DoradO wrote:Ljudi sta je ovo... ja sa stupa prema kosevskom evo ravno 50min i stigao do envera sehovica
Od Zelenih beretki do Envera Sehovica, sat i 20 minuta
Moderators: _BataZiv_0809, anex
DoradO wrote:Ljudi sta je ovo... ja sa stupa prema kosevskom evo ravno 50min i stigao do envera sehovica
Radi se o tome da udju u raskrsnicu ne razmisljajuci koliko auta ima ispred sebe i ne gledajuci koliko ima auta iz suprotnog smijera. Jednostavno, bolkurac za ostale. Ulaze u raskrsnicu iako vide da 5 auta stoji ispred, gdje zdrav mozak moze skontati da ce šesti napraviti zastoj.Dope_Man wrote:Nw vidim na ovoj slici da li je to, ali obicno mala kisa i prestanu raditi.triconja wrote: Ne kontam kako do toga dodje, imaju semafori
To vidim, i to bas na ovoj raskrsnici, svaki dan. Ali mislim da to nije ipak dovoljno za ovo sa slike, obicno to samo uspori kretanje ovih po glavnoj jer ovi koji se ukljucuju od stadiona prema Ilidzi zatvore glavnu.seoBIH wrote:Radi se o tome da udju u raskrsnicu ne razmisljajuci koliko auta ima ispred sebe i ne gledajuci koliko ima auta iz suprotnog smijera. Jednostavno, bolkurac za ostale. Ulaze u raskrsnicu iako vide da 5 auta stoji ispred, gdje zdrav mozak moze skontati da ce šesti napraviti zastoj.Dope_Man wrote:Nw vidim na ovoj slici da li je to, ali obicno mala kisa i prestanu raditi.triconja wrote: Ne kontam kako do toga dodje, imaju semafori
On je jedna karina.NediM17 wrote:Zato si ti Francuz 1/1.insomnia78 wrote: Pa dobro, mentalitetom, bojom, kulturom i jos nekim sitnicama ste vec odavno tamo
![]()
Kalkuta na Haparatima
Najzalosnije na sledecem semaforu ga ceka crveno.Sid the sloth wrote:Nije radio semafor na Pofalicima pa je nastala havarija. Jos je bio neki udes tamo blizu Konzuma u Lozionickoj tako da se sve sastalo pa je ovdje na ovoj raskrsnici sa slike policija morala regulisati saobracaj iako je semafor radio.
A da nemamo osjecaj za druge ljude u saobracaju to je istina 100%, nevjerovatno je da Bosnjo nece da saceka sljedecu turu na semaforu pa taman da mora ostati na tramvajskim sinama i zaustaviti sve zivo
šta mai na VratnikuNepass wrote:Najzalosnije na sledecem semaforu ga ceka crveno.Sid the sloth wrote:Nije radio semafor na Pofalicima pa je nastala havarija. Jos je bio neki udes tamo blizu Konzuma u Lozionickoj tako da se sve sastalo pa je ovdje na ovoj raskrsnici sa slike policija morala regulisati saobracaj iako je semafor radio.
A da nemamo osjecaj za druge ljude u saobracaju to je istina 100%, nevjerovatno je da Bosnjo nece da saceka sljedecu turu na semaforu pa taman da mora ostati na tramvajskim sinama i zaustaviti sve zivo
Ja sam znaci uspio izbjeci guzvu. 30min vratnik-stup jos svratio u moj san na otoci i isprobavao madrace
muz66 wrote:On je jedna karina.NediM17 wrote:Zato si ti Francuz 1/1.insomnia78 wrote: Pa dobro, mentalitetom, bojom, kulturom i jos nekim sitnicama ste vec odavno tamo
![]()
Kalkuta na Haparatima
_BataZiv_0809 wrote:Jes mi ovo nesto seksiZoya wrote:
Ne znam kako je kod vas, ovdje je mene pitalo samo znam li da upalim auto i brzine mijenjati i odmah tras preko grada u neko seloKad ne satrah pjesaka na pjesackom. Brkala sam u to vrijeme kocnicu sa gasom
![]()
Mozda ovo mjesanje kocnice i gasa...nekako iskonsko zenski, a mozda je i do toga sto mi je jedna pticica prisapnula da si vrh mackaZoya wrote:
![]()
Koji ti je dio najseksi?
Kad je on ispred auta a ti vozis ne zna hoce li biti ponosni il pokojniZoya wrote:_BataZiv_0809 wrote:Jes mi ovo nesto seksiZoya wrote:
Ne znam kako je kod vas, ovdje je mene pitalo samo znam li da upalim auto i brzine mijenjati i odmah tras preko grada u neko seloKad ne satrah pjesaka na pjesackom. Brkala sam u to vrijeme kocnicu sa gasom
![]()
![]()
Koji ti je dio najseksi?
Nema samo starosjedioca Muha.muha_sa wrote:šta mai na VratnikuNepass wrote:Najzalosnije na sledecem semaforu ga ceka crveno.Sid the sloth wrote:Nije radio semafor na Pofalicima pa je nastala havarija. Jos je bio neki udes tamo blizu Konzuma u Lozionickoj tako da se sve sastalo pa je ovdje na ovoj raskrsnici sa slike policija morala regulisati saobracaj iako je semafor radio.
Ja sam znaci uspio izbjeci guzvu. 30min vratnik-stup jos svratio u moj san na otoci i isprobavao madraceotkad bio nisam
Oh stop it, you_BataZiv_0809 wrote:Mozda ovo mjesanje kocnice i gasa...nekako iskonsko zenski, a mozda je i do toga sto mi je jedna pticica prisapnula da si vrh mackaZoya wrote:
![]()
Koji ti je dio najseksi?
Zoya wrote:
Oh stop it, you
_BataZiv_0809 wrote:Zoya wrote:
Oh stop it, you![]()
![]()
Radiš me k'o alkohola poplava
Nisi moja, zato si mi se i dopala
A ti si kazino
I voziš me opasno po život
Noćas me pomešaj sa vinom
Ti mi vrediš, mala, kao milion
Zato ja kad vidim da zensko vozi usporim i dobro gledam pokrete_BataZiv_0809 wrote:Mozda ovo mjesanje kocnice i gasa...nekako iskonsko zenski, a mozda je i do toga sto mi je jedna pticica prisapnula da si vrh mackaZoya wrote:
![]()
Koji ti je dio najseksi?
I meni je na kraju toliko trebalo do kosevskog... neponovilo seP308 wrote:DoradO wrote:Ljudi sta je ovo... ja sa stupa prema kosevskom evo ravno 50min i stigao do envera sehovica
Od Zelenih beretki do Envera Sehovica, sat i 20 minuta