Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ko u SA vozi Golfa7 (mislim da je taj MK), metalik plavi, tamna stakla, 4 rore nazad i oznaka R nazad, ogibljenje sportsko...
Baš ne jebe nikoga i ništa, sekunde.
Bandera inšalah
Last edited by Naslovnica on 12/10/2022 20:38, edited 1 time in total.
Pravac dva kilometra, sve isprekidana linija, solidna cesta, vidis auto u bijelom polju, preglednost vrhunska....i...DIREKTAN SUDAR...ma do autoputa je
Pa na autoputu se ne moze desiti direktan sudar.
Naravno da su vozaci krivi za ovakve udese, ali da imamo vise autoputa manne bi bilo ovakvih udesa, to je sigurno.
Naslovnica wrote: ↑12/10/2022 20:37
Ko u SA vozi Golfa7 (mislim da je taj MK), metalik plavi, tamna stakla, 4 rore nazad i oznaka R nazad, ogibljenje sportsko...
Bandera inšalah
Bandera inšalah
Bandera inšalah
Mislim da znam na koji mislsi, zamalo me ne zgazi levat na pjesackom kod centrala neki dan
citroen xm wrote: ↑12/10/2022 20:07
Koliko god smiješno zvučalo, veliki pravac zna biti zajeban pri preticanju jer teško možeš ocjeniti brzinu kojom dolazi auto iz suprotnog smjera, a i u tvojoj traci svi voze finim brzinama. Tako da tebi treba više vremena za radnju, ovaj drugi dođe brže od procjene i eto tragedije u sekundi.
Nije bilo preticanje ovde, presao ovaj sa Skodom u drugi traku i poginuo.
citroen xm wrote: ↑12/10/2022 20:07
Koliko god smiješno zvučalo, veliki pravac zna biti zajeban pri preticanju jer teško možeš ocjeniti brzinu kojom dolazi auto iz suprotnog smjera, a i u tvojoj traci svi voze finim brzinama. Tako da tebi treba više vremena za radnju, ovaj drugi dođe brže od procjene i eto tragedije u sekundi.
zato ima jedno staro pravilo, ako vidis da se auto iz nadolazeceg smjera priblizava ne zapocinji radnju.
Ako vozilo iz nadolazeceg smjera ne djeluje da se priblizava imas dovoljno mjesta.
Bandera inšalah
Mislim da znam na koji mislsi, zamalo me ne zgazi levat na pjesackom kod centrala neki dan
Mislim da taj lik drzi shisha bar kod katedrale. Stalno je parkiran na taxi stajalistu Katedrala
pa ovaj retardirani semafor po 2 minute stoji upaljen zelen za aute. i kad ima i kad nema prometa. prvo idiot je ko ga je postavio a drugo ko ga je stimao za ovoliko duge intervale. cisti debilizam
narod ko narod, bolje proci na crveno nego cekati dok se smiluje da te pusti
insaneinthebrain wrote: ↑13/10/2022 10:52
pa ovaj retardirani semafor po 2 minute stoji upaljen zelen za aute. i kad ima i kad nema prometa. prvo idiot je ko ga je postavio a drugo ko ga je stimao za ovoliko duge intervale. cisti debilizam
Kakve veze ima da stoji i pet minuta a ne dvije. Crveno je crveno svjetlo i to je kraj.
Kakvih katastrofalnih semafora ima po zlatnoj Europi, pješaci stoje po cijelih pet šest minuta, a dobiju samo 120 sekundi zelenog.
treba i malo mozak ukljucit ali ne samo u 1 smijeru.... ja kao pjesak ne bih cekao 2 minuta semafor ako nema auta u dolazu na cesti, jednostavno je debilno gubljenje vremena.....neces ga pretrcavat k u pinkpanteru.....
bio sam svjedokom jednog semafora 10 minuta crveno bilo, ali glavna dzada u pitanju pa razumijem, cak ugadio motor,docim mislim da semafore treba mrezno povezat na nacin da senzori detektuju protok, i da jedna zajednica inzenjerima organizuje trijazu saobracaja senzorima, mreznim povezivanjem i odgovarajucim algoritmima.....
Last edited by skrbavi-admin on 13/10/2022 11:11, edited 1 time in total.
laik1981 wrote: ↑13/10/2022 10:56
Nista sto enormne novcane kazne ne bi regulisale u roku maksimalno dva mjeseca..
Upravo tako. Nije se ni švabo a ni francuz rodio naučen, nego bole evrići
Pa isti ovi divlji i pjesaci i vozaci se ponasaju besprjekorno u saobracaju kada odu u bilo koju EU drzavu.. Cim predju granicu svezu se i paze na pravila.. Cak i pjesake propustaju na pjesackim prelazima.. Pjesaci cekaju zeleno.. Ma budu za primjer.. Jel se pri povratku predje granica BiH ukljuci im se taj divlji mod.. Vazi i za dijasporu i za nas sto smo ovdje sa adresom..
Samo radikalno povisiti novcane kazne i pojacati sa kontrolama.. Bili bi ko piste..
Upravo tako. Nije se ni švabo a ni francuz rodio naučen, nego bole evrići
Pa isti ovi divlji i pjesaci i vozaci se ponasaju besprjekorno u saobracaju kada odu u bilo koju EU drzavu.. Cim predju granicu svezu se i paze na pravila.. Cak i pjesake propustaju na pjesackim prelazima.. Pjesaci cekaju zeleno.. Ma budu za primjer.. Jel se pri povratku predje granica BiH ukljuci im se taj divlji mod.. Vazi i za dijasporu i za nas sto smo ovdje sa adresom..
Samo radikalno povisiti novcane kazne i pojacati sa kontrolama.. Bili bi ko piste..
sanjaj i dalje dijasporu sefe, kakvih se ja ovdje talibana nagledam, jebo afganistan po voznji..... ono sto sto sam vidio je najvise bmw, najvise ovi Xovaj Xonaj, ovi Mercedes GLCovi Glsovi sta li vec sa onim ogromnim gumetinama.... ljudi sa americkim mrcinama voze kulturno i po propisu bez divljanja tako da mislim da je u pitanju malokurcna iskompelskirana stocnoevropska laktaška stoka.....
eh da Evropa.... obilazenje kolone na blokiranoj autocesti iz zaustavne trake..... samo gledajte.....
insaneinthebrain wrote: ↑13/10/2022 10:52
Kakve veze ima da stoji i pet minuta a ne dvije. Crveno je crveno svjetlo i to je kraj.
Kakvih katastrofalnih semafora ima po zlatnoj Europi, pješaci stoje po cijelih pet šest minuta, a dobiju samo 120 sekundi zelenog.
Slazem se, al s obzirom na promet i ostalo nez jel ovdje semafor i potreban...do nedavno ga nije ni bilo
Ma mi smo stoka kojoj bez kazne ne mozes nista. Juce sjedim na kafi na dobrinji 5 kad iz nove zgrade neko baci kseu sa smecem, pravo na livadu... gleda me dijete moje, ne moze da vjeruje, ne ide joj u glavu da to postoji.. e isti ti sto bacaju smece parkiraju na sred ceste, jebu narod kako hoce gdje hcoe, jer im se moze.. a da placa kazne, kurko bi moj ista od toga radio.