BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#10526 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by ultima_palabra »

Bolje je da maleni prodju, slijedi epsko karanje od Kiprana.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#10527 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Slo Burner »

Proci ce u cetvrtak svi, realno
Kinaski

#10528 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Kinaski »

Hahah ne znam ko je imao jaci nastup u evropi, Bandovic ili ovaj Pavlovic. Ne mogu da se odlucim, pojaki su obojica :lol: :lol:
Edin H.

#10529 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Edin H. »

Slo Burner wrote:Proci ce u cetvrtak svi, realno
Jabih rekao 60 - 40% za nase klubove.
Tromblon

#10530 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Tromblon »

Mene Široki baš iznenadio dobrom igrom. Maksuz sam gledao snimak. Igra ima i glavu i rep. Dobra kombinatorika. Išlo ih je baš kako treba za razliku od nas i komšija. Ne bi me iznenadilo da i u Kazahstanu dobiju. Mada treba biti oprezan mislim da Široki prolazi.

Komšije su odigrale prvo poluvrijeme, u stvari nisu ni odigrale. Onakav gol se dešava i najboljima a ne Pavloviću.Stariji će se sjetiti Petra Borote i Čobe kakve su pacerske golove primali, a branili nemoguće, dobijali 10 u novinama. Mislim da ona dvojica što su ušla u drugom glat imaju mjesta od početka. Komšije će ovo dobiti 2,3 razlike u revanšu.

Mi smo vala dobro prošli kako smo igrali. Spominje se nakav prosjek posjeda, a nigdje šanse. Korner nam najjače oružje. Kao u 80-im kad su za Engleze govorili "korner pola gola". Mrtva Zeta je imala bolje šanse od nas. Nastavilo se gdje smo stalinakon kraja prvenstva. Ja majke mi baš ne vidim nigdje nikakvu viziju u ovoj postavci koju Slavko forsira.

I vala mi je mrsko čitati hiljade postova preglupih provokacija bez ikakvog smisla. Pogotovo jedan forumaš prednjači u tome.Gubi forum svaki smisao. Ok je kad se ima razloga, ali vala nabrajati epitete kojekakve tek da se nešto napiše u kontru je fakat dosadno.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#10531 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Pitar sa Kariba »

lendric wrote:Sarajevo dobija 3-0 na Koševu, a u drugom krugu će sa pojedom i remijem proći Apolona, Velkovski riješava.
:thumbup:

Nažalost vi ne prolazite, poderat će vas Zetalji tamo. I ostaće vam da plačete kako se AIK mogao proći.
House

#10532 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by House »

lendric wrote:Sarajevo dobija 3-0 na Koševu, a u drugom krugu će sa pojedom i remijem proći Apolona, Velkovski riješava.
samo nebo je granica :D
Kinaski

#10533 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Kinaski »

Pitar sa Kariba wrote:

Nažalost vi ne prolazite, poderat će vas Zetalji tamo. I ostaće vam da plačete kako se AIK mogao proći.
takoe decko :thumbup:
shake69

#10534 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by shake69 »

Pitar sa Kariba wrote:

Sto je babi milo.... :lol:
SmokingMan

#10535 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by SmokingMan »

ultima_palabra wrote:Bolje je da maleni prodju, slijedi epsko karanje od Kiprana.
Za naše klubove ovaj Aopollon je institucija,ljudi su 2 sezone za redom igrali u Europa ligi,što će za naše sarajevkse timove ovo slabije klupsko takičenje i dalje ostati nedostižan san.Pa da Sarajevo i Željo igraju po poluvrijeme protiv njih sumnjam da bi im dali više od jednog gola.
Kinaski

#10536 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Kinaski »

SmokingMan wrote:
ultima_palabra wrote:Bolje je da maleni prodju, slijedi epsko karanje od Kiprana.
Za naše klubove ovaj Aopollon je institucija,ljudi su 2 sezone za redom igrali u Europa ligi,što će za naše sarajevkse timove ovo slabije klupsko takičenje i dalje ostati nedostižan san.Pa da Sarajevo i Željo igraju po poluvrijeme protiv njih sumnjam da bi im dali više od jednog gola.
Zeljo ne bi, ali bi im vi bar deset komada utrpali
SmokingMan

#10537 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by SmokingMan »

Kakve ti samo besmilsice pišeš.
Kinaski

#10538 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Kinaski »

SmokingMan wrote:Kakve ti samo besmilsice pišeš.
sta ces kad sam debil sa juga, a ti jos nisi banovan ;)
jeza u ledja

#10539 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by jeza u ledja »

Nisi ti s Juga. Ti si iz obdanista. Ohani malo jer smaras ovdje i jedne i druge.

Sto se tice teme, ja nisam nesto optimistican. Ne znam zasto su drugi? Po meni nijedna od ekipa nema vise od 50% sansi za prolaz. Ovi Kazahstanci, bice jako tesko igrati 4 vremenske zone razlike, ili koliko vec. Zeljeznicar je dobio samo 1-0. Mislim da to nije bas razlog za veliki optimizam. Isto vazi i za nas.
Kinaski

#10540 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Kinaski »

jeza u ledja wrote:Nisi ti s Juga. Ti si iz obdanista. Ohani malo jer smaras ovdje i jedne i druge.

Sto se tice teme, ja nisam nesto optimistican. Ne znam zasto su drugi? Po meni nijedna od ekipa nema vise od 50% sansi za prolaz. Ovi Kazahstanci, bice jako tesko igrati 4 vremenske zone razlike, ili koliko vec. Zeljeznicar je dobio samo 1-0. Mislim da to nije bas razlog za veliki optimizam. Isto vazi i za nas.
Bolje bi ti bilo deda da lijekove pijes na vakat, nego sto ganjas forume.
SmokingMan

#10541 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by SmokingMan »

Kinaski wrote:
Pa da te podsjetim,prijavi me.
avetinja

#10542 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by avetinja »

Ne znam čemu pesimizam?!

Željo uzeo minimalno, ali Zeta se pokazala kao loša ekipa. Dugi pasovi nula bodova, prijem lopte loš, potpuno nespretni prilikom izbacivanja lopte, bezidejna ekipa. Jedino imaju jednog dobro tehničara i visoki su. U revanšu će krenuti ofanzivno gdje se nama stvara prilika za gol.

Sarajevo izgubilo minimalnom razlikom, ali je postiglo pogodak. Možda je trebalo biti 1-1 prema mojoj procjeni prije utakmice, ali tako je kako je. Ovdje će, vjerujem, igrati ozbiljnije i rutinski pobijediti.

Široki je ostvario najsigurniji rezultat, ali opet im je najteže. Ne idu autobus u Azerbejdžan (valjda) nego avionom. Očekujem minimalan poraz i prolazak.
Last edited by avetinja on 01/07/2017 20:53, edited 1 time in total.
Kinaski

#10543 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Kinaski »

SmokingMan wrote:
Kinaski wrote:
Pa da te podsjetim,prijavi me.
prijavio te neko drugi vjerovatno tvoji , nije da nisam pokusao ;)
jeza u ledja

#10544 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by jeza u ledja »

avetinja wrote:Ne znam čemu psemizam?!

Željo uzeo minimalno, ali Zeta se pokazala kao loša ekipa. Dugi pasovi nula bodova, prijem lopte loš, potpuno nespretni prilikom izbacivanja lopte, bezidejna ekipa. Jedino imaju jednog dobro tehničara i visoki su. U revanšu će krenuti ofanzivno gdje se nama stvara prilika za gol.

Sarajevo izgubilo minimalnom razlikom, ali je postiglo pogodak. Možda je trebalo biti 1-1 prema mojoj procjeni prije utakmice, ali tako je kako je. Ovdje će, vjerujem, igrati ozbiljnije i rutinski pobijediti.

Široki je ostvario najsigurniji rezultat, ali opet im je najteže. Ne idu autobus u Azerbejdžan (valjda) nego avionom. Očekujem minimalan poraz i prolazak.
Nije Azerbejdzan, vec Kazahstan. Znas gdje je Kabul? E pa malo jos istocnije. :D :-)
jeza u ledja

#10545 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by jeza u ledja »

Kinaski wrote: Bolje bi ti bilo deda da lijekove pijes na vakat, nego sto ganjas forume.
Koliko znam price o lijekovima, bolestima, mentalnom zdravlju i takvim stvarima su bile ranije kaznjavane. Post prijavljen.
Kinaski

#10546 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Kinaski »

jeza u ledja wrote:
Kinaski wrote: Bolje bi ti bilo deda da lijekove pijes na vakat, nego sto ganjas forume.
Koliko znam price o lijekovima, bolestima, mentalnom zdravlju i takvim stvarima su bile ranije kaznjavane. Post prijavljen.
jel se i privatna poruka kaznjava ?
avetinja

#10547 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by avetinja »

jeza u ledja wrote:
avetinja wrote:Ne znam čemu psemizam?!

Nije Azerbejdzan, vec Kazahstan. Znas gdje je Kabul? E pa malo jos istocnije. :D :-)
Pobježe mi, eto Kazahstan tu su negdje. :)
Pa eto, bio sam u Foći. :mrgreen: :lol:
jeza u ledja

#10548 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by jeza u ledja »

Kinaski wrote:
jeza u ledja wrote:
jel se i privatna poruka kaznjava ?
de ne gnjavi me
Šibicar

#10549 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Šibicar »

jeza u ledja wrote:Nisi ti s Juga. Ti si iz obdanista. Ohani malo jer smaras ovdje i jedne i druge.

1-0 je jedan od najboljih rezultata u fudbalu,to ce ti pokazati statistika gdje sam siguran da je jako malo puta ispao klub koji je kuci ostvario takvu pobjedu,eh sad dolazi na red nasa igra jer ona apsolutno ne postoji,sve je bilo na silu i na borbenost koje srecom nije nedostajalo,ako tako bude i u Titogradu mislim da cemo sigurno proci,ali ako samo malo popustimo moglo bi biti svasta,jer oni na Grbavici nisu pokazali apsolutno nista pa ne znamo da li mogu bolje ili su bas kita od ekipe....
Kinaski

#10550 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Kinaski »

Izvini zaboravih na trenutak da si star i slabasan, nije ovo dobro za tvoje zivce
Post Reply