Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#10526 Re: Liverpool FC
Smiri se bolan polako nije jos prijelazni rok ni poceo kako treba
Opusti se i uzivaj .. Nemoj za ozbiljno uzimati dok ne vidis igraca sa dresom Liverpoola .. Znaci za sada su to samo Lallana, Lambert i Can .. Ostalo je sve moguce ali nije gotovo .. Meni je drago da se Reus poceo provlaciti kroz medije u vezi sa Liverpoolom a nek se pribiljezi kad sam ga ja spominjao 
- Gandalf
#10527 Re: Liverpool FC
Benteke i Lukaku su previše poznati za Liverpool, oni vole bacit' 20 miliona na ove nepoznatije igrače, imidž kluba je da oni ne kupuju zvijezde
ma koliko to god blesavo zvučalo ponašaju se kao drugoligaš po zainteresovanosti za anonimuse, a po plaćanju anonimusa su k'o šeički klub, za svakog kloca će poletiti dat' 20-30 miliona.
M'Villa je potpisao za Inter, tako da smo tog igrača propustili velikanu raspadnute Serije A koji ne igra Ligu Prvaka - Liverpool bi imao velikih problema kada bi htio dovesti igrača iz naše lige, a za istog zainteresovan Hajduk ili gluho bilo Lech
Poznajući budalastost ljudi u klubu pretpostavljam da su ovo igrači za koje će oni u narednim danima izvaliti 100 miliona :
Bonny, Lovren, Marković, Ben Davies i možda Origi, ma oni ne bi doveli recimo Benzemu, Xerdana, Rodrigueza ma ne za te pare, već ni da im se ova trojica đaba nude, klub je u onoj famoznoj Kvaka 22 situaciji - Najveći problem kluba je transfer politika, ali kako transferisati van kluba one koji su zaduženi za transfere kluba.
Transfer politiku kluba bi najbolje opisala neka Alan Fordovska poruka na Grunfovoj majici tipa : "Bolje je uraditi 1 dobar transfer nego 6 loših"
M'Villa je potpisao za Inter, tako da smo tog igrača propustili velikanu raspadnute Serije A koji ne igra Ligu Prvaka - Liverpool bi imao velikih problema kada bi htio dovesti igrača iz naše lige, a za istog zainteresovan Hajduk ili gluho bilo Lech
Poznajući budalastost ljudi u klubu pretpostavljam da su ovo igrači za koje će oni u narednim danima izvaliti 100 miliona :
Bonny, Lovren, Marković, Ben Davies i možda Origi, ma oni ne bi doveli recimo Benzemu, Xerdana, Rodrigueza ma ne za te pare, već ni da im se ova trojica đaba nude, klub je u onoj famoznoj Kvaka 22 situaciji - Najveći problem kluba je transfer politika, ali kako transferisati van kluba one koji su zaduženi za transfere kluba.
Transfer politiku kluba bi najbolje opisala neka Alan Fordovska poruka na Grunfovoj majici tipa : "Bolje je uraditi 1 dobar transfer nego 6 loših"
- Gandalf
#10528 Re: Liverpool FC
Reus i Benzema u Liverpoolu, čisto sumnjam, Bonny puno izgledniji, to će biti pljačka Swansea za siću od 20 mil. jer je to sića kada skontam da je panjina Sakho koštao 17 mil.Mustang1 wrote:Smiri se bolan polako nije jos prijelazni rok ni poceo kako trebaOpusti se i uzivaj .. Nemoj za ozbiljno uzimati dok ne vidis igraca sa dresom Liverpoola .. Znaci za sada su to samo Lallana, Lambert i Can .. Ostalo je sve moguce ali nije gotovo .. Meni je drago da se Reus poceo provlaciti kroz medije u vezi sa Liverpoolom a nek se pribiljezi kad sam ga ja spominjao
Još ih nijanse dijele dok ne počnu razmišljati o Svenu Sušiću kao ozbiljnom pojačanju
- MOSALJOZE
#10529 Re: Liverpool FC
Pa pročitaj zadnjih 5-6 postova sve će ti biti jasnomoja mahala wrote:moze li mi neko od navijaca liverpula reci da li ste zadovoljni dosadasnjim pojacanjima i koga jos ocekujete?
- PrtiBeeGee
#10530 Re: Odg: Liverpool FC
Pa eto ako si cuo za Lallanu Lamberta ili Emrea prije i ako su to tebi dobri igraci i nama sumoja mahala wrote:Mrsko mi jeMOSALJOZE wrote:Pa pročitaj zadnjih 5-6 postova sve će ti biti jasnomoja mahala wrote:moze li mi neko od navijaca liverpula reci da li ste zadovoljni dosadasnjim pojacanjima i koga jos ocekujete?
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#10531 Re: Liverpool FC
Nema sta Liverpul se bas dosta popravio sto se tice transfeta. Vidi se da rade strateski i ojacavaju sve pozicije u timu. Samo takovda nastave svijetla je buducnost pred njima.
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
-
Mustang1
#10533 Re: Liverpool FC
Nek posalju ponudu od 15 miliona za Hulka Zenitu i to nek im uvale jednog igraca u cijenu
Katastrofa mu je forma ali kontam bolje i on kojeg samo treba vratiti u formu nego neki od onih silnih "talenata" koje dovode 
- vaučer
#10534 Re: Liverpool FC
Hulk je smeće od igrača.
Prekokurcni pozer.
Radije bih gledao Aspasa do mirovine u Liverpoolu nego Hulka.
Prekokurcni pozer.
- Herr Flick
#10535 Re: Liverpool FC
Kojeg crnog Hulka,lik je odron od igraca

- PrtiBeeGee
#10536 Re: Liverpool FC
Markovic on his way to Liverpool apparently

Jedino pojacanje Liverpoola vrijedno pomena !!!
YNWA

Jedino pojacanje Liverpoola vrijedno pomena !!!
YNWA
- Logovan
#10537 Re: Liverpool FC
Ako hoćeš da ti se Liverpool pati u napadu onda neka ga dovedu.Mustang1 wrote:Nek posalju ponudu od 15 miliona za Hulka Zenitu i to nek im uvale jednog igraca u cijenuKatastrofa mu je forma ali kontam bolje i on kojeg samo treba vratiti u formu nego neki od onih silnih "talenata" koje dovode
-
Mustang1
#10538 Re: Liverpool FC
Pa ako ce ga pustiti za tu cifru koju sam ja naveo vi ste ludi ako ne bi pristali
Jak je, brz i ima dobar sut .. Nije da je jedini koji je podbacio na svjetskom .. Eno City doveo onog koji nije ni igrao nikako
Naravno ovo je bila zajebancija sto sam napisao jer ga ne bi pustili za tu cifru ali bi bio bolje pojacanje od Allena,Aspasa, onog drugog spanca i slicnih .. A nisu placeni nista manje od ove cifre
Naravno ovo je bila zajebancija sto sam napisao jer ga ne bi pustili za tu cifru ali bi bio bolje pojacanje od Allena,Aspasa, onog drugog spanca i slicnih .. A nisu placeni nista manje od ove cifre
- MOSALJOZE
#10539 Re: Liverpool FC
Hulk=sve na mišiće,loptu u for pa ako je stignemvaučer wrote:Hulk je smeće od igrača.
Prekokurcni pozer.
- Gandalf
#10540 Re: Liverpool FC
u moru promašaja Hulk bi se ponajviše isticao po nekvaliteti, radije nek' ostave Borinija, on makar ima iskustva u ligama 5-ice, nije se smucao po lijevim ligma k'o Xalk
- PrtiBeeGee
#10541 Re: Liverpool FC
Najezi se sav na sabah kad vidje Promo spot kojim TV kuca BT Sport najavljuje slijedecu sezonu Premier Lige !!!
https://www.youtube.com/watch?v=J-T007C ... e=youtu.be
moram poslat ovako link posto nece da se postavi u normalnom formatu ni kad izbrisem ovo "s" !!!
Kako sebi popravi jutro kad pogleda klip nevjerovatno
https://www.youtube.com/watch?v=J-T007C ... e=youtu.be
moram poslat ovako link posto nece da se postavi u normalnom formatu ni kad izbrisem ovo "s" !!!
Kako sebi popravi jutro kad pogleda klip nevjerovatno
Last edited by PrtiBeeGee on 13/07/2014 11:49, edited 3 times in total.
- PrtiBeeGee
#10542 Re: Liverpool FC

Brondby V Liverpool
Copenhagen
Brondby stadium
16.07.2014. 18h
(Utakmicu prenosi Arena Sport 2)
- PrtiBeeGee
#10543 Re: Liverpool FC
Cisto da znate, Arena Sport 3 prenosi i tekmu protiv Prestona, koja se igra u subotu 19.07. od 16h.
A u narednom periodu igramo 7 pripremnih tekmi, pa mislim da ce Arena prenositi vecinu njih, pa i onaj turnir koji se igra u Americi. Igracemo u prosjeku svaka 3-4 dana, imace se sta gledati
Ludnica svaka 3-4 dana jedva cekam da vidim na sta tim lici bez Suareza kako ce se snaci Emre, Lallana i nadam se da ce do tad biti gotov transfer Markovica !!!
A u narednom periodu igramo 7 pripremnih tekmi, pa mislim da ce Arena prenositi vecinu njih, pa i onaj turnir koji se igra u Americi. Igracemo u prosjeku svaka 3-4 dana, imace se sta gledati
Ludnica svaka 3-4 dana jedva cekam da vidim na sta tim lici bez Suareza kako ce se snaci Emre, Lallana i nadam se da ce do tad biti gotov transfer Markovica !!!
- Logovan
#10544 Re: Liverpool FC
Jest on i jak i brz i ima dobar šut ali ništa od ovog ne zna iskoristiti jer mu je veliki propuh u glavi pa ne zna razmišljati. Prenapuhan igrač.Mustang1 wrote:Pa ako ce ga pustiti za tu cifru koju sam ja naveo vi ste ludi ako ne bi pristaliJak je, brz i ima dobar sut .. Nije da je jedini koji je podbacio na svjetskom .. Eno City doveo onog koji nije ni igrao nikako
![]()
- Edin H.
#10545 Re: Liverpool FC
Besic u Everon, Lazar Markovic u Liverpool 
- Gandalf
#10546 Re: Liverpool FC
Engleska liga = Ex Yu Liga 
Lafo pregovaraju sa Lukakuom
Lafo pregovaraju sa Lukakuom
-
missko
#10547 Re: AW: Liverpool FC
Znaci Boze .....Edin H. wrote:Besic u Everon, Lazar Markovic u Liverpool
Ima da vas ohladimo na forumu kad bude gradski derbi. Svi mi na jednu stranu a ti amidza mustang i jos par diletanata na drugu8-)
- MOSALJOZE
#10548 Re: Liverpool FC
Tako je misko ta će oni,mi Bešića doveli,oni se nadaju nečemu od Lazara,ma Beša će ga pojest
- fosil
#10549 Re: Liverpool FC
Auuu, mislim da ce se vojne knjizice poceti skenirati u neka doba.missko wrote:Znaci Boze .....Edin H. wrote:Besic u Everon, Lazar Markovic u Liverpool
Ima da vas ohladimo na forumu kad bude gradski derbi. Svi mi na jednu stranu a ti amidza mustang i jos par diletanata na drugu8-)
-
Mustang1
#10550 Re: Liverpool FC
Vidi navale diletanata a igrac Bosne presao u rivalski klub .. Zamisli sta bi bilo da predje u Liverpool
Zato ja nisam za tu ideju mada bi volio Kolasinca vise nego ista