniram po 7.8 dana uzastopno bez prekida svaki dan i to baš intenzivno i ponekad imam osjećaj da nemam snage,a par puta izađem iz teretane blijed kao krpa
pitanje je: da li je to pogrešno?
odnosno da budem precizniji,da li bih trebao više odmarati?
dešavalo mi se da treniram po 7.8 dana uzastopno bez prekida svaki dan i to baš intenzivno i ponekad imam osjećaj da nemam snage,a par puta izađem iz teretane blijed kao krpa
i koliko vi odmarate dana u sedmici?
Ti bas sebe terorises, odmaraj covjece!!!!
Hajd, razumio bih pet dana u cugu, ali 7-8 bez pauze izmedju, to je previse.
i koliko vi odmarate dana u sedmici?
Ti bas sebe terorises, odmaraj covjece!!!!
Hajd, razumio bih pet dana u cugu, ali 7-8 bez pauze izmedju, to je previse.
Pa na primjer,nisam išao 3 dana,bio prehlađen..pa onda rekoh da nadoknadim,pa opalim 8 dana uzastopno i osjetim premor
ma ništa smanjiću,ali bih volio znati koliki mi je maksimum
studiorum_tuzlaensis wrote:Gdje ćeš se lupat sa 10mg melatonina naveče xD. Kod odraslih muškaraca 0.5mg je dovoljno da pokrije sve receptore u mozgu i uspostavi ravnotežu u mozgu. Melatonin nije tableta "spavanja", već jednostavno hormon koji reguliše ciklus dan-noć i omogućava kvalitetniji san. U biti kad ga popiješ, tijelo kroz narednih nekoliko sati 'misli' da je vani noć i da je vrijeme za spavanje, što je prirodni ljudski refleks.
Ujedno ima veoma dobre antioksidativne osobine. Daje se uglavnom stjuardesama koje lete po zonama i ovim što po cijelu noć rade, da prevariš tijelo i možeš se odmoriti.
Ako ga uzimaš naveliko, brzo se razvije tolerancija i iskreno samo ćeš se umorniji i tromiji buditi, budi siguran... i sam pio po 3mg skoro mjesec dana, samo sam se umorniji budio i teže mi je na posao bilo ustat. 1mg max i uredan si.
Sve znam drug, al talo je kako je, doduse imao sam 137 kg tada.
Warashii wrote:Mene jebe nesanica jbmu. Zaspem u 23 ili 00 sati i probudim se u 02 ili 03 i to je to od spavanja. Trazim do cega je, izbacio kreatin kontam da mi ne jebe želudac i nije do njega, stao sa bcaa kontam da nije do njih i ništa, mada nema nikakve logike da je do ovog al jbga potez davljenika.
Kupio sam Z-Core PM pa ću vidjeti, nema mi bez najmanje 7 sati sna ničega. A tako sam imao dobar tempiran san zadnjih godina.
Probaj da ne treniraš jednu sedmicu, neće mišići pobjeći.
Mislim da nema tog' koga ovo nije safatalo bar jednom, ja se oko 6 ujutru probudim svaki dan, razgledam malo i opet na spavanje, ako ne radim.
Već nekih mjesec dana, nemam pojma zašto, ne smeta uglavnom, za sad.
Warashii wrote:Mene jebe nesanica jbmu. Zaspem u 23 ili 00 sati i probudim se u 02 ili 03 i to je to od spavanja. Trazim do cega je, izbacio kreatin kontam da mi ne jebe želudac i nije do njega, stao sa bcaa kontam da nije do njih i ništa, mada nema nikakve logike da je do ovog al jbga potez davljenika.
Kupio sam Z-Core PM pa ću vidjeti, nema mi bez najmanje 7 sati sna ničega. A tako sam imao dobar tempiran san zadnjih godina.
Mislim da nema tog' koga ovo nije safatalo bar jednom, ja se oko 6 ujutru probudim svaki dan, razgledam malo i opet na spavanje, ako ne radim.
Tako je moj dedo AR, budio se svako jutro oko 6 h i hebiga, znas kako je zivot okrutan, jedno jutro nihe bilo budjenja.
probaj par dana da izbacis junk food i sve vrste gaziranih sokova, prije spavanja pojedi jabuku, ubaci za dorucak zobene pahuljice....pokusaj pa vidi imali promjena
junior3 wrote:
Tako je moj dedo AR, budio se svako jutro oko 6 h i hebiga, znas kako je zivot okrutan, jedno jutro nihe bilo budjenja.
Leon16v wrote:Budim se cesto po noci a znam da nisam ni pijan ni lud
iz ovog srca ja nemam kud
Eto i dzej iste probleme ima
Ozbiljno i ja imam probleme sa stomakom, nemam volje, upale me duže drze, ko posran.
Zato cu 4-5 dana stati, odmorit, pa nastavljam
Definicija buraz, smanjen unos uh vjerovatno su zato upale duze i jace i nemas volje. Dobro si rek'o uzmi sedmicu pauze i malo tu sedmicu digni kalorije iznenadit ces se. Ja sam se tako vratio nazad na prugu nakon sto sam skroz ispao. Evo lagano se krece i mast topiti a znas i sam koliko sam kuko oko toga haha
Raigor Stonehoof wrote:radim ja, ali tek odnedavno ne znam kako se zovu vjezbe koje radim, a mrsko mi opisivat svaku sta ti preporucujes kao najefektnije?
Ovaj N.O.XPLODE me u početku pogađao pravo,davao mi snagu ,a u poslednje vrijeme mi nešto i ne pomaže mnogo,kao da sam postao imun na njega.
Ima li iko da mi preporuči nešto bolje,pred trening...a da nije obična kafa