bersK wrote:Zeljo izadje u Europu, navijaci Sarajeva, Celika, Slobode dolaze na utakmice. Izadje Sarajevo ista situacija. Izadje Juventus u Europu, za njega niko ziv u drzavi ne navija - samo navijaci Juventusa. Zapravo iz Italije navijaju za njihove protivnike. Povuko sam paralelu domaceg stanja (sto nije daleko ni u drugim drzavama) sa onim u Italiji, dje je fudbal u raspadu bas zbog guranja u primat jedne ekipe i jednog kruga ljudi. Ostatak ko jebe. Repku niko nije srozao nego samo taj pristup DAJ JOŠ JUVENTINA. Zato sad i igraju Kup Slavice Cukteras.
Protiv Švedske, 5 prvotimaca iz Juventusa. Zato su tako dobro i prošli, ha ya.
I još jedna stvar apsurdna, uvođenjem VAR-a samo je porastao broj sumnjivih situacija u ligi. Da završim ovu priču, podsjetit ću te kakvim očima se gleda na Juventus u Italiji u Europi. Dresovi govore više od riječi.
P.S. Ta prozivanja na osnovu godina su bas nebitna i ne daje nicemu znacaja poz.
Ja rekoh nije lijepo blamirati se a ti jos i nastavio
Sta velis ode Željo malo do EL eto pitara, i obratno

Samo neko ko nema postovanja prema sebi moze otici na utakmicu rivala osim ako nije derbi. Doduse volio bih da sam bio na tekmi pitara protiv BM jer ono radovanje kuci mi nije bilo dovoljno

Stvarno si me zatekao sa ovim poredjenjem, nekako sam u soku
Fudbal je u raspadu jer ga vode ocito jako sposobni likovi, mada i vlasnici klubova nisu nista bolji. Tu lezi sva matematika, zasto jedan tim dominira tako jako. Sto se tice repke pa ko je donio titulu prvaka svijeta nego grupa koja je iz Juventusa. Italija je uvijek imala problem sto vecina klubova dovodi strance a domaci imaju malo prostora, Juventus je to dugo ignorisao zato i jeste bilo toliko reprezentativaca. Sad je stanje tako bas zbog ovog broja stranaca u Juventusu da repka trpi, od ostalih timova svakako nemas sta ni ocekivati.
VAR moze postati nesto pozitivno, ali ocito da je previse dilema kako i kad ga koristiti, same pauze dovoljno izludjuju. Jedno je bar pozitivno, znamo ko nije medju prva tri tima po broju dosudjenih penala
Zaista godine nisu bitne, posebno nakon ovog oko boje dresova